mclein Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Υπάρχει κόσμος που κοροιδεύει τους γυμνασμένους; οι αγυμναστοι 3
Vapir Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Υπάρχει κόσμος που κοροιδεύει τους γυμνασμένους; ναι και σε τόσο ακραίο βαθμό που μοιάζουν τρελοί , θα βρεις πολλούς τέτοιους σε σελίδες σχετικά με fitness @fb , παντού υπάρχουν αλλα εκεί μπορείς και να δεις ποιος τα λέει κ έχει και αυτό είναι η ουσία οι αγυμναστοι και όχι μόνο , βλέπεις μια παχύσαρκη τύπισσα να γράφει comment σε φωτογραφία normal fit κοπελίτσας και το τονίζω σχόλια τύπου "είσαι άσχημη , είσαι σαν χ.ψ.ζ ζώο κτλ και σου έρχεται να αρχίσεις να τραβάς τα μαλλιά σου , λες μωρή βλαμμένη , αν αύριο στο δρόμο σε φωνάζει κάποιος βόδι θα είναι κακό ? αυτό που κάνεις δεν είναι?
alxlightning Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Υπάρχει κόσμος που κοροιδεύει τους γυμνασμένους; εγω
Irene.j Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 σχετικά με τα κιλά ο καθένας ειναι υπεύθυνος για το σώμα του, την υγεία και την εικόνα του, κανένας άλλος . Αυτό όμως ισχύει για όλους όμως , επειδή είναι της μόδας να θεωρείται λάθος να κράζεις κάποιον παχύ όταν όμως κράζεις κάποιο γυμνασμένο θεωρείται οκ. nope , όπως θεωρώ προβληματικό αυτόν που κράζει τον παχύ έτσι θεωρώ προβληματικό και τον παχύ που κράζει όσους δεν είναι Μια ενσταση για το κραξιμο ...ο δε fit να μη μου ερχεται με υφακι 100 καρδιναλιων και λες και εχει καρπουζια στις μασχαλες Η δε χοντρουλιτσα μη μου λεει.."Μα δε μπορω να καταλαβω! Εχω να φαω απο τα περσυ!" 1
dionisis1925 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Υπάρχει κόσμος που κοροιδεύει τους γυμνασμένους; Τους σφίχτερμαν ναι.. 1
lifeowner771 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Καλα, οι σφιχτες ειναι μια κατηγορια μονοι τους. Κυριως λογω στυλ δεν τους γουσταρουν πολλοι. Τους απλα γυμνασμενους, δεν βρισκω λογω να τους κραξω. Τους θαυμαζω βασικα, γιατι το να προσεχεις το σωμα σου, να γυμναζεσαι, να μην τρως οτι να'ναι, δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα. 1
Vapir Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Τους σφίχτερμαν ναι.. ποιοι είναι οι σφίχτερμεν? όσοι σφίγγονται(συνήθως φαρμακαποθήκες) ή γενικά όσοι έχουν παραπάνω μυικότητα απο τον μέσο Έλληνα ? γιατί αν κράξουμε κάποιον που σφίγγετε θα κράξουμε το attention-whorιλίκι του, απ την άλλη αν κράξουμε κάποιον που έχει παραπάνω μυικότητα, κάτι που δεν μας πέφτει λόγος , τότε απλά έχουμε κόμπλεξ κατωτερότητας οι σφίχτερμεν αν τους εννοείται όπως τους καταλαβαίνω τότε ναι , είναι μάστιγα και έχουν γεμίσει τα γυμναστήρια απο δαύτους , αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που άλλαξα χώρο μετά απο τόσα χρόνια 1
dionisis1925 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 ποιοι είναι οι σφίχτερμεν? όσοι σφίγγονται ή γενικά όσοι έχουν παραπάνω μυικότητα απο τον μέσο Έλληνα ? γιατί αν κράξουμε κάποιον που σφίγγετε θα κράξουμε το attention-whorιλίκι του , απ την άλλη αν κράξουμε κάποιον που έχει παραπάνω μυικότητα, κάτι που δεν μας πέφτει λόγος , τότε απλά έχουμε κόμπλεξ κατωτερότητας Κράζω όσους ντοπάρονται για να φουσκώσουν,ξέρω τι παίζει από γυμναστική,κάνει μπαμ ποιος ντοπάρεται για να φουσκώσει και ποιος αφιερώνει πολλές ώρες για να κάνει ένα ωραίο σώμα. Το να γυμνάζεται κάποιος επειδή έτσι γουστάρει και δεν το κάνει μόνο και μόνο για να ρίχνει γκόμενες έχει διαφορά. Κόμπλεξ δεν έχω αρχηγέ με κανένα σωματότυπο , ένας μπορεί να έχει πρόβλημα παχυσαρκίας , ο άλλος μπορεί να είναι αδύνατος(εγώ),παίζει ρόλο και ο μεταβολισμός,κουβέντα κάνουμε. 2
Vapir Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Κράζω όσους ντοπάρονται για να φουσκώσουν,ξέρω τι παίζει από γυμναστική,κάνει μπαμ ποιος ντοπάρεται για να φουσκώσει και ποιος αφιερώνει πολλές ώρες για να κάνει ένα ωραίο σώμα. βρε ναι δεν σου λέω οτι δεν ξέρεις , αυτό ήθελα να ξεκαθαρίσεις , τώρα ναι μαζί σου
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Αυτό που κοροϊδεύετε κάποιον για χ-ψ λόγους και ταυτόχρονα γίνεστε και ακτιβιστές σε άλλες καταστάσεις, να το προσέξετε λίγο ε... 2
Pablo_Hasan Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Α καλά αυτό μου θυμίζει έντονα ένα πρώην μου. Ο τύπος σε όλη την εφηβία και μετεφηβία ήταν χοντρός, σπυριάρης και δεν τον πλησίαζε θηλυκιά γάτα. Γύρω στα 22-24 αφού έλιωσε στη γυμναστική και μυστηριωδώς απέκτησε θεικό σώμα, έκανε την πρώτη του σχέση (με εμένα). Ο τύπος αποδείχθηκε πως είχε τρελά απωθημένα στο θέμα γκόμενα. Να καμακώνει 15 χρονες ταυτοχρόνως σε facebook, myspace, badoo (τα παλιά εκείνα χρόνια), λογικά ήθελε να καλύψει όλα τα χαμένα χρόνια αγαμίας και έτσι μετατράπηκε σε Α* τσουλάκι. Τέσπα στο τέλος χωρίσαμε και ξαναχόντρυνε. Life is a bitch μαλάκα Γιάννη! Εψαχνες τον υπολογιστή του ή μπροστά σου την έπεφτε και σε άλλες;Αν ο μόνος λόγος που ήσουν μαζί του ήταν ότι είχε θεϊκό κορμί τότε καλά ξηγηθηκε ο Γιάννης. Μου θυμίζει μια γνωστή μου που βρήκε καινούργιο γκομενο και τον παινευε σε εμάς, τι όμορφος που είναι, γυμνασμενος, κτλ ο τύπος όντως ήταν 1.90 και αθλητής στο τριαθλο, αυτή δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο εμφανισιακά. Μετά από κάνα δίμηνο ενώ αυτή έκανε σχέδια να μείνουν μαζί κτλ. ο τύπος της ζήτησε να φέρει καμία φίλη της για να κάνουν τρίο, αυτή αρνήθηκε κ αυτός την χώρισε. Κλάματα και δράμα μετά 5
Vapir Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Αυτό που κοροϊδεύετε κάποιον για χ-ψ λόγους και ταυτόχρονα γίνεστε και ακτιβιστές σε άλλες καταστάσεις, να το προσέξετε λίγο ε... Όταν κάποιος δεν βλάπτει εσένα ή τρίτους δεν έχεις κανένα δικαίωμα ούτε να τον κοροϊδέψεις και να ασχοληθείς μαζί του γιαυτό που κάνει , δεν σου πέφτει λόγος και νομίζω είναι κοινή λογική. όταν όμως μιλάνε για συγκεκριμένα άτομα αυτού του "στύλ" όπως αναφέρθηκε ποιο πάνω μιλάμε για το άτομο που πολύ πιθανόν(υπάρχουν και εξαιρέσεις) να τραμπουκίζει κόσμο για να σπάσει πλάκα , για ένα σκασμό χαζούς λόγους. (parking , σειρά στην ουρά , ακόμα και επειδή "τον κοίταξε" ή απλά το κλασικό για να πουλήσει μούρη στη γκόμενα Η χρήση ουσιών που αναφέρθηκε ποιο πάνω δεν επηρεάζει μόνο το σώμα αλλα και τον εγκέφαλο οπότε όχι , δεν θα νιώσω άσχημα αν τον κοροϊδεύουν και γελάνε με αυτόν , να τον κοροϊδέψω πάλι χλωμό γιατι δεν ασχολούμαι καν edit: δεν ξέρω αν το λες για εμένα αλλα επειδή έκατσε απο κάτω
totem_lost Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Όχι δεν ήταν αυτός ο λόγος που ήμουν μαζί του, ίσα ίσα εγώ είχα ειλικρινή αισθήματα. Τα διάφορα άλλα βγήκαν στη φόρα στην πορεία και με ποικίλους τρόπους αλλά ας μην επεκταθώ γιατί θα το κάνουμε Σία Λιαροπούλου εδώ μέσα. Γενικά πρέπει να δικαιολογηθώ από χίλιες μπάντες για να μην βγει λάδι το πουτανί. Άτιμη κενωνία.:Ρ
SuicycoMania Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Το να γυμνάζεται κάποιος επειδή έτσι γουστάρει και δεν το κάνει μόνο και μόνο για να ρίχνει γκόμενες έχει διαφορά. σπανιο αυτο γιατι και παλι αν σου λεει δεν το κανω για τις γκομενες μολις σκασει παραλια η φοραει κανα κολλητο μπλουζακι και τον κοιταει καμια, αμεσως θα το παιξει σφτιχτερμαν. Γυμναστική δεν κάνουμε μονάχα για να χάσουμε κιλά ή αν έχουμε βλέψεις για πρωταθλητισμό ξέρω 'γω. Η προσεγμένη διατροφή κι η άσκηση είναι τρόπος ζωής. Και τα οφέλη αναρίθμητα... Μέσα σ' αυτά, ναι, είναι κι η ωραία εμφάνιση, που για πολλούς είναι αυτοσκοπός. Αλλά αυτό, από μόνο του, δεν θα πρέπει να στρεβλώνει την γενικότερη εικόνα και το πώς είναι πραγματικά τα πράγματα. ναι ναι ακριβως! τροπος ζωης!! αληθινο παραδειγμα με 2 τυπαδες που περιμεναμε σε ενα μαγαζι, ο ενας που ηταν ορθιος προσπαθουσε να συγκρινει τα ποντικια του και την πλατη του με τα δικα μου, επειδη φορουσαμε και οι 2 αμανικα μπλουζακια. Συνεχεια αυτοθαυμαζοταν και ολο πηγαινοερχοταν κοντα μου και προσπαθουσε να συγκριθει μαζι μου.......Ωραια πραγματα σου λεω. αυτοσκοπος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα