ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Έλαβε δικός μου ένα έγγραφο από την Αρχαιολογία, στο οποίο τον καλούν να καταθέσει το συντομότερο δυνατό θεωρημένα σχέδια για κάτι που έχει σκοπό να χτίσει σε οικόπεδο που έχει για πολλά χρόνια μπλοκαρισμένο η ίδια υπηρεσία, επειδή δεν διαθέτει κονδύλια για να τελειώσει τις έρευνες. Αν η προθεσμία, που δεν προσδιορίζεται στο έγγραφο, δεν τηρηθεί από την πλευρά του, θα χάσει την σειρά του για τις ανασκαφές που εκκρεμούν. Το πρόβλημα είναι ότι ο άνθρωπος είχε προσπαθήσει να το κάνει αυτό πριν χρόνια, να πάρει δλδ έγκριση από την Πολεοδομία, αλλά δεν του την έδιναν γιατί δεν είχε ξεμπλέξει με την Αρχαιολογία. Μήπως γνωρίζει κανείς τι γίνεται σ΄αυτά τα θέματα μεταξύ υπηρεσιών; Γιατί η υποψία η δική μου είναι ότι τα κάνουν αυτά ώστε απλά να χάσει την σειρά του στις ανασκαφές που πρόκειται να ξεκινήσουν και να προηγηθεί χαλλλαρά ο επόμενος στη σειρά.
Demon Lord Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δυστυχώς... αλλά αυτή είναι η αλήθεια εν έτη 2016 στην Ελλάδα και δεν ρόκειται να πάψει. Παρόμοιο πρόβλημα έχουμε και εμείς με το εξοχικό απλά όπου αρχαιολογία βάλε δασαρχείο. 3
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Έχουμε και από Δασική, έχουμε (θέματα εννοώ) ...
Βασίλης_29 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Να πάτε σε πολιτικό μηχανικό και ίσως και σε δικηγόρο, από το internet δεν θα βγάλετε άκρη με δημόσιες υπηρεσίες που είναι η χαρά της γραφειοκρατίας και του λαδώματος.
NikosKallithea Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Αν πλέξεις με την αρχαιολογική υπηρεσία μπορει να σου παρει και 10 χρόνια (κυριολεκτικά) και πολυ χρήμα για να καθαρίσεις 1
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Ευχαριστώ για τις συμβουλές, η αλήθεια είναι ότι μετά από δέκα χρόνια ή κάπου τόσα και με δικηγόρους και αγωγές άκρη ακόμα δεν έχει βγει οπότε δεν βλέπω να βγαίνει γενικά κάπου η υπόθεση, απλά αν κάποιος έχει κάποια εμπειρία, όχι σχετική με ... λίπη και έλαια, θα ήταν ευπρόσδεκτη η βοήθειά του.
NikosKallithea Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Με την αρχαιολογική τα έλαια δεν ειναι και τοσο εύκολα και δεν καταλήγουν παντα στο σωστό αποτέλεσμα, δηλαδή μπορεί να δώσεις σε κάποιον κατι, αλλα δεν ειναι σίγουρο οτι θα γινει κατι, ειναι η πιο δαιδαλώδης δημόσια υπηρεσία Αν δεν μπορεί ο δικηγόρος δύσκολο
panos2171 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Έχω την εντύπωση πως προηγείται η αρχαιολογία, μπορεί δηλαδή να παγώσει τα πάντα αν κρίνει ότι εκείνο το σημείο πρέπει να ερευνηθεί. Στη δε Πέλλα έτσι και πας να σκάψεις δε γίνεται τίποτα αν δεν έρθει αρχαιολόγος να επιβλέπει. Το ξέρω γιατί είμαι από την περιοχή.
satafaka Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Ακριβώς ότι λένε και οι από πάνω. Η αρχαιολογία σε αυτόν το τομέα έχει έως και τον απόλυτο λόγο. Δεν προχωράει τίποτα χωρίς αυτούς και ανά πάσα στιγμή σταματάει τα πάντα.
xaralas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Ετσι ειναι δυστυχως, αρχαιολογια πρωτα. Ερχονται κατι ξεχασμενοι βαρεμενοι δημοσιοι υπαλληλοι και καλα επιβλεπουν..
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Μα αυτό δεν καταλαβαίνω κι εγώ: πώς μπορεί η Αρχαιολογία να ζητά να καταθέσει/ θεωρήσει σχέδια όταν δεν έχει δώσει καμία ενημέρωση για το τι πρέπει να σεβαστούν αυτά τα σχέδια. Αδύνατο να το καταλάβω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα