stefancosmos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Καλημέρα σας! Την Πέμπτη έβαλα τo iban μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με την PayPal όλα καλά το έβαλε! Μπαίνω μετά να δω και γράφει αυτό παρακάτω! Έκανα κανόνικα withdraw money από PayPal μεταφορά χρημάτων σε τράπεζα (αναμονή 1-2 μέρες για να μπούνε στην τράπεζα) το επηρεάζει το checking μήπως αυτό? Άλλη μου είπαν πως όχι.. Εσείς? https://s32.postimg....creenshot_1.jpg
makfil Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Σωστά έγιναν όλα αλλά περίμενα ότι θα διαμαρτυρηθείς για την προμήθεια που σου κράτησε η τράπεζα στο εισερχόμενο έμβασμα και όχι για το checking.
stefancosmos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Ακόμη δεν έχουν μπει στην τράπεζα! Μόλις έκανα την Πέμπτη την αποστολή χρημάτων δεν μου κράτησε τίποτα το PayPal έλεγε free ή τράπεζα πόσο κρατάει? Εσάς μπήκαν απευθείας τα χρήματα? Σωστά έγιναν όλα αλλά περίμενα ότι θα διαμαρτυρηθείς για την προμήθεια που σου κράτησε η τράπεζα στο εισερχόμενο έμβασμα και όχι για το checking.Ακόμη δεν έχουν μπει στην τράπεζα! Μόλις έκανα την Πέμπτη την αποστολή χρημάτων δεν μου κράτησε τίποτα το PayPal έλεγε free ή τράπεζα πόσο κρατάει? Εσάς μπήκαν απευθείας τα χρήματα?
makfil Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Το Paypal δεν χρεώνει τίποτε αλλά η τράπεζα χρεώνει 3-4€ (ανάλογα με το τιμολόγιο κάθε μιας) για το εισερχόμενο έμβασμα, γιαυτό κα δεν αξίζει η μεταφορά μικροποσών. Εξαιρείται η ΕΤΕ που δεν χρεώνει για ποσά μέχρι 15€. Τα χρήματα θα φανούν μάλλον σήμερα μετά τις 18.00
stefancosmos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Το Paypal δεν χρεώνει τίποτε αλλά η τράπεζα χρεώνει 3-4€ (ανάλογα με το τιμολόγιο κάθε μιας) για το εισερχόμενο έμβασμα, γιαυτό κα δεν αξίζει η μεταφορά μικροποσών. Εξαιρείται η ΕΤΕ που δεν χρεώνει για ποσά μέχρι 15€. Τα χρήματα θα φανούν μάλλον σήμερα μετά τις 18.00 Ελπίζω να μην έχει και καμιά χρέωση 10-15€! Την μεταφορά χρημάτων την έκανα την Πέμπτη! Ελπίζω να μπούνε! Τράπεζα Πειραιώς winbank 1
makfil Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Χρειάζεται 2 εργάσιμες, η 1η ήταν την ΠΑ και σήμερα η 2η. Θα τα δεις το απόγευμα, μάλλον. Και η Πειραιώς δεν έχει χρέωση για εμβάσματα μέχρι 15€, ενώ από 15-12500 χρεώνει 4€
Silverage Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Απο την Παρασκευή έχει ενεργοποιηθεί ένα νέο σύστημα που στέλνει άμεσα τα λεφτά απο τράπεζα σε τράπεζα, το μόνο που δεν ξέρω είναι αν ισχύει και μέσω ebanking ή μόνο απο καταστήματα.
afterhours Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Απο την Παρασκευή έχει ενεργοποιηθεί ένα νέο σύστημα που στέλνει άμεσα τα λεφτά απο τράπεζα σε τράπεζα, το μόνο που δεν ξέρω είναι αν ισχύει και μέσω ebanking ή μόνο απο καταστήματα. Aυτο που λες ειναι μονο για Ελλαδα ή για ολη την περιοχη SEPA ( Single Euro Payments Area ) ;;;; Ειναι πολυ σημαντικο αν ισχυει Παντως ενα εισερχομενο SEPA εμβασμα περισυ που μου εστειλαν μπηκε κανονικα και μπορουσα να το χρησιμοποιησω νομιζω μολις σε 6 ωρες (απο αλλη χωρα της ΕΕ)
stefancosmos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Όλα καλά μπήκαν εχθές 12:00 το πρωί έκανε δύο εργάσιμες μέρες
telikiasmenos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 1) Επιστροφή χρημάτων απο Paypal στον τραπεζικό λογαριασμό (Winbank) 2) Withdraw Paypal / Αναμονή τράπεζας χρημάτων γιατί? 3) PayPal Bank account checking γιατι? 4) ??? Διαγωνισμός! Βρειτε ποιο θα είναι το επόμενο θέμα. Εγώ λέω το "Χρέωση τράπεζας Πειραιώς γιατί?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα