idomeneas7 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Γενικα επειδη το χω ψαξει η καλυτερη τιμη που ειχα βρει ειναι στα 100 ευρω και δεσμευτικη για 6 συνεδρειες δηλαδή 6Χ100=600ευρώ.. και δεν εχω σκοπο να το κανω και συνεχεια.. εστω το καλοκαιρι να μη ντρεπομαι να κυκλοφορησω Υπάρχουν σίγουρα φτηνότερα αμα ψάξεις, εκεί που κάνω εγώ οι 6 φορές σε όλο το πόδι π.χ. είναι 480 ευρώ ενώ στο site λέει 90 η φορά (θα είναι από παλιά μάλλον). Δεν θα κάνεις συνέχεια, με 6 φορές θα έχουν αραιώσει αρκετά και μετά θα πηγαίνεις μια φορά στα 2-3 χρόνια και μόνο εφόσον θέλεις να μην έχεις (σχεδόν) καθόλου τρίχες. Ο άντρας μου πήρε 4 φορές στήθος, έκανε 2 και λέει μάλλον δεν θα ξαναπάει γιατι δεν θέλει λέει να του φύγουν όλες.
saxos55 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Από αυτά που διαβάζω πάντως η επιλογή nick ήταν πολύ άστοχη.
sphinxgr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Η κρέμα τι λέει? Δεν κάνει δουλεια? Στα γκομενακια αρεσουν οι τριχωτοι αντρες Μερικοί είναι σαν αρκούδια ομως!!!!!!!!!! Φαντάσου να είσαι μια χαρά μπροστά και απο πισώ να είσαί σαν αρκούδας!!!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Η κρέμα τι λέει? Δεν κάνει δουλεια? Η κρέμα είναι αντίστοιχη με το ξύρισμα.
werewolf_hunter Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Η κρέμα είναι αντίστοιχη με το ξύρισμα. Χειροτερη. Ζέχνει.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Χειροτερη. Ζέχνει.Δεν ξέρω δεν έχω χρησιμοποιήσει κρέμα ποτέ.Χαλάουα έκανα και φέτος ξεκίνησα Laser.
astrosunnefo Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Υπάρχουν σίγουρα φτηνότερα αμα ψάξεις, εκεί που κάνω εγώ οι 6 φορές σε όλο το πόδι π.χ. είναι 480 ευρώ ενώ στο site λέει 90 η φορά (θα είναι από παλιά μάλλον). Δεν θα κάνεις συνέχεια, με 6 φορές θα έχουν αραιώσει αρκετά και μετά θα πηγαίνεις μια φορά στα 2-3 χρόνια και μόνο εφόσον θέλεις να μην έχεις (σχεδόν) καθόλου τρίχες. Ο άντρας μου πήρε 4 φορές στήθος, έκανε 2 και λέει μάλλον δεν θα ξαναπάει γιατι δεν θέλει λέει να του φύγουν όλες. Για Αλεξανδρίτη λες, idomeneas7;
werewolf_hunter Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Ξερει κανεις μερος για χαλαουα η κερι στο κεντρο και τριγυρω; Κατα προτιμηση που να πανε και αντρες..
idomeneas7 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Για Αλεξανδρίτη λες, idomeneas7; Ναι, Arion ή Candela. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα