Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Faeton το έχεις κάνει ποτέ αυτό που λες με τα χαρτιά;

Οκ μου απάντησες πριν ρωτήσω :)

Δεν κατάλαβα αυτό με το τελωνείο που λες. Πως γλιτώνεις την αμοιβή του υπαλλήλου; Κάνει ο φίλος σου όλες τις διαδικασίες; Γιατί έχω διαβάσει ότι έχει αρκετό τρέξιμο και χρειάζεται να φας κάτι ώρες.

Ναι, τρως αρκετές ώρες αλλά δεν τρως και το φεσι αμοιβής εκτελωνιστη πάνω στα άλλα φεσια

;)

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Faeton το έχεις κάνει ποτέ αυτό που λες με τα χαρτιά;

Οκ μου απάντησες πριν ρωτήσω :)

Δεν κατάλαβα αυτό με το τελωνείο που λες. Πως γλιτώνεις την αμοιβή του υπαλλήλου; Κάνει ο φίλος σου όλες τις διαδικασίες; Γιατί έχω διαβάσει ότι έχει αρκετό τρέξιμο και χρειάζεται να φας κάτι ώρες.

Ναι κάνει ο φίλος μου όλες της διαδικασίες... δηλαδή πάει στο ένα γραφείο υπογράφει κάτι... πάει στο άλλο γραφείο υπογράφει κάτι... περιμένει να έρθει το πακέτο απο την αποθήκη πληρώνει τον ΦΠΑ και φεύγει. 

την πρώτη φορά τον τρολλάρανε λίγο και τον πηγαίνανε δεξιά αριστερά (για να μην το ξανακάνει και να πληρώνει σαν καλό παιδί το 200 ή το 150άρι ή το 260άρι... γενικά βάζουν ότι χρειάζονται για να πάνε στα μπουζούκια εκείνη την ημέρα :P) και περίμενε κανα 2ωρο ... αλλά μετά που τον μάθανε δεν του βάζουν τέτοια. 

Δεν ειναι μόνο το κόστος του εκτελωνιστή ειναι και απατεώνες σου βάζουν ένα σορό fees και άντε να βγάλεις άκρη πχ πακέτο που ρώτησα πόσο θέλουν για να μου το παραδώσουν στα χέρια που είπαν για 300άρι  ενώ με τον φίλο μου, μου βγήκε η συγκεκριμένη παραλαβή μόνο 80 ευρώ ΦΠΑ

και τώρα μιλάμε για ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ όχι για τα ελτά της γειτονιάς με την κυρακομπρέσα και την προϊσταμένη που μοιάζει με την βέφα και το μόνο που θα δουν είναι αν έχει μπλέ χρώμα στο κάτω μέρος το χαρτί που θα τους δείξεις .... :P

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, τρως αρκετές ώρες αλλά δεν τρως και το φεσι αμοιβής εκτελωνιστη πάνω στα άλλα φεσια

;)

Ε τον χώνεις λίγο τον φίλο σου όμως! :P :D

Δημοσ.

αυτό ακριβώς. 

Εγώ σας δείχνω αποδείξεις και σας εξηγώ τις λεπτομέρειές και εσείς επιμένετε απλά λόγω του εγωισμού σας :)

ΠΟΙΟ ρίσκο ώρες ώρες μου δίνετε την εντύπωση ότι δεν διαβάζει κανείς αυτά που παραθέτω...

Eκτός από ισχυρογνώμων, δεν ξέρεις και να διαβάζεις το κείμενο που εσύ ο ίδιος έβαλες και μας προτρέπεις να διαβάσουμε ώστε να καταλάβουμε. Μάλλον εσύ έχεις πρόβλημα κατανόησης και προσπαθείς αποτυχημένα να εκλογικεύσεις τα λεγόμενα σου.

Άντε, διάβασε το καλύτερα λοιπόν από εδώ γιατί έχεις γίνει πολύ κουραστικός :rolleyes:

http://kapelislaw.gr/index.php/piniko-dikio/plastografia

Επίσης για να καταλάβεις καλύτερα το λάθος σου και να σταματήσεις την αυθαίρετη μπουρδολογία, δες εδώ και εδώ.

http://www.areiospagos.gr/nomologia/apofaseis_DISPLAY.asp?cd=79JVXLALADUQS93ESOXQ9UTB85II0W&apof=1029_2009&lang=EN

http://www.areiospagos.gr/nomologia/apofaseis_DISPLAY.asp?cd=V2ZJ8J0HNT2WRKOO0DR75UZY082WN8&apof=1260_2009&lang=EN

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ε τον χώνεις λίγο τον φίλο σου όμως! :P :D

Εγώ μόνη έχω πάει μια φορά, όλες τις άλλες φορές επειδή παίρνω από χώρες που στέλνουν με EMS, πληρωνα τα λεφτά στα ΕΛΤΑ και μου δίνανε το πακετάκι μου.
Δημοσ.

Εγώ μόνη έχω πάει μια φορά, όλες τις άλλες φορές επειδή παίρνω από χώρες που στέλνουν με EMS, πληρωνα τα λεφτά στα ΕΛΤΑ και μου δίνανε το πακετάκι μου.

EMS είναι που χρεώνει 3€ επιπλέον;

Δημοσ.

Eκτός από ισχυρογνώμων, δεν ξέρεις και να διαβάζεις το κείμενο που εσύ ο ίδιος έβαλες και μας προτρέπεις να διαβάσουμε ώστε να καταλάβουμε. Μάλλον εσύ έχεις πρόβλημα κατανόησης και προσπαθείς αποτυχημένα να εκλογικεύσεις τα λεγόμενα σου.

Άντε, διάβασε το καλύτερα λοιπόν από εδώ γιατί έχεις γίνει πολύ κουραστικός :rolleyes:

http://kapelislaw.gr/index.php/piniko-dikio/plastografia

Ισχυρογνώμων ειναι αυτός που λεει την γνώμη του και δεν την αλλάζει παρά τα εύλογα επιχειρήματα που δέχεται

Εγώ κατέθεσα 1) Διαδικαστικό επιχείρημα (το γιατί δεν γίνεται να σε πιάσει κάποιος εκει)

2) Δικαστικό επιχείρημα το ότι ακόμη και να σε πιάσει δεν θα πάθεις κάτι.

Μέχρι στιγμής κανένας δεν είπε κάτι για αυτά τα δύο επιχειρήματα ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΠΙΜΕΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΨΗ οπότε το ποιος ειναι ισχυρογνώμων έτσι φαίνεται...

μόνο εσύ τώρα για πρώτη φορά πέταξες link και λες ότι είναι πλημμέλημα...

πριν τόση ώρα κανένας δεν έκανε κάτι αντίστοιχο αλλα ΕΠΕΜΕΝΕ στην άποψη του έτσι απλά επειδή ο ίδιος ήταν ισχυρογνώμων. 

Άρα δεν έχεις δικαίωμα να με αποκαλείς ισχυρογνώμονα. 

Τώρα πάμε σε αυτό που έστειλες ακόμη και πλημμέλημα να ήταν λόγω του 1) που ανέφερα πιο πάνω δεν γίνεται να σε πιάσει κάποιος για να φτάσεις στο να δικαστείς για πλημμέλημα...

Γιατι πιστεύω  να συμφωνείς πως ακόμη και φόνο να κάνεις για να καταδικαστείς πρέπει να σε πιάσουν!

Και εφόσον δεν μπορούν να σε πιάσουν στην περίπτωση μας (για τους λόγους που ανέφερα) δεν πρόκειται να δικαστείς ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ...

Αλλά είναι πλημμέλημα; τι λεει το link που έβαλες;  

"-Σύμφωνα με τον ορισμό, για να υπάρχει αδίκημα πλαστογραφίας, πρέπει το πλαστό έγγραφο να είναι ικανό να παράξει έννομες συνέπειες π.χ απαιτούμενα από το Νόμο δικαιολογητικά για έκδοση άλλου εγγράφου ή πρόσληψη ή έκδοση δανείου, σύνταξης κ.ο.κ. "

Το φωτοτυπημένο έγγραφο της εξουσιοδότησης (έστω και παραλλαγμένο) για παραλαβή δέματος εκ μέρους κάποιου δεν έχει έννομες συνέπειες.

Αρα έχουμε εναν δικηγόρο (που έκανα quote πιο πάνω) και το link που έδωσες ΕΣΥ που συμφωνούν μαζί μου άρα ποιος ειναι ο ισχυρογνώμων; αυτός που παραθέτει link που ακόμη και να ήταν αυτό που νόμιζε δεν αλλάζουν κάτι αλλά και που τελικά δεν ειναι αυτό που νόμιζε(και αυτό γιατι δεν διάβασε το περιεχόμενο τους μια και απλά ήθελε να έχει δικαιολογία για να εναντιωθεί); ή αυτός που είχε  επιχειρήματα που δεν διαψεύστηκαν; ΟΕΟ;

Επισκέπτης
Δημοσ.

EMS είναι που χρεώνει 3€ επιπλέον;

Η EMS απλώς συνεργάζεται με τα ΕΛΤΑ, οπότε έχει διαφορετική διαδικασία εκτελωνισμού.

Και να περάσει τελωνείο, δεν πρόκειται να τρέχεις στο αεροδρόμιο για να εκτελωνίζεις.

Δημοσ.

Ισχυρογνώμων ειναι αυτός που λεει την γνώμη του και δεν την αλλάζει παρά τα εύλογα επιχειρήματα που δέχεται

Εγώ κατέθεσα 1) Διαδικαστικό επιχείρημα (το γιατί δεν γίνεται να σε πιάσει κάποιος εκει)

2) Δικαστικό επιχείρημα το ότι ακόμη και να σε πιάσει δεν θα πάθεις κάτι.

Μέχρι στιγμής κανένας δεν είπε κάτι για αυτά τα δύο επιχειρήματα ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΠΙΜΕΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΨΗ οπότε το ποιος ειναι ισχυρογνώμων έτσι φαίνεται...

μόνο εσύ τώρα για πρώτη φορά πέταξες link και λες ότι είναι πλημμέλημα...

πριν τόση ώρα κανένας δεν έκανε κάτι αντίστοιχο αλλα ΕΠΕΜΕΝΕ στην άποψη του έτσι απλά επειδή ο ίδιος ήταν ισχυρογνώμων. 

Άρα δεν έχεις δικαίωμα να με αποκαλείς ισχυρογνώμονα. 

Τώρα πάμε σε αυτό που έστειλες ακόμη και πλημμέλημα να ήταν λόγω του 1) που ανέφερα πιο πάνω δεν γίνεται να σε πιάσει κάποιος για να φτάσεις στο να δικαστείς για πλημμέλημα...

Γιατι πιστεύω  να συμφωνείς πως ακόμη και φόνο να κάνεις για να καταδικαστείς πρέπει να σε πιάσουν!

Και εφόσον δεν μπορούν να σε πιάσουν στην περίπτωση μας (για τους λόγους που ανέφερα) δεν πρόκειται να δικαστείς ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ...

Αλλά είναι πλημμέλημα; τι λεει το link που έβαλες;  

"-Σύμφωνα με τον ορισμό, για να υπάρχει αδίκημα πλαστογραφίας, πρέπει το πλαστό έγγραφο να είναι ικανό να παράξει έννομες συνέπειες π.χ απαιτούμενα από το Νόμο δικαιολογητικά για έκδοση άλλου εγγράφου ή πρόσληψη ή έκδοση δανείου, σύνταξης κ.ο.κ. "

Το φωτοτυπημένο έγγραφο της εξουσιοδότησης (έστω και παραλλαγμένο) για παραλαβή δέματος εκ μέρους κάποιου δεν έχει έννομες συνέπειες.

Αρα έχουμε εναν δικηγόρο (που έκανα quote πιο πάνω) και το link που έδωσες ΕΣΥ που συμφωνούν μαζί μου άρα ποιος ειναι ο ισχυρογνώμων; αυτός που παραθέτει link που ακόμη και να ήταν αυτό που νόμιζε δεν αλλάζουν κάτι αλλά και που τελικά δεν ειναι αυτό που νόμιζε; ή αυτός που είχε  επιχειρήματα που δεν διαψεύστηκαν; ΟΕΟ;

Tελικά, δεν ξέρεις να διαβάζεις. Το καταλάβαμε..

Όσο για το "Το φωτοτυπημένο έγγραφο της εξουσιοδότησης (έστω και παραλλαγμένο) για παραλαβή δέματος εκ μέρους κάποιου δεν έχει έννομες συνέπειες." που έγραψες, σου παραθέτω τι λέει ο Άρειος Πάγος και που πόσταρα και παραπάνω.

Από το άρθρο 216 παρ. 1 ΠΚ προκύπτει ότι για την στοιχειοθέτηση του εγκλήματος της πλαστογραφίας απαιτείται αντικειμενικώς μεν η από την αρχή κατάρτιση εγγράφου από τον υπαίτιο που το εμφανίζει ότι κατηρτίσθη από άλλον ή η νόθευση γνησίου εγγράφου, δηλαδή αλλοίωση της εννοίας του περιεχομένου του εγγράφου, η οποία μπορεί να γίνει με την προσθήκη ή εξάλειψη λέξεων, αριθμών ή σημείων, υποκειμενικώς δε δόλος, που περιλαμβάνει την γνώση και την θέληση πραγματώσεως των περιστατικών που απαρτίζουν την αντικειμενική υπόσταση και σκοπός του δράστου να παραπλανήσει με την χρήση του πλαστού εγγράφου άλλον για γεγονός που μπορεί να έχει έννομες συνέπειες, όπως είναι εκείνο το γεγονός το οποίο είναι πρόσφορο για την παραγωγή, διατήρηση, μεταβολή ή απόσβεση δικαιώματος ή εννόμου σχέσεως. Η χρήση του εγγράφου από τον υπαίτιο της καταρτίσεως ή της νοθεύσεως θεωρείται επιβαρυντική περίσταση. Στοιχειοθετείται δε αντικειμενικώς, όταν αυτός καταστήσει προσιτό το έγγραφο αυτό στον μέλλοντα να παραπλανηθεί από το περιεχόμενο αυτού τρίτον και δώσει σ' αυτόν την δυνατότητα να λάβει γνώση του περιεχομένου του, χωρίς να απαιτείται και να λάβει γνώση πράγματι ή να παραπλανηθεί ο τρίτος.

Tα χρωματάκια και τα έντονα fonts δεν δίνουν πόντους σε ανύπαρκτα επιχειρήματα οπότε μη ταράζεσαι.

• Like 2
Δημοσ.

Tελικά, δεν ξέρεις να διαβάζεις. Το καταλάβαμε..

Όσο για το "Το φωτοτυπημένο έγγραφο της εξουσιοδότησης (έστω και παραλλαγμένο) για παραλαβή δέματος εκ μέρους κάποιου δεν έχει έννομες συνέπειες." που έγραψες, σου παραθέτω τι λέει ο Άρειος Πάγος και που πόσταρα και παραπάνω.

Tα χρωματάκια και τα έντονα fonts δεν δίνουν πόντους σε ανύπαρκτα επιχειρήματα οπότε μη ταράζεσαι.

χαχαχα δε το δέχεται με τίποτα.
  • Like 1
Δημοσ.

Συνεχίζεις να επιμένεις και εκτίθεσαι κιαλλο δεν ξέρω αλλά ακόμη και το λύκειο να έβγαζες θα καταλάβαινες κάποια βασικά πράγματα...

Καταρχήν απλά για να σιγουρευτώ.. με παιδάκι μιλάω; πόσον ετών είσαι;

Η ίδια η παράγραφος που έβαλες...

Από το άρθρο 216 παρ. 1 ΠΚ προκύπτει ότι για την στοιχειοθέτηση του εγκλήματος της πλαστογραφίας απαιτείται αντικειμενικώς μεν η από την αρχή κατάρτιση εγγράφου από τον υπαίτιο που το εμφανίζει ότι κατηρτίσθη από άλλον ή η νόθευση γνησίου εγγράφου, δηλαδήαλλοίωση της εννοίας του περιεχομένου του εγγράφου, η οποία μπορεί να γίνει με την προσθήκη ή εξάλειψη λέξεων, αριθμών ή σημείων, υποκειμενικώς δε δόλος, που περιλαμβάνει την γνώση και την θέληση πραγματώσεως των περιστατικών που απαρτίζουν την αντικειμενική υπόσταση και σκοπός του δράστου να παραπλανήσει με την χρήση του πλαστού εγγράφου άλλον για γεγονός που μπορεί να έχει έννομες συνέπειες, όπως είναι εκείνο το γεγονός το οποίο είναι πρόσφορο για την παραγωγή, διατήρηση, μεταβολή ή απόσβεση δικαιώματος ή εννόμου σχέσεως. Η χρήση του εγγράφου από τον υπαίτιο της καταρτίσεως ή της νοθεύσεως θεωρείται επιβαρυντική περίσταση. Στοιχειοθετείται δε αντικειμενικώς, όταν αυτός καταστήσει προσιτό το έγγραφο αυτό στον μέλλοντα να παραπλανηθεί από το περιεχόμενο αυτού τρίτον και δώσει σ' αυτόν την δυνατότητα να λάβει γνώση του περιεχομένου του, χωρίς να απαιτείται και να λάβει γνώση πράγματι ή να παραπλανηθεί ο τρίτος

και εκτός ότι για κακή σου τύχη το έγραφε αυτό μέσα η ίδια η παράγραφος που διάλεξες. Τι δεν καταλαβαίνεις πραγματικά λίγο πιο κάτω ΕΞΗΓΕΙ το ίδιο το κείμενο τι σημαίνει αυτό... δηλαδή δεν το εξηγώ εγω ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ QUOTE!!!

και το ανέφερα:

-Σύμφωνα με τον ορισμό, για να υπάρχει αδίκημα πλαστογραφίας, πρέπει το πλαστό έγγραφο να είναι ικανό να παράξει έννομες συνέπειες π.χ απαιτούμενα από το Νόμο δικαιολογητικά για έκδοση άλλου εγγράφου ή πρόσληψη ή έκδοση δανείου, σύνταξης κ.ο.κ.

δηλαδή στην αρχή είναι σωστοί και μετά κάνουν λάθος;

και επίσης τι ειναι τα bold που έγραψες κατάλαβες; απλά περιγράφουν τις προϋποθέσεις για να ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ δηλαδή τον ορισμό της λέξης... χαίρω πολύ λοιπόν ότι πλαστογραφία ειναι η αλλοίωση ενός εγγράφου με άλλα νούμερα κτλ κτλ ... (γιαυτό ρώτησα αν είσαι παιδάκι) 

αλλο ο ορισμός της λέξης και άλλο πότε αποτελεί ΑΔΙΚΗΜΑ και σε ποιόν βαθμό αυτά τα περιγράφει παρακάτω.

Ετσι είναι σε όλα τα νομικά θέματα πρώτα εξηγούν τι σημαίνει μια έννοια και μετά πότε και υπό ποιες προϋποθέσεις τιμωρείται... (ή με άλλα λόγια αν δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις ακόμη και να ειναι κάτι ταυτόσημο με την έννοια δεν τιμωρείται) 

Ορισμένοι δεν την παλεύουν με τίποτα. Και ο θεός θα σήκωνε τα χέρια ψηλά με την επιμονή τους.

Ναι ρε φίλε τους δείχνεις ερμηνεία δικηγόρου τιποτα αυτοί τα δικά τους εκει...

σου βάζουν αυτοί μόνοι τους Link που δεν διαβάσανε ολόκληρο επίτηδες για να σου την πούνε... τους δείχνεις το σημείο μέσα στο link Που αναφέρει ξεκάθαρα πως κάνουν λάθος τιποτα...

σου βάζουν μια παράγραφο μαρκάροντας τις λέξεις που τους βολεύει τους δείχνεις ακριβώς κάτω στην ίδια παράγραφο το σημείο που λέει πότε αυτές οι λέξεις τιμωρούνται.. τιποτα...

και όλα αυτά δεν ειναι καν το βασικό θέμα... λολ αλλά εκει να ψάξουν μια λεπτομέρεια ισα ισα να βρουν γωνία στο δεκάρικο :P

======================================================

EDIT: για να με καταλάβουν και τα άτομα νεαρότερης ηλικίας αν πάρω ενα χαρτονόμισμα μονόπολης και του αλλάξω τον αριθμό ειναι πλαστογραφία, αυτός ειναι ο ορισμός

τιμωρείται; ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΟΜΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ (νομική συνέπεια = δεν αλλάζει καμιά συνθήκη ή τιμή κτλ απο  το οτιδήποτε που το κράτος διατηρεί ή προστατεύει με νόμους, το κράτος δεν προστατεύει ή εγγυάται την πολιτική μεθοδολογίας παραλαβής πακέτων μιας ταχυδρομικής εταιρίας, ειναι θέμα εσωτερικών της κανονισμών δηλαδή στην χειρότερη -που είπαμε δεν μπορούν να σε πιάσουν αλλά έστω πες ότι το κάνουν- τα ίδια τα ΕΛΤΑ μπορούν -λέμε τώρα- απλά να σε κάνουν ban απο τα ΕΛΤΑ. )

Αν αλλοιώσω την ηλικία στο πάσο μου ειναι πλαστογραφία; ΝΑΙ έτσι μας λέει ο ορισμός ότι ειναι!

τιμωρείεται; ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΟΜΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ

Δημοσ.

Faeton ουτως ή αλλως δεν μπορεις να κάνεις αυτο που λες. Αν καταλαβα καλα εσυ θες να πλαστογραφησεις την εξουσιοδοτηση.

Για να γινει μια εξουσιοδοτηση χρειαζονται 2 άτομα καταρχην ο εξουσιοδοτουμενος και αυτος που εξουσιοδοτει. Ο Υπάλληλος του ΚΕΠ (γιατι αν πας αστυνομια) και τους πεις τέτοια θα σε κράξουν και δεν θα μπορεις να τους πεις και τιποτα , πρεπει να βάλει την σφραγιδα για το ιδιοχειρο της υπογραφης οτι ο Χ με τάδε ΑΤ (Αριθμο Ταυτοτητας) εξουσιοδοτειται απο τον Ψ με τάδε ΑΤ για να κάνει το συγκεκριμενο πράγμα.

Και μετα ο υπάλληλος βάζει την σφραγιδα (στρογγυλη) την υπογραφη του και το σφραγιδάκι του πχ υπάλληλος Α΄ΚΕΠ  οτι ο Ψ υπέγραψε ενωπιον του. Εσυ τωρα πως θα έκανες την κομπινα δεν καταλαβαινω. Το μονο που θα μπορουσε να γινει αν ο υπάλληλος θέλει να σε εξυπηρετησει ειναι να πάρει στο τηλεφωνο αυτον που κανονικα θα παραλαμβανε και να τον ρωτησει αμα θέλει να παραλαβεις εσυ για αυτον. Αν ναι τοτε οκ.

Το τελευταιο βεβαια γινεται χωρις εξουσιοδοτηση.

Ο Δικηγορος δεν με ενδιαφέρει τι λέει .... αν ημουν υπάλληλος και ζητούσες περιεργα θα σου ελεγα να έρθει να υπογράψει ο δικηγορος σου εγω δεν υπογράφω.

Δημοσ.

Faeton ουτως ή αλλως δεν μπορεις να κάνεις αυτο που λες. Αν καταλαβα καλα εσυ θες να πλαστογραφησεις την εξουσιοδοτηση.

Για να γινει μια εξουσιοδοτηση χρειαζονται 2 άτομα καταρχην ο εξουσιοδοτουμενος και αυτος που εξουσιοδοτει. Ο Υπάλληλος του ΚΕΠ (γιατι αν πας αστυνομια) και τους πεις τέτοια θα σε κράξουν και δεν θα μπορεις να τους πεις και τιποτα , πρεπει να βάλει την σφραγιδα για το ιδιοχειρο της υπογραφης οτι ο Χ με τάδε ΑΤ (Αριθμο Ταυτοτητας) εξουσιοδοτειται απο τον Ψ με τάδε ΑΤ για να κάνει το συγκεκριμενο πράγμα.

Και μετα ο υπάλληλος βάζει την σφραγιδα (στρογγυλη) την υπογραφη του και το σφραγιδάκι του πχ υπάλληλος Α΄ΚΕΠ  οτι ο Ψ υπέγραψε ενωπιον του. Εσυ τωρα πως θα έκανες την κομπινα δεν καταλαβαινω. Το μονο που θα μπορουσε να γινει αν ο υπάλληλος θέλει να σε εξυπηρετησει ειναι να πάρει στο τηλεφωνο αυτον που κανονικα θα παραλαμβανε και να τον ρωτησει αμα θέλει να παραλαβεις εσυ για αυτον. Αν ναι τοτε οκ.

Ο Δικηγορος δεν με ενδιαφέρει τι λέει .... αν ημουν υπάλληλος και ζητούσες περιεργα θα σου ελεγα να έρθει να υπογράψει ο δικηγορος σου εγω δεν υπογράφω.

Όχι για να εξουσιοδοτήσεις κάποιον δεν χρειάζεται να είναι κι αυτός μαζί σου στα ΚΕΠ. Aπλά το λέω για την κουβέντα :)

Δημοσ.

και επίσης το εχω κάνει μερικές φορές επιτυχημένα πάντα απλά πρότεινα να το κάνει και ο TS προκειμένω να γλυτώσει ενα μήνα αναμονής μιας και δεν υπήρχε κάποιος άλλος απλούστερος τρόπος να κάνει την δουλειά του. 

Βέβαια μετά εισέπραξα ειρωνεία και χολή (ενώ απλά ήθελα να βοηθήσω).. μώρῳ μωρίαν ὀφλισκάνω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...