Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Εμ, όχι, δεν είμαστε καθόλου υπερβολικοί. Μάλλον εσύ είσαι υπερβολικός όταν λες ότι "πέσαμε να τον φάμε". Ειδικά ο καημένος ο xpapias σε κάθε post που γράφει τη γνώμη του γράφει επίσης ότι αυτά που λέει τα λέει καλοπροαίρετα.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν το εγραψα επιθετικα το <<υπερβολικοι>> και το <<πεσατε να τον φατε>>..συγγνωμη αν παρεξηθηκες..απλα μπορουσατε να ειστε λιγο ποιο επιεικης.αυτο εννοω..δεν το βρηκα και τοσο κακο το βιντεο του.ειδικα για ενα παιδι(συμπεραινω οτι ειναι μικρος σε ηλικια, μπορει να κανω και λαθος) που εγραψε οτι το κανει ερασιτεχνικα και δεν εχει ασχοληθει με σκηνοθεσια κτλπ...βεβαια αν εσυ το βρηκες τοσο αθλιο δικαιωμα σου..

Δημοσ.

Συγγνωμη αλλα η κουβεντα πηγε αλλου για αλλου. βασικα τα επιχειρηματα. το θεμα δεν ειναι αν η Δανια ειναι η ομορφοτερη χωρα στο κοσμο. ουτε εγραψε κανεις οτι ειναι τουριστικο το συγκεκριμενο βιντεο. αυτα τα επιχειρηματα ειναι φουλ αστοχα. κρινεται το μονταζ,τη κινηματογραφηση και γενικα οτι εχει να κανει με το βιντεο. δεν μου αρεσε το βιντεο γιατι δεν δειχνεις τις ομορφιες της δανιας. τι επιχειρημα ειναι αυτο. οτι θελει θα δειξει.

εμενα μαρεσε το βιντεο σου. ειχε τεχνικα προβληματα αλλα ηταν διαφορετικο απο αυτα που εχουμε συνηθισει.λες και ολες οι χωρες ειναι οπως παρουσιαζονται στους τουριστικους οδηγους..

• Like 2
Δημοσ.

Μου αρεσε το μονταζ και τα πλανα που ειχες τραβηξει. Ειχε μια αισθηση που δεν εχω ξανανιωσει σε αλλο μονταζ. Πιστευω θα του ταιριαζει απο πισω μουσικη vaporwave οπως π.χ. 

. Χρειάζεται λίγο προσοχή στις λεπτομέρειες αλλα οπως και να εχει περιμενω και για αλλα βιντεο παρόμοιου ύφους.
  • Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω και για τα καλα και για τα κακα λογια…γενικα καλο ειναι να γινεται συζητηση…και φυσικα δεχομαι και την αρνητικη κριτικη, που οσον αφορα και το συγκεκριμενο βιντεο ειναι σωστη σε μεγαλο βαθμο...

αν κατι ενοχλησε εμενα ειναι οτι η συζητηση βγηκε λιγο εκτος θεματος…

1)δεν εγραψα πουθενα οτι κανω τουριστικα βιντεακια…το ακριβως αντιθετο μαλιστα...

2)δεν εγραψα οτι ειμαι η σκηνοθεταρα….ασχετος ειμαι απο τη στιγμη που δεν εχω ασχοληθει με το αντικειμενο…απλα το παλευω με το τροπο μου…χαλαρα βιντεακια απο τις διακοπες μου κανω και με την δικη μου αισθητικη και απλα τα μοιραζομαι μαζι σας…φυσικα περιμενοντας και τα σχολια σας….ειτε αρνητικα, ειτε θετικα...

*ουτε εμενα με τρελανε το βιντεο απο τη Δανια, αλλωστε το κανα και προχειρα, αλλα ok μην περιμενετε να δειτε και αριστουργηματα απο μενα…

*επομενο βιντεακι απο Βουκουρεστι-Μπρασοφ που θα το δουλεψω αρκετα, εχοντας και πολυ καλα πλανα...αφου σε αντιθεση με την Δανια, που απλα τραβηκα 2-3 μερες..στη Ρουμανια ημουν με τη καμερα στο χερι συνεχεια...
  • Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ετοιμο και το νεο βιντεακι απο την Ρουμανια…κατα τη γνωμη μου ειναι το καλυτερο που εχω φτιαξει…ok σαφως καλυτερο απο αυτο της Δανιας,αλλα και του Βερολινου νομιζω…ειχα καλυτερα πλανα, δουλεψα ποιο καλα το μονταζ και προσπαθησα να συγχρονησω τη μουσικη με τη ροη του βιντεο…δεν εινα τουριστικο βιντεακι, απλα δειχνω ορισμενα απο τα μερη που επισκεφτηκα και πραγματα που μου εκαναν εντυπωση με τον δικο μου τροπο…τσεκαρετε το και περιμενω σχολια :)

*ωραια χωρα η Ρουμανια και φθηνος προορισμος…πας και γυρνας με 50 ευρω και ειναι και φθηνη η ζωη εκει…ειδικα το φαι ΤΣΑΜΠΑ….το Βουκουρεστι εχει τρομερη νυχτερινη ζωη(την αδικω στο βιντεο οπου δεν εχω πολλα βραδυνα πλανα,αλλα βαριομουν να παιρνω τη καμερα εξω το βραδυ :P) για ολα τα γουστα…υπεροχη φυση και old school αρχιτεκτονικη…θα ελεγα οτι ειναι μια αρκετα κουλτουριαρικη πολη του Βουκουρεστι και οχι τοσο <<underground>> οσο περιμενα…αυτο που με εντυπωσιασε περισσοτερο ομως ειναι το Μπρασοφ στη Τρανσυλβανια…παραμυθενια κωμοπολη αλλα με πολλες επιλογες για εκδρομες,επισκεψεις σε πολιτιστικους χωρους(ενα μισαωρο απο εκει το καστρο του Δρακουλα) και αποτι εμαθα τοπ προορισμος για τα χριστουγεννα(σκι κτλπ) στο υπεροχο βουνο Tampa...πραγματικα αξιζει να την επισκεφτειτε…
  • Like 3
Δημοσ.

πραγματι το καλυτερο σου video..εχεις κανει καλο edit και πολυ καλη μουσικη υποκρουση.θα ηθελα λιγα περισσοτερα πλανα αλλα ησουν εκει για διακοπες οχι για να τραβασ ολη την ωρα με την καμερα:P

keep going!!!

Δημοσ.

Μπραβο για το βιντεο, ωραια δουλεια!

Εγω ξερω Ελληνες που μεταναστευουν στην Ρουμανία για εργασία.

Που; Στην Ρουμανια.

Στη χωρα του Τσαουσεσκου, που δεν ειχαν ψωμι να φανε.

Εκει μας καταντησαν οι πολιτικοι που ψηφιζαμε τοσα χρονια.

Να ειναι Ελλαδα 40 χρονια στην ΕΕ (οταν η Ρουμανια ειναι καμια δεκαρια μονο),

να εχει πεσει τοσο χρημα τις τελευταιες δεκαετιες,

και σημερα η Ελλαδα να εχει ανεργια 26% (η επισημη, η αληθινη πολυ παραπανω!), μισθους πεινας, και η χωρα σε πληρη καταρρευση.

Και να τρωμε τη σκονη της Ρουμανίας!

• Like 1
Δημοσ.

μεγαλη αληθεια αυτη..πριν παω στη Ρουμανια πιστευα οτι το Βουκουρεστι θα ειναι πανω κατω στο ιδιο επιπεδο με την Αθηνα, αλλα τελικα ουτε καν….και οι Ρουμανοι μας περνανε για να μην πω γραψω κατι χειροτερο…στη νοοτροπια μοιαζουμε αρκετα(βαλκανιοι γαρ) αλλα σαν πολη το Βουκουρεστι ειναι πολυ ποιο οργανωμενο,ποιο ομορφο και γενικα εχει πολλες περισσοτερες επιλογες…εχεις πραγματα να κανεις…οπως και το Μπρασοφ που ειναι απο τα ομορφοτερα μερη που εχω επισκεφθει…

επισης λογω της φθηνης ζωης θα ηταν μια καλη επιλογη η Ρουμανια για να ζησει κανεις…βεβαια και οι μισθοι ειναι χαμηλοι, ακομα χαμηλοτεροι και απο την Ελλαδα….παντως αν καποιοε εχει μια καλη βαση απο εδω και βρει καλη δουλεια εκει ειναι μια πολυ λογικη επιλογη να μεταναστευσει στην Ρουμανια…ειδικα ετσι οπως ειναι τα πραγματα εδω…και δεν αναφερομαι μονο στην οικονομια, αλλα και στη μιζερια που υπαρχει γενικοτερα...
Δημοσ.

μεγαλη αληθεια αυτη..πριν παω στη Ρουμανια πιστευα οτι το Βουκουρεστι θα ειναι πανω κατω στο ιδιο επιπεδο με την Αθηνα, αλλα τελικα ουτε καν….και οι Ρουμανοι μας περνανε για να μην πω γραψω κατι χειροτερο…στη νοοτροπια μοιαζουμε αρκετα(βαλκανιοι γαρ) αλλα σαν πολη το Βουκουρεστι ειναι πολυ ποιο οργανωμενο,ποιο ομορφο και γενικα εχει πολλες περισσοτερες επιλογες…εχεις πραγματα να κανεις…οπως και το Μπρασοφ που ειναι απο τα ομορφοτερα μερη που εχω επισκεφθει…

επισης λογω της φθηνης ζωης θα ηταν μια καλη επιλογη η Ρουμανια για να ζησει κανεις…βεβαια και οι μισθοι ειναι χαμηλοι, ακομα χαμηλοτεροι και απο την Ελλαδα….παντως αν καποιοε εχει μια καλη βαση απο εδω και βρει καλη δουλεια εκει ειναι μια πολυ λογικη επιλογη να μεταναστευσει στην Ρουμανια…ειδικα ετσι οπως ειναι τα πραγματα εδω…και δεν αναφερομαι μονο στην οικονομια, αλλα και στη μιζερια που υπαρχει γενικοτερα...

Μου λεγαν για παιδια νεα, χωρις προυπηρεσια, που δουλευουν σε εταιριες πληροφορικης στη Ρουμανια με 7-8 κατοσταρικα.

- Ξεκινας λοιπον (δεδομενων των συνθηκων-χωρις προυπηρεσια-νεος, κλπ) με καλουτσικο μισθο

- Με προοπτικη ανοδου στα χρηματα

- Φτηνοτερη ζωη

Συγκρινε με Ελλαδα.

Δουλειες με 500 ευρω ΑΝ βρεις, προοπτικες εξελιξης 0, ζωη πανακριβη.

Τι να λεμε τωρα...

---

Ας προσεχαμε παιδια....και την επομενη φορα στην καλπη,

να το βασανισουμε λιγο....

σε εμας καταληγουν ολα....

μας εχουν κλεψει τις ζωες μας....

Και η Ρουμανια παει στο μελλον, και εμεις στα βαραθρα...

:(

Δημοσ.

στο βιντεο για δανια δεν μπορουσα να βαλω σχολια.στο λεπτο πανω το κλεισα.ο ηχος που εβαλες για μουσικη,εχει τετοια σκαμπανεβασματα,που μονο πολυσχιδη προσωπικοτητα μπορει να το επελεξε.επεισης,οπως και στης ρουμανιας,η προβολη καρε διαρκειας μισου δευτερολεπτου,εκνευριζει τρομερα.μην........ακομη,μπορεις να ανεβασεις το κοντραστ ,τα χρωματα,την φωτεινοτητα με κανα προγραματακι,για να δωσεις λιγο ζωντανια.....διοτι εδω ειναι ελλαδα,εχουμε μαθει αλλιως..........επισης,οσο καλα και να ειναι αλλου,εδω ειναι καλυτερα,δεν θα φυγουμε εμεις.να φυγουν αυτοι.......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...