4saken Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δεν ζηταω αποδειξη ειδικα σε φαγαδικα αν και το θεωρω και γω κοροιδια να σου φερνει το χαρτι απο το μπλοκ παραγγελιων. Εχω και 1-2 επιχειρησεις που παω (πχ χασαπικο) που του λεω πλεον να μην μου κοβει οταν παει να πατησει το ποσο στην ταμειακη. Δεν θελω καλυτερη τιμη, δεν με νοιαζει ας τα ξοδεψει αλλου τα χρηματα που γλιτωνει απο ΦΠΑ αργα η γρηγορα θα γυρισουν στην πραγματικη οικονομια και οχι στο βαρελι χωρις πατο. 4
BritGreek Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Τώρα σε περιπτώσεις σαν του ts, εκεί μάλλον δεν στέλνουν την απόδειξη επίτηδες και στο τέλος της ημέρα κάνουν την σούμα και βλέπουν πόσα κατάφεραν να τσεπώσουν από τον ΦΠΑ. Μα για να κόβουν τα πάντα πρέπει να έχουν και τιμολόγια για όλο το κρέας που πουλάνε. Έχουν, όμως; Δεν πιάσανε πρόσφατα στον Πειραιά ψητοπωλείο με ένα σκασμό ακατάλληλα κρέατα χωρίς χαρτιά; Δημοσιευτηκε το όνομα; Όχι. Μπορεί να έφαγα κι εγώ εκεί σήμερα. Η αγορά κινείται σε σημαντικό βαθμό με μαύρο χρήμα. Δεν σου κάνει εντύπωση ότι ενώ όλοι λένε ότι δεν μπορούν να πληρώνουν τους φόρους και τα υπόλοιπα, στο τέλος βρίσκουν και πληρώνουν τουλάχιστον αυτά που κάνουν τζιζ, όπως ο ΕΝΦΙΑ; Υπάρχει μαύρο χρήμα και μόνο με κάρτες θα λυθεί. Όπως στο εξωτερικό, κι ας χάνω το 3% σε κάθε συναλλαγή. Χαλάλι.
fylatos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Ρε Britgreek στείλε εκεί τον έλεγχο της εφορίας με επώνυμη καταγγελία. Θα γίνει της κακομοίρας. Τι δε μπορεί να σφραγιστεί και μλκιες. Α ναι κι όσοι πληρώνουμε τα πάντα και μπροστά μαλάκες είμαστε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 που προσπαθώ να τα κάνω όλα σωστά ευελπιστώντας κάποια στιγμή να μπορέσω να έχω χαμηλότερη φορολογία, ίσως καθόλου ΕΝΦΙΑ ή μια καλύτερη σύνταξη όταν γεράσω (πολύ), την οποία τώρα ξέρω ότι δεν θα πάρω. Καμία ελπίδα όμως, αντί να γίνουν αυτά που λες θα γίνουν επιπλέον έξοδα του κράτους...
bedazzled Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Με 24% φπα καλα κανουν και δεν κοβουν αποδειξης αν κοβουν αποδειξη σε ολους θα το κλεισουν το μαγαζι Εσυ την αποδειξη τι θα την κανεις ? Τότε να μας πεις γιατί αυξήσανε τις τιμές με το 24% ΦΠΑ αν είναι να μην το αποδίδουν στο κράτος... εμ κλέβουν το κράτος, εμ κλέβουν και τον πελάτη; Κάνε σκόντο τους φόρους (όχι μόνο ΦΠΑ) στον πελάτη αν είσαι μάγκας κύριε σουβλατζή! 1
BritGreek Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Ρε Britgreek στείλε εκεί τον έλεγχο της εφορίας με επώνυμη καταγγελία. Θα γίνει της κακομοίρας. Τι δε μπορεί να σφραγιστεί και μλκιες. Φίλε μου, αυτοί που τα κάνουν αυτά, είναι συνήθως οι δημοφιλείς/αγαπητοί της τοπικής κοινωνίας, με τις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ άκρες. Είμαι 20 χρόνια στις επιχειρήσεις και τα έχω δει όλα. Δεν τα βγάζεις πέρα εύκολα. Ξέρεις πόσο εύκολα βρίσκεται "τυχαία" στην πόρτα σου λουκουμόσκονη ή κάτι άλλο από το πουθενά όταν πας να κουνηθείς; Τα πράγματα στις επιχειρήσεις δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται. Ακόμα και στις μικρές. Όταν τα βάζεις με άτομα που είναι πολύ αγαπητά ενώ εσύ έχεις πάει ουρανοκατέβατος σε μια περιοχή, απλά είσαι τελειωμένος. Σε έχουν απορρίψει σε χρόνο dt. Το έχω δει το έργο και ξέρω πολύ καλά τι λέω. 6
kleo1 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 ζητάτε αποδείξεις ρε. πρέπει να πληρωθούν οι συντάξεις των άγαμων θυγατέρων. 3
BritGreek Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Καμία ελπίδα όμως, αντί να γίνουν αυτά που λες θα γίνουν επιπλέον έξοδα του κράτους... Αν το θεωρήσουμε αυτό δεδομένο σαν λαός, τότε καλύτερα να σηκωθούμε να φύγουμε. Εσύ βλέπεις να αντιδρά κανείς; Εγώ πάντως όχι. Όλα αμάσητα τα καταπίνουμε. Όλοι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Αν το θεωρήσουμε αυτό δεδομένο σαν λαός, τότε καλύτερα να σηκωθούμε να φύγουμε. Εσύ βλέπεις να αντιδρά κανείς; Εγώ πάντως όχι. Όλα αμάσητα τα καταπίνουμε. Όλοι. Δεν είναι ότι το δεν θέλουμε να γίνει, αλλά ότι ψηφίζουμε άτομα που δεν πρόκειται (και δεν θέλουν) να το κάνουν γιατί τάζουν ιπτάμενους γαϊδάρους (για να μην χάσουν πελάτες). Άντε στην καλύτερη ημίμετρα κι αν, τα οποία τα κάνουν χειρότερα... 1
BritGreek Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δεν είναι ότι το δεν θέλουμε να γίνει, αλλά ότι ψηφίζουμε άτομα που δεν πρόκειται (και δεν θέλουν) να το κάνουν γιατί τάζουν ιπτάμενους γαϊδάρους (για να μην χάσουν πελάτες). Άντε στην καλύτερη ημίμετρα κι αν, τα οποία τα κάνουν χειρότερα... Ναι αλλά τα ψηφίζουμε. Δεν εκλέγονται μόνοι τους. Αυτοί φταίνε ή εμείς;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Ναι αλλά τα ψηφίζουμε. Δεν εκλέγονται μόνοι τους. Αυτοί φταίνε ή εμείς; Άρα ποιος ο λόγος να είσαι by the book όταν ξέρεις ότι θα πάει στράφι? Όπως γράφτηκε και πιο πάνω, βαρέλι χωρίς πάτο...
the other one Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Άρα ποιος ο λόγος να είσαι by the book όταν ξέρεις ότι θα πάει στράφι? Όπως γράφτηκε και πιο πάνω, βαρέλι χωρίς πάτο... Γιατί αν δεν είσαι εσύ εντάξει στις υποχρεώσεις σου ως πολίτης δεν έχεις δικαίωμα να απαιτείς απ' το κράτος να είναι εντάξει μαζί σου. 5
BritGreek Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Άρα ποιος ο λόγος να είσαι by the book όταν ξέρεις ότι θα πάει στράφι? Όπως γράφτηκε και πιο πάνω, βαρέλι χωρίς πάτο... Είναι θέμα ήθους και αρχών. Ξέρω ακούγεται ηλίθιο αυτό που γράφω, αλλά έτσι είμαι. Όμως, δεν έχω ζημιωθεί μέχρι σήμερα από αυτό. Αλλά και να μην ήθελα να είμαι by the book, από τη στιγμή που "φαίνομαι" και παίζω δυνατά όπου δουλεύω, γίνομαι ταυτόχρονα εύκολο θύμα για έλεγχο, πρόστιμα κλπ. Και ξέρεις ποιος θα με καταγγείλει; Ο παράνομος.
bedazzled Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Σε φίλους - γνωστούς είναι πιο δύσκολο - άβολο να ζητήσεις, έτσι δεν είναι; Αν δεν σπάσεις αυγά, δεν φτιάχνεις ομελέτα φίλτατε... τα πίτσι-πίτσι με τους φίλους/γνωστούς μας φάγανε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Γιατί αν δεν είσαι εσύ εντάξει στις υποχρεώσεις σου ως πολίτης δεν έχεις δικαίωμα να απαιτείς απ' το κράτος να είναι εντάξει μαζί σου. Είδαμε την προκοπή όταν είμασταν και περιμένουμε να γίνει πάλι... Μόνο αν είσαι ΔΥ έχεις κάποια τύχη... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις