Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι, απλα θελω να πω ειναι ευκολο να το λες οταν δεν εισαι στην αναγκη. Αλλα οταν εισαι ισχυει ο νομος της επιβιωσης.

Δημοσ.

Μια χαρά θα επιβιώσεις αν ακολουθήσεις την νόμιμη οδό. Την μεταμόσχευση θα την κάνει άλλος γιατρός, κατά προτίμηση κάποιος που σέβεται τον όρκο που έχει δώσει.

• Like 1
Δημοσ.

Πας αστυνομία λες τι συμβάν και έπειτα από συνεννόηση με την αστυνομία δίνεις προ σημειώμενα τον πιάνουν με αυτά και τα υπόλοιπα γίνονται από μονα τους. Η καταγγελία είναι ανούσια γιατί είναι ο λόγος σου εναντίον του δικό του

Kαι μετα απο λιγο καιρο επιστρεφει στην θεση του και ουτε γατα ουτε ζημια.

Οπως πολλες φορες εχει γινει στο παρελθον...

Δημοσ.

Μάγκες ηρεμία, για να σου ζητήσει φακελάκι ο ιατρός πάει να πει ότι σε περνάει για χαζό,είτε τον ασθενή είτε τον συνοδό.

Εμείς πρόσφατα στο Αχεπα της Θεσσαλονίκης βάλαμε τον πατέρα μας στην καρδιολογικη κλινική για δεύτερη φορά σε 10 χρόνια, την δεύτερη φορά για κάτι πιο απλό από ένα μπαλονακι, δεν ζήτησε κανείς τίποτε, ούτε ευρώ. Ίσα ίσα ήταν όλοι κύριοι. Τώρα σε μεταμόσχευση σίγουρα κάτι θα ζητάνε γιατί σε πιάνουν στο "ο θάνατος σου ή ζωή μου". Γενικά πιστεύω είναι πως θα σε δει ο κάθε ιατρός, αν σε πάρει στα σοβαρά η αν μυρίσει χρήμα.

Αν έχεις χρήμα πας σε κλινική όχι στον κάθε τυχαίο του νοσοκομείου.

Επίσης εγώ έκανα πρόσφατα επέμβαση σε κρατικό νοσοκομείο, όλα καλά μπορώ να πω ιδανικά και χωρίς να ζητήσει τίποτα ο ιατρός. Φυσικά σε κλινική θα είχα άλλες υπηρεσίες αλλά ήθελα και 3.000 το λιγότερο.

Τέλος πιστεύω ότι στα νοσοκομεία μας είναι θέμα τύχης αν ζήσεις η όχι σε κάτι σοβαρό και δύσκολο.

Δημοσ.

Μου τη σπαει που εχουν δουλεια και θελουν να βγαλουν και ακομα περισσοτερα. Ενω αρκετος κοσμος βγαζει τα προς το ζειν δουλευοντας 12+ ωρες για ενα πενιχρο μισθο και οι περισσοτεροι νεοι δεν εχουν καν αυτο το προνομιο, ειναι ανεργοι.

• Like 1
Δημοσ.

Η διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων είναι υπεύθυνη ως υπηρεσία για την δίωξη εγκλημάτων διαφθοράς,δωροδοκίας,δωροληψίας στα σώματα ασφαλείας,τον ευρύτερο δημόσιο τομέα και τους υπαλλήλους της ΕΕ και διεθνών φορέων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα

http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=49&

Δημοσ.

Δίνεις προσημειωμένα χαρτονομίσματα και μετά αναλαμβάνει η δικαιοσύνη.

Ειναι η μοναδικη λυση...

Kαι μετα απο λιγο καιρο επιστρεφει στην θεση του και ουτε γατα ουτε ζημια.

Οπως πολλες φορες εχει γινει στο παρελθον...

Δυτυχως ετσι ειναι ...Αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να καθομαστε με σταυρωμενα τα χερια .

Δημοσ.

Μου τη σπαει που εχουν δουλεια και θελουν να βγαλουν και ακομα περισσοτερα. Ενω αρκετος κοσμος βγαζει τα προς το ζειν δουλευοντας 12+ ωρες για ενα πενιχρο μισθο και οι περισσοτεροι νεοι δεν εχουν καν αυτο το προνομιο, ειναι ανεργοι.

Με καθε ειλικρινεια, οπως σου ειπα τη γνωμη μου για το φακελακι, θα σου πω οτι ο μισθος ειναι δυσαναλογος της ευθυνης. Τουλάχιστον στο δημοσιο.

Και αμα παει κατι στραβα θα τους παρεις τα σωβρακα - ειμαι σιγουρος!

Ιδιωτικα παλι πληρωνεις τα κερατα σου αλλα τα παιρνει ολα ο "ξενοδόχος" και οχι ο γιατρος. Εχω πολλους φιλους που δουλευουν σε μεγαλα ιδιωτικα για 4 ευρω τον ασθενη που θα δουν (απο τα 80 που θα πληρωσει ο τελευταιος). Για να πληρωθουν μετα απο 3μηνο οτν γινει η εκκαθάριση. Οι περισσοτεροι σε γνωστα ιδιωτικα κρατουν δικο τους ιατρειο και πηγαινουν μονο για το κυρος του ονοματος του ιδιωτικου οταν το γραφουν στην καρτα τους ή για να εχουν τη δυνατότητα καποιους απο τους ιδιωτικους πχ ασθενεις τους να τους βαλουν για χειρουργειο εκει (χρειαζεσαι καποιον να σου δινει χωρο και μηχανηματα).

Απλα δε νοείται να ειναι μια "υπηρεσια απαραιτητη" και ο αλλος να πονταρει σε αυτο για να σου πιει το αιμα.

Εdit: Μιλω για ολες τις ειδικοτητες. Απο δερματολογους μεχρι γενικους χειρουργους, οφθαλμιατρους κ.α. Για ιδιωτικα, πραγματικα ειναι ο επιχειρηματιας που ξεζουμιζει.

"Μεγαλα" ονοματα θα βρουν τον τροπο οπως και να χει να τα αρπαξουν.

• Like 1
Δημοσ.

Αμα σου κάνει το χειρουργείο ο ειδικευόμενος, υπο την επίβλεψη ειδικού, έχεις πρόβλημα?

Δημοσ.

Δεν νομίζω ο ειδικευομενος να κάνει εγχείριση καρδιάς υπό την παρουσία του καθηγητή, δεν υπάρχει περίπτωση να τον αφήσει. Να κάνει την δουλειά ο καθηγητής και αυτός να βλέπει παίζει. Μια βλακεια να γίνει που δεν θέλει πολύ πάει ο ασθενής.

Δημοσ.

Με επωνυμη καταγγελια βρισκεις το μπελα σου; Εχω μπει στο http://www.edosafakelaki.org/ και μου κανει εντυπωση στις ιστοριες που διαβαζω ( που ειναι χιλιαδες! ) δε δινουν με τιποτα το ονομα αυτου που τους ζητησε το φακελακι, παρολο που γραφουν ανωνυμα; Για ποιο λογο φοβουνται να δωσουν ονομα;

Τι μπορω να κανω εγω σε περιπτωση που καποιος ζητησει φακελακι απο εμενα ή οποιονδηποτε γνωστο μου για καποιο θεμα; Που μπορω να απευθυνθω;

Μπορείς να πεις στον γιατρό οκ σου φέρνω τα χρήματα. Πας μετά στην αστυνομία και το αναφέρεις. Του δίνεις σημαδεμένα χρήματα και τον συλλαμβάνουν μετά επ αυτοφόρω.

Με επώνυμη καταγγελία δεν κερδίζεις τίποτα. Αντιθέτως κινδυνεύεις εσύ να κατηγορηθείς για συκοφαντική δυσφήμιση.

Δημοσ.

Δεν νομίζω ο ειδικευομενος να κάνει εγχείριση καρδιάς υπό την παρουσία του καθηγητή, δεν υπάρχει περίπτωση να τον αφήσει. Να κάνει την δουλειά ο καθηγητής και αυτός να βλέπει παίζει. Μια βλακεια να γίνει που δεν θέλει πολύ πάει ο ασθενής.

Έχεις δίκιο, ο ειδικευόμενος "κοιτάει" για καμιά 6αριά χρόνια ειδικότητας, και ξάφνου το επόμενο πρωινό ξυπνάει ειδικός.

• Like 1
Δημοσ.

Ας μας απαντήσει λοιπόν ένας ιατρός περί αυτού. Αποκλείω την περίπτωση να αφήσει κάποιος καθηγητής έναν ειδικευομενο τα πρώτα 3 χρόνια τουλάχιστον να κάνει σοβαρή εργασία, τώρα να σε ανοίξει και να σε κλείσει δεν μου φαίνεται τόσο σοβαρό.

Όμως επειδή δεν έχω ιδέα και μιλάω στον αέρα θα ήθελα απάντηση από ιατρό.

Δημοσ.

Αμα σου κάνει το χειρουργείο ο ειδικευόμενος, υπο την επίβλεψη ειδικού, έχεις πρόβλημα?

Προφανως δεν εχεις νιωσει την ανεργια στο πετσι σου εσυ.. Απο τους λιγους τυχερους. Ή μηπως εισαι γιατρος;

Μπορείς να πεις στον γιατρό οκ σου φέρνω τα χρήματα. Πας μετά στην αστυνομία και το αναφέρεις. Του δίνεις σημαδεμένα χρήματα και τον συλλαμβάνουν μετά επ αυτοφόρω.

Με επώνυμη καταγγελία δεν κερδίζεις τίποτα. Αντιθέτως κινδυνεύεις εσύ να κατηγορηθείς για συκοφαντική δυσφήμιση.

Το ξερω οτι δε κερδιζεις κατι. Αλλα εστω και ανωνυμα αν καταγγειλεις δεν ειναι καλυτερο απο το τιποτα; Ωστε να το αποφυγουν αυτοι που το διαβαζουν..

Και δεν εχω καταλαβει. Αν τωρα πχ γραψω το ονομα ενος γιατρου ο οποιος μου ζητησε φακελακι, μπορω να εχω καποιο προβλημα;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Για άδεια οδήγησης έδωσα 2 φορές γιατί δε πλήρωσα.Τη πρώτη φορά απέτυχα γιατί δεν ήμουν κατάλληλος.Τη δεύτερη φορά χωρίς να δώσω λεφτά πάντα,πήρα αυτό που μου αξιζε.

Που θέλω να καταλήξω;

Αυτός που θα σου ζητήσει λεφτά θα το κάνει όταν βρεί πάτημα τη παρανομία που θα διαπράξει ο ίδιος για να γίνει η δουλειά σου.

Αν δε ζητηθεί κάτι παράνομο δε ζητούνται και χρήματα για την 'εξύπηρέτηση''.

Η πραγματικότητα που πρέπει να αντιμετωπίσεις κάθε φορά εξαρτάται απο σένα και απο το τι ζητάς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...