nivek Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Γεια σας βλεπω οτι το νεο τρενδ σαν μοδα εχει γινει το Pokemon Go αλλα το βλεπω εντελος ανωριμο να πηγαινω στη αθηνα και να κινιγαω Pokemon.. εινε τοσο ανωριμο και δεν εχει καπια ουσια.. ./. και ρωταω εγω σε τι οφελει το Pokemon Go σου δινει κατι;;; λεφτα΄;;; απλα βλεπεις κατι πορωμενα παιδακια απο το πρωι εως το βραδυ να κινιγανε ποκεμον.. αν εινε δυνατον πως καταντησαμε,., υπαρχουν πιο ομορφα πραγματα σε σχεση με το να κυνιγας Pokemon μοναστηρακι και συνταγμα.. τετοια ατομα εχουνε ψυχολογικα προβληματα.. η εινε ατομα που εινε μονα τους στην ζωη,, λεφτα η κατι αλο δεν κερδιζεις απο αυτο το παιχνιδι.. που για μενα το θεωρω καψιμο και χαζομαρα,.., 3000 ατομα με ενα κινητο στο χερι εινε οντως προβλημα..
anwnymh29 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Πνευματικος καρκινος..αυτη ειναι η γνωμη μου.
pontez2 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Aπό το να λιώνουν πάνω στους υπολογιστές σα τα ζομπι, καλύτερα να περπατάνε χιλιόμετρα και να γνωρίζουν κόσμο. Δε θα παίξω διότι δε μου αρέσουν τέτοια παιχνίδια, τα θεωρώ βλακείες, αλλά είναι θετικό ότι τα παιδιά/ενηλικες βγαίνουν έξω.
idomeneas7 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δεν μου άρεσαν τα πόκεμον όταν βγήκαν, αλλά κατέβασα το Pokemon go επειδή μου άρεσε και το ingress. Μου αρέσει επίσης να με βλέπουν να παίζω όλοι οι υπεράνω που το κοροϊδεύουν. 1
Captn Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 ενας κυριος στο Βανκουβερ που κουραστηκε να κυνηγαει κυνηγους ποκεμον ανερτησε αυτο στην εισοδο της πολυκατοικιας 2
defacer Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Ορίστε παιδιά, νομίζω σας ξέφυγε http://www.insomnia.gr/topic/616193-pokemon-go-hate/
pontez2 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Εγω λατρευω τον idomenea λόγω του παιχνιδιου που παίζει (plants vs zombies) (αμα το βγάλουν σε ποκεμον φαση ισως παιξω 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Σε τι οφελεί να κάνεις αυτό το ποστ στο ινσόμνια; Σου δινει κάτι;; Λεφτά;; Είναι τόσο ανωριμο να κάνεις (κακή) κριτική για κάτι που δεν παιζεις και δεν έχει κάποια ουσία. Υπάρχουν ομορφότερα πράγματα από το να κάθεσαι μπροστά στον υπολογιστή και να λες πόσο ανώριμοι είναι αυτοί που παίζουν go. Συμπέρασμα: Έχεις ψυχολογικά προβλήματα, πάρε κανα Xanax.
nivek Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 μα συγνωμη τι να το κανω;;; να βγαινω και να κινυγαο ποκεμον;;; και παλι ειτε μεσα σε εναν υπολογιστη ειτε μοναστηρακι σαν ζομβι εισε δεν αλλαζει κατι. εγω παντως που το κατεβασα απλα για να δω τι εινε.. δεν με εντυπωσιασε.,., καλυτερα να πας για ενα μπανακι παρα να ασχολεισε με αυτα.,.
defacer Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 τετοια ατομα εχουνε ψυχολογικα προβληματα.. η εινε ατομα που εινε μονα τους στην ζωη,, Άμα πω ότι τις ίδιες μαλακίες έλεγαν για διαφορετικά πράγματα τα 80s, και για άλλα πράγματα τα 90s, κοκ, θα έχω άδικο; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Ορίστε παιδιά, νομίζω σας ξέφυγε http://www.insomnia.gr/topic/616193-pokemon-go-hate/ Αμέσως εσύ να μας δείξεις τον σωστό δρόμο.
UsualSuspect__ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Γεια σας βλεπω οτι το νεο τρενδ σαν μοδα εχει γινει το Pokemon Go αλλα το βλεπω εντελος ανωριμο να πηγαινω στη αθηνα και να κινιγαω Pokemon.. εινε τοσο ανωριμο και δεν εχει καπια ουσια.. ./. και ρωταω εγω σε τι οφελει το Pokemon Go σου δινει κατι;;; λεφτα΄;;; απλα βλεπεις κατι πορωμενα παιδακια απο το πρωι εως το βραδυ να κινιγανε ποκεμον.. αν εινε δυνατον πως καταντησαμε,., υπαρχουν πιο ομορφα πραγματα σε σχεση με το να κυνιγας Pokemon μοναστηρακι και συνταγμα.. τετοια ατομα εχουνε ψυχολογικα προβληματα.. η εινε ατομα που εινε μονα τους στην ζωη,, λεφτα η κατι αλο δεν κερδιζεις απο αυτο το παιχνιδι.. που για μενα το θεωρω καψιμο και χαζομαρα,.., 3000 ατομα με ενα κινητο στο χερι εινε οντως προβλημα.. Κερδίζεις λεφτά. Βάζεις με bot 10 acount, πάνε 20 lvl σε 3-4 ώρες (δοκιμασμένο) και τα πουλάς στο ebay (δοκιμασμένο κ αυτό)
JERONIMO888 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 νταξει ενα απλο παιχνιδακι ειναι,,δηλαδη οταν επαιζες quizdom ηταν καλυτερα? πηδηξες με το quizdom φιλε κλεισμενος σε ενα δωματιο?ε? ενω με το ποκεμον μπορει να κανεις και καμια γνωριμια και να πηδηξεις (μαντρες,χαντακια κλπ)
Muchacho Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Μου αρεσει σαν ιδεα και πιστευω πως στο μελλον θα εξελιχθει και θα ακολουθησουν και αλλα παιχνιδια με το ιδιο σκεπτικο. Κερδίζεις λεφτά. Βάζεις με bot 10 acount, πάνε 20 lvl σε 3-4 ώρες (δοκιμασμένο) και τα πουλάς στο ebay (δοκιμασμένο κ αυτό) Αυτο γινεται με τα περισσοτερα παιχνιδια.
defacer Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί παίζει ο κόσμος τάβλι. Και μπιρίμπα. Και γιατί βλέπει τηλεόραση. Και γιατί ακούει ελληνική μουσική. Τίποτα απ' αυτά δε με εντυπωσίασε, καλύτερα να πήγαιναν για μπανάκι. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις