Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε πραγματικα το τερματισες...Κατα τη γνωμη μου (και πολλων ακομη)οι amoled οθονες ειναι κατα πολυ ανωτερες απο τις lcd.αυτο το σιγα τη διαφορα που λες και το μια χαρα,ειναι γενικη αοριστια.δεν αποτελει επιχειρημα σοβαρο.η γιαγια καποιου μπορει να λεει οτι σαν το ericsson 768 δεν υπαρχει συσκευη..5.7 2k amoled οθονη σ αυτα τα λεφτα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.Αυτο ειπα.επισης εχει τον 810 (αξιολογος cpu επιδοσεων).Αναφερω επιπροσθετα (μαλλον δεν το προσεξες) οτι το πηρα στα 299 απο την προσφορα της vodafone.Αλλα για το θεμα του flex πραγματικα ειπες ο,τι να ναι..δεν κολαει.Τι σχεση εχει το τι τηλεφωνο εχω εγω για αυτους που ενδιαφερονται να μαθουν για την προσφορα...κομπλεξ εβγαλες.

• Like 1
  • Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φιλε πραγματικα το τερματισες...Κατα τη γνωμη μου (και πολλων ακομη)οι amoled οθονες ειναι κατα πολυ ανωτερες απο τις lcd.αυτο το σιγα τη διαφορα που λες και το μια χαρα,ειναι γενικη αοριστια.δεν αποτελει επιχειρημα σοβαρο.η γιαγια καποιου μπορει να λεει οτι σαν το ericsson 768 δεν υπαρχει συσκευη..5.7 2k amoled οθονη σ αυτα τα λεφτα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.Αυτο ειπα.επισης εχει τον 810 (αξιολογος cpu επιδοσεων).Αναφερω επιπροσθετα (μαλλον δεν το προσεξες) οτι το πηρα στα 299 απο την προσφορα της vodafone.Αλλα για το θεμα του flex πραγματικα ειπες ο,τι να ναι..δεν κολαει.Τι σχεση εχει το τι τηλεφωνο εχω εγω για αυτους που ενδιαφερονται να μαθουν για την προσφορα...κομπλεξ εβγαλες.

Υπαρχουν 2 ειδων οθονες κυριως.Οι Super amoled της Samsung και οι LCD. Και σαν ενδιαμεσες με αυτες εχουμε τις Amoled και τις Ips LcD(ή εκτως αν δινουν και αλλες ονομασιες οι εταιριες).

Υπαρχει λοιπον κοσμος που αναλογα με το κινητο ναι τυχαινει να προτιμαει τις Lcd οθονες απο τις Amoled οθονες(καλη ωρα την Lcd οθονη του Htc 10)αρα αυτο δεν εχει να λεει κατι. Και το OnePlus3 ή Moto Z Force φορανε Amoled οθονες αλλα δεν ειναι κατι να πεις οτι ειναι η μερα με την νυχτα σε σχεση με καλες LCD οθονες αλλων εταιριων.

Επισης το γεγονος οτι αγορασες το κινητο σου απο Vodafone σε χαμηλοτερη τιμη δεν εχει να λεει κατι οταν σχολιαζεις σε νεοτερο θεμα με υψηλοτερη τιμη απο οσο το πηρες. Κοινως αφου δεν υπαρχει αποθεμα στην Vodafone στα 300ευρω για το 950Xl και στα 250ευρω για το 950 δεν εχει να λεει κατι αυτο.

Οσο για τα περι Flex 2 που λες εγω καθαρα μιλησα σαν μεταβαση οπως λες εσυ απο το Flex 2 οτι πηγες σε κατι αλλο,και τι αλλες επιλογες ειχες απο Android μερια παλι απο το Flex 2 σε κατι αλλο.

Ξαναδιαβασε σε παρακαλω τι γραφω και τι γραφεις.

Αλλα οπως και να εχει το θεμα αφορα το Lumia 950XL και για το αν αξιζει τα χρηματα αυτα σε σχεση με τον ανταγωνισμο.

Εγω προσωπικα ανεφερα τι αλλες επιλογες υπαρχουν στην αγορα περαν αυτο με μεγαλο βεβαια θετικο το πληθος εφαρμογων αλλα και αλλων spec οπως καλυτερη αυτονομια/μπαταρια,καλυτερα Specs/καλυτερη ποιοτητα κατασκευης κλπ

Ο καθε ενδιαφερομενος λοιπον ας ειναι ενημερωμενος πριν προβει στην αγορα για να εχει μια πιο ολοκληρωμενη αποψη.

http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_1520-review-1024p3.php

http://www.gsmarena.com/microsoft_lumia_950_xl-review-1349p3.php

Ας ειχε το κινητο καλυτερη ποιοτητα κατασκευης για ναυαρχιδα Windows phone(ακομα και το Lumia 930 εχει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και κοστιζε αρκετα λιγοτερο)και καλυτερη αυτονομια. Για τις Amoled οθονες ειναι γνωστο οτι εχουν κορυφαιο μαυρο αλλα δεν ειναι βασικο χαρακτηριστικο για να κρινει την αγορα του κινητου τοσο πολυ.

Επισης οσον αφορα τον Snapdragon 810 ισα ισα που ηταν κακιστη επιλογη να  βαλουν τον εν λογω επεξεργαστη ο οποιος ειναι απο τους ποιο προβληματικους επεξεργαστες που εχουν βγει τα τελευταια χρονια. Ειναι δυνατος με πολυ καλα γραφικα αλλα εχει τα θεματακια του οσον αφορα τις θερμοκρασιες και δυστηχως ειναι και ο κυριος λογος που σχεδον οσα κινητα τον εχουν αυτο,εχει χαμηλη αυτονομια. Και παλι βεβαια υπαρχει ηδη στην αγορα ο πιο καινουργιο και λιγοτερο προβληματικος Snapdragon 820 του LG G5 στα ιδια χρηματα με του 950XL απο Κωτσοβολο.

Δημοσ.

Υπαρχουν 2 ειδων οθονες κυριως.Οι Super amoled της Samsung και οι LCD. Και σαν ενδιαμεσες με αυτες εχουμε τις Amoled και τις Ips LcD(ή εκτως αν δινουν και αλλες ονομασιες οι εταιριες).

Υπαρχει λοιπον κοσμος που αναλογα με το κινητο ναι τυχαινει να προτιμαει τις Lcd οθονες απο τις Amoled οθονες(καλη ωρα την Lcd οθονη του Htc 10)αρα αυτο δεν εχει να λεει κατι. Και το OnePlus3 ή Moto Z Force φορανε Amoled οθονες αλλα δεν ειναι κατι να πεις οτι ειναι η μερα με την νυχτα σε σχεση με καλες LCD οθονες αλλων εταιριων.

Επισης το γεγονος οτι αγορασες το κινητο σου απο Vodafone σε χαμηλοτερη τιμη δεν εχει να λεει κατι οταν σχολιαζεις σε νεοτερο θεμα με υψηλοτερη τιμη απο οσο το πηρες. Κοινως αφου δεν υπαρχει αποθεμα στην Vodafone στα 300ευρω για το 950Xl και στα 250ευρω για το 950 δεν εχει να λεει κατι αυτο.

Οσο για τα περι Flex 2 που λες εγω καθαρα μιλησα σαν μεταβαση οπως λες εσυ απο το Flex 2 οτι πηγες σε κατι αλλο,και τι αλλες επιλογες ειχες απο Android μερια παλι απο το Flex 2 σε κατι αλλο.

Ξαναδιαβασε σε παρακαλω τι γραφω και τι γραφεις.

Αλλα οπως και να εχει το θεμα αφορα το Lumia 950XL και για το αν αξιζει τα χρηματα αυτα σε σχεση με τον ανταγωνισμο.

Εγω προσωπικα ανεφερα τι αλλες επιλογες υπαρχουν στην αγορα περαν αυτο με μεγαλο βεβαια θετικο το πληθος εφαρμογων αλλα και αλλων spec οπως καλυτερη αυτονομια/μπαταρια,καλυτερα Specs/καλυτερη ποιοτητα κατασκευης κλπ

Ο καθε ενδιαφερομενος λοιπον ας ειναι ενημερωμενος πριν προβει στην αγορα για να εχει μια πιο ολοκληρωμενη αποψη.

http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_1520-review-1024p3.php

http://www.gsmarena.com/microsoft_lumia_950_xl-review-1349p3.php

Ας ειχε το κινητο καλυτερη ποιοτητα κατασκευης για ναυαρχιδα Windows phone(ακομα και το Lumia 930 εχει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και κοστιζε αρκετα λιγοτερο)και καλυτερη αυτονομια. Για τις Amoled οθονες ειναι γνωστο οτι εχουν κορυφαιο μαυρο αλλα δεν ειναι βασικο χαρακτηριστικο για να κρινει την αγορα του κινητου τοσο πολυ.

Επισης οσον αφορα τον Snapdragon 810 ισα ισα που ηταν κακιστη επιλογη να  βαλουν τον εν λογω επεξεργαστη ο οποιος ειναι απο τους ποιο προβληματικους επεξεργαστες που εχουν βγει τα τελευταια χρονια. Ειναι δυνατος με πολυ καλα γραφικα αλλα εχει τα θεματακια του οσον αφορα τις θερμοκρασιες και δυστηχως ειναι και ο κυριος λογος που σχεδον οσα κινητα τον εχουν αυτο,εχει χαμηλη αυτονομια. Και παλι βεβαια υπαρχει ηδη στην αγορα ο πιο καινουργιο και λιγοτερο προβληματικος Snapdragon 820 του LG G5 στα ιδια χρηματα με του 950XL απο Κωτσοβολο.

offtopic:σε ΟΟΛΑ ειμαι μαζι σουυυ !!!

αλλα τα σκουπιδια lcd δεν εχουν σαν αντιπροσωπο την φοοοοβερη οθονη του htc 10!!!!!!!!!

αγαπάμε amoled ,ακομα και αν σιχαινομαστε τα χρωματα της,απλουστατα γιατι εκει μαυρο=0 καταναλωση μπαταριας!!!!!!!!

αρα βάζω ΠΑΝΤΟΥ μαυρο φοντο και επιιιτελους αντεχει η μπαταρια!

ontopic και με το 930 ειχα τα ιδια, τελειο σε ολα κινητο ,οθοναρα,φωτογραφικαρα,αλλά το λειτουργικο δεν ηθελε...

Δημοσ.

offtopic:σε ΟΟΛΑ ειμαι μαζι σουυυ !!!

αλλα τα σκουπιδια lcd δεν εχουν σαν αντιπροσωπο την φοοοοβερη οθονη του htc 10!!!!!!!!!

αγαπάμε amoled ,ακομα και αν σιχαινομαστε τα χρωματα της,απλουστατα γιατι εκει μαυρο=0 καταναλωση μπαταριας!!!!!!!!

αρα βάζω ΠΑΝΤΟΥ μαυρο φοντο και επιιιτελους αντεχει η μπαταρια!

ontopic και με το 930 ειχα τα ιδια, τελειο σε ολα κινητο ,οθοναρα,φωτογραφικαρα,αλλά το λειτουργικο δεν ηθελε...

Εγω αυτο που ηθελα απλα να πω οτι δεν ειναι τοσο σημαντικος παραγοντας αγορας του τι οθονη φοραει το καθε κινητο ειδικα αν δεν εχεις τα ιδια πανελ διπλα διπλα για να εντοπισεις τις διαφορες.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θέλω officer suite που αν δε το έχουν αλλάξει είναι καλύτερο σε ios, android.

Θέλω εφαρμογή σε εθνική και Πειραιως όχι υποτυπώδη, με εξαγωγές συγκεντρωτικών κλπ, θέλω διαχειριστικά εργαλεία για τον server της ιστοσελίδας της επιχείρησης μου. Θέλω τέλος εφαρμογή για να έχω πρόσβαση εν κινήσει στο ERP της επιχείρησης μου και στο intranet μας.

Από τα παραπάνω ή συσκευή με κύρος δε κάνει τίποτα καλά.

Εσύ που έχεις επιχειρήσεις με κύρος τι κάνεις με το κινητό; Μπαίνεις σε σελίδες και απαντάς email; Γιατί αυτό το έκανα και με το casio casiopeia το 98.

Σωστός απόλυτα...

Πήρα το 950xl από την προσφορά της βοντα πριν μέρες. Το έδωσα γρήγορα για ένα xiaomi. Με τις εφαρμογές του Windows marketplace δεν πας πουθενά...

Δημοσ.

Μια χαρά είναι το κινητό όποιος το πάρει..ξεκολλάτε με τις εφαρμογές και μην ακούω μ**κιες το viber δεν έχει πάρει ούτε μια αναβάθμιση! Έχει φτιαχτεί πάλι απτην αρχή(έχουν βάλει και βίντεο κλήση) και φυσικά είναι γρήγορο!(συν καλύτερο Facebook app και όπου να ναι μπαίνει και βίντεο κλήση στο messenger) Τώρα για τις amoled συμφωνώ και γω καμία σχέση με lcd(συν τις χρωματαρες που έχει η amoled)!! Εδώ φίλος μου που έχει το 930 έχει και γαμω τις οθονες(για μένα)ενω το 532 που εχω είναι lcd και εχει μεγααλη διαφορα, δλδ μου βγαίνουν τα ματια!

Off topic question:Το 930 και το 950 σαν οθόνη και χρώματα νομίζω ότι είναι καλύτερα απτό s7 edge!(το λέω γιατί έπιασα στα χέρια μου το s7 edge αλλα δεν είδα πιστότητα χρωμάτων να το πω έτσι δεν με γέμισε σαν οθονη!)

• Like 1
Δημοσ.

Για επαγγελματική χρήση δεν είναι έτοιμα. Για χρήση κινητού τύπου στέλνω μηνύματα και κάνω skype είναι έτοιμα.

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά για όσο χρονικό διάστημα είχα Windows Phone, πάντα είχα tablet μαζί μου.

To Windows Phone ήταν για φωτογραφίες, τηλέφωνα και internet hotspot, και στο tablet έκανα όλη τη δουλειά μου.

Ο νοών νοείτω.

Υ/Γ: είτε το 640XL είτε το 950(xl) στα λεφτά τους πλέον είναι ότι καλύτερο μπορείτε να βρείτε σε κάμερες, κατ' εμέ.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θέλω officer suite που αν δε το έχουν αλλάξει είναι καλύτερο σε ios, android.

Θέλω εφαρμογή σε εθνική και Πειραιως όχι υποτυπώδη, με εξαγωγές συγκεντρωτικών κλπ, θέλω διαχειριστικά εργαλεία για τον server της ιστοσελίδας της επιχείρησης μου. Θέλω τέλος εφαρμογή για να έχω πρόσβαση εν κινήσει στο ERP της επιχείρησης μου και στο intranet μας.

Από τα παραπάνω ή συσκευή με κύρος δε κάνει τίποτα καλά.

Εσύ που έχεις επιχειρήσεις με κύρος τι κάνεις με το κινητό; Μπαίνεις σε σελίδες και απαντάς email; Γιατί αυτό το έκανα και με το casio casiopeia το 98.

Προφανώς δεν έχεις δουλέψει ποτέ σε windows phone της προκοπής. Προσωπικά δεν έχω εταιρία είμαι επαγγελματίας γραφείου που θέλω αξιοπιστία και επώνυμο τηλέφωνο χωρίς κορδέλες. Θέλω ο πελάτης να βλέπει brand name Microsoft και όταν η κατάσταση το απαιτήσει να το συνδέσω πάνω στο continuum και να μείνει με το στόμα ανοιχτό. Δεν θέλω να είμαι μέρος της μάζας και να κυνηγώ pokemon. Όταν θέλω σοβαρή δουλειά πάω στο surface pro η στο desktop.

Τα άλλα είναι για να λέμε.

Κρατάω την ίριδα την οθοναρα, το ηχείο, το ονομα , την κάμερα και την διπλή υποδοχή sim και εσύ κράτα το Pokémon. Είπαμε το κινητό είναι για λίγους. Αααααα και επειδή το ανέφερε κάποιος γνωστός μου κράτα κι την εφαρμογή των λεωφορείων...

• Like 2
Δημοσ.

Προφανώς δεν έχεις δουλέψει ποτέ σε windows phone της προκοπής. Προσωπικά δεν έχω εταιρία είμαι επαγγελματίας γραφείου που θέλω αξιοπιστία και επώνυμο τηλέφωνο χωρίς κορδέλες. Θέλω ο πελάτης να βλέπει brand name Microsoft και όταν η κατάσταση το απαιτήσει να το συνδέσω πάνω στο continuum και να μείνει με το στόμα ανοιχτό. Δεν θέλω να είμαι μέρος της μάζας και να κυνηγώ pokemon. Όταν θέλω σοβαρή δουλειά πάω στο surface pro η στο desktop.

Τα άλλα είναι για να λέμε.

Κρατάω την ίριδα την οθοναρα, το ηχείο, το ονομα , την κάμερα και την διπλή υποδοχή sim και εσύ κράτα το Pokémon. Είπαμε το κινητό είναι για λίγους. Αααααα και επειδή το ανέφερε κάποιος γνωστός μου κράτα κι την εφαρμογή των λεωφορείων...

Είχα τα 950xl για δύο μέρες. Δεν έκανε ότι ήθελα όμως.

Δεν απάντησες όμως σε αυτά που είπα. Έγραψες πάλι μπούρδες για το continuum το οποίο είναι μισή δουλειά αφού δεν τρέχει παρά mobile κακοφτιαγμένες επί το πλείστον εφαρμογές.

Μπορείς να κάνεις σοβαρή δουλειά σε κάτι; Ξαναγράφω, πες μου πως διαχειρίζεσαι στοιχεία πελατών , πως επεξεργάζεσαι στοιχεία από τραπεζικές εφαρμογές, πως κόβεις ένα τιμολόγιο από οποιαδήποτε ελληνική πλατφόρμα ERP.

Μίλησα εγώ για πόκεμον ή μήπως είσαι εσύ πόκεμον που δεν καταλαβαίνεις; Τι τον νοιάζει τον πελάτη τι συνδέω στην οθόνη μου;

Ο πελάτης έρχεται σε ένα γραφείο με 2 cintiq 27 ιντσών, 3 dell up2716d, 3 12-core workstation. Και στην πραγματικότητα δε βλέπει ούτε αυτά. Βλέπει δείγματα εργασίας.

Το κινητό θα δει; Έτσι εντυπωσιάζεις εσύ;

Κράτα εσύ αυτά που λες και κρατώ εγώ το s7 edge μου. Κι αν πιστεύεις ότι είναι πιο παραγωγικό να δουλέψεις μέσω ενός browser για όλα τα παραπάνω οκ. Γιατί εφαρμογές για επαγγελματική χρήση δεν έχει και σε προκαλώ να μυ γράψεις μία έστω που να μην υπάρχει αντίστοιχη ή καλύτερη σε άλλη συσκευή (ios/android).

Δεν υπάρχει και κανένας επαγγελματίας με σοβαρές απαιτήσεις δεν έχει wp. Για καθημερινή χρήση ναι. Αλλά να μου μιλάς για επαγγελματική χρήση, τοτε απλα δεν ξέρεις τι λες.

ΥΓ. Πριν πεις για την τιμή, το xl το πήρα στην αρχική τιμή του Ελλάδα μαζί με το continuum. Δηλαδή 150€ πιο ακριβά από ότι μου βγήκε το s7.

ΥΓ2. Σοβαρή δουλειά είναι το να είσαι εκτός γραφείου και να κάνεις τη δουλειά σου.

Δημοσ.

Εδώ φίλος μου που έχει το 930 έχει και γαμω τις οθονες(για μένα)ενω το 532 που εχω είναι lcd και εχει μεγααλη διαφορα, δλδ μου βγαίνουν τα ματια!

Το οτι μου συγκρινεις κινητο κατω των 100ευρω με την πρωην ναυαρχιδα της εταιριας με αρχικη τιμη 500ευρω και βγαζεις συμπερασμα για τις οθονες(λες και ολα τα κινητα φορανε την ιδια οθονη με το 532)με ξεπερναει...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα windows phone δεν είναι για όλους. Εδώ βέβαια πρόκειται για ναυαρχίδα σε hardware, αλλά δυστυχώς αν δεν κάνει κάτι για το store η microsoft... θα ήθελα να το δοκιμάσω μετά το 1020, 920, 640xl αλλά δεν είναι και λίγα τα χρήματα. Για όποιον θέλει, αν δεν έχει δοκιμάσει, προτείνω το 640xl για πρώτη επαφή, καθώς είναι και οικονομικό και αν δεν βολέψει γίνεται και αξιολογο gps αυτοκινήτου.

Επεξ/σία από achilles_g_
  • Like 2
Δημοσ.

Το οτι μου συγκρινεις κινητο κατω των 100ευρω με την πρωην ναυαρχιδα της εταιριας με αρχικη τιμη 500ευρω και βγαζεις συμπερασμα για τις οθονες(λες και ολα τα κινητα φορανε την ιδια οθονη με το 532)με ξεπερναει...

χαχαχα το ξερω ηταν λιγο akward!! απλα επειδη μονο αυτα τα κινητα ειχα αυτα εφερα σαν παραδειγμα!  ;)

(τωρα οπως το λες εχεις δικιο)

Δημοσ.

Εχω το 950 dual από τη στιγμή της κυκλοφορίας του.

Αρχικά ήθελα να πάρω το XL, αλλά από κοντά μου φάνηκε άσχημη παντόφλα (είχα παλιότερα Note2+3, οπότε δεν είναι το θέμα του μεγέθους, δεν ήταν καθόλου κομψό, χειρότερο και από το Iphone Plus)

Για το 950 μπορώ να πω τα εξής θετικά (+):

1) καταπληκτική κάμερα

2) εξαιρετικά & δυνατά ηχεία, για κλήσεις σε μεγάφωνο τέλειο

3) άμεση απόκριση σε ότι και αν πατήσω

Σαν τηλέφωνο & κάμερα που το ήθελα, είναι τέλειο.

Στα αρνητικά (-), η έλλειψη ορισμένων application, και τα κολλήματα του Shazam που με έχουν εκνευρίσει (σε Android + iOS είναι ταχύτατο στην αναγνώριση, στα WP ένα δράμα...)

Τα ίδια ισχύουν και για το XL. Αν κανείς ψάχνει ένα dual τηλέφωνο, αξίζει. Αν θέλει συγκεκριμένα apps, ας το ψάξει πρώτα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...