fisikok32 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα , εχω ένα lenovo g510 το οποίο είχα αγοράσει free dos και του πέρασα αυθεντικά win 7 home premium. Πρόσφατα έκανα format και όταν έκανα εγκατάσταση του Οδηγου γραφικών και απεικόνισης της intel μου έβγαλέ αυτό : Μετά προχώρησα στην εγκατάσταση των υπολοίπων driver και τέλος προχώρησα στην εγκατάσταση του driver για την καρτα γραφικών amd radeon r7 οπου η εγκατάσταση δεν μου έβγαλε κάποιο προβλημα αλλά μετά την επανεκκίνηση δίχνει στην διαχείριση συσκευών σαν να μήν έχω εγκαταστήσει καθόλου τον driver. Τι μπορεί να προκάλεσε αυτο το πρόβλημα ? πως να το διορθώσω ?
corsair04 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα , εχω ένα lenovo g510 το οποίο είχα αγοράσει free dos και του πέρασα αυθεντικά win 7 home premium. Πρόσφατα έκανα format και όταν έκανα εγκατάσταση του Οδηγου γραφικών και απεικόνισης της intel μου έβγαλέ αυτό : Screenshot_2.jpg Μετά προχώρησα στην εγκατάσταση των υπολοίπων driver και τέλος προχώρησα στην εγκατάσταση του driver για την καρτα γραφικών amd radeon r7 οπου η εγκατάσταση δεν μου έβγαλε κάποιο προβλημα αλλά μετά την επανεκκίνηση δίχνει στην διαχείριση συσκευών σαν να μήν έχω εγκαταστήσει καθόλου τον driver.Screenshot_1.png Τι μπορεί να προκάλεσε αυτο το πρόβλημα ? πως να το διορθώσω ? κατέβασε αυτό (το amd) επίσης κατέβασε το intel driver scanner αν και από ότι φαίνεται ο driver amd έχει περάσει μια επανεκκίνηση θέλει εάν όχι κατέβασέ το από το site της amd.
fisikok32 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 οκ ! το intel driver scanner έκανε δουλειά ! Μετά την επανεκκινηση μου αναγνώρισε και την amd. thanks !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα