Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με λίγα λόγια δηλαδή, η τύπισα απλά βάζει ποσοστά συμμετοχής στον καθένα, ότι της κατέβει. Κάτι που φαίνεται και απο το χειρόγραφο χαρτάκι που απλά αναφέρει ένα σύνολο και το δικό σου μερίδιο.....

Σταμάτα να πληρώνεις άμεσα, γιατί σε έχουν πιάσει κοροϊδο για τα καλά.....

ΥΓ: Το κοινόχρηστο ρολοϊ απλά σκέψου, οτι δεν θα έπρεπε να το λαμβάνουν καθόλου υπόψιν, καθώς ισομερίζεται σε όλα τα διαμερίσματα. Συνεπώς, το ποσοστό συμμετοχής δεν επηρρεάζεται απο αυτό.

Και εμένα κάτι μου μυρίζει στην υπόθεση αυτή ....

10.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Άμα σου ξανα πει σουτ πες σουτ στα μούτρα σου παλιό.... άμα μου ξαναπεις σουτ θα λες μετα σουτ στην πολεοδομια από αυτά που θα λέει και το πρόσιμο που θας φας :P.Ίδα καλά 350 οι λάμπες οι λάμπες 350 ???Πέζει απλά να έβαζα άνθρωπο να της φυλάει άμα είχα τόσο ακριβές λάμπες στα ντουι

Δημοσ.

Σωστή τη κόβω τη διαχειρίστρια. Μένει μόνιμα σε μια χλιδάτη πολυκατοικία την οποία την οποία συντηρούν άλλοι και την αφήνουν να κάνει ό,τι γουστάρει ακριβώς επειδή ξέρουν πως είναι η μόνη σχεδόν μόνιμη που ασχολείται. Και γιατί όχι να τραβήξουμε και κάνα νοίκι μέσω κοινοχρήστων σου λέει εχοχικό το χουνε θα το φυσάνε μάλλον δε θα τους πειράξει και πολύ.

Όπως λένε και πιο πάνω το θέμα είναι πόσο διάθεση έχεις να το τραβήξεις. Πάντως εφόσον είναι ιδιόκτητο δε μπορούν να σου επιβάλλουν τίποτα και την επόμενη φορά που θα στο παίξουν τρελίτσα και "αν δε γουστάρεις πούλα το" μπορείς κι εσύ να τους πετάξεις ακριβώς το ίδιο.

Δημοσ.

Αυτά είναι τα ωραία,όλοι σας και μόνος μου....Άτιμο χάσμα γενεών,που λένε και οι διανοούμενοι.....Λοιπόν αδερφέ όπως και σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις,το μόνο ερώτημα είναι μέχρι που θες να το πας,το ότι έχουν εφαρμοςει γεροντοτρομοκρατια δεν παίζει κανένα ρόλο,μια χαρά μπορείς να κινηθείς σε νόμιμα πάντα πλαίσια και όσον αφορά μούτρα και σουτ,δεν νομίζω ότι χρειάζεται να σου αναφέρω το πολύ ωραίο σημείο του ανδρικού ή γυναικείου σώματος που μπορείς να τους γράψεις...Εάν δε μπορείς να "προκαλέσεις" και τη μηνι του πίθηκοσυζυγου,πάντα έξυπνα και νομότυπα,ώστε να τσαμπουκαλευτει και να έχεις πάτημα,ακόμα καλύτερα,συνήθως "πελατακια" είναι κάτι τέτοιοι τύποι....Πέραν της άνωθεν προτινωμενης τεχνικής λύσης,εάν σε παίρνει βέβαια,να κλείσεις διακόπτη,για να δεις τι θα μετρήσει η αρχοντομπεμπεκα,εσύ σθεναρά και πάντα νόμιμα ζητάς τα δέοντα,σε σχολαστικό βαθμό μην σου πω εκνευριστικό,...ΟΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΥΓΕΙ Η ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ,Καλή τύχη πάντως...Και θυμήσου,οι γέροι δεν είναι ανίκητοι;;;;---)))))

Μωρέ εγώ να τους γράψω. Αλλά συμφωνείς ότι δεν είναι ωραίο να φωνάζουν "σκάστε ρε κωλόπαιδα επιτέλους" σε καλεσμένους που σε επισκέπτονται επειδή κάθονται στη βεράντα και τρώτε μαζί, 11 το βράδυ. Το έκαναν την προηγούμενη εβδομάδα και σκοτωθήκαμε. Τους είπα, φέρτε το 100 να μου κάνει παρατήρηση επειδή δέχομαι κόσμο στο σπίτι μου. Και άρχισαν τα περί "αλητείας", "μας έβρισες και μας ενοχλείς, έτσι δεν είναι Ελένη (στη γυναίκα του)" κλπ. Αφήστε τα παιδιά, όσο τα θυμάμαι τόσο εκνευρίζομαι. 

Δημοσ.

Σωστή τη κόβω τη διαχειρίστρια. Μένει μόνιμα σε μια χλιδάτη πολυκατοικία την οποία την οποία συντηρούν άλλοι και την αφήνουν να κάνει ό,τι γουστάρει ακριβώς επειδή ξέρουν πως είναι η μόνη σχεδόν μόνιμη που ασχολείται. Και γιατί όχι να τραβήξουμε και κάνα νοίκι μέσω κοινοχρήστων σου λέει εχοχικό το χουνε θα το φυσάνε μάλλον δε θα τους πειράξει και πολύ.

Αν βλεπόταν πάντως έστω και λίγο εγώ θα της άνοιγα καινούργια έτσι και μου έκανε τιποτα τέτοιο πληρώνω που πληρώνω ας το ευχαριστηθώ τουλάχιστον :P

Δημοσ.

Εμείς από την αρχή. Πρώτοι μπήκαμε και πρώτοι αγοράσαμε διαμέρισμα, από τα μπετά.

Αν κάνω αυτά που λες, με το τμήμα λίγο πιο κάτω, θα τρέχουμε συνέχεια. Γενικά στην πολυκατοικία δεν επιτρέπεται ο θόρυβος (που κάνω εγώ) και αυτομάτως συγκαλείται συνέλευση όπου γίνεται παρατήρηση. Σου λέω είναι σκούρα τα πράγματα, και σκέφτομαι να το πουλήσω. Επειδή εγώ το μισό χρόνο είμαι εξωτερικό και δεν είμαι εκεί για τα κοινόχρηστα ακριβώς τη μέρα που λέει, τους φωνάζει και λέει "ο κύριος britgreek" για άλλη μια φορά δεν τήρησε την ημερομηνία των κοινοχρήστων. Και σκέψου ότι μιλάμε για 2 ημέρες καθυστέρηση. Όχι περισσότερο. Η κυρία έχει κάνει κόμμα με τη γερουσία και κάνουν ό,τι γουστάρουν. 

Αυτή χρειάζετε επειγόντως σεκ άμεσα τώρα κίολας δώσε στα 200 που σου λέει για κοινόχρηστα σε έναν να παει να της αλλάξει τα φώτα να ηρεμήσεις.Βάζε εσύ λοιπόν τότε συνέχεια θέμα στη συνέλευση η κυρία αγαργαλιτη δεν δίνει τα κοινόχρηστα σε εταιρία,πιάνει 2 θέσεις και έχουμε ένα παράνομο διαμέρισμα.

Δημοσ.

Άμα σου ξανα πει σουτ πες σουτ στα μούτρα σου παλιό.... άμα μου ξαναπεις σουτ θα λες μετα σουτ στην πολεοδομια από αυτά που θα λέει και το πρόσιμο που θας φας :P.Ίδα καλά 350 οι λάμπες οι λάμπες 350 ???Πέζει απλά να έβαζα άνθρωπο να της φυλάει άμα είχα τόσο ακριβές λάμπες στα ντουι

Βάλε πόσες led για όλο το κτίριο, συν τα πάρκιν και τον κήπο. 

Δημοσ.

Μωρέ εγώ να τους γράψω. Αλλά συμφωνείς ότι δεν είναι ωραίο να φωνάζουν "σκάστε ρε κωλόπαιδα επιτέλους" σε καλεσμένους που σε επισκέπτονται επειδή κάθονται στη βεράντα και τρώτε μαζί, 11 το βράδυ. Το έκαναν την προηγούμενη εβδομάδα και σκοτωθήκαμε. Τους είπα, φέρτε το 100 να μου κάνει παρατήρηση επειδή δέχομαι κόσμο στο σπίτι μου. Και άρχισαν τα περί "αλητείας", "μας έβρισες και μας ενοχλείς, έτσι δεν είναι Ελένη (στη γυναίκα του)" κλπ. Αφήστε τα παιδιά, όσο τα θυμάμαι τόσο εκνευρίζομαι. 

11 η ώρα ειναι ώρα κοινής ησυχίας δεν ειναι ώρα να κάνετε πάρτι στα μπαλκόνια όλα κιόλα... 

• Like 2
Δημοσ.

11 η ώρα ειναι ώρα κοινής ησυχίας δεν ειναι ώρα να κάνετε πάρτι στα μπαλκόνια όλα κιόλα... 

Το καλοκαίρι νομίζω είναι μέχρι τις 12

Βάλε πόσες led για όλο το κτίριο, συν τα πάρκιν και τον κήπο. 

Και άσε να μαντέψω πλήρωσες από τα 350 τα 320 ή όχι εκεί σου έκανε νορμαλ τιμούλα

Δημοσ.

Αυτή χρειάζετε επειγόντως σεκ άμεσα τώρα κίολας δώσε στα 200 που σου λέει για κοινόχρηστα σε έναν να παει να της αλλάξει τα φώτα να ηρεμήσεις.Βάζε εσύ λοιπόν τότε συνέχεια θέμα στη συνέλευση η κυρία αγαργαλιτη δεν δίνει τα κοινόχρηστα σε εταιρία,πιάνει 2 θέσεις και έχουμε ένα παράνομο διαμέρισμα.

Η γυναίκα, πέραν των προβλημάτων μεταξύ μας, είναι εντελώς αντικειμενικά, καλλονή και πρέπει να έχει και πολλά λεφτά. Ντύνεται στην πένα, έχει το ακριβότερο κινητό, φοράει μόνο μάρκες, τα παιδιά της τα βάζει 8 η ώρα για ύπνο (και το λέει σε κάθε συνέλευση ως αιτία που ζητάει ησυχία), έχει και εκείνη και ο άντρας της Mercedes κούτα, τα παιδιά το πρωί τα παίρνει σχολικό του ακριβότερου ιδιωτικού που ξέρω, και 9 η ώρα το βράδυ, το σπίτι τους είναι σκοτεινό. Κοιμούνται. 

Δημοσ.

Η γυναίκα, πέραν των προβλημάτων μεταξύ μας, είναι εντελώς αντικειμενικά, καλλονή και πρέπει να έχει και πολλά λεφτά. Ντύνεται στην πένα, έχει το ακριβότερο κινητό, φοράει μόνο μάρκες, τα παιδιά της τα βάζει 8 η ώρα για ύπνο (και το λέει σε κάθε συνέλευση ως αιτία που ζητάει ησυχία), έχει και εκείνη και ο άντρας της Mercedes κούτα, τα παιδιά το πρωί τα παίρνει σχολικό του ακριβότερου ιδιωτικού που ξέρω, και 9 η ώρα το βράδυ, το σπίτι τους είναι σκοτεινό. Κοιμούνται. 

Εεεε πες τα ολα με τη μια λες μονο για το νερο.Ξέρεις πόσο είναι το χρόνο στο ιδιωτικό πως θα το βγάλει η κυρία ή πως θα βγάλεις την επόμνη μερσεντες και κινητό

Δημοσ.

Στο "σκάστε ρε κωλοπαιδα" φωνάζεις εσύ αστυνομία,στα περί αλητείας και βρισιματος (αν όντως δεν έβρισες...)μηνυσουλα για συκοφαντική...Εμένα αν μου προσέβαλε καλεσμένους θα την κράταγα ξύπνια στα τμήματα όλο το βράδυ...Απλά σε κόβω κουρασμένο και προφανώς να προτιμάς να ξεκουραστείς από το να μανούριασεις,δεκτό και επανάλαμβαβω το τραβάς όσο θες εσύ...Εγώ ήδη παρακαλάω να βρεις παρανομία στο νερό,μετά θα έχουμε γλέντια...

Άσχετο : Σούπερ επιπέδου πολυκατοικία με χάλια βόθρο δεν υπάρχει,γύρευε τι μαστορι εμφανίστηκε,επίσης ούτε γαστρεντερολογικη κλινική να είσαστε τόσο συχνό γέμισμα...

• Like 2
Δημοσ.

Και άσε να μαντέψω πλήρωσες από τα 350 τα 320 ή όχι εκεί σου έκανε νορμαλ τιμούλα

Όχι. Για τις λάμπες πληρώσαμε όλοι το ίδιο. Ευτυχώς. Τώρα τους την έδωσε ότι δεν τους καλύπτει η 5 ετών πόρτα ασφαλείας, και θέλουν να την αλλάξουν. Τιμή που "πέρασε" από τη συνέλευση; 3100. Δηλαδή αν δεν έχεις, τι κάνεις; 

Δημοσ.

Ρε μπας και έχουνε καμία εταιρία ή κάτι τέτοιο 5 χρονών πόρτα είναι του κουτιού.Τι σκατά λεφτά έχει και σκορπάει σε φώτα και πόρτες εδώ άλλες πολυκατοικίες για να αλλάξουν 2 καμένες λάμπες των 2 ευρώ κάνουν αμάν να βρούν λεφτά καθώς δεν έχουν σταγόνα.

Δημοσ.

Άσχετο : Σούπερ επιπέδου πολυκατοικία με χάλια βόθρο δεν υπάρχει,γύρευε τι μαστορι εμφανίστηκε,επίσης ούτε γαστρεντερολογικη κλινική να είσαστε τόσο συχνό γέμισμα...

Ο βόθρος πράγματι γεμίζει, έχει καθαριστεί, έχουν γίνει όσα πρέπει. Το κοινόχρηστο νερό είναι πολύ και φοβάμαι ότι πολυ από αυτό καταλήγει στο βόθρο, ενώ δεν θα έπρεπε, εφόσον μιλάμε για κήπο. ΕΚΤΟΣ, αν χρησιμοποιείται σε σπίτι και περνάει φυσιολογικά μέσα από την αποχέτευση. Το βυτίο κάθε φορά που έρχεται, κάνει διπλό δρομολόγιο (110χ2). 

Ρε μπας και έχουνε καμία εταιρία ή κάτι τέτοιο 5 χρονών πόρτα είναι του κουτιού.Τι σκατά λεφτά έχει και σκορπάει σε φώτα και πόρτες εδώ άλλες πολυκατοικίες για να αλλάξουν 2 καμένες λάμπες των 2 ευρώ κάνουν αμάν να βρούν λεφτά καθώς δεν έχουν σταγόνα.

Όχι. Λογίστρια είναι. Απλά αποφάσισαν ότι θέλουν ενισχυμένη θωρακισμένη, μαζί με το πλαίσιό της για κεντρική είσοδο, γιατί δεν νιώθουν ασφαλής. Και σκέψου ότι έχουμε και security εδώ και χρόνια, με το τζιπάκι τους να περνάει κάθε μια ώρα. Φοβούνται μην μας κλέψουν τα χρυσά βρακιά. Εδώ ήθελαν να αγοράσουμε φοίνικες. Ναι φοίνικες. Ευτυχώς το μετάνιωσαν.

Μου λέτε να το νοικιάσω. Άντε και το νοικιάζω. Πώς θα δεχτεί οποιοσδήποτε να δίνει τέτοια κοινόχρηστα; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...