Centurion Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Υπάρχει κυριλέ σουβλατζίδικο στην περιοχή μου που κάθεσαι σε τραπέζι να φας, και δεν κόβει ποτέ απόδειξη. Εντελώς προκλητικά. Προχτές τη ζήτησα πάλι και μου απάντησε "Τι να την κάνετε; Θα την περάσετε στη δήλωση; Δεν περνάνε των εστιατορίων". Την επόμενη φορά που θα σε ρωτήσει κάποιος γιατί, πες του "γιατί την πλήρωσα..." 8
stelios18120 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Κατά 90% οι τυπαδες που έχουν σουβλατζίδικα δείτε πως κυκλοφορουν. Ντυμένοι πένα με το cayenne και βγάζουν κάνα 500-600€ καθαρά την μέρα. Τουλάχιστον στην περιοχή μου όλοι όσοι έχουν σουβλατζίδικα είναι λεφταδες επειδή υπάρχει τρελή κίνηση + δεν κόβουν αποδείξεις γιατί είναι λαμογια και απατεώνες ολοι! Όλοι όμως! Λες και είναι συνεννόημενοι να μην κόβουν. Όσο για τον τυπα ΒritGreek που σου είπε τι να την κάνετε την αποδειξη την άλλη μέρα εστελνα άνετα το ΣΔΟΕ γιατί είναι και προκλητικος. Άνετα όμως! Άνετα ετρωγα και έφευγα επειδή δεν ήρθε απόδειξη και έκανα σαματα άμα το συνέχιζε. Όσο για μερικούς από εδώ μέσα π εχετε μάθει να παίρνετε λεφτά στα μαύρα να ζειτε στη πουστια και στην λαμογια,να λετε ελα μωρέ δεν γαμιεται ο πλησιον μου,γιατι στάνταρ είστε οι τύποι που δεν πληρώνεται εργαζόμενους και δεν δίνεται τιποτα στα ασφαλιστικά ταμεια και πολλά άλλα έπρεπε να είχε εμένα το κράτος και θα χτυπαγα κάτι 50000€ πρόστιμα για μη έκδοση αποδείξεις και για αδηλωτους εργαζομενους,ώστε να σας δω μετά αν θα το ξανακάνετε. Βασικά ζειτε ακόμα στην εποχή της ασυδοσίας και καλό είναι να βγειτε από εκεί. Και όσο για το δημόσιο και το κάθε κώλο κομμα που βάζει αβερτα δημόσιους υπαλλήλους καλό θα ήταν να διώξει τους μισούς γιατί έτσι όπως πάμε οδευουμε στον γκρεμό όσοι φόροι και μέτρα και αν μπουν δεν μαζεύεται το πράμα. (Τα είπα και ησυχασα.) 15
Praetorianos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Παντα αποδειξη, κι αφηστε τους γιωταδες να χαριζουν το 1/4 της αξιας των πραγματων που αγοραζουν, μπουρμπουαρ στους αλλους. Για μεχρι εκει φτανουν. Funbreaker, ασχετο αλλα επειδη βλεπω κατα καιρους πολλα τοπικ που ανοιγεις, παλι και παλι μπραβο που κυνηγας τα παντα και παντου. Εφοριες, δημοσιο, αποδειξεις, απατεωνες, συγχαρητηρια αφενος που ρωτας για να μαθεις, αφετερου το κυνηγας και δεν ωχαδερφιζεις. 8
Dannie Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Οτι και να κανουμε το κρατος ειναι τελειωμενο με χιλιαδες δημοσιους υπαλληλους τους οποιους ακομα και η αριστερα τους αυξανει και με τεραστια ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ την οποια δεν προσπαθουν καθολου να την πολεμησουν αντιθετα εισαγουν ακομη περισσοτερη.Δεν ελπιζω οτι με αυτο το σαπιο πολιτικο συστημα θα αλλαξει κατι τα επομενα 40 χρονια. 4
the other one Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Προχτές τη ζήτησα πάλι και μου απάντησε "Τι να την κάνετε; Θα την περάσετε στη δήλωση; Δεν περνάνε των εστιατορίων". εντάξει αυτό θα πει θράσος. Πάω μια μέρα σε ένα φούρνο να πάρω 2 τυρόπιτες, κάνω 5 μέτρα να βγω θυμάμαι πως δε πήρα απόδειξη, γυρίζω πάλι μέσα στη γιαγιά που κάθεται στο ταμείο και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος: - Συγγνώμη ξέχασα την απόδειξη. - *πιάνει 1-2 από προηγούμενους* έλα πάρε - Θα ήθελα τη δική μου αν γίνεται γιατί θέλω να έχω γραμμένο τι έχω πληρώσει. - *τις γυρνά απ' τη πίσω μεριά* Έλα θα στο σημειώσω εγώ με το στυλό τι είχες πάρει; - *facepalm* 11
stelios18120 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Χαχαχχαχα ασυδοσία και Ελλαδαρα στο απόλυτο μεγαλείο της. Κακώς πάντως πήγε να στο γράψει πίσω από την απόδειξη πάνω σε κωλοχαρτο έπρεπε να της πεις να στο γράψει από την τουαλέτα 2
the other one Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δε ξέρω δεν είμαι ο τύπος που θα κάνω θέμα για κάποιον που μπορεί επειδή ξέχασε/δεν ήθελε w/e δεν έκοψε απόδειξη, αλλά στη ζητάει ο αλλος ρε φίλε τουλάχιστον δείξε ένα ψύγμα επαγγελματισμού ζήτα συγγνώμη και κόφτη έστω και επί τόπου. Όταν σου ζητάνε και τα ρέστα είναι ο ορισμός της ξεφτίλας. 4
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Για να μην ταλαιπωρειται ο ντελιβερας οταν δινω παραγγελια απαιτω να μου ερθει και αποδειξη.Ετσι απλα. 1
funbreaker Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Προσωπικά δεν θα το έκανα θέμα. Όποιος θέλει ας κόψει, εγώ δεν ζητάω. dislike. Για να μην ταλαιπωρειται ο ντελιβερας οταν δινω παραγγελια απαιτω να μου ερθει και αποδειξη.Ετσι απλα. Έχω τόσα να σκέφτομαι κάθε μέρα, δεν είναι δυνατόν να θυμάμαι και αυτό που θα έπρεπε να είναι αυτονόητο. Υποχρεωτικό ηλεκτρονικό χρήμα ακόμα και για 0.01€ γαμώ να τελειώνουμε πια. 6
zio10 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 dislike. Έχω τόσα να σκέφτομαι κάθε μέρα, δεν είναι δυνατόν να θυμάμαι και αυτό που θα έπρεπε να είναι αυτονόητο. Υποχρεωτικό ηλεκτρονικό χρήμα ακόμα και για 0.01€ γαμώ να τελειώνουμε πια. Δεν είπα ότι είναι και σωστό αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν με απασχολεί το θέμα αυτό, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον. 2
funbreaker Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Τελικά εύκολος και άμεσος τρόπος καταγγελίας υπάρχει ή μόνο με επιστολόχαρτο με ταχυδρομικό περιστέρι στο γραμματοκιβώτιο του ΣΔΟΕ που είναι συνδεδεμένο με τον κάδο σκουπιδιών τους?
stelios18120 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Μόνο με επώνυμη καταγγελία κάτι γίνεται και έρχονται. Αν κάνεις ανωνυμη και 30 τόννους κόκα να πεις οτι έχει μέσα στο σουβλατζίδικο δεν έρχονται. 3
agamoi-thytai Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Ζητάτε ρε αποδείξεις. Αφού βλέπετε πως υπάρχει ανάπτυξη και τα λεφτά του ΦΠΑ επιστρέφουν σε εμάς, σε παιδεία, υγεία και όλα τα υπόλοιπα. 11
Haldol Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δεν είπα ότι είναι και σωστό αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν με απασχολεί το θέμα αυτό, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον. Μα ποιον λογικό άνθρωπο θα απασχολήσει το ότι ο minimarketάς κλέβει 0,15€ στην Coca-Cola, όταν μετά από λίγο το κράτος θα κλέψει μερικές χιλιάδες ευρώ μέσω ΕΝΦΙΑ; 5
funbreaker Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Μόνο με επώνυμη καταγγελία κάτι γίνεται και έρχονται. Αν κάνεις ανωνυμη και 30 τόννους κόκα να πεις οτι έχει μέσα στο σουβλατζίδικο δεν έρχονται. Δεν με πειράζει το να είναι επώνυμη. Εύκολο θέλω να είναι και όχι να φάω όλη την μέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις