zio10 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Και όμως έχω δει σε γάμο, ηθοποιό που είχε έρθει με βερμούδα και σαγιονάρες και δεν κανω πλάκα Οι «διάσημοι» είναι άλλη κατηγορία. Είναι ένας τρόπος κι αυτός να διαφοροποιηθούν - ξεχωρίσουν - το παίξουν ανώτεροι - διαφορετικοί.
bedazzled Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Οι «διάσημοι» είναι άλλη κατηγορία. Είναι ένας τρόπος κι αυτός να διαφοροποιηθούν - ξεχωρίσουν - το παίξουν ανώτεροι - διαφορετικοί. Σωστό κι αυτό. Βασικά μιλούσα για τον απλό άνθρωπο πιο πολύ. Τώρα αν είσαι ο Σπαλιάρας, ε χαίρω πολύ... πήγαινε και με το μποξεράκι ξυπόλητος στον γάμο. Τα κοράσια δεν θα τον παρεξηγήσουν (ίσα-ίσα). 1
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Οι «διάσημοι» είναι άλλη κατηγορία. Είναι ένας τρόπος κι αυτός να διαφοροποιηθούν - ξεχωρίσουν - το παίξουν ανώτεροι - διαφορετικοί. Με, δεν ήταν και πολύ διάσημος, σε 2-3 (κακές) σειρές είχε παίξει
zio10 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Με, δεν ήταν και πολύ διάσημος, σε 2-3 (κακές) σειρές είχε παίξει Το έβαλα σε εισαγωγικά, αυτός θα νόμιζε ότι είναι ο Di Caprio ομως...και καλά σας έκανα χάρη που ήρθα και στο γάμο, σιγά μη ντυθώ και καλά, ψώνιο!
vrwmiaris Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δεν ήταν κακό timing, είναι η κακή νοοτροπία να στοχοποιούμε διαφορετικά άτομα. 2 φορές; Και τις 2 που ήταν ντυμένη με την ίδια μόδα; Μετά και από το δεύτερο περιστατικό ερχόται πρώτα στο σπίτι κάποιας από εμάς που ασχολούμαστε με αυτό, ντυνεται και βγαίνουμε μαζί ώστε να μην είναι μόνη της. Μιλάς με γρίφους και γι'αυτό δεν μπορώ να καταλάβω το όλο σκηνικό με αυτή την μόδα.τεσπα μακάρι να μην ξαναγίνει τέτοια φάση με την κοπέλα και με αυτό που την αρέσει να κάνει
deesnider Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Γραβάτα να μην επιμείνει άνθρωπος να φορέσω κι από 'κει και πέρα, όλα είναι ζάχαρη. Για καμία περίσταση, ποτέ και πουθενά όμως! Μια φορά υποχώρησα στη γκρίνια τής μάνας μου και τον έβαλα τον καταραμένο τον πνίχτη, στο γάμο τής αδελφής μου και ακόμα νιώθω ότι με πάνε για κρεμάλα όταν το θυμάμαι... «Μα δε μπαίνεις χωρίς γραβάτα εκεί...» - Θαυμάσια! Να περάσετε καλά... 2
TheDevilMayCare Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 deesnider, εστω και για μια που σε καταφερανεστοφιλοτιμο, ε εχασες! ειμαι @ καμια φορα, μεχρι σημερα! -ουτε ο γαμος αδερφης με εκαμψε 1
john_shadow Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Γραβάτα να μην επιμείνει άνθρωπος να φορέσω κι από 'κει και πέρα, όλα είναι ζάχαρη. Για καμία περίσταση, ποτέ και πουθενά όμως! Μια φορά υποχώρησα στη γκρίνια τής μάνας μου και τον έβαλα τον καταραμένο τον πνίχτη, στο γάμο τής αδελφής μου και ακόμα νιώθω ότι με πάνε για κρεμάλα όταν το θυμάμαι... «Μα δε μπαίνεις χωρίς γραβάτα εκεί...» - Θαυμάσια! Να περάσετε καλά... συριζαίος? 1
BritGreek Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Γραβάτα να μην επιμείνει άνθρωπος να φορέσω κι από 'κει και πέρα, όλα είναι ζάχαρη. Για καμία περίσταση, ποτέ και πουθενά όμως! Μια φορά υποχώρησα στη γκρίνια τής μάνας μου και τον έβαλα τον καταραμένο τον πνίχτη, στο γάμο τής αδελφής μου και ακόμα νιώθω ότι με πάνε για κρεμάλα όταν το θυμάμαι... «Μα δε μπαίνεις χωρίς γραβάτα εκεί...» - Θαυμάσια! Να περάσετε καλά... Σκέψου εγώ που τη φοράω κάθε μέρα και μου αρέσει πολύ κιόλας.
deesnider Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 συριζαίος? Μπα! Ο πόλεμος με το συγκεκριμένο όργανο βασανισμού, με την εφεύρεση τού μεγαλύτερου μισάνθρωπου που έχει πατήσει το πόδι του στη γη, έχει κηρυχθεί πολύ πριν γίνουν μόδα οι συριζαίοι. Σκέψου εγώ που τη φοράω κάθε μέρα και μου αρέσει πολύ κιόλας. Γούστα, προτιμήσεις, υποχρεώσεις και αντοχές. Όλα σεβαστά. Από το δικό μου λαιμό μακριά να είναι ο εφιάλτης και δεν τρέχει κάστανο! 1
BritGreek Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 αυτό αρκεί... Δύσπνοια ρε φίλε Εγώ από παλιά εχω σκάλωμα με Paco Rabanne Ultra Violet.
deesnider Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 deesnider, εστω και για μια που σε καταφερανεστοφιλοτιμο, ε εχασες! ειμαι @ καμια φορα, μεχρι σημερα! -ουτε ο γαμος αδερφης με εκαμψε Μα ...δείξε λίγη κατανόηση! Μόνο να δεις την έκφρασή μου σε φωτογραφία, ενώ περίμενα μέσα στην εκκλησία: Μίξη φάτσας, τύπου «έχω χάσει μέχρι και τα νεφρά μου στα χαρτιά» και «η αιμορροΐδα μου έχει γίνει ίσα μ' ένα πεπόνι»... 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μπα καμια κατανοηση, διοτι απαξ και αφησεις κερκοπορτα μισο λεπτο ανοιχτη, μπηκαν στην πολη οι οχτροι...!!Εφαρμοζω το σθεναρο & τιμημενο "no pasaran!" - "η λυση ειναι παλι (η μηπως παλη?) βενζινη και μπουκαλι!!" προτεινομενη μουσικη υποκρουση για σπασιμο νευρων των οχτρωνhttps://www.youtube.com/watch?v=1Fj-D2aP0cY 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα