sam75 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Οπότε καλά είπα πιο πάνω ότι είναι θέμα τύχης να ζήσεις από σοβαρό χειρουργείο.
fylatos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Οπότε καλά είπα πιο πάνω ότι είναι θέμα τύχης να ζήσεις από σοβαρό χειρουργείο. Έχεις δικαίωμα να ζητήσεις άλλο γιατρό. Αν είσαι αναίσθητος και σε πάει ασθενοφόρο είναι θέμα τύχης. Αλλά και εκτός Ελλάδας γίνονται ιατρικά λάθη και υπάρχουν άτομα με δυο χέρια αριστερά. Μην μεγαλοποιουμε τις καταστάσεις. Επίσης σπάνια εμπλέκεται ένας μόνο ειδικά σε σοβαρά περιστατικά.
sam75 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δεν έχω παράπονο μέχρι στιγμής από ιατρό της χώρας μας , αλλά από αυτά που γράφουν εδώ τρομάζω.
kargo130 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Έχεις δικαίωμα να ζητήσεις άλλο γιατρό. Αν είσαι αναίσθητος και σε πάει ασθενοφόρο είναι θέμα τύχης. Αλλά και εκτός Ελλάδας γίνονται ιατρικά λάθη και υπάρχουν άτομα με δυο χέρια αριστερά. Μην μεγαλοποιουμε τις καταστάσεις. Επίσης σπάνια εμπλέκεται ένας μόνο ειδικά σε σοβαρά περιστατικά. Σορρυ αλλα στην ελλαδα δεν εχουμε πραγματικα ασθενοφορα με κανονικο προσωπικο που να νιωθει απο πρωτες βοηθειες. Η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι "ταξι" με δυο τυπους να το οδηγουν. Αν αντεχεις να φτασεις ως το νοσοκομειο καλως αλλιως.......(το εζησα προσφατα) Αλλο τα ιδιωτικα που ζητανε 1500€ για μια αποσταση 200km
fylatos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Σορρυ αλλα στην ελλαδα δεν εχουμε πραγματικα ασθενοφορα με κανονικο προσωπικο που να νιωθει απο πρωτες βοηθειες. Η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι "ταξι" με δυο τυπους να το οδηγουν. Αν αντεχεις να φτασεις ως το νοσοκομειο καλως αλλιως.......(το εζησα προσφατα) Αλλο τα ιδιωτικα που ζητανε 1500€ για μια αποσταση 200km Αυτό που λες δεν παίζει. Έχουμε λίγα ασθενοφόρα ναι αλλά συνήθως όταν παίζει επείγον έχουν μέσα γιατρό ή είναι εξειδικευμένες μονάδες του ΕΚΑΒ. Μπορεί να αργήσει ωστόσο γιατί έχουμε λίγα ως ελάχιστα (η Χαλκιδική αυτή τη στιγμή έχει μονίμως 1 σε βάρδια).
TheDevilMayCare Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Μια χαρα παιζει ομως αυτο: οταν βλεπεις δεκαδες λαθη απο ασθενοφορατζηδες*!Θεωρητικως (ενδεχωμενως να) εχουν εκπαιδευση -οι νεοτεροι, εστω- στην πραξηγια οσους γνωριζουν καλα πρωτες βοηθειες, ναι, κανουνε κανονικα εγκληματα... * εντωμεταξυ μιλαμε για προσωπικο που μαζι με τραυματιοφορεις, συγκριτικα μεαλλους @ νοσοκομεια, λαμβανομενα χρηματα/εργασια, απλως δεν υπαρχουν...
kargo130 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Αυτό που λες δεν παίζει. Έχουμε λίγα ασθενοφόρα ναι αλλά συνήθως όταν παίζει επείγον έχουν μέσα γιατρό ή είναι εξειδικευμένες μονάδες του ΕΚΑΒ. Μπορεί να αργήσει ωστόσο γιατί έχουμε λίγα ως ελάχιστα (η Χαλκιδική αυτή τη στιγμή έχει μονίμως 1 σε βάρδια). Καλα ενταξει εγω που το εζησα σε real time μαλλον ζω σε παραλληλο συμπαν. Φιλικα παντα
fylatos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Καλα ενταξει εγω που το εζησα σε real time μαλλον ζω σε παραλληλο συμπαν. Φιλικα παντα Δε ξέρω που το έζησες και σε τι συνθήκες. Για βόρειο Ελλάδα ακόμα και απομακρυσμένα επειδή έχω μπεί σε ασθενοφόρα σου λέω τι έχω δει εγώ. Συγγνώμη αν είχες κακή εμπειρία αλλά μην τα τσουβαλιάζεις όλα. Δε λέω ότι τα πάντα είναι τέλεια στο σύστημα υγείας αλλά δεν παίρνουν όλοι φακελάκι, δεν είναι όλοι άσχετοι και δεν είμαστε εντελώς ανόργανωτοι.
kargo130 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Οκ παω πασο αλλα επειδη εζησα καλα ενα συστημα υγειας που δουλευει ικανοποιητικα η αποψη μου ειναι οτι απεχουμε ετη φωτος. Φυσικα παντα υπαρχουν εξαιρεσεις..................................για να επιβεβαιωσουν τον κανονα.
fylatos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Οκ παω πασο αλλα επειδη εζησα καλα ενα συστημα υγειας που δουλευει ικανοποιητικα η αποψη μου ειναι οτι απεχουμε ετη φωτος. Φυσικα παντα υπαρχουν εξαιρεσεις..................................για να επιβεβαιωσουν τον κανονα. Είμαστε κάπου στη μέση. Αλλά υπάρχουν πολύ χειρότερα και εντός Ευρώπης πόσο μάλλον εκτός.Οι καλοί δεν είναι οι εξαιρέσεις απαραίτητα μπορεί να είναι και οι μισοί ή και παραπάνω και να μην τους βοηθούν οι συνθήκες. Για κάθε έναν που έχω δει να ζητάει φακελάκι ξέρω και έναν 32-35 χρόνο με παιδί που ζει με μισθό ειδικευόμενου και με διπλό βάρδιες σε εφημερίες. Ειλικρινά θα ήταν καλό να έρθει σε επαφή ο κόσμος με τους πραγματικούς εργαζόμενους στο χώρο της υγείας και ίσως έτσι θα βελτιώναμε τις καταστάσεις. Δε ξέρω ίσως στα πλαίσια του επαγγελματικου προσανατολισμού. Και πάλι συγγνώμη αν βίωσες κάποια εμπειρία που τη βρήκες υποτιμητική.
TheDevilMayCare Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Fylate τα παντα ειναι σχεδον στραβα, γιατι δεν αγωνιζομαστε καθολου και εμεις-ναι, ως πολιτες αυτης της χωρας εννοω!- να αλλαξουν, βελτιωθουν, οσο γινεται Για παραδειγμα -οπως, ακριβως το ιδιο ισχυει, για την Αμυνα & την Εκπαιδευση-με χιλιαδες ανεργους μαλιστα ειναι το λιγοτερο ηλιθιο(sic) να διατηρεις ασχετους
kargo130 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Είμαστε κάπου στη μέση. Αλλά υπάρχουν πολύ χειρότερα και εντός Ευρώπης πόσο μάλλον εκτός. Οι καλοί δεν είναι οι εξαιρέσεις απαραίτητα μπορεί να είναι και οι μισοί ή και παραπάνω και να μην τους βοηθούν οι συνθήκες. Για κάθε έναν που έχω δει να ζητάει φακελάκι ξέρω και έναν 32-35 χρόνο με παιδί που ζει με μισθό ειδικευόμενου και με διπλό βάρδιες σε εφημερίες. Ειλικρινά θα ήταν καλό να έρθει σε επαφή ο κόσμος με τους πραγματικούς εργαζόμενους στο χώρο της υγείας και ίσως έτσι θα βελτιώναμε τις καταστάσεις. Δε ξέρω ίσως στα πλαίσια του επαγγελματικου προσανατολισμού. Και πάλι συγγνώμη αν βίωσες κάποια εμπειρία που τη βρήκες υποτιμητική. Πρωτα απο ολα δεν σου κανω προσωπικες παρατηρησεις, μιλαω γενικα Ενταξει μπορει να ειμαι απλως ατυχος αλλα τετοιες "ατυχιες" δεν εχεις ευκολα σε κανονικη χωρα. Τελοςπαντως ειναι προς το συμφερον ολων να βελτιωθει η κατασταση, αλλα ειναι κριμα να φευγουν προωρα ανθρωποι η να ταλαιπωρουνται γιατι απλως πεφτουν σε ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ
fylatos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Πρωτα απο ολα δεν σου κανω προσωπικες παρατηρησεις, μιλαω γενικα Ενταξει μπορει να ειμαι απλως ατυχος αλλα τετοιες "ατυχιες" δεν εχεις ευκολα σε κανονικη χωρα. Τελοςπαντως ειναι προς το συμφερον ολων να βελτιωθει η κατασταση, αλλα ειναι κριμα να φευγουν προωρα ανθρωποι η να ταλαιπωρουνται γιατι απλως πεφτουν σε ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ Συμφωνώ 100% σε στα δύο παραπάνω comments.Προφανώς δε το εξέλαβα σαν προσωπικό το θέμα. Απλά ξέρω πολύ κόσμο που προσπαθεί με λίγα. Υπάρχει βέβαια και κόσμος που βγάζει επικά μαύρα.
xgol Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Σορρυ αλλα στην ελλαδα δεν εχουμε πραγματικα ασθενοφορα με κανονικο προσωπικο που να νιωθει απο πρωτες βοηθειες. Η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι "ταξι" με δυο τυπους να το οδηγουν. Αν αντεχεις να φτασεις ως το νοσοκομειο καλως αλλιως.......(το εζησα προσφατα) Αλλο τα ιδιωτικα που ζητανε 1500€ για μια αποσταση 200km Συγγνώμη αλλά και εδω καταχρηση κάνουμε. Εχω ακούσει ιστορίες για 6-7 διακομιδες εγγυου απλά επειδη "δεν ενιωθε καλα". Αν υπολογισεις εργατοώρες και τελικόκοστος καθε διακομιδης 30-40km παίζει η συγκεκριμενη ασθενης να κοστισε πανω απο 2000 μόνο για τις φορες που "κατι ενιωθε". Τα χρηματα αυτα βεβαιως κατασπαταλουνται εκεί και εκλειπουν απο καπου αλλου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα