Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι και τη γυναίκα πως την προτιμάς; Χοντρούλα ή μοντέλα;

Τα μπράτσα και οι κοιλιακοί δεν σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο αλλά ας μην γινόμαστε υποκριτές: σε όλους αρέσει ένα ωραίο σώμα.

https://www.youtube.com/watch?v=Y5AOo47tr8Q

Τότε άμα πέσεις σε σωσία του Αγάπη μόνο μην έρχεσαι εδώ μέσα και μας λες για τους πρώην σου που είχανε απωθημένα και έπαιζαν και με άλλες :)

• Απαντ. 195
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα μπράτσα και οι κοιλιακοί δεν σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο αλλά ας μην γινόμαστε υποκριτές: σε όλους αρέσει ένα ωραίο σώμα.

Μια νορμαλ.... μια παχουλουλα σπανια να ειναι με εναν τσιλιβιθρα η το αντιθετο.

η μοντελα απο την αλλη κατα ενα μεγαλο ποσοστο θα ειναι ψωναρα, δεν θα κανει τις εξτριμιες που κανω, οποτε δεν με ενδιαφερει..απλα θα την θαυμασω οπως ολοι.

Σε ολους αρεσει , αλλα η βασικη αιτια ειναι για να βρουν γκομενα και ας λενε το αντιθετο.

• Like 1
Δημοσ.

προς τι να κανεις γυμναστικη? δεν υπαρχει απολυτως κανενας μα κανενας λογος να κανεις ,εκτος αν κανεις καποιο αθλημα, εισαι σε μια ομαδα εχεις ενα στοχο κτλ

Γυμναστική δεν κάνουμε μονάχα για να χάσουμε κιλά ή αν έχουμε βλέψεις για πρωταθλητισμό ξέρω 'γω. Η προσεγμένη διατροφή κι η άσκηση είναι τρόπος ζωής. Και τα οφέλη αναρίθμητα... Μέσα σ' αυτά, ναι, είναι κι η ωραία εμφάνιση, που για πολλούς είναι αυτοσκοπός. Αλλά αυτό, από μόνο του, δεν θα πρέπει να στρεβλώνει την γενικότερη εικόνα και το πώς είναι πραγματικά τα πράγματα.

• Like 6
Δημοσ.

Η ουσία είναι να κάνουμε πράγματα που μας αρέσουν και τα γουστάρουμε, οχι με το ζόρι ή επειδή έτσι μας είπε κάποιος άλλος μας κατέκρινε και μας χαρακτήρισε. Αν έκανα γυμναστική θα την έκανα για την δική μου υγεία και για να γουστάρω εγώ το δικό μου βελτιωμένο και γυμνασμένο σώμα, το αν αρέσω στις γυναίκες είναι δευτερεύον πλεονέκτημα για μένα, καλοδεχούμενο βέβαια.

Δημοσ.

όποιος θέλει να πηδάει πολύ, ας κάνει τραμπολίνο. κανένα άλλο είδος γυμναστικής δε βοηθά περισσότερο !!!  :-D  :-D  :-D

• Like 1
Δημοσ.

οι άνθρωποι επιλέγουμε πάντα την εύκολη λύση σε ένα πρόβλημα

η ποιο εύκολη λύση  όταν κάποιος δεν μπορεί να είναι ή να έχει κάτι είναι να προσπαθήσει να το υποβαθμίσει.

Βέβαια αυτό αρκεί για να νιώσει ο ίδιος καλύτερα, οι υπόλοιποι βλέπουν την πραγματικότητα 

Δημοσ.

οι άνθρωποι επιλέγουμε πάντα την εύκολη λύση σε ένα πρόβλημα

η ποιο εύκολη λύση  όταν κάποιος δεν μπορεί να είναι ή να έχει κάτι είναι να προσπαθήσει να το υποβαθμίσει.

Βέβαια αυτό αρκεί για να νιώσει ο ίδιος καλύτερα, οι υπόλοιποι βλέπουν την πραγματικότητα 

Η πιο ευκολη λυση ειναι να το καμουφλαρει!

Ενας δυστροπος,κακομαθημενος,εγωιστης χοντρουλης το πολυ πολυ να αλλαξει σε εναν δυστροπο,κακομαθημενο,εγωιστη αδυνατο.Βεβαια αυτο αρκει για να νιωσει ο ιδιος καλυτερα.Οι υπολοιποι βλεπουν τη διαφορα!!!

Δημοσ.

Ενας δυστροπος,κακομαθημενος,εγωιστης χοντρουλης το πολυ πολυ να αλλαξει σε εναν δυστροπο,κακομαθημενο,εγωιστη αδυνατο.Βεβαια αυτο αρκει για να νιωσει ο ιδιος καλυτερα.Οι υπολοιποι βλεπουν τη διαφορα!!!

Μην ειστε απολυτοι!

Μερικοι και μερικές μεγαλώνουν αποκτάνε εμπειριες και ωριμάζουν (λεμε τωρα) :cry:

Δημοσ.

δε το λες και εύκολο να κόψει αυτά που του αρέσουν (φαγητό κ σάπισμα) και να κανει πράγματα που δεν του αρέσουν (να τρώει σωστά+ άσκηση) , αυτά θέλουν προσπάθεια και πολλές φορές γερά νεύρα .

Το ποιο εύκολο είναι να πει "α εγώ μπορεί να είμαι χοντρούλης αλλα είμαι έξυπνος ενώ όσοι είναι καλλίγραμμοι είναι ηλίθιοι , κακοί άνθρωποι , κομπλεξικοί whatever. Έλα το έχεις ακούσει εδω μέσα χιλιάδες φορές , ότι δεν μπορούμε να το έχουμε προτιμάμε να το μειώνουμε , όπως χαρακτηριστικά ο τυπάς που κράζει όλες τις ωραίες γκόμενες σαν ψηλομύτες και πουτ@νες επειδή δεν του κάθεται ούτε μεθυσμένη γαϊδούρα που λέγανε κ στο χωριό μου , όχι οτι μπορεί το πρόβλημα να είναι ο ίδιος, απλά αυτή η δικαιολογία τον κάνει να νιώθει καλύτερα με την κατάσταση του :D 

• Like 2
Δημοσ.

Μην ειστε απολυτοι!

Μερικοι και μερικές μεγαλώνουν αποκτάνε εμπειριες και ωριμάζουν (λεμε τωρα) :cry:

δε το λες και εύκολο να κόψει αυτά που του αρέσουν (φαγητό κ σάπισμα) και να κανει πράγματα που δεν του αρέσουν (να τρώει σωστά+ άσκηση) , αυτά θέλουν προσπάθεια και πολλές φορές γερά νεύρα .

Το ποιο εύκολο είναι να πει "α εγώ μπορεί να είμαι χοντρούλης αλλα είμαι έξυπνος ενώ όσοι είναι καλλίγραμμοι είναι ηλίθιοι , κακοί άνθρωποι , κομπλεξικοί whatever. Έλα το έχεις ακούσει εδω μέσα χιλιάδες φορές , ότι δεν μπορούμε να το έχουμε προτιμάμε να το μειώνουμε , όπως χαρακτηριστικά ο τυπάς που κράζει όλες τις ωραίες γκόμενες σαν ψηλομύτες και πουτ@νες επειδή δεν του κάθεται ούτε μεθυσμένη γαϊδούρα που λέγανε κ στο χωριό μου , όχι οτι μπορεί το πρόβλημα να είναι ο ίδιος, απλά αυτή η δικαιολογία τον κάνει να νιώθει καλύτερα με την κατάσταση του :D 

Παιδια,δεν ειμαι απολυτη.Σχετικα ειναι ολα.Εκτιμω και αναγνωριζω την προσπαθεια οποιου τα βαζει με τον σωμα του. Ειναι ενας μικρος αγωνας.Θελει επιμονη,πειθαρχεια,υπομονη,κουραση. 

Εχει γινει ομως αυτοσκοπος. Το πρωτο post αναφερεται σε γενικοτερη αλλαγη νοοτροπιας-φιλοσοφιας και ο διαλογος επικεντρωθηκε στα κιλα.Σε αυτο αντεδρασα. Ναι,να ασχολουμαστε με την εικονα μας.Ειμαι υπερ αυτου. Να ασχολουμαστε ομως και με το μεσα. Αν καποιος μας την πει ακουμπητα για τον παλιοχαρακτηρα μας δε θα σπευσουμε να βελτιωθουμε. Θα του πεταξουμε ενα "εγω ετσι ειμαι..σε οποιον αρεσω να 'ουμ...και αι σιχτιρ γιατι θες να με αλλαξεις!"

(Βαμπιρι,δε διαφωνουμε. Το παω ομως και λιγο αλλιως.)

• Like 1
Δημοσ.

Φυσικά. Ειναι το πρώτο πράγμα που βλέπεις. Απο κει και πέρα ειναι τόσο εύκολο να μη σου κάνει κούκου με μια μοντέλα αλλά να σου κάνουν τα περιτά κιλλάκια της Μαριγούλας απέναντι που σου χει φάει το μυαλό τόσα χρόνια. 

Ειδικά στις γυναίκες που λειτουργουν πολύ διαφορετικά απο εμάς, το ωραίο σώμα ειναι απλά για να το θαυμάσουν, άντε και για να κάνουν καμια ξεπέτα. Αν το γυμνασμένο σωμα δε συνδιάζεται με γυμνασμένο ή τουλάχιστον με ενδιαφέρον μυαλό, το γυμνασμένο σώμα θα αποκτήσει ακόμα πιο γυμνασμένο καρπό :P :P

Και κάτι ακόμα. Δεν ειναι ανάγκη να γυμνάζεσαι 2 ωρες την ημέρα για να έχεις ένα ωραίο υγιές κορμί. Αν δεν ξεσκίζεσαι στις πίτσες και τις μπύρες και δεν εισαι συνέχεια στον καναπέ, το σώμα σου (εφόσον δεν έχεις κανα θηριοειδή ή κάτι ανάλογο), θα ειναι μια χαρά και ελκυστικό. Ούτε μπάκα θα πετάει, ούτε κώλοι. Αλλά ακόμα και αν το σώμα δεν ειναι ιδιαίτερα ελκυστικό (οκ δεν ειπαμε να σαι 250 κιλά), μπορεις να εισαι ελκυστικός σε μια γυναίκα, με το κατάλληλο ντυσιμο, προσεγμένος και φυσικά καλλιεργημένος, έξυπνος κτλ.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια,δεν ειμαι απολυτη.Σχετικα ειναι ολα.Εκτιμω και αναγνωριζω την προσπαθεια οποιου τα βαζει με τον σωμα του. Ειναι ενας μικρος αγωνας.Θελει επιμονη,πειθαρχεια,υπομονη,κουραση. 

Εχει γινει ομως αυτοσκοπος. Το πρωτο post αναφερεται σε γενικοτερη αλλαγη νοοτροπιας-φιλοσοφιας και ο διαλογος επικεντρωθηκε στα κιλα.Σε αυτο αντεδρασα. Ναι,να ασχολουμαστε με την εικονα μας.Ειμαι υπερ αυτου. Να ασχολουμαστε ομως και με το μεσα. Αν καποιος μας την πει ακουμπητα για τον παλιοχαρακτηρα μας δε θα σπευσουμε να βελτιωθουμε. Θα του πεταξουμε ενα "εγω ετσι ειμαι..σε οποιον αρεσω να 'ουμ...και αι σιχτιρ γιατι θες να με αλλαξεις!"

(Βαμπιρι,δε διαφωνουμε. Το παω ομως και λιγο αλλιως.)

το ξέρω οτι δεν διαφωνούμε απλά έχω προσέξει οτι μπερδεύουμε(όχι εσύ) τα άτομα που ασχολούνται σοβαρά με την γυμναστική με τους τουρίστες και είναι λάθος , αν ασχολείσαι σοβαρά όλα πάνε μόνα τους , δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω απο 1 ώρα τη μέρα γυμναστήριο , τουλάχιστον για εμένα που έχω μάθει και τρώω με συγκεκριμένο τρόπο για παράδειγμα , όταν περάσω την πόρτα το θέμα γυμναστήριο σταματάει εκεί , δεν θα ασχοληθώ την υπόλοιπη μου μέρα, κάτι τέτοιο θα με κουράσει και θα βαρεθώ. 

σχετικά με τα κιλά ο καθένας ειναι υπεύθυνος για το σώμα του, την υγεία και την εικόνα του, κανένας άλλος . Αυτό όμως ισχύει για όλους όμως , επειδή είναι της μόδας να θεωρείται λάθος να κράζεις κάποιον παχύ όταν όμως κράζεις κάποιο γυμνασμένο θεωρείται οκ.

nope , όπως θεωρώ προβληματικό αυτόν που κράζει τον παχύ έτσι θεωρώ προβληματικό και τον παχύ που κράζει όσους δεν είναι 

για το μέσα μας είναι μεγάλη κουβέντα, ποτέ δεν ξέρεις τι κρύβει κάποιος μέσα του , πολλοί δεν ξέρουν τι κρύβουν οι ίδιοι, πως να το διορθώσουν? :P ζούμε στην εποχή της μάσκας , θες αυτή είναι ένα avatar στο insomnia ή ένα χαμόγελο της Colgate IRL

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...