agamoi-thytai Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Έχουν χαθεί οι φούστες πάντως. Είναι λυπηρό. 2
stelios18120 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Όντως ισχύει αυτό κ είναι κρίμα Παίζει πολύ κολαν (όχι πως μας χαλάει) και τζινακι. Η παλιά καλή κοντή φούστα πάει...
DDevil Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Ναι, ή μπορούσες να ντυθείς κομψά, να βρέξεις και μετά να μη την παντρευτείς, σιγά τις τύψεις δεδομένου του ατόμου. Δεν σηκώνει τέτοιες προσβολές ο Φλάου τα εκτελεί τα γατάκια με την μια!
DDevil Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Καποτε στο πρωτο ετος της σχολης ειχα γνωρισει μια κοπελα απο το ιντερνετ τα λεγαμε καμια βδομαδα μεταξυ φιλικού και πεσίματος, όμορφη κοπελα λιγο μεγαλυτερη μου. Ηταν καλοκαιρι και μου ειπε να βγουμε το μεσημερι στο κεντρο για καφε. Και της λεω ναι θελω κτλ. Και πεφτει η ερωτηση.. τι θα φορας; δεν ξερω της λεω οτι μου ρθει.. καμια βερμουδα και μια κοντομανικη της ειπα.. και μου λεει το βρισκω πολυ ακομψο αυτο στο πρωτο ραντεβου.. και δειχνει ελλειψη σοβαροτητας.. και λεει οτι κατα τη γνωμη της ενας αντρας στο πρωτο ραντεβου επρεπε να φοραει πουκαμισο και παντελονι.. και της λεω καλα βρες καναν σοβαρο γιατι εγω θα ντυνομαι οπως μαρεσει Αυτή την ρώτησες τι θα φοράει? ή ηθελες να προλάβεις να της πεις ότι θα ντύνεσαι όπως σου αρέσει? κανα μπλοκ και διαγαραφή επεσε?
king2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Κολαν γοβες και αγιος ο θεος ρε φουστανακια μου αρεσε να φορανε οταν ημουν 16 μετα τις θες προστυχες κτλ.Να μου πεις οκ για εξω δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα στο κρεβατι διχτυωτο με τακουνακι.Τα τζιν δεν τα παω καθολου.
mylo Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Κολαν γοβες και αγιος ο θεος ρε φουστανακια μου αρεσε να φορανε οταν ημουν 16 μετα τις θες προστυχες κτλ.Να μου πεις οκ για εξω δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα στο κρεβατι διχτυωτο με τακουνακι.Τα τζιν δεν τα παω καθολου.κολλητό τζιν με γόβες κολαζει άπαντες
DDevil Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 κολλητό τζιν με γόβες κολαζει άπαντες Aμα θέλει να κάνει παιχνιδι όμως μετά υπαιθρια δεν σου έρχεται με τζιν. 1
king2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 κολλητό τζιν με γόβες κολαζει άπαντες Κολλητο κολαν καλυτερα νομιζω.Πρεπει να το εχει λιγο και η γυναικα μπορει να τα φοραει αλλα να μην ξερει πως να τα επιδειξη στο αγορι της. Aμα θέλει να κάνει παιχνιδι όμως μετά υπαιθρια δεν σου έρχεται με τζιν. Ολοσωμο διχτυωτο καλσον με σκισιμο στο κατω μερος και πισω.Αλλα γουστα βγαζεις αλλα λιγες τα φορανε αυτα. 2
DDevil Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Κολλητο κολαν καλυτερα νομιζω.Πρεπει να το εχει λιγο και η γυναικα μπορει να τα φοραει αλλα να μην ξερει πως να τα επιδειξη στο αγορι της. Ολοσωμο διχτυωτο καλσον με σκισιμο στο κατω μερος και πισω.Αλλα γουστα βγαζεις αλλα λιγες τα φορανε αυτα. Οπή εδώ οπη εκει ... οπη οπη θα πάθω συγκοπη που ειχε πει και ο Κατακουζινος στο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και Ελένης αυτά είναι για ψαγμένες .... σου κοβουν την ανασα ευκολα. Και μετα μου λεει ο άλλος θα της πω "εγω αυτά γουστάρω να φοράω και αντε γεια." κατσε να γινει μια συζητηση πρωτα μην ειμαστε απολυτοι εκτος και αν δεν έχεις ορεξη να πάς μαζι της. Εκει αλλαζει. 3
king2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Οπή εδώ οπη εκει ... οπη οπη θα πάθω συκοπη που ειχε πει και ο Κατακουζινος στο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και Ελένης αυτά είναι για ψαγμένες .... σου κοβουν την ανασα ευκολα. Και μετα μου λεει ο άλλος θα της πω "εγω αυτά γουστάρω να φοράω και αντε γεια." κατσε να γινει μια συζητηση πρωτα μην ειμαστε απολυτοι εκτος και αν δεν έχεις ορεξη να πάς μαζι της. Εκει αλλαζει. Έτσι έτσι που το θυμήθηκες ρε. Αν σε γουστάρει πραγματικά η κοπέλα δεν χρειάζεται να είναι ψαγμενη φοράει τα πάντα. Σίγουρα πρέπει να το έχει και λίγο γιατί αν είναι της εκκλησίας δεν κάθεται ούτε Τετάρτες και Παρασκευές όχι να βάλει και τέτοια. 1
DDevil Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Έτσι έτσι που το θυμήθηκες ρε. Αν σε γουστάρει πραγματικά η κοπέλα δεν χρειάζεται να είναι ψαγμενη φοράει τα πάντα. Σίγουρα πρέπει να το έχει και λίγο γιατί αν είναι της εκκλησίας δεν κάθεται ούτε Τετάρτες και Παρασκευές όχι να βάλει και τέτοια. Καλα αμα είναι της εκκλησιας ψωνισαμε από σβέρκο.Καλυτερα να βρει έναν σαν και αυτην. Εχω πει και εγω μαλακιες σε γκομενες παντως αλλα δευτερη η ιδια μαλακια δεν γινεται βάλαμε μυαλο. Δεν ξαναχάνω παρομοιες ευκαιριες με την καμια. Μετα σε λενε μαλακα στις φιλες τους.
king2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Καλα αμα είναι της εκκλησιας ψωνισαμε από σβέρκο.Καλυτερα να βρει έναν σαν και αυτην. Εχω πει και εγω μαλακιες σε γκομενες παντως αλλα δευτερη η ιδια μαλακια δεν γινεται βάλαμε μυαλο. Δεν ξαναχάνω παρομοιες ευκαιριες με την καμια. Αν σου αρέσει πραγματικά δεν λες ούτε κάνεις μαλακιες γιατί το χάσαμε το κορμί. Αν θες απλά να περάσεις καλά δεν σε νοιάζει και πολύ και να σηκωθεί και να φύγει.
Dinos_12345 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Φούστες. Κορίτσια βάλτε φούστες. Το πιο όμορφο πράγμα και ειδικά αν θες να παίξεις λίγο μαζί της κάνει το σκηνικό πιο εύκολο. 3
totem_lost Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Ολοσωμο διχτυωτο καλσον με σκισιμο στο κατω μερος και πισω.Αλλα γουστα βγαζεις αλλα λιγες τα φορανε αυτα. Γιατί το λες αυτό; Όλη η Συγγρού έτσι ντύνεται!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα