Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και εσυ τι νομιζεις οτι με την φυσικη κατασταση θα γινεις παλι 20? φυσικη κατασταση μπορει να εχει καποιος μονο και μονο απο τη δουλεια που κανει η κανει βαριες δουλειες κλπ

Γι' αυτό ακριβώς κάνει κανείς γυμναστική: για την υγεία του, και γενικότερα για να μπορεί ν' ανταπεξέρχεται στις προκλήσεις τής καθημερινότητας - να έχει μια ποιοτικότερη ζωή. Για κάποιον που κάνει πχ δουλειά γραφείου, τον βοηθάει να δραστηριοποιείται, ν' αυξάνουν οι αντοχές του κλπ Για κάποιον που κάνει βαριές δουλειές, τον βοηθάει να τις κάνει πολύ ευκολότερα.

Γενικά, όπως είπα και στο προηγούμενο μήνυμά μου, τα οφέλη είναι αναρίθμητα. Συνδυάζοντας αερόβια κι αναερόβια με βάρη: έχεις καλύτερη φυσική κατάσταση κι επιδόσεις (συμπεριλαμβανομένου του σεξουαλικού), καλύτερη ψυχολογία, βελτιώνεις το καρδιοαναπνευστικό, μειώνεις τον κίνδυνο για οστεοπόρωση, βελτιώνεις ισορροπία/σταθερότητα, γλιτώνεις μικροτραυματισμούς. Να συνεχίσω να γράφω; Διάβασε!

Σε αυτο που διαφωνουμε ειναι το γυμναστηριο

Σε αυτό που πρέπει να διαφωνείς είναι στα μυαλά που έχουν μερικοί.

• Like 1
  • Απαντ. 195
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

την γνωμη μου λεω, αυτοι που ενδιαφερονται για το σωμα τους και την εικονα τους κατα ενα μεγαλο ποσοστο τους ενδιαφερει επειδη θελουν να ριξουν γκομενα. η υγεια ειναι αλλο θεμα

το 99% που πανε το κανουν για επιδειξη η να ριξουν γκομενες και ας λενε το αντιθετο. (ενας φιλος σου παλι θα λεει το ιδιο ενω στην πραγματικοτητα θα ειναι και για τις γκομενες)

"ε....θα γραφτω γυμναστηριο να φτιαξω σωμα" ενω εννοει "θα γραφτω γυμναστηριο να κανω σωματαρα και γραμμωση για να ριξω καμια γκομεναρα στο κλαμπ και στο μπιτσομπαρο"

Ε καλά το ότι υπάρχουν φουσκωμένες αμοιβάδες στα γυμναστήρια δεν είναι κάτι καινούριο. Αυτό που λέω είναι ότι υπάρχουν λόγοι να πάει κάποιος γυμναστήριο. Και στην τελική ακόμα και φουσκωτός να είσαι δε σημαίνει σώνει και καλά ότι το κάνεις για τις γκόμενες (αν και συνήθως έτσι είναι).

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ ξυπναω κάθε πρωί στις 6.00 και τρέχω στα βουνά και στα λαγκάδια για μια ώρα. Έτσι αρχίζει  η μέρα μου, και το κάνω καθαρά και μόνο για λόγους υγείας. Σε γυμναστήριο έχω να πατήσω 25 χρόνια. Φυσική γυμναστική και από τότε που το κάνω, είμαι σημαντικά πιο ξεκούραστος, με πρόγραμμα δουλειάς που τελειώνει κάθε μέρα στις 10.00 το βράδυ, ξεκινώντας από τις 8 το πρωί. Ίσως προσπαθώ να εξιλεωθώ για την κατάχρηση του καπνίσματος που με κυριεύει εδώ και χρόνια. Θα το πετάξω κι αυτό κάποια στιγμή.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ ξυπναω κάθε πρωί στις 6.00 και τρέχω στα βουνά και στα λαγκάδια για μια ώρα. Έτσι αρχίζει  η μέρα μου, και το κάνω καθαρά και μόνο για λόγους υγείας. Σε γυμναστήριο έχω να πατήσω 25 χρόνια. Φυσική γυμναστική και από τότε που το κάνω, είμαι σημαντικά πιο ξεκούραστος, με πρόγραμμα δουλειάς που τελειώνει κάθε μέρα στις 10.00 το βράδυ, ξεκινώντας από τις 8 το πρωί. Ίσως προσπαθώ να εξιλεωθώ για την κατάχρηση του καπνίσματος που με κυριεύει εδώ και χρόνια. Θα το πετάξω κι αυτό κάποια στιγμή.

Καπνιζεις αλλα μπορεις και τρεχεις καθημερινα 1 ωρα στο βουνο?...

Ανηφοριά ή κατηφοριά?

Και διατροφη φανταζομαι τιποτα κοκακολες, σαλαμια, μπεϊκον και πολλα κρεατα?

Δημοσ.

Στην τελική από ποτέ έγινε κατακριτέο να θέλει κάποιος να βελτιώσει την εμφάνιση του για να αρέσει τις γκόμενες; Και οι γυναίκες για αυτό φτιάχνονται αλλά εκεί δεν σας χάλασε! Ε ρε υποκρισία..

• Like 5
Δημοσ.

Στην τελική από ποτέ έγινε κατακριτέο να θέλει κάποιος να βελτιώσει την εμφάνιση του για να αρέσει τις γκόμενες; Και οι γυναίκες για αυτό φτιάχνονται αλλά εκεί δεν σας χάλασε! Ε ρε υποκρισία..

Οι γυναικες καλως φτιαχνονται γιατι οι αντρες απο την εξωτερικη τους εμφανιση κυριως ελκονται. Οπως ειπα ομως, το αναποδο δεν ισχυει.

Δημοσ.

Οπως σου ειπα, συμφωνω οτι το γυμναστηριο ειναι στη πραγματικοτητα αχρηστο. Οποιος θελει να γυμναστει και δεν ενδιαφερεται για ποντικια(δηλαδη φαρμακα και ουσιες) μπορει να το κανει και στο σπιτι του ή στη φυση.

Σημειωσε οτι συνηθως οι γυναικες δεν ελκονται απο τα γυμνασμενα σωματα. Αυτα βασικα ενδιαφερουν τους φουστηδες.

Ναι σωστα...αλλα συνηθως μια γυναικα με ενα ωραιο η γυμνασμενο σωμα, πολυ σπανια να προτιμησει ενα παχουλο.

Γι' αυτό ακριβώς κάνει κανείς γυμναστική: για την υγεία του, και γενικότερα για να μπορεί ν' ανταπεξέρχεται στις προκλήσεις τής καθημερινότητας - να έχει μια ποιοτικότερη ζωή. Για κάποιον που κάνει πχ δουλειά γραφείου, τον βοηθάει να δραστηριοποιείται, ν' αυξάνουν οι αντοχές του κλπ Για κάποιον που κάνει βαριές δουλειές, τον βοηθάει να τις κάνει πολύ ευκολότερα.

Γενικά, όπως είπα και στο προηγούμενο μήνυμά μου, τα οφέλη είναι αναρίθμητα. Συνδυάζοντας αερόβια κι αναερόβια με βάρη: έχεις καλύτερη φυσική κατάσταση κι επιδόσεις (συμπεριλαμβανομένου του σεξουαλικού), καλύτερη ψυχολογία, βελτιώνεις το καρδιοαναπνευστικό, μειώνεις τον κίνδυνο για οστεοπόρωση, βελτιώνεις ισορροπία/σταθερότητα, γλιτώνεις μικροτραυματισμούς. Να συνεχίσω να γράφω; Διάβασε!

Σε αυτό που πρέπει να διαφωνείς είναι στα μυαλά που έχουν μερικοί.

Μαλιστα αρα λεμε το ιδιο πραγμα. Αν δεν εχεις προβλημα παχυσαρκιας, υγειας ή δεν κανεις πρωταθλητισμο και καποιο αθλημα, η δεν εισαι ανταγωνιστικος, τοτε ο βασικος λογος και αιτια ειναι πως θα προσεγγισει η εμφανιση σου και το σωμα σου μια γυναικα για σχεση σεξ κτλ

ακριβως αυτο λεω... υποκρισια

Δημοσ.

Οι γυναικες καλως φτιαχνονται γιατι οι αντρες απο την εξωτερικη τους εμφανιση κυριως ελκονται. Οπως ειπα ομως, το αναποδο δεν ισχυει.

Ή μάλλον έτσι θα σε βόλευε.

• Like 4
Δημοσ.

Ναι σωστα...αλλα συνηθως μια γυναικα με ενα ωραιο η γυμνασμενο σωμα, πολυ σπανια να προτιμησει ενα παχουλο.

Δηλαδη ή γραμμωμενος θα εισαι ή παχουλος?

Δημοσ.

Ή μάλλον έτσι θα σε βόλευε.

Εμενα? Γιατι?

Αυτα που λεω τα λεει η ψυχολογια, φαινεται οτι εσυ δεν τα γνωριζες ως τωρα.

Οι αντρες βλεπουν τη γυναικα σαν κρεας, ελκονται απο το σωμα τους. Οι γυναικες σπανια θα νιωσουν ελξη απο τα σωματικα  προσοντα ενος αντρα.

και οι γυναίκες την εμφάνιση κοιτάνε απλά δεν το λένε επίσημα.

Οχι, οι γυναικες περισσοτερο κοιτανε την προσωπικοτητα.

Ο αντρας θα διαβασει ενα πορνογραφημα και θα φτιαχτει, η γυναικα ομως θελει "ατμοσφαιρα"...

Δημοσ.

γιατι οι περισσότεροι εδω μέσα είναι άντρες και δεν έχουν καμία σχέση με την άθληση , είναι το άλλο άκρο και αυτό είναι κατακριτέο γιατι ...χμμμμ...... ζήλια  :rolleyes:  

Οχι, οι γυναικες περισσοτερο κοιτανε την προσωπικοτητα.

Ο αντρας θα διαβασει ενα πορνογραφημα και θα φτιαχτει, η γυναικα ομως θελει "ατμοσφαιρα"...

πόσο χρονών είσαι? δεν ειρωνεύομαι σοβαρά ρωτάω και το point είναι πως μιλάμε όλοι για διαφορετικές γενιές 

Δημοσ.

Καπνιζεις αλλα μπορεις και τρεχεις καθημερινα 1 ωρα στο βουνο?...

Ανηφοριά ή κατηφοριά?

Και διατροφη φανταζομαι τιποτα κοκακολες, σαλαμια, μπεϊκον και πολλα κρεατα?

Αν και με ειρωνεύεσαι, ναι μπορώ και τρέχω κανονικά.και το βουνό ήταν μεταφορικό. Στην Αττική μένω, και τρέχω δίπλα στη θάλασσα. Από διατροφή, αφού ρωτάς, τρώω απ' όλα με μέτρο, σε σχέση με την ηλικία μου που είναι πολύ κοντά στη δική σου αν ισχύει το 77. Δεν τρώω πολλή ζάχαρη, αλλαντικά τρώω μια φορά τουλάχιστον την εβδομάδα (ιταλικά με λιγότερο αλάτι και λίπος), κοκά κόλα δεν πίνω πολύ συχνά, κι αν πιω θα είναι zero ή Green, και τρώω και αρκετά σουβλάκια (με αλάδωτη) γιατί μου αρέσουν τρομερά. Λαχανικά δεν μπορώ να τρώω πολλά δυστυχώς, γιατί έχω πρόβλημα με το έντερό μου, αλλά τρώω πολύ μπρόκολο στον ατμό μαζί με κρέας ψητό, χωρίς πολύ λίπος. Τρώω πολλά φρούτα όμως, τουλάχιστον όσα δεν με πειράζουν. Τίποτα δεν βλάπτει αν καταναλώνεται με μέτρο και δεν είναι ανάγκη να στερείται κανείς τίποτα αν τηρεί αυτό το μέτρο. For the record, είμαι πάντα κάτω από 70 κιλά, χωρίς κοιλιά. Αυτό που δεν μου αρέσει και δεν το καταναλώνω σχεδόν ποτέ είναι το αλκοόλ και καφέ πίνω μόνο ελληνικό και espresso. Πίνω όμως και πολύ νερό και τρώω πολλά ψάρια. 

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα? Γιατι?

Αυτα που λεω τα λεει η ψυχολογια, φαινεται οτι εσυ δεν τα γνωριζες ως τωρα.

Οι αντρες βλεπουν τη γυναικα σαν κρεας, ελκονται απο το σωμα τους. Οι γυναικες σπανια θα νιωσουν ελξη απο τα σωματικα προσοντα ενος αντρα.

Ποια ψυχολογία τα λέει αυτά; Έχεις κάποιες σοβαρές πηγές;

Δημοσ.

πόσο χρονών είσαι? δεν ειρωνεύομαι σοβαρά ρωτάω και το point είναι πως μιλάμε όλοι για διαφορετικές γενιές 

Φιλε αν αμφισβητεις αυτα που λεω, να σου πω οτι ειναι δεδομενα για τη ψυχολογια. Κανε μια ερευνουλα στο web και θα τα επαληθευσεις. Σε δικαιολογω γιατι υπαρχουν πολλοι, ακομα και μεγαλοι ανθρωποι  που δεν τα γνωριζουν. Νομιζουν οτι γυναικες και αντρες ειναι το ιδιο.

Ειμαι 45 ετων, αλλα μοιαζω 15 χρονια νεωτερος.

Ποια ψυχολογία τα λέει αυτά; Έχεις κάποιες σοβαρές πηγές;

Eιναι δεδομενα φιλε μου! Οπως οτι η γη ειναι στρογγυλη.

Ρωτα γιατρο.

Αλλα δεν ειναι και δυσκολο να καταλαβεις οτι ο αντρας φτιαχνεται απο ενα γυναικειο κωλο, η γυναικα ομως φτιαχνεται απο εναν αντρικο κωλο??...

Αν και με ειρωνεύεσαι, ναι μπορώ και τρέχω κανονικά.και το βουνό ήταν μεταφορικό. Στην Αττική μένω, και τρέχω δίπλα στη θάλασσα. Από διατροφή, αφού ρωτάς, τρώω απ' όλα με μέτρο, σε σχέση με την ηλικία μου που είναι πολύ κοντά στη δική σου αν ισχύει το 77. Δεν τρώω πολλή ζάχαρη, αλλαντικά τρώω μια φορά τουλάχιστον την εβδομάδα (ιταλικά με λιγότερο αλάτι και λίπος), κοκά κόλα δεν πίνω πολύ συχνά, κι αν πιω θα είναι zero ή Green, και τρώω και αρκετά σουβλάκια (με αλάδωτη) γιατί μου αρέσουν τρομερά. Λαχανικά δεν μπορώ να τρώω πολλά δυστυχώς, γιατί έχω πρόβλημα με το έντερό μου, αλλά τρώω πολύ μπρόκολο στον ατμό μαζί με κρέας ψητό, χωρίς πολύ λίπος. Τρώω πολλά φρούτα όμως, τουλάχιστον όσα δεν με πειράζουν. Τίποτα δεν βλάπτει αν καταναλώνεται με μέτρο και δεν είναι ανάγκη να στερείται κανείς τίποτα αν τηρεί αυτό το μέτρο. For the record, είμαι πάντα κάτω από 70 κιλά, χωρίς κοιλιά. Αυτό που δεν μου αρέσει και δεν το καταναλώνω σχεδόν ποτέ είναι το αλκοόλ και καφέ πίνω μόνο ελληνικό και espresso. Πίνω όμως και πολύ νερό και τρώω πολλά ψάρια. 

Οχι βρε φιλε, γιατι να σε ειρωνευτω?  Ρωταω να μαθω τι τρως. Γιατι πολλοι γυμναζονται μεν αλλα τη βγαζουν με χαμπουργκερς, τηγανητα, κατεψυγμενα, αλατια κλπ.

Καλα κανεις και τρεχεις βεβαια, απ το να καθεσαι ειναι πολυ καλυτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...