Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ειμαι ασχετος με τις ιστοσελιδες και τα web hostin,domain names κτλ η οπως λεγονται. :P

Θα ηθελα να ρωτησω ποσο θα κοστισει αν νοικιασω ενα ονομα πχ thodoros.com και βαλω μονο μια πληροφορια στο site οπως το email μου? Δηλαδη να μπαινει ο αλλος στο thodoros.com και να βλεπει μονο την πληροφορια ''Contact to [email protected] for more infos''. Πιστευω οι περισσοτεροι καταλαβατε για ποιο λογο το κανω  :-D  :-)  :-D  . Bρηκα μια σελιδα το papaki.gr και για να αγορασω π.χ το thodoros.com για ενα χρονο κοστιζει 10ε και μετα με βγαζει και καποια αλλα πχ id protect (καταλαβα τι ειναι και δεν το χρειαζομαι) , προσθηκh 10email με φιλοξενεια επισης καταλαβα τι ειναι και δεν το χρειαζομαι, προσθηκη domain security pin καταλαβα περιπου και παλι νμζ δεν το χρειαζομαι κτλ.

Εχω νοικιασει το name αλλα μολις παταω thodoros.com (πχ) Μου εμφανιζει οτι η σελιδα δεν υπαρχει. Πως μπορω να προσθεσω τις πληροφοριες μου? Ευχαριστω :-)

Δημοσ.

Θα ηθελα να ρωτησω ποσο θα κοστισει αν νοικιασω ενα ονομα πχ thodoros.com και βαλω μονο μια πληροφορια στο site οπως το email μου?

To papaki.gr έχει δωρεάν φιλοξενία ιστοσελίδας για απλά σάιτ σαν και το δικό σου και οπότε θα πρέπει να πληρώνεις μόνο το όνομα του σάιτ δηλ. 10+ ευρώ το χρόνο.

Αν έχεις λογαριασμό στο papaki και έχεις αγοράσει από εκεί το thodoros.com τότε συνδέεσαι στο λογαριασμό σου εκεί και πηγαίνεις στα "Πακέτα Hosting" και επιλέγεις το δωρεάν.

Δηλαδη να μπαινει ο αλλος στο thodoros.com και να βλεπει μονο την πληροφορια ''Contact to [email protected] for more infos''.

Πιστευω οι περισσοτεροι καταλαβατε για ποιο λογο το κανω :-D :-) :-D .

Aμφιβάλλω.

Δημοσ.

Eυτυχως γκομενα εχω και δεν ψαχνομαι  :-)  . 

Ποτε δεν ξερεις και δεν ειπα για 10.000.000 ,απλα το ειχαμε συζητηση και βρηκα καποιο ονομα που οντως δεν εχει σαιτ.

Και εκει που ειναι να πεταξω τα 10ε στους καφεδες κτλ καλυτερα ας τα πεταξω σε αυτο και ενα σαββατο ας μην βγω :)

Πως θα γινει ομως να βαλω τις πληροφοριες στο σαιτ? Ασχετοσινη στο φουλ :cry:

Ευχαριστω!!! :-)  :-)  :-)  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...