Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα γυαλιά μυωπίας 130 ευρώ και δεν μου δίνει το ΙΚΑ τα λεφτά, επειδή δεν μπορώ να αποδείξω ότι δεν πήρα ξανά γυαλιά τα τελευταία 4 χρόνια.

Το βιβλιάριο το έχω τα τελευταία 2 χρόνια ,επειδή πριν 2 χρόνια ασφαλίστηκα στο ΙΚΑ (πριν από αυτό ήμουν ασφαλισμένος στο δημόσιο).

Οπότε το θέμα είναι ότι έχασα το παλιό βιβλιάριο και από το ΙΚΑ αρνούνται να βοηθήσουν.

Λένε δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για αυτό αφού πλέον δεν υπάρχει ο ΟΠΑΔ.

Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι για αυτό; Είναι κρίμα να μην πάρω τα 130 πίσω.

Δημοσ.

Για να πάρεις τα λεφτά το ΙΚΑ σου χορηγεί 100 ευρώ και όχι παραπάνω, θα πρεπει ή να στα γράψει γιατρός του ΙΚΑ ή ηλεκτρονική συνταγή γιατρού δημόσιου νοσοκομείου, για να αποδείξεις οτι δεν έχεις πάρει γυαλιά θα πας στο μητρώο του ΙΚΑ και θα το δει ο/η υπάλληλος ηλεκτρονικά,αν πάλι δεν βγαλεις άκρη θα ζητήσεις να μιλήσεις με τον διευθυντή του συγκεκριμένου ΙΚΑ.

Δημοσ.

Επειδη δεν ημουν στο ικα πριν αλλα στο δημοσιο δεν μπορουν να το δουν λενε.

ε πανε στα κεντρικα του πρωην οπαδ και ζητα ενα χαρτι νομιζω ειναι στην λιοσιων 

Δημοσ.

Έκανα τη διαδικασία πριν 15 μέρες.

Θα πας στον ΕΟΠΥΥ και θα σου δώσουν βεβαίωση ότι δεν έχεις πάρει γυαλιά τα τελευταία τέσσερα χρόνια και θα την πας στο ΙΚΑ με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τα παλιά πράσινα βιβλιάρια δεν τα βρίσκουμε.Μήπως μας είχαν πει να τα παραδώσουμε πίσω; Ή να τα καταστρέψουμε; Εσείς τα έχετε;(τώρα το ικα εδώ και λίγα χρόνια δίνει κάτι γαλάζια λεπτά  https://www.google.gr/search?q=%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BF+%CE%B9%CE%BA%CE%B1&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiZ0qbqz7TPAhWDbhQKHWuBCjsQ_AUICCgB&biw=1252&bih=582#imgrc=Bw4I6Qmv4znkcM%3A )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...