Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σιχαίνομαι την ανθρωπότητα όταν στέκομαι σε ουρές. Μια ζωή κάτι εξυπνάκηδες είτε σπρώχνουν σαν ζώα σα να μην υπάρχει αύριο,είτε σε ουρές μακράς αναμονής βηματίζουν σιγά σιγά στο πλάι και προοδευτικά σου παίρνουν τη σειρά. Εσείς μπαίνετε στον κόπο να κάνετε τέτοιες γυφτιές,για να γλιτώσετε 2 λεπτά στην τράπεζα ή να ανέβετε 10 δευτερα νωρίτερα στο λεωφορείο ;

• Like 1
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εδώ από φανάρι σε φανάρι τρέχουν σαν παλαβόι,η σε ουρές κάνουν τα γνωστα ουφ! Ή αντε δεν έχετε άλλο ταμείο;; και το 99% αν ρωτησεις πραγματικά δεν έχει κάτι σημαντικό να κάνει,απλα τρέχει, φωνάζει και τσακώνεται χωρίς λόγο.

Λες και άμα τρέξεις στα φανάρια και γλυτώσεις 10 δευτερόλεπτα σωθηκες!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ ανέκαθεν σε τέτοιες καταστάσεις, το παίρνω απόφαση ότι θα αργήσω 5-10 λεπτάκια παραπάνω και μετά απλά χαλαρώνω και γελάω από μέσα μου (κάποιες φορές και απ' έξω μου :D) με τους άλλους που πλακώνονται για να γλυτώσουν 2-3 λεπτά.

Πλάκα είχε μια μέρα που είχαν απεργία τα Μετρό και ήμασταν σαν τις σαρδέλες στο λεωφορείο. Κάθε φορά που ήταν να βγει ή να μπει κάποιος βρίζονταν κι εγώ μετά βίας κρατούσα το γέλιο μου. Η φάση είναι ότι εγώ ήμουν στην χειρότερη θέση που μπορεί να είναι κάποιος (δεν ήμουν κοντά σε καμία πόρτα) και βγήκα χωρίς πρόβλημα ζητώντας ευγενικά από τους μπροστινούς μου 1-2 στάσεις πριν να αλλάξουν θέση με εμένα για να κινηθώ προς την έξοδο. Τους ρωτούσα ευγενικά και όλοι, ακόμη και κάποιοι που πλακώνονταν πριν, με διευκόλυναν.

Αν είχαν κάνει και οι ίδιοι το ίδιο φαντάζομαι θα είχαν αποφύγει τον εκνευρισμό και την επιπλέον κούραση και πλακομάρα. Αλλά πραγματικά δεν μαθαίνουν μερικοί. 

Επεξ/σία από Gilmaru
  • Like 1
Δημοσ.

Σιχαίνομαι την ανθρωπότητα όταν στέκομαι σε ουρές. Μια ζωή κάτι εξυπνάκηδες είτε σπρώχνουν σαν ζώα σα να μην υπάρχει αύριο,είτε σε ουρές μακράς αναμονής βηματίζουν σιγά σιγά στο πλάι και προοδευτικά σου παίρνουν τη σειρά. Εσείς μπαίνετε στον κόπο να κάνετε τέτοιες γυφτιές,για να γλιτώσετε 2 λεπτά στην τράπεζα ή να ανέβετε 10 δευτερα νωρίτερα στο λεωφορείο ;

Τι ρωτάς; Δεν έχει διαβάσει καθόλου το φόρουμ;

Όπως και στα περισσότερα άλλα ερωτήματα σχετικά με συμπεριφορές, οι "κακοί" βρίσκονται αλλού (με ελάχιστες εξαιρέσεις).

Εδώ είμαστε μόνο οι σωστοί (μάλλον υπάρχει σύστημα φιλτραρίσματος στο insomnia που δεν επιτρέπει εγγραφή σε κακότροπους :P )

• Like 6
Δημοσ.

Οι ουρές είναι ένα αναγκαίο κακό, αλλά ειδικά στην Ελλάδα είναι ανυπόφορες εξαιτίας της νοοτροπίας ορισμένων ελληναράδων (αντρών-γυναικών).

3 κυρίως τύποι ελληναράδων συναντιούνται στις ουρές:

1) οι κάφροι: προφανές.. είναι αυτοί που προσπαθούν να χωθούν ξεδιάντροπα, χωρίς να ρωτάνε και να νοιάζονται για κανέναν.

2) οι ύπουλοι: εκείνοι που ζητούν συγνώμη και παρακαλούν τους υπόλοιπους στην ουρά να κάνουν μια ερώτηση μόνο "για να μην περιμένουν άδικα", την ώρα βέβαια που και άλλοι στην ίδια ουρά περιμένουν για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Δεν τους συναντάς στα ΜΜΜ.

3) οι μπαχαλάκηδες: εκείνοι που είτε μόλις στάθηκαν στην ουρά είτε περιμένουν για 1-2 λεπτά και αρχίζουν να φωνάζουν, για την υπηρεσία που δεν τους εξυπηρετεί για να βάλει κι άλλο προσωπικό, κλπ. Νομίζουν οι καημένοι ότι με το να εκτονώνονται και να τους ακούει όλο το οικοδομικό τετραγωνο, θα γίνει κάτι για να κερδίσουν 1-2 λεπτά παραπάνω, και δεν καταλαβαίνουν ότι κάνουν χειρότερη την κατάσταση.

Φυσικά, δεν ξεχνάμε ούτε παραβλέπουμε την 4η κατηγορία ελληναρά, που δεν στέκεται στην ουρά αλλά είναι η πηγή δημιουργίας της: τον υπαλληλο που πάει στη δουλειά του στις 10 το πρωί αλλά κατεβάζει τα ρολά με ακρίβεια δευτερολέπτου, που παίρνει άγραφη άδεια για να πάει για δουλειές του, που χαζολογάει με τους συναδέλφους του, κλπ.

Δημοσ.

Όποιος θέλει να δει την τέταρτη κατηγορία π λέει ο φίλος nomikarios είναι μία "εργαζόμενη" στην alpha bank είναι υπεύθυνη του καταστήματος στα δυτικά προάστια (δεν λέω κατάστημα) που σκάει για δουλειά 10-11 το πρωί με κομμάτι πίτσα ή πεινιρλι και φρεντο στα χέρια και ύφος 100 καρδιναλίων,και είναι μες την ειρωνία και το τουπε λες και είναι ιδιοκτησία της ή τράπεζα.

Επειδή είχα γνωστό μεσα στο συγκεκριμένο κατάστημα μ λέει αυτή χρόνια κάνει το ίδιο και κανείς δεν της λέει τίποτα.εχει μεγαλο κονε!!

Οπότε βλέπετε πως πάει το πράμα! Δεν αλλάζει και δεν θα αλλάξει ποτέ τίποτα.δεν αλλάζει ρε παιδί μου ή νοοτροπία!

Ακόμα και αυτή να φύγει θα έρθει ένας πάλι με "κονε" και θα συνεχίσει το ίδιο έργο.

• Like 2
Δημοσ.

Εχω κατι χρονια να κατσω σε ουρα.Οταν δε πρεπει να παω για καμια δουλεια σε τραπεζα που δεν γινεται με e-banking παω κοβω χαρτακι υπολογιζω να γυρισω κανα 10λεπτο πριν ερθει η σειρα μου και φευγω.Σε MMM 2 φορες εχω μπει ολο και ολο και εκει ειναι τα ιδια και χειροτερα.

Δημοσ.

Oι πιο ενοχλητικοι μακραν για μενα ειναι οταν περιμενω σε καποια ουρα πχ. τραπεζα,που καποιοι κολλανε απο πισω σου κυριολεκτικα.Λες και θα αλλαξει κατι αν κατσουν 30 εκατοστα πιο πισω.

• Like 4
Δημοσ.

Υπάρχει χώρα στον κόσμο που οι συμμετέχοντες στην ουρά, στέκονται χαμογελαστοί και περιμένουν με ευγένεια να εξυπηρετηθουν χωρίς γκρίνια; Αν το έχετε δει κάπου θα ηθελα τις εμπειρίες σας

Δημοσ.

Υπάρχει χώρα στον κόσμο που οι συμμετέχοντες στην ουρά, στέκονται χαμογελαστοί και περιμένουν με ευγένεια να εξυπηρετηθουν χωρίς γκρίνια; Αν το έχετε δει κάπου θα ηθελα τις εμπειρίες σας

Ναι αν ειναι ουρα σε μπουρδελο :P

• Like 3
Δημοσ.

εμένα αυτό που μου τη σπάει είναι κάτι άλλο.

να θες να κάνεις μια δουλειά η οποία δε γίνεται ηλεκτρονικά, οπότε αναγκαστικά θα στηθείς στην ουρά, είτε στο ΙΚΑ, είτε σε τράπεζα, είτε στην εφορία.

και να έχεις μπροστά σου άτομα τα οποία θέλουν να κάνουν ανάληψη, κατάθεση, ενημέρωση βιβλιαρίου, να ζητήσουν μια βεβαίωση, να πληρώσουν κάτι...
ενέργειες οι οποίες μπορούν να γίνουν χωρίς καν να πάνε στο ταμείο αλλά θα μπορούσαν να τις κάνουν από το σπίτι τους.

εκεί τρελαίνομαι.

αυτό συμβαίνει κυρίως με τους γέρους, αλλά οκ τους δικαιολογείς λόγω ηλικίας. το θέμα είναι πως υπάρχουν και πολλοί νέοι.

φίλος μου, 

(είναι να πάμε για καφέ)

-α δε μπορώ έχω να πληρώσω τα τέλη κυκλοφορίας και δε ξέρω τι ώρα θα τελειώσω, γίνεται χαμός.

-κάνε ρε άχρηστε ένα e-banking να μη στήνεσαι στις ουρές.

-ε τώρα.....

(κάθε φορά ίδιο σκηνικό, ακόμα και στους λογαριασμούς)

ακόμα και για ανάληψη πήγαινε στο ταμείο, έβγαλε κάρτα πρόσφατα λόγω των cc.

ευθανασία και λίγο τους είναι.

αυτοί είναι οι χειρότεροι.

• Like 4
Δημοσ.

Όσο και να σου φανεί απίστευτο υπάρχει.Σε κάποιο από τα τελευταία επεισόδια του World Party είχαν πάει ο Τανιμανίδης με τον άλλον σε μια ασιατική χώρα (μάλον Ιαπωνία ήταν αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος) , και σε ένα γωνιακό μαγαζάκι που πουλούσε φαγητό take-away είχε μια ουρά αρκετά μέτρα.Και πήγε ο τρόμπας ο Σάκης να δοκιμάσει το κλασικό τέστ.Τους έγραψε όλους στα @@ του και πήγε και έκατσε δίπλα στον πρώτο της σειράς.Μόλις εξυπηρετήθηκε ο πρώτος , μπήκε μέσα και εξυπηρετήθηκε και αυτός χωρίς ούτε ένας να διαμαρτυρηθεί από όλους τους υπόλοιπους που τον είδαν τι έκανε και περίμεναν υπομονετικά.

Είναι θέμα παιδείας.Τελος.

• Like 2
Δημοσ.

Οι γιαγιάδες. Οι γιαγιάδες είναι το χειρότερο είδος. Συνδυάζουν μαζί ύπουλο φέρσιμο, ξεδιαντροπιά, κι άμα πας να πεις κάτι κιόλας θα σου ζητήσουν και τα ρέστα περί "νεολαίας που δε σέβεται".

• Like 1
Δημοσ.

Ενα αλλο πολυ σπαστικο, παλια το συναντουσες και σε ελληνικα αεροδρομια ειναι το φαινομενο της διπλης-τριπλης σειρας( απο το διπλο παρκαρισμα). Αν ειναι μεγαλη ουρα και δεν τους βολευει πηγαινουν διπλα στο πρωτο(και φυσικα αλλοι ακολουθουν αμεσως) και σε λιγα λεπτα εχεις μια νεα ουρα η οποια φυσικα πρεπει να εξυπερετηθει κατα προτεραιοτητα.

Παντως το βλεπω πολυ πιο σπανια πια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...