Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έτσιι .. Αυτό εξυπακούεται!

Όσο για τα κόμπλεξ όσων για οποιονδήποτε λόγο δυσκολεύονται να κάνουν σχέσεις συμφωνώ άπειρα, όποια κακομοίρα βρεθεί στον δρόμο τους την μαμησε!

Αυτό που έκανε σε σένα είναι το λιγότερο, τις περισσότερες φορές είναι κτητικοί μέχρι θανάτου, βαρετοί, ανασφαλείς ζηλιάρηδες και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς!

Κελεπούρια! :D

• Like 1
  • Απαντ. 195
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Α καλά αυτό μου θυμίζει έντονα ένα πρώην μου. Ο τύπος σε όλη την εφηβία και μετεφηβία ήταν χοντρός, σπυριάρης και δεν τον πλησίαζε θηλυκιά γάτα. Γύρω στα 22-24 αφού έλιωσε στη γυμναστική και μυστηριωδώς απέκτησε θεικό σώμα, έκανε την πρώτη του σχέση (με εμένα). Ο τύπος αποδείχθηκε πως είχε τρελά απωθημένα στο θέμα γκόμενα. Να καμακώνει 15 χρονες ταυτοχρόνως σε facebook, myspace, badoo (τα παλιά εκείνα χρόνια), λογικά ήθελε να καλύψει όλα τα χαμένα χρόνια αγαμίας και έτσι μετατράπηκε σε Α* τσουλάκι. Τέσπα στο τέλος χωρίσαμε και ξαναχόντρυνε. Life is a bitch μαλάκα Γιάννη!

tl;dr: Καλό το αδυνάτισμα αρκεί να μην χάνουμε τον μπούσουλα.

Μήπως σε παράτησε και βγάζεις τέτοια κακία;

Δημοσ.

Για να είμαστε πιο συγεκριμένοι, εγώ τον γνώρισα μόνο στην φάση κορμάρα.

Αλλά αν ήξερα τι κομπλεξ κουβαλάει είναι ουτε που θα πλησίαζα!

Δεν πειράζει πάμε για άλλες κορμάρες τώρα, έτσι Μάου;

αραγες εσυ εισαι κορμαρα? γιατι απ'οτι φενεται εσεις οι γυναικες φταιτε και γι'αυτο

Δημοσ.

Μπραβο στο παιδι. Πολυ σημαντικο να βρισκεις θεληση και να κανεις τους στοχους σου πραγματικοτητα. Ειδικα στο θεμα σωμα, επειδη το εχω βιωσει-βιωνω και εγω, αλλαζεις πολυ οταν φτιαχνει το σωμα σου.

Δυστυχως για εμενα, απο μικρος ημουν παχουλος. Ηταν και ο σωματοτυπος μου ογκωδης και δεν βοηθουσε η κατασταση, αλλα εχασα κιλα στην 3η λυκειου με αποτελεσμα οταν εμπαινα στο στρατο λιγους μηνες αφοτου τελειωσα το σχολειο, το μονο που χρειαζομουν ηταν λιγη γυμναστικη για να κανω γραμμωση. Ε πηρα 11 ωραια κιλακια και πλεον εχω χασει τα 8. :P  Δεν θεωρουμαι βεβαια χοντρος, ουτε στρουμπουλος, πιο πολυ αγυμναστος θα ελεγα, αλλα το κομπλεξ μου για το σωμα μου δεν φευγει. Παραλια για παραδειγμα δεν πηγαινω, γιατι νιωθω ασχημα με τον εαυτο μου καθως δεν ειμαι στο επιπεδο που θα ηθελα να ειμαι.

Το χειροτερο ειναι πως ενω εχω ελευθερο χρονο και μπορω να πηγαινω καθε μερα γυμναστηριο, αλλα λογω καιρου και βαρεμαρας δεν πηγαινω. Ετσι τσαντιζομαι ακομα περισσοτερο, γιατι βρισκω ηλιθιες δικαιολογιες για να το αποφευγω. :P Απο Σεπτεμβριο και μετα ομως, οι δικαιολογιες τελειωνουν   :-D  . Θυμαμαι ποσο ωραια ενιωθα με τον εαυτο μου πριν μπω στρατο, και πεισμωνω. 

Δημοσ.

Μήπως σε παράτησε και βγάζεις τέτοια κακία;

Όχι εγώ τον παράτησα, αφου με έφαγε με τις πουτανιές του η μιξοπαρθένα. Να μη σου τύχει φίλε μου να αποκτήσει κορμάρα όποια μέχρι χθες έτρωγε X από όλους. Δεν θα κλείνει μπούτι και αυτή σαν τον πρώην μου.

• Like 3
Δημοσ.

lifeowner771 Στο στρατο έχει μονάδες παντως να επιλέξεις αμα δεν θες να γινεις σκοπάνθρωπος και αγγαρειομάχος. Θα βγει οφφτοπικ το θεμα αλλα σου λεω ρε παιδι μου. Οποτε μπορεις να επιλεξεις μια πιο μαχιμη μονάδα απο το να πας απλος στρατιωτης να μην ασχολειται κανεις μαζι σου και να τρως καθε μερα κρουασάν στεργιου οποτε θα γινεις και μπομπα σε λιγους μηνες αμα δεν κουνιέσαι.

Όχι εγώ τον παράτησα, αφου με έφαγε με τις πουτανιές του η μιξοπαρθένα. Να μη σου τύχει φίλε μου να αποκτήσει κορμάρα όποια μέχρι χθες έτρωγε X από όλους. Δεν θα κλείνει μπούτι και αυτή σαν τον πρώην μου.

χαχαχαχ ο αρσενικος πουτανος - πορνος :-D  τουλαχιστον ηταν καλος στο σεξ? ή τσαμπα τον μαυριζεις? επειδη ηταν πολυγαμικος.

Δημοσ.

lifeowner771 Στο στρατο έχει μονάδες παντως να επιλέξεις αμα δεν θες να γινεις σκοπάνθρωπος και αγγαρειομάχος. Θα βγει οφφτοπικ το θεμα αλλα σου λεω ρε παιδι μου.

Δεν ηταν ποτε του στυλ μου αυτο που προτεινες. Απλως ειναι απιστευτο το ποσο δυσκολο ειναι να χασεις κιλα και να φτιαξεις σωμα σε διαστημα χρονων, και απο την αλλη μεσα σε 9 μηνες να γινεις σαν αναποδο γαμωτο. :P

Δημοσ.

Δεν ηταν ποτε του στυλ μου αυτο που προτεινες. Απλως ειναι απιστευτο το ποσο δυσκολο ειναι να χασεις κιλα και να φτιαξεις σωμα σε διαστημα χρονων, και απο την αλλη μεσα σε 9 μηνες να γινεις σαν αναποδο γαμωτο. :P

Οκ πάσο τοτε. Ουτε εμενα ηταν το στυλ μου βεβαια να ειμαι στρατοκαυλέας αλλα τελικα έκανα άλλες επιλογες.

Εδω ο άλλος σε ενα μηνα αμα εχεις δει την ταινια με τα Μακ Ντοναλντς απεκτησε 10-15 κιλα παραπανω και ξεκινησε να εχει διαβητη και χοληστερινη. Αυτο σημαινει οτι ξεκινας σιγα σιγα να γεμιζεις τις αρτηριες και μια ωραια μέρα θα φυγεις νοσοκομειο με εμφραγμα. Κριμα δεν ειναι? κριμα ειναι να καταστρεψεις εσυ ο ιδιος τον οργανισμο σου.

Πιστευω με λιγη τυχη και πολλη προσπαθεια απο σενα τον ιδιο θα φτασεις 80-90 χρονων και δεν θα εχεις αναγκη χαπια και γιατρους.

Εγω θελω ακομα και στα 50 μου να έχω τις πλάτες μου τα ποδια μου την γράμμωση μου και να φαινομαι 10 χρονια νεοτερος. Ηδη εχω να κανω 2 βδομαδες γυμναστικη και δεν νιωθω καλα ψυχολογικα. Αποψε θα παω για βραδινο τρεξιμο. Ετσι θα μαθεις και τον γιο ή την κορη να έχουν αθλητική παιδεια απο μικρά παιδια. Αμα πηγαινετε μαζι να τρέχετε και να γυμνάζεστε.

• Like 1
Δημοσ.

Μπραβο στο παιδι. Πολυ σημαντικο να βρισκεις θεληση και να κανεις τους στοχους σου πραγματικοτητα. Ειδικα στο θεμα σωμα, επειδη το εχω βιωσει-βιωνω και εγω, αλλαζεις πολυ οταν φτιαχνει το σωμα σου.

Δυστυχως για εμενα, απο μικρος ημουν παχουλος. Ηταν και ο σωματοτυπος μου ογκωδης και δεν βοηθουσε η κατασταση, αλλα εχασα κιλα στην 3η λυκειου με αποτελεσμα οταν εμπαινα στο στρατο λιγους μηνες αφοτου τελειωσα το σχολειο, το μονο που χρειαζομουν ηταν λιγη γυμναστικη για να κανω γραμμωση. Ε πηρα 11 ωραια κιλακια και πλεον εχω χασει τα 8. :P  Δεν θεωρουμαι βεβαια χοντρος, ουτε στρουμπουλος, πιο πολυ αγυμναστος θα ελεγα, αλλα το κομπλεξ μου για το σωμα μου δεν φευγει. Παραλια για παραδειγμα δεν πηγαινω, γιατι νιωθω ασχημα με τον εαυτο μου καθως δεν ειμαι στο επιπεδο που θα ηθελα να ειμαι.

Το χειροτερο ειναι πως ενω εχω ελευθερο χρονο και μπορω να πηγαινω καθε μερα γυμναστηριο, αλλα λογω καιρου και βαρεμαρας δεν πηγαινω. Ετσι τσαντιζομαι ακομα περισσοτερο, γιατι βρισκω ηλιθιες δικαιολογιες για να το αποφευγω. :P Απο Σεπτεμβριο και μετα ομως, οι δικαιολογιες τελειωνουν   :-D  . Θυμαμαι ποσο ωραια ενιωθα με τον εαυτο μου πριν μπω στρατο, και πεισμωνω. 

Αφου εισαι οκ νορμαλ, ουτε χοντρος ουτε στρουμπουλος οπως λες γιατι εχεις κομπλεξ? προς τι να κανεις γυμναστικη? δεν υπαρχει απολυτως κανενας μα κανενας λογος να κανεις ,εκτος αν κανεις καποιο αθλημα, εισαι σε μια ομαδα εχεις ενα στοχο κτλ

το να πας στο γυμναστηριο για να σου φυγει το κομπλεξ για να πας να ριξεις γκομενες το θεωρω τη μεγαλυτερη πουστια/υποκρισια που κανει ενας αντρας για μια γυναικα.... Πιο ψευτικος πεθαινεις. Γιαυτο αραξε οπως εισαι, προσεχε την διατροφη σου και δεν χρειαζετε να εχεις κομπλεξ με το σωμα σου επειδη δεν εχεις ποντικια σαν κατι μικροτσουτσουνα κλαρινα στην παραλια :P

Δημοσ.

Προσπαθώ να καταλάβω το θέμα συζήτησης , να γίνεις καλύτερος σαν άνθρωπος και να μαθαίνεις από τα λάθη σου ή το έχουμε ρίξει το θέμα μόνο στην εξωτερική εμφάνιση ? Εγώ όσους/όσες έχω γνωρίσει που κάποτε είχανε περιττά κιλά και δεν πρόσεχαν την εμφάνιση τους,άλλαξαν μόνο και μόνο για να κάνουν αυτά που κορόιδευαν.

Δημοσ.

Αφου εισαι οκ νορμαλ, ουτε χοντρος ουτε στρουμπουλος οπως λες γιατι εχεις κομπλεξ? προς τι να κανεις γυμναστικη? δεν υπαρχει απολυτως κανενας μα κανενας λογος να κανεις ,εκτος αν κανεις καποιο αθλημα, εισαι σε μια ομαδα εχεις ενα στοχο κτλ

το να πας στο γυμναστηριο για να σου φυγει το κομπλεξ για να πας να ριξεις γκομενες το θεωρω τη μεγαλυτερη πουστια/υποκρισια που κανει ενας αντρας για μια γυναικα.... Πιο ψευτικος πεθαινεις. Γιαυτο αραξε οπως εισαι, προσεχε την διατροφη σου και δεν χρειαζετε να εχεις κομπλεξ με το σωμα σου επειδη δεν εχεις ποντικια σαν κατι μικροτσουτσουνα κλαρινα στην παραλια :P

Αμα ριχνω τις γυναικες για για το σωμα μου, θα πρεπει να αναθεωρησω καποια πραγματα για τον εαυτο μου. :P To ωραιο και γυμνασμενο σωμα το θελω για τον εαυτο μου οχι για τους αλλους.

• Like 4
Δημοσ.

Αμα ριχνω τις γυναικες για για το σωμα μου, θα πρεπει να αναθεωρησω καποια πραγματα για τον εαυτο μου. :P To ωραιο και γυμνασμενο σωμα το θελω για τον εαυτο μου οχι για τους αλλους.

Εχουμε φτασει ομως να θεωρουμε δεδομενο οτι ολες οι γυναικες προτιμουν αντρες με ωραιο και γυμνασμενο σωμα...και δωστου ολοι στα γυμναστηρια μετα σαν ζωα μπας και ριξουν καμια γκομενα.

Ναι αλλα οι αλλοι θα σε θαυμαζουν ομως, αν σου αρεσει να αυτοθαυμαζεσαι μπορει να ξεφυγεις και να καβαλησεις το καλαμι.

Εμενα προσωπικα ποτε δεν με ενδιεφερε ποσο γυμνασμενο ειναι το σωμα μου, παρα μονο το πως θα ανταπεξελθω σε καποιους αγωνες, σε χρονομετρηση και γενικα ποσο ανταγωνιστικος θα ειμαι κτλ  :)

Δημοσ.

Το θέμα είναι να κάνουμε πράγματα που όντως θα μας βοηθήσουν και όχι μόνο εξωτερικά,δηλαδή οκ έκανε ο άλλος μπράτσα και η άλλη κωλάρα..και ξαφνικά έγιναν πρότυπα ανθρώπων ? 

• Like 3
Δημοσ.

Εμενα προσωπικα ποτε δεν με ενδιεφερε ποσο γυμνασμενο ειναι το σωμα μου, παρα μονο το πως θα ανταπεξελθω σε καποιους αγωνες, σε χρονομετρηση και γενικα ποσο ανταγωνιστικος θα ειμαι κτλ   :)

Ναι και τη γυναίκα πως την προτιμάς; Χοντρούλα ή μοντέλα;

Τα μπράτσα και οι κοιλιακοί δεν σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο αλλά ας μην γινόμαστε υποκριτές: σε όλους αρέσει ένα ωραίο σώμα.

• Like 4
Δημοσ.

Τι σχέση έχουν τα πρότυπα;;; Ένα γυμνασμένο σώμα είναι σε γενικές γραμμές πιο ελκυστικό και δείχνει πιο υγιές από ένα αγύμναστο. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...