Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως σου είπα, μούτρα και "σουτ" εκτός ωρών ησυχίας, τα γράφεις εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

Τα κοινόχηστα μπορεί να τα διεκδικήσει νομικά αν δεν τα πληρώσεις, εφόσον όμως είναι σαφής ο καταμερισμός των ποσών. 

Όμως εδώ δεν υπάρχει κανονισμός, ούτε πίνακας κατανομής ποσοστών των ιδιοκτησιών απο όσο καταλαβαίνω, με αποτέλεσμα όλα αυτά τα χρόνια άτυπα ο διαχειριστής να κατανέμει τα κοινόχρηστα. Σε αυτές τις περιπτώσεις προβλέπεται η διαδικασία των μισθωτικών με αγωγή, ωστόσο είναι δυσαπόδεικτο το κομμάτι του ορισμένου της αγωγής αφού δεν μπορεί να αποδειχθεί εύκολα η διαδικασία έκδοσης κοινοχρήστων. 

Δημοσ.

Τραβα μια φωτο το ρολοι πριν την κανεις για καμια μερα βδομαδα. Και μετα οτα γυρισεις, δες αν υπαρχει καταναλωση. Αν υπαρχει τραβα στο ατ.

• Like 1
Δημοσ.

Φοβάσαι μην σε πάρουν με κακό μάτι ένα σωρό άνθρωποι που ήδη σε έχουν πάρει με κακό μάτι... δεν έχει νόημα. 

• Like 8
Δημοσ.

Όπως σου είπα, μούτρα και "σουτ" εκτός ωρών ησυχίας, τα γράφεις εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

Τα κοινόχηστα μπορεί να τα διεκδικήσει νομικά αν δεν τα πληρώσεις, εφόσον όμως είναι σαφής ο καταμερισμός των ποσών. 

Όμως εδώ δεν υπάρχει κανονισμός, ούτε πίνακας κατανομής ποσοστών των ιδιοκτησιών απο όσο καταλαβαίνω, με αποτέλεσμα όλα αυτά τα χρόνια άτυπα ο διαχειριστής να κατανέμει τα κοινόχρηστα. Σε αυτές τις περιπτώσεις προβλέπεται η διαδικασία των μισθωτικών με αγωγή, ωστόσο είναι δυσαπόδεικτο το κομμάτι του ορισμένου της αγωγής αφού δεν μπορεί να αποδειχθεί εύκολα η διαδικασία έκδοσης κοινοχρήστων. 

Υπάρχει πίνακας κατανομής, αλλά η πλειοψηφία των ιδιοκτητών έχει "ψηφίσει" ότι όσοι δεν κατοικούν μόνιμα στα διαμερίσματά τους, πληρώνουν ένα μικρό ποσό με τη λογική της απλής συμμετοχής. Δηλαδή, πληρώνει περισσότερο όποιος μένει. Το διπλανό μου διαμέρισμα που είναι ακριβώς το ίδιο, επειδή δεν έχει κατοικηθεί εδώ και 15 χρόνια, πληρώνει 80 ευρώ το χρόνο κοινόχρηστα. Τίποτα άλλο. Τα κοινόχρηστα ανεβαίνουν βάσει του βόθρου. Αυτό κοστίζει. Τα άλλα είναι μικροποσά. Ο βόθρος όμως κοστίζει 3500 το χρόνο, κατά μέσο όρο. 

Τραβα μια φωτο το ρολοι πριν την κανεις για καμια μερα βδομαδα. Και μετα οτα γυρισεις, δες αν υπαρχει καταναλωση. Αν υπαρχει τραβα στο ατ.

Το νερό μου το κλείνω όταν λείπω γιατί έχω διακόπτη στο μπαλκόνι μου.  

Κανε καταγγελια το μπαλκονι δεν μπορεις να το χτισεις

Και τι θα κερδίσω από αυτό; Εδώ υπάρχει ολόκληρο διαμέρισμα το οποίο δεν φαίνεται πουθενά και έχει φάει και το μισό οικόπεδο της οικοδομής με περίφραξη, από τον ίδιο τον κατασκευαστή. Νοικιασμένο, εννοείται χωρίς χαρτιά, και πάλι δεν μιλάει κανείς.

Δημοσ.

Θα κερδισεις οτι θα μαζευτουν και δεν θα νομιζουν οτι μπορουν να κανουν οτι θελουν υπαρχουν και νομοι

• Like 2
Δημοσ.

Δωσε λιγο μπαγκραου. Μενεις εκει μονιμα; ειναι εξοχικο; παιζει δυνατοτητα να κλεισεις την βανα σου χωρις να το παρουν χαμπαρι;

Μένω κάποιες μέρες γιατί η δουλειά μου σε σχέση με το σπίτι μου απέχει 100 χιλιόμετρα. Ορισμένες μέρες δεν έχω κουράγιο να οδηγήσω και έτσι μένω εδώ. Τα μισά σπίτια στην πολυκατοικία είναι εξοχικά και έρχονται για 1 μήνα το πολύ το χρόνο. Μόνιμα μένει η διαχειρίστρια, κι άλλος ένας. Αυτή όμως πληρώνει τα λιγότερα.

Τα μεγάλα κοινόχρηστα με σταματούν από το να μετακομίσουμε μόνιμα εδώ. Μια φορά περάσαμε ένα καλοκαίρι εδώ, και βάζοντας πλυντήρια, κάνοντας μπάνιο όλοι, μαγειρεύοντας και κάνοντας τη λάτρα, πλήρωσα κοινόχρηστα για εκείνους τους δύο μήνες, 550 ευρώ, λόγω του βόθρου. Δεν συμφέρει. 

Δημοσ.

Κλείσε τη βάνα από το ρολόι η σωλήνα από το ρολόι και μετά είναι δικιά σου και άμα σου αρέσει να την κλείνις την κλέινεις τερμα ότι και να λέει η κυρία.Άμα η σωλήνα είναι εξωτερική από τα μπλακόνια εύκολα τοποθετείται ένας κλέφτης σωληνών και τραβάς νερό από όπου θες χωρίς να ξέρει κανείς τίποτα και χωρίς να κλείσεις καμία βρύση.Το ποσό είναι υπερβολικά μεγάλο.Επίσης θα φώναζα την ΕΥΔΑΠ που της ανήκουνα τα ρολόγια να τσεκάρει το θέμα θα έλεγα την περίπτωση και να τα δούνε όλα ξέρουν καλά αυτοί που να κοιτάξουνε σε τέτοιες περιπτώσεις.Επίσης το διαμέρισμα που φύτρωσε έτσι μόνο του αφού δεν υπάρχει σε χαρτιά και όλα απο που πέρνει νερό και ρεύμα αυτό θα ερευνούσα σαν πρώτο πρώτο πράγμα γιατί κάπως πέρνει και νερό και ρεύμα.Επίσης τη σκατά τη βόθρο έχετε που θέλει άδιασμα 2 φορές το μήνα καμία τρυπούλα έχετε.Αυτό το να κάνει η άλη ντουζάκι από το νερό τον κοινόχρηστων πες της ότι είναι παράνομο το νερό αυτό προορίζεται αποκλειστικά για τον κήπο το πότισμα και μόνο.

Και πέχτο τρελός τέρμα άμα σου πετάει σημειώματα κάτω από την πόρτα πέτα και εσύ φάση ξέρω για τη δεξαμενή στον κήπο :P

Επίσης πέχτο ιστορία ότι τα κοινόχρηστα θα βρούμε εταιρία να τα βγάζει και τέρμα αυτά.Τους διαχιριστές τους νοιάζει πιο πολύ η μίζα που πέρνουν παρά τα άλλα.Τι εννοώ σε χωριό είχα πετύχει να βρίζονται 2 μεγάλες αλλά άγρια να κατεβάζουν παναγίες για το ποιά θα είναι διαχειρίστρια πιά αξίζει γιατί καθαρίζει πιο σωστά και πιά αξίζει να πέρνει τα λεφτά.Η κοινόχριστη χόροι απλά ήταν κόλος όλοι και εγώ κύριως είχα κάτσει της έβλεπα και γέλαγα

Σόρρυ έδωσες 550 κοινόχρηστα τι σκατά σοβαρά ?

Ιδεάρα λοιπόν κλείνεις βάνα από το ρολόι ανοίγεις βρίσες σπιτιού να αδιάσουν οι σωλήνες βάσης με κάποιο τρόπο μέσα στη σωλήνα χρώμα και αναμένεις το αποτέλεσμα.Το βράδυ πέζεις ένα κομμάτακι που να αναφέρει ξέρω τι γίνετε με το νερό ο ένοχος θα βρεθεί και σατανικό γέλιο μετά μπουαχαχα.

Και στμάτα να σκας κοινόχρηστα τόσα πολλά σε κοινόχρηστα 550 μέσα σε δύο μήνες δεν δίνουνε ουτε στη πιο σουπερ πολυκατοικία.

• Like 1
Δημοσ.

Κλείσε τη βάνα από το ρολόι η σωλήνα από το ρολόι και μετά είναι δικιά σου και άμα σου αρέσει να την κλείνις την κλέινεις τερμα ότι και να λέει η κυρία.Άμα η σωλήνα είναι εξωτερική από τα μπλακόνια εύκολα τοποθετείται ένας κλέφτης σωληνών και τραβάς νερό από όπου θες χωρίς να ξέρει κανείς τίποτα και χωρίς να κλείσεις καμία βρύση.Το ποσό είναι υπερβολικά μεγάλο.Επίσης θα φώναζα την ΕΥΔΑΠ που της ανήκουνα τα ρολόγια να τσεκάρει το θέμα θα έλεγα την περίπτωση και να τα δούνε όλα ξέρουν καλά αυτοί που να κοιτάξουνε σε τέτοιες περιπτώσεις.Επίσης το διαμέρισμα που φύτρωσε έτσι μόνο του αφού δεν υπάρχει σε χαρτιά και όλα απο που πέρνει νερό και ρεύμα αυτό θα ερευνούσα σαν πρώτο πρώτο πράγμα γιατί κάπως πέρνει και νερό και ρεύμα.Επίσης τη σκατά τη βόθρο έχετε που θέλει άδιασμα 2 φορές το μήνα καμία τρυπούλα έχετε.Αυτό το να κάνει η άλη ντουζάκι από το νερό τον κοινόχρηστων πες της ότι είναι παράνομο το νερό αυτό προορίζεται αποκλειστικά για τον κήπο το πότισμα και μόνο.

Και πέχτο τρελός τέρμα άμα σου πετάει σημειώματα κάτω από την πόρτα πέτα και εσύ φάση ξέρω για τη δεξαμενή στον κήπο :P

Επίσης πέχτο ιστορία ότι τα κοινόχρηστα θα βρούμε εταιρία να τα βγάζει και τέρμα αυτά.Τους διαχιριστές τους νοιάζει πιο πολύ η μίζα που πέρνουν παρά τα άλλα.Τι εννοώ σε χωριό είχα πετύχει να βρίζονται 2 μεγάλες αλλά άγρια να κατεβάζουν παναγίες για το ποιά θα είναι διαχειρίστρια πιά αξίζει γιατί καθαρίζει πιο σωστά και πιά αξίζει να πέρνει τα λεφτά.Η κοινόχριστη χόροι απλά ήταν κόλος όλοι και εγώ κύριως είχα κάτσει της έβλεπα και γέλαγα

Σόρρυ έδωσες 550 κοινόχρηστα τι σκατά σοβαρά ?

Ιδεάρα λοιπόν κλείνεις βάνα από το ρολόι ανοίγεις βρίσες σπιτιού να αδιάσουν οι σωλήνες βάσης με κάποιο τρόπο μέσα στη σωλήνα χρώμα και αναμένεις το αποτέλεσμα.Το βράδυ πέζεις ένα κομμάτακι που να αναφέρει ξέρω τι γίνετε με το νερό ο ένοχος θα βρεθεί και σατανικό γέλιο μετά μπουαχαχα.

Και στμάτα να σκας κοινόχρηστα τόσα πολλά σε κοινόχρηστα 550 μέσα σε δύο μήνες δεν δίνουνε ουτε στη πιο σουπερ πολυκατοικία.

Το διαμέρισμα που φύτρωσε έχει κανονικά ρεύμα και νερό από τότε που έγινε η πολυκατοικία. Βασικά ήταν ένας χώρος 20 τετραγωνικών, ο οποίος μετά έγινε ολόκληρο διαμέρισμα. Ο βόθρος δεν είναι μικρός. καταλαμβάνει τα 2/3 της πρόσοψης του οικοπέδου, αλλά γεμίζει. Η υπόλοιπη πολυκατοικία θέλει ΜΟΝΟ εκείνη για διαχειρίστρια και δεν δέχονται εταιρεία. Έχουν την πλειοψηφία.

Η πολυκατοικία όντως είναι σούπερ, γιατί ρίχνουν συνεχώς λεφτά, και αναγκαστικά κι εγώ. Όταν παραπονέθηκα μαζί με κάποιον άλλον, μας την είπαν άσχημα, και έχω σημειώσει και τι μας είχαν πει : "δεν μπορείτε να υποβαθμίζετε τις δικές μας περιουσίες, ειδικά σε τέτοια περιοχή. Αν δεν μπορείτε, πουλήστε το ή μην μένετε εδώ". Είμαστε 2 που τα βρίσκουμε, και αυτοί είναι 8. Ότι και καλά εμείς οι τσίπηδες τους χαλάμε τα σχέδια για βελτίωση και συντήρηση της περιουσίας τους. 

Δημοσ.

ΜΟΝΟ εκείνη για διαχειρίστρια και δεν δέχονται εταιρεία. Έχουν την πλειοψηφία.

πουλήστε το ή μην μένετε εδώ". Είμαστε 2 που τα βρίσκουμε, και αυτοί είναι 8.

Πήγαινε σε έναν μεσίτη να σου βρει τίποτα "περίεργους" να το ενοικιάσεις ή φιλοξένησε πρόσφυγες.... είμαι σίγουρος αυτή θα εκτιμήσει τον χαρακτήρα σου..... Για το ψυχολογικό τελείως να το κάνεις αυτό.... Εσύ κανε την πάπια μείνε μακριά όλο τον καιρό που θα το έχεις νοικιασμένο.... Άκου εκεί να σου πει να μην μένεις στο σπίτι σου!

Δημοσ.

Πριν από εσάς πραγματικά ποιός πλήρωνε αυτά τα λεφτά που ζητάει από εσάς γιατί κάποιος τα πλήρωνε ?Το γεγονός πάντως ότι ή άλλοι δεν σηκώνουν κουβέντα θα με έβαζε σε προβληματισμούς μέχρι τώρα πληρώνεις απλά στο 90% τα λειτουργικά όλα.

Πάντως από τι στιγμή που είναι λεφτά σου μπορείς κάθε φορά μ΄νο για σπάσιμο νεύρων να της λες θα μου κάνεις ανάλυση σε όλες της χρεώσεις όλων των λογαριασμών από όλα τα σπίτια βάση κατανάλωσης και μπλα μπλα και μέτα σε πληρώνω εεε θα δεις θα πέσει στην ίδια την παγίδα της

Άμα θες εγώ μπορώ να γίνω πάντως πολύ σπαστικός μπορώ να έρθω να μείνω εκεί όταν είσαι εκεί δεν θα ενοχλώ καθόλου να την τρελάνουμε.

Θα κάνω τα εξής θα έχει πλάκα.

1)Μουσικές τέρμα σε ώρες που δεν ειναι κοινη υσηχία (έχω 4 ηχεία 500w και ένα γουφερ 200w)

2)Μπορώ να της σπάσω τα νεύρα να πάρκαρω το αμάξι στη θέση της ή όπου να ναι

3)Το βράδυ να μετακοινώ έπιπλα

4)Όταν είναι να πληρώσω κοινόχρηστα να πληρώνω με 1cent όλο το ποσό λεφτά είναι και αυτά

5)Να καλώ συνέχεια κόσμο σπίτι και να κάνουμε φουλ φασαρία

6)Τηλεόραση στο τέρμα να πέζει οτιδήποτε

7)Πλύσιμο βεράντας και να φεύγουν εντελώς τυχαία νερά στο μπαλκόνι της

8)Να μιλώ στο τηλέφωνο στο μπαλκόνι δυνατά κάθε φορά που είναι έξω

9)Έχω ένα τηλεβώα ίσως έκανα με αυτό κα΄τι αλλα΄δεν μου έρχετε το τι

10)Θα τις έλεγα έλα να στον κουμπόσω μια γιατι σε έχει φάει η λαλαλια και ξεσπάς αλλού.

Τι λες μέσα σε μια μπορώ να γίνω πολύ καταστροφικό ? :P

• Like 1
Δημοσ.

Πήγαινε σε έναν μεσίτη να σου βρει τίποτα "περίεργους" να το ενοικιάσεις ή φιλοξένησε πρόσφυγες.... είμαι σίγουρος αυτή θα εκτιμήσει τον χαρακτήρα σου..... Για το ψυχολογικό τελείως να το κάνεις αυτό.... Εσύ κανε την πάπια μείνε μακριά όλο τον καιρό που θα το έχεις νοικιασμένο.... Άκου εκεί να σου πει να μην μένεις στο σπίτι σου!

Δεν νοικιάζεται το σπίτι αυτό φίλε, γιατί όποιον και να βάλω θα το καταστρέψει. Δυστυχώς ή ευτυχώς είναι φτιαγμένο με μεράκι. Η φάση είναι ότι την έχουν δει "όποιος δεν αντέχει να πληρώνει, δεν έχει θέση εδώ".

Δημοσ.

Θα κάνουν αυτό που κάνουν τώρα, από τη στιγμή που με είδαν ότι εναντιώθηκα σ' όλο αυτό το έργο. Συνεχόμενα σουτ από τις βεράντες τους, και μούτρα ατελείωτα. Τώρα που μένω εδώ για 2 εβδομάδες, έρχονται κάποιοι φίλοι και πίνουμε ένα ποτό στη βεράντα. Ε, όλο σουτ φωνάζουν, πριν πάει 12. Γενικώς εδώ έμπλεξα με την πολυκατοικία. Ολόκληρο διαμέρισμα αυθαίρετο, ενώ ήταν θέσεις πάρκινγκ. Είχα ανοίξει θέμα γι' αυτό πολύ παλιά. Η διαχειρίστρια παρκάρει δύο αυτοκίνητα ενώ δικαιούται μια θέση, "γιατί δεν πρέπει η Mercedes να μένει στο δρόμο", κλίκα όλη η πολυκατοικία με την γερουσία να έχει ξανανιώσει κάνοντας κουμάντο, και συνεχή έξοδα. Ό,τι τους καπνίσει. Προχτές αγόρασαν γλάστρα για την είσοδο (άδεια), 90 ευρώ ρε φίλε! Μια γλάστρα 90 ευρώ. Έχουν αγοράσει όλη τη σειρά της κάρχερ, έβαλαν led παντού χωρίς να ρωτήσουν (350 ευρώ οι λάμπες) και τώρα αλλάζουν όλη την είσοδο, με θωρακισμένη πόρτα, επειδή έχουν πλειοψηφία και "καλά κάνει το κορίτσι που αναβαθμίζει τα σπίτια μας". Έχω τρελλαθεί με δαύτους.

Αυτά είναι τα ωραία,όλοι σας και μόνος μου....Άτιμο χάσμα γενεών,που λένε και οι διανοούμενοι.....Λοιπόν αδερφέ όπως και σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις,το μόνο ερώτημα είναι μέχρι που θες να το πας,το ότι έχουν εφαρμοςει γεροντοτρομοκρατια δεν παίζει κανένα ρόλο,μια χαρά μπορείς να κινηθείς σε νόμιμα πάντα πλαίσια και όσον αφορά μούτρα και σουτ,δεν νομίζω ότι χρειάζεται να σου αναφέρω το πολύ ωραίο σημείο του ανδρικού ή γυναικείου σώματος που μπορείς να τους γράψεις...Εάν δε μπορείς να "προκαλέσεις" και τη μηνι του πίθηκοσυζυγου,πάντα έξυπνα και νομότυπα,ώστε να τσαμπουκαλευτει και να έχεις πάτημα,ακόμα καλύτερα,συνήθως "πελατακια" είναι κάτι τέτοιοι τύποι....Πέραν της άνωθεν προτινωμενης τεχνικής λύσης,εάν σε παίρνει βέβαια,να κλείσεις διακόπτη,για να δεις τι θα μετρήσει η αρχοντομπεμπεκα,εσύ σθεναρά και πάντα νόμιμα ζητάς τα δέοντα,σε σχολαστικό βαθμό μην σου πω εκνευριστικό,...ΟΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΥΓΕΙ Η ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ,Καλή τύχη πάντως...Και θυμήσου,οι γέροι δεν είναι ανίκητοι;;;;---)))))

Δημοσ.

Πριν από εσάς πραγματικά ποιός πλήρωνε αυτά τα λεφτά που ζητάει από εσάς γιατί κάποιος τα πλήρωνε ?Το γεγονός πάντως ότι ή άλλοι δεν σηκώνουν κουβέντα θα με έβαζε σε προβληματισμούς μέχρι τώρα πληρώνεις απλά στο 90% τα λειτουργικά όλα.

Πάντως από τι στιγμή που είναι λεφτά σου μπορείς κάθε φορά μ΄νο για σπάσιμο νεύρων να της λες θα μου κάνεις ανάλυση σε όλες της χρεώσεις όλων των λογαριασμών από όλα τα σπίτια βάση κατανάλωσης και μπλα μπλα και μέτα σε πληρώνω εεε θα δεις θα πέσει στην ίδια την παγίδα της

Άμα θες εγώ μπορώ να γίνω πάντως πολύ σπαστικός μπορώ να έρθω να μείνω εκεί όταν είσαι εκεί δεν θα ενοχλώ καθόλου να την τρελάνουμε.

Θα κάνω τα εξής θα έχει πλάκα.

1)Μουσικές τέρμα σε ώρες που δεν ειναι κοινη υσηχία (έχω 4 ηχεία 500w και ένα γουφερ 200w)

2)Μπορώ να της σπάσω τα νεύρα να πάρκαρω το αμάξι στη θέση της ή όπου να ναι

3)Το βράδυ να μετακοινώ έπιπλα

4)Όταν είναι να πληρώσω κοινόχρηστα να πληρώνω με 1cent όλο το ποσό λεφτά είναι και αυτά

5)Να καλώ συνέχεια κόσμο σπίτι και να κάνουμε φουλ φασαρία

6)Τηλεόραση στο τέρμα να πέζει οτιδήποτε

7)Πλύσιμο βεράντας και να φεύγουν εντελώς τυχαία νερά στο μπαλκόνι της

8)Να μιλώ στο τηλέφωνο στο μπαλκόνι δυνατά κάθε φορά που είναι έξω

9)Έχω ένα τηλεβώα ίσως έκανα με αυτό κα΄τι αλλα΄δεν μου έρχετε το τι

10)Θα τις έλεγα έλα να στον κουμπόσω μια γιατι σε έχει φάει η λαλαλια και ξεσπάς αλλού.

Τι λες μέσα σε μια μπορώ να γίνω πολύ καταστροφικό ? :P

Εμείς από την αρχή. Πρώτοι μπήκαμε και πρώτοι αγοράσαμε διαμέρισμα, από τα μπετά.

Αν κάνω αυτά που λες, με το τμήμα λίγο πιο κάτω, θα τρέχουμε συνέχεια. Γενικά στην πολυκατοικία δεν επιτρέπεται ο θόρυβος (που κάνω εγώ) και αυτομάτως συγκαλείται συνέλευση όπου γίνεται παρατήρηση. Σου λέω είναι σκούρα τα πράγματα, και σκέφτομαι να το πουλήσω. Επειδή εγώ το μισό χρόνο είμαι εξωτερικό και δεν είμαι εκεί για τα κοινόχρηστα ακριβώς τη μέρα που λέει, τους φωνάζει και λέει "ο κύριος britgreek" για άλλη μια φορά δεν τήρησε την ημερομηνία των κοινοχρήστων. Και σκέψου ότι μιλάμε για 2 ημέρες καθυστέρηση. Όχι περισσότερο. Η κυρία έχει κάνει κόμμα με τη γερουσία και κάνουν ό,τι γουστάρουν. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...