Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 195
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι ναι ακριβως! τροπος ζωης!! αληθινο παραδειγμα με 2 τυπαδες που περιμεναμε σε ενα μαγαζι, ο ενας που ηταν ορθιος προσπαθουσε να συγκρινει τα ποντικια του και την πλατη του με τα δικα μου, επειδη φορουσαμε και οι 2 αμανικα μπλουζακια. Συνεχεια αυτοθαυμαζοταν και ολο πηγαινοερχοταν κοντα μου και προσπαθουσε να συγκριθει μαζι μου.......Ωραια πραγματα σου λεω. αυτοσκοπος!

Και τι συμπερασμα βγαζεις απο αυτο, οτι οποιος γυμναζεται το κανει για επιδειξη?

Ελπιζω τουλαχιστον σε καποιο επιπεδο να καταλαβαινεις και ο ιδιος οτι η λογικη σου... δεν εχει λογικη

• Like 1
Δημοσ.

σπανιο αυτο γιατι και παλι αν σου λεει δεν το κανω για τις γκομενες μολις σκασει παραλια η φοραει κανα κολλητο μπλουζακι και τον κοιταει καμια, αμεσως θα το παιξει σφτιχτερμαν.

Σόρι που θα το πω αυτό αλλά όποιος δεν έχει κάνει ποτέ σώμα ας μη τσουβαλιάζει όλους όσους το έχουν κάνει γιατί η άγνοια σκοτώνει.

Άμα το κάνεις επειδή γουστάρεις δεν έχεις καμία ανάγκη να το παίξεις σφίχτερμαν γιατί ξέρεις ότι είσαι σφίχτερμαν και για σένα απλά αυτή είναι η καθημερινότητα.

Άμα το κάνεις για να βγάλεις γκόμενα τότε ναι, μόλις το προσέξει κάποια φυσικά θα το παίξεις αφού βλέπεις το στόχο σου να είναι τόσο κοντά όσο δεν ήταν ποτέ άλλοτε.

ναι ναι ακριβως! τροπος ζωης!! αληθινο παραδειγμα με 2 τυπαδες που περιμεναμε σε ενα μαγαζι, ο ενας που ηταν ορθιος προσπαθουσε να συγκρινει τα ποντικια του και την πλατη του με τα δικα μου, επειδη φορουσαμε και οι 2 αμανικα μπλουζακια. Συνεχεια αυτοθαυμαζοταν και ολο πηγαινοερχοταν κοντα μου και προσπαθουσε να συγκριθει μαζι μου.......Ωραια πραγματα σου λεω. αυτοσκοπος!

Αφήνω μια μικρή πιθανότητα να το έκανε (ή να νόμιζε ότι το έκανε) χιουμοριστικά, αλλά αν όχι:

νομίζω έχεις μπερδέψει τον αυτοσκοπό με τον καραγκιόζη.

• Like 2
Δημοσ.

Και τι συμπερασμα βγαζεις απο αυτο, οτι οποιος γυμναζεται το κανει για επιδειξη?

Ελπιζω τουλαχιστον σε καποιο επιπεδο να καταλαβαινεις και ο ιδιος οτι η λογικη σου... δεν εχει λογικη

εμ...ναι? οταν δεν κανεις αθλητισμο, πρωταθλητισμο, αθληματα, ανταγωνισμος, στοχους σε οποιοδηποτε αθλημα κτλ και πηγαινεις γυμναστηρια απλα για να λες στους αλλους οτι πηγαινεις και πινεις τα σκουπιδο-ντοπο-πρωτεινουχα με κρεατινες και οοοοοτι αλλες αηδιες θες, τοτε ναι φιλε μου ειναι επιδειξη!

Πες μου ενα σοβαρο λογο εκτος απο το να θες να αδυνατισεις η να κανεις αθλητισμο γιατι να πηγαινεις γυμναστηριο?

Αφήνω μια μικρή πιθανότητα να το έκανε (ή να νόμιζε ότι το έκανε) χιουμοριστικά, αλλά αν όχι:

νομίζω έχεις μπερδέψει τον αυτοσκοπό με τον καραγκιόζη.

μια χαρα κανονικα το εκανε...το αυτοσκοπος το ειπα ειρωνευτικα , καραγκιοζης εννοουσα. Αλλα οταν καβαλησεις το καλαμι ετσι ειναι και για ολα αυτα φταινε οι γυναικες.

• Moderators
Δημοσ.

Αλλα οταν καβαλησεις το καλαμι ετσι ειναι και για ολα αυτα φταινε οι γυναικες.

post-284325-0-76616600-1469825685_thumb.jpg

Πες μου ενα σοβαρο λογο εκτος απο το να θες να αδυνατισεις η να κανεις αθλητισμο γιατι να πηγαινεις γυμναστηριο?

Υγεία, φυσική κατάσταση.

• Like 1
Δημοσ.

Υγεία, φυσική κατάσταση.

υγεια, μαλιστα. μια χαρα υγειης θα εισαι αν κανεις και βολτα τον σκυλο σου μεχρι το παρκο πρωι-βραδι.

φυσικη κατασταση. οκ. για ποιο λογο? εχεις βλεψεις για πρωταθλητισμο? καποιο αθλημα? αν οχι σου ειναι αχρηστη, εφοσον κανεις σωστη διατροφη με μετρο σε ολα.

Δημοσ.

Καλά σοβαρά τώρα μας λες ότι το να έχει κάποιος καλή φυσική κατάσταση είναι αχρείαστο; Τι νομίζεις ότι θα είσαι για πάντα 30;

Δημοσ.

και εσυ τι νομιζεις οτι με την φυσικη κατασταση θα γινεις παλι 20? φυσικη κατασταση μπορει να εχει καποιος μονο και μονο απο τη δουλεια που κανει η κανει βαριες δουλειες κλπ 

Σε αυτο που διαφωνουμε ειναι το γυμναστηριο

Δημοσ.

βλεπεις κοπελες που στο σχολειο ηταν χοντρες και ασχημες να εχουν γινει αστερια με κορμαρα και προσωπαρα

Υπαρχουν ομως χοντρες και ασχημες που επισης εχουν γινει αστερια

stavropoulou_vik.jpg[/u

υγεια, μαλιστα. μια χαρα υγειης θα εισαι αν κανεις και βολτα τον σκυλο σου μεχρι το παρκο πρωι-βραδι.

φυσικη κατασταση. οκ. για ποιο λογο? εχεις βλεψεις για πρωταθλητισμο? καποιο αθλημα? αν οχι σου ειναι αχρηστη, εφοσον κανεις σωστη διατροφη με μετρο σε ολα.

Σωστη διατροφη χωρις ασκηση δε λεει και πολλα.

Εισαι ομως σιγουρος οτι κανεις σωστη διατροφη?

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

και εσυ τι νομιζεις οτι με την φυσικη κατασταση θα γινεις παλι 20? φυσικη κατασταση μπορει να εχει καποιος μονο και μονο απο τη δουλεια που κανει η κανει βαριες δουλειες κλπ 

Εκτός αν είσαι γυμναστής και μπορείς να στηρίξεις αυτή σου την άποψη, δε μετράει και ιδιαίτερα εδώ που τα λέμε. Ούτε είσαι εσύ αυτός που θα κρίνει πώς ο καθένας επιτυγχάνει ένα στόχο. Κάποιος μπορεί να θέλει να τρέχει 20 χιλιόμετρα τη μέρα, άλλος να αθλείται και άλλος να πάει γυμναστήριο. Μπορεί να σου φαίνεται παράλογο/ματαιόδοξο/whatever το ότι κάποιοι άνθρωποι ενδιαφέρονται για το σώμα τους, την υγεία τους και την εικόνα τους, αλλά τι να κάνουμε, δε γίνεται να συμφωνούμε όλοι με ό,τι κάνει ο καθένας.

• Like 1
Δημοσ.

Αν μιλας για γυμναστηριο με σκοπο να πας να κανεις ποντικια, εκει θα συμφωνησω κι εγω μαζι σου.

Δημοσ.

Η δουλειά των περισσοτέρων εδώ μάλλον είναι να καθόμαστε 8 ώρες σε ένα γραφείο. Όταν λες βαριές δουλειές τι εννοείς; Να κατεβάζει τα χαλιά από το πατάρι; Όχι άλλο κάρβουνο!

Το γυμναστήριο είναι απλά ο εύκολος τρόπος να διατηρήσεις μια καλή φυσική κατάσταση κοντά στο σπίτι σου.

• Like 1
Δημοσ.

Εκτός αν είσαι γυμναστής και μπορείς να στηρίξεις αυτή σου την άποψη, δε μετράει και ιδιαίτερα εδώ που τα λέμε. Ούτε είσαι εσύ αυτός που θα κρίνει πώς ο καθένας επιτυγχάνει ένα στόχο. Κάποιος μπορεί να θέλει να τρέχει 20 χιλιόμετρα τη μέρα, άλλος να αθλείται και άλλος να πάει γυμναστήριο. Μπορεί να σου φαίνεται παράλογο/ματαιόδοξο/whatever το ότι κάποιοι άνθρωποι ενδιαφέρονται για το σώμα τους, την υγεία τους και την εικόνα τους, αλλά τι να κάνουμε, δε γίνεται να συμφωνούμε όλοι με ό,τι κάνει ο καθένας.

την γνωμη μου λεω, αυτοι που ενδιαφερονται για το σωμα τους και την εικονα τους κατα ενα μεγαλο ποσοστο τους ενδιαφερει επειδη θελουν να ριξουν γκομενα. η υγεια ειναι αλλο θεμα

Αν μιλας για γυμναστηριο με σκοπο να πας να κανεις ποντικια, εκει θα συμφωνησω κι εγω μαζι σου.

το 99% που πανε το κανουν για επιδειξη η να ριξουν γκομενες και ας λενε το αντιθετο. (ενας φιλος σου παλι θα λεει το ιδιο ενω στην πραγματικοτητα θα ειναι και για τις γκομενες)

"ε....θα γραφτω γυμναστηριο να φτιαξω σωμα" ενω εννοει "θα γραφτω γυμναστηριο να κανω σωματαρα και γραμμωση για να ριξω καμια γκομεναρα στο κλαμπ και στο μπιτσομπαρο"

Η δουλειά των περισσοτέρων εδώ μάλλον είναι να καθόμαστε 8 ώρες σε ένα γραφείο. Όταν λες βαριές δουλειές τι εννοείς; Να κατεβάζει τα χαλιά από το πατάρι; Όχι άλλο κάρβουνο!

Το γυμναστήριο είναι απλά ο εύκολος τρόπος να διατηρήσεις μια καλή φυσική κατάσταση κοντά στο σπίτι σου.

οικοδομη , αποθηκη , μεταφορες , 

Το γυμναστηριο ειναι ο νο1 παραγοντας που θα παιξει ρολο στην εμφανιση για να αρεσουμε στο γυναικειο και αντρικο φυλο.

Δημοσ.

το 99% που πανε το κανουν για επιδειξη η να ριξουν γκομενες και ας λενε το αντιθετο. (ενας φιλος σου παλι θα λεει το ιδιο ενω στην πραγματικοτητα θα ειναι και για τις γκομενες)

"ε....θα γραφτω γυμναστηριο να φτιαξω σωμα" ενω εννοει "θα γραφτω γυμναστηριο να κανω σωματαρα και γραμμωση για να ριξω καμια γκομεναρα στο κλαμπ και στο μπιτσομπαρο"

Οπως σου ειπα, συμφωνω οτι το γυμναστηριο ειναι στη πραγματικοτητα αχρηστο. Οποιος θελει να γυμναστει και δεν ενδιαφερεται για ποντικια(δηλαδη φαρμακα και ουσιες) μπορει να το κανει και στο σπιτι του ή στη φυση.

Σημειωσε οτι συνηθως οι γυναικες δεν ελκονται απο τα γυμνασμενα σωματα. Αυτα βασικα ενδιαφερουν τους φουστηδες.

οικοδομη , αποθηκη , μεταφορες , 

Εχω ακουσει οτι η "γυμναστικη" που κανεις στη δουλεια σου δεν εχει την ιδια ποιοτητα με την κανονικη. Διοτι τη πρωτη τη κανεις σαν αγγαρεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...