Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το βιντεο εχει σκληρες εικονες.

http://www.zougla.gr/greece/article/ktinodia-stin-platia-amerikis-petakse-ton-skilo-apo-ton-3o-orofo

Ανοιγω νημα γιατι ειχα κατι διαξιφισμους με καποιον για τον βασανισμο της καρετα-καρετα σε βιντεο. Υποστηριζα οτι πρεπει να φαει το 30χιλιαρο προστιμο για να μην ξαναδουμε τετοιες εικονες και ο αλλος μου ελεγε ''μα καλα δεν τον λυπασαι?'' και ''μισεις τους ανθρωπους... Στην προκειμενη δεν εχουμε να κανουμε με ανθρωπο... Απ'οτι φαινεται καποιοι ειναι αχρηστο βαρος στην κοινωνια. Ελπιζω να πεσει το προστιμο των 30.000 ευρω και να του κλεισει το σπιτι διοτι προκειται για υπανθρωπο. 

• Like 2
Δημοσ.

Γιατι το ανοιξα??Γιατι?

Δακρυσα απο οργη..

Κι εγω δεν εχω ξαναδει κατι παρομοιο... Ευχομαι οτι χειροτερο στη μιζερη του υπαρξη...

Δημοσ.

Καλά εγώ δεν ανοίγω να δω γιατί δεν μπορώ να βλέπω κάτι τέτοια με πιάνει σφίξιμο στην καρδιά.

Εύχομαι πάντως να του κάνουν το ίδιο από τον 7 οροφο του μπασταρδου που λέγεται και άνθρωπος.

• Like 2
Δημοσ.

Θα του αξιζε απιστευτο ξυλο,να παει καποιος επι τοπου πανω και να του κανει την μουρη μπλε μαρεν..αλλα μετα θα τον πληρωνεις και για ανθρωπο.

Δημοσ.

Το μόνο που κρατάω είναι ότι ευτυχώς το σκυλί έζησε!!!

Να τον σκίσουν το ηλίθιο! Πραγματικά, δεν υπάρχουν λόγια ρε γμτ.

Δημοσ.

Εκανα και εγω την μαλακια να δω το βιντεο.Τι να πεις και τι να σχολιασεις.

Δυσκολο να ζησει το σκυλι.Θα εχει σπασει ολα τα κοκκαλα.Πολυ φοβαμαι οτι δεν γλιτωνει την ευθανασια .

Δημοσ.

(Οποτε υπαρχει κακοποιηση ζωου εκνευριζομαι απο τα σχολια των "φιλοζωων" με τους διαδικτυακους καρκινους κτλ.)

Νομοι υπαρχουν και εφαρμοζονται για τον καθε ψυχανωμαλο.Ειδικα σε αυτους που αποφασιζουν να αναθρεψουν καποιο ζωο και αντι αυτου το κακοποιουν συστηματικα πρεπει να εξαντλειται η αυστηροτητα του νομου.

Δημοσ.

Ποτε δεν βλεπω τετοια βιντεο γιατι μονο οργη και πονο προκαλουν.Γιατι να μην υπαρχει ευθανασια για τους ανθρωπους που κανουν κατι τετοιο?Για πιο λογο να ζει ενα τετοιο υποκειμενο?Αλλα θα μου πειτε ο αλλος τρελος που ειχε καθαρισει καμια 80αρια παιδια σε ενα νησι δεν τον εκαναν απολυτως τιποτα και απλα ειναι σε ψυχιατρειο για ενα σκυλι θα νοιαστουν?Πολλα δις μαζευτηκαμε θα πρεπει να γιναμε καποια εκκαθαριση σιγα σιγα να φυγουν ολοι οι δολοφονοι/ανωμαλοι/βιαστες να καθαρισει λιγο ο τοπος.

• Like 5
  • Super Moderators
Δημοσ.

Την υπόθεση την έχουν αναλάβει οι αρμόδιες αρχές. Τα υπόλοιπα σχόλια δεν οδηγούν πουθενά πέρα από την εκτόνωσή μας εδώ... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...