Προς το περιεχόμενο

MLS blaze 3g 7 ίντσες... Ποτέ ξανα.


the_pianist

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγόρασα 2 συσκευές blaze 3g 7 ίντσες.

 

Το συγκεκριμένο προϊόν δε ξέρω γιατί το πουλάνε, σε ποιους απευθύνεται και πόσες συσκευές έχουν πουλήσει. Εμένα με ενδιαφέρει ότι δεν έχει καμιά σχέση με τηλέφωνο. Μπορεί να έχει σχέση με οτιδήποτε άλλο εκτός της ομιλίας. Ακόμα και τα κινητά που είχα αγοράσει από την Κίνα καλύτερα είναι. Σας στέλνω και τους αδιάψευστους μάρτυρες τα video που ανέβασα και σπατάλησα το χρόνο μου καλοκαιριάτικα για την MLS και τις συσκευές που αγόρασα. Ντροπή για ελληνική εταιρία που θέλει να κρατηθεί εν μέσω κρίσης.

 

            ΔΙΠΛΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ

 

Οι συντομεύσεις στην "επιφάνεια εργασίας", στην αρχική οθόνη δηλαδή, αν αλλαχτεί η θέση στην οποία θα τις βρείτε όταν το αγοράσετε και αλλάξετε τη θέση αυτών με κάποια άλλη θέση της επιλογής σας, θα δείτε φακέλους τον έναν μέσα στον άλλον και συντομεύσεις διπλές. Δεν μπορείτε δηλαδή να βάλετε εσείς τη συντόμευση που θέλετε στη θέση της επιλογής σας. Είναι προκαθορισμένες οι θέσεις των συντομεύσεων θέλετε δε θέλετε.

 

http://www.mediafire.com/download/9fmfz02e3b0dozz/%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE+%CE%95%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%AF%CF%89%CE%BD+.avi

 

            ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ

 

20λεπτή συνομιλία σε εξωτερικό χώρο πάντα, η συνομιλία διακόπηκε 2 φορές, η οθόνη έπαψε να δείχνει το παραμικρό ακόμα και όταν απομακρύνθηκε από το πρόσωπό μου που υποτίθεται ότι σου ανοίγει την "εικόνα" για να κλείσεις τη γραμμή ή ό,τι άλλο, δεν εμφανίστηκε παρά ένα γκρι σε όλη την επιφάνεια της οθόνης για να επανέλθει η εικόνα δευτερόλεπτα αργότερα. Ακόμα και στον εξωτερικό χώρο πάντως δεν είναι πάντα καθαρή η συνομιλία με αποτέλεσμα να μετακινούμαι στις περιπτώσεις αυτές στην καλύτερη περίπτωση.

 

        ΔΕΝ ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ

 

Για να τερματιστεί η κλήση υπάρχουν φορές που χρειάζεται και 8 πατήματα στο κόκκινο κουμπί τερματισμού της κλήσης. Προσπαθείς να κλείσεις δηλαδή τη γραμμή και δεν κλείνει.

 

         ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ PIN

 

Άλλο ένα video για τα συνεχή κολλήματα της συσκευής. Δείτε πόσες προσπάθειες έγιναν για να εισάγω το pin της κάρτας. Τραγικό…

 

http://www.mediafire.com/download/nnwkdid7y26dz4d/%CE%9A%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+sim.avi

 

  ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!!!

 

Η συσκευή έχει τόσα πολλά προβλήματα που έχω βαρεθεί να τα τραβάω σε βίντεο. Δείτε άλλο ένα και πόσες προσπαθείς γίνονται πριν καταφέρει τελικά να λειτουργήσει αξιοπρεπώς η συσκευή.

 

http://www.mediafire.com/download/1u25ohc2xvzyvwj/%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE+%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CF%85%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD.avi

 

 

               ΠΟΙΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ;;;

 

Ακόμα και το να βγάλεις κλήσεις δεν είναι πάντα το πιο αυτονόητο. Υπάρχουν φορές που η κλήση ήταν αδύνατη. Η συσκευή για άλλη μια φορά έχει κολλήσει.

 

http://www.mediafire.com/view/su2uudlc52ko23b/%CE%A0%CE%BF%CE%B9%CE%B5%CF%82%20%CE%BA%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82%3B%3B%3B.jpg#

 

       ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΠΕΝΕΓΟΠΟΙΗΣΗΣ GPS

 

Tο widget που έχει 5 λειτουργίες όπως το wi-fi, Bluetooth, δορυφόρους, δεδομένα και φωτεινότητα, δε λειτουργεί η απενεργοποίηση των δορυφόρων. Το μεσαίο από τα 5 εικονίδια δηλαδή ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.

 

http://www.mediafire.com/download/et1uqg0sbymtqi5/%CE%91%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CE%B1+%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82+gps.3gp

 

         ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ GPS

 

Το  προηγούμενο video είναι η καλή εκδοχή. Δείτε και το κόλλημα του να μην ανοίγει το GPS. Παρατηρήστε τι συμβαίνει με το Bluetooth και το Wi-Fi που ενώ δεν εμφανίζονται ενεργοποιημένα στο widget, στην πάνω γραμμή της συσκευής εμφανίζονται κανονικά οι ενεργοποιήσεις!

 

http://www.mediafire.com/download/yk49hng66choi8e/%CE%91%CE%94%CE%A5%CE%9D%CE%91%CE%9C%CE%99%CE%91_%CE%91%CE%9D%CE%9F%CE%99%CE%93%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%9F%CE%A3_GPS.3gp

 

   ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΑΡΙΘΜΟΥ

Θέλετε να έχετε μια μόνιμη απόκρυψη του τηλεφωνικού σας αριθμού; Ξεχάστε το. Η συσκευή αδυνατεί να διατηρήσει την επιλογή σας για μόνιμη απόκρυψη αριθμού και με κάθε restart του τηλεφώνου σας γυρίζει την επιλογή σας σε εμφάνιση του αριθμού σας. Η συσκευή φαίνεται πως είναι προγραμματισμένη για μόνιμη εμφάνιση αριθμού.

 

http://www.mediafire.com/download/yjch2joxrdcfsyc/%CE%91%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CE%B1+%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82+%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%BA%CF%81%CF%85%CF%88%CE%B7%CF%82+%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B8%CE%BC%CE%BF%CF%8D.3gp

 

Ο φακός led που λειτουργεί και σαν φλας ( υποθέτω) για τη φωτογραφική μηχανή, έχει ένταση όσο και ένα σπίρτο. Είναι εντελώς ανύπαρκτος.

 

Η ένταση του ηχείου είναι κάτι παραπάνω από κακή, όποια μελωδία και να διαλέξετε, δύσκολα θα ακουστεί, σε εξωτερικό δε χώρο, δεν έχετε καμία πιθανότητα να ακούσετε την κλήση. Είναι απίστευτα χαμηλή η ένταση της συσκευής.

 

Ο φωτισμός τώρα, στο τέρμα, έχει ακριβώς την ίδια απόδοση με την ένταση του ηχείου. Και τα 3 αυτά συμβαδίζουν. Θα έλεγε κανείς πως φακός, φωτισμός κινητού και ήχος έχουν φτιαχτεί στην ίδια βαθμίδα. Και τα 3 είναι επιεικώς απαράδεκτα. Τουλάχιστον σε άλλα κινητά αν δεν είχες ικανοποιητικό φλας ή καθόλου φλας, έκανες τη δουλειά σου με τη φωτεινότητα του κινητού, αλλά εδώ είναι αδύνατον, δεν υπάρχει καθόλου φωτεινότητα.

 

Το Bluetooth δε μεταφέρει αρχεία προγραμμάτων apk σε αντίθεση με άλλα κινητά.

 

 

Τα παραπάνω προβλήματα είναι αδιαμφισβήτητα και δε χωρούν αμφιβολίας. Αν έχετε σκοπό να αγοράσετε τη συγκεκριμένη συσκευή, ζητήστε να τη δοκιμάσετε πρώτα. Η συμβουλή πάντως είναι ΜΑΚΡΙΑ.

 

Λόγω διακοπών δεν μπορώ να τους τη στείλω πίσω για έλεγχο. Έχω ζητήσει επιστροφή χρημάτων αλλά μου το αρνήθηκαν. Όταν θα καταφέρω να τους τη στείλω και δουν τι χάλι πουλάνε, ελπίζω τουλάχιστον να μου επιστραφούν τα εκατοντάδες ευρώ που τους έδωσα τρομάρα τους…

Επεξ/σία από the_pianist
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...