Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλε  σε ρωταω εχει  νοημα να  καθεσε 10 και 20 ωρες και να  παιζεις  ποκεμον..΄΄;;;;;;;;

βλεπεις  3000 ατομα να εινε με ενα  κινητο στο χερι..

και οσο αυτο που λες  για τις  γνωριμιες  σου λεω κατι  φιλε..

ολοι και ολες  μονοι και  μονες με ενα   κινητο  στο χερι.. και απλα μονο αυτο..

εγω  φιλε  μου εχω και μια σχεση  προτιμω να ειμε με την σχεση  μου και να κανω  πιο ομορφα πραγματα..

παρα να εινε  θεσσαλονικη  και αθηνα και να  κυνηγαω  ποκεμον..

αν εινε δυνατον και στο κατο κατο δεν εινε κατι το ιδιαιτερο.. εινε μια εικονικη πραγματικοτιτα..

για παιδια  που εινε ανωριμα  που  εχουν προβληματα..  που  εχουνε  προβληματα  γενικως στην ζωη  τους.//.

Φιλε με το συμπαθειο αλλα στα φρυδια μας τι κανεις στη ζωη σου...το παιχνιδι παντως ειναι μια καζουαλια της ντροπης ασε που τα ποκεμον ειναι πιο ξενερωτα κ απο αναβαση με fiat multipla στη ριτσωνα
  • Like 1
Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι αν μας αρέσει ή όχι.

Το θέμα είναι ότι κάποιοι επειδή ακριβώς δεν τους αρέσει κρίνουν την ασχολία αυτή ως ανώριμη κοκ.

δυστυχως παντα θα υπαρχουν ανθρωποι που δεν κοιταζουν τη δουλεια τους και σχολιαζουν τι κανουν οι αλλοι
  • Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

δυστυχως παντα θα υπαρχουν ανθρωποι που δεν κοιταζουν τη δουλεια τους και σχολιαζουν τι κανουν οι αλλοι

Ναι, συμφωνώ απόλυτα.

Επίσης, θεωρούν και τους εαυτούς τους υπεράνω επειδή δεν κάνουν τέτοια ανωριμα πράγματα...

Δημοσ.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια σε τι εξυπηρετούν; Δίνουν λεφτά; Α, ναι, σε διασκεδάζουν. Απίστευτο; :mellow:

Το να κάθεται κάποιος 10-15 ώρες την ημέρα και να παίζει ένα παιχνίδι (είτε είναι Pokémon Go, ή WoW, ή CoD, ή οτιδήποτε) δε το λες και σωστή αξιοποίηση του χρόνου του. Τώρα, άμα γουστάρει να το κάνει και δεν επιβαρύνει κανέναν, γούστο και καπέλο του.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ πάντως έπιασα ένα αλλά το άφησα να φύγει, το λυπήθηκα το καημένο..

• Like 4
Επισκέπτης
Δημοσ.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια σε τι εξυπηρετούν; Δίνουν λεφτά; Α, ναι, σε διασκεδάζουν. Απίστευτο; :mellow:

Το να κάθεται κάποιος 10-15 ώρες την ημέρα και να παίζει ένα παιχνίδι (είτε είναι Pokémon Go, ή WoW, ή CoD, ή οτιδήποτε) δε το λες και σωστή αξιοποίηση του χρόνου του. Τώρα, άμα γουστάρει να το κάνει και δεν επιβαρύνει κανέναν, γούστο και καπέλο του.

Και τι μας αφορά εμάς τι κάνει ο άλλος στον χρόνο του;

• Moderators
Δημοσ.

Τι διάλο έχουν πάθει πάντως όλοι οι κομπλεξικοί μ' αυτό το παιχνίδι δεν καταλαβαίνω.

Δημοσ.

Και τι μας αφορά εμάς τι κάνει ο άλλος στον χρόνο του;

Αυτό έγραψα κι εγώ: "άμα γουστάρει να το κάνει και δεν επιβαρύνει κανέναν, γούστο και καπέλο του".

Δημοσ.

Εγώ πάντως έπιασα ένα αλλά το άφησα να φύγει, το λυπήθηκα το καημένο..

Σίγουρα θα σκόνταψε πρώτα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...