Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όσο κάνεις τις χάρες των άλλων τόσο είσαι συμπαθής,

αν οι χάρες κοπούνε είσαι μαλάκας.

Αυτό έχω καταλάβει εγώ

• Like 12
  • Thanks 1
  • Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είμαι συμπαθεις και χαίρομαι για αυτό γιατί σημαίνει ότι ό, τι κάνω το κάνω σωστά

Υγ: δεν εννοώ ότι είμαι τέλειος και οτιδήποτε και να κάνω θα το κάνω τέλεια αλλα για να είμαι αντίπαθεις σημαίνει ότι κάτι κάνω σωστά

Explain your way of thinking σπεκτ
Δημοσ.

Γενικα κρινοντας απο τον κοσμο και τι μου λεει,θα ελεγα οτι ειμαι πολυ συμπαθης,αλλα δεν γνωριζω γιατι,μιας και ειμαι πολυ απλος και συνηθισμενος ανθρωπος. Το μονο που θα ελεγα οτι ισως λιγο με ξεχωριζει ειναι οτι διαβαζω βιβλια με μεγαλη θεματολογια ,κατι που με εχει βοηθησει πολυ να μπορω να κανω κουβεντα για δαφορα θεματα και ισως αναφερω κατι ενδιαφερον σε μια συζητηση και οχι τετριμμενο.

Τωρα τελευταια μου εχει τραβηξει την προσoχη αυτο :

https://www.amazon.com/Bioarchaeology-Artificial-Cranial-Modifications-Interdisciplinary/dp/1461487595/ref=sr_1_fkmr0_1?ie=UTF8&qid=1469980240&sr=8-1-fkmr0&keywords=ancient+cranial+modification

Δημοσ.

Στην κλειστή κοινωνία του χωριού μου όπου όλοι γνωριζόμαστε από την καλή και από την ανάποδη εγώ και ένα άλλο παιδί έχουμε βγει έξω για καφέ και ποτό με σχεδόν όλους όσους κατοικούν σε αυτό  και με αγόρια και με  κορίτσια.Οι υπόλοιποι  συνήθως περιορίζουν τις κοινωνικές τους εξόδους έξω από αυτό σε δύο τρία άτομα.Επίσης εντύπωση μου έκανε ότι όταν ήμουν 15 χρονών οι τότε 35άρηδες όταν πήγαιναν σε κάποιο διπλανό χωρίο σε ταβέρνα ή σε καμία μουσικοχορευτική εκδήλωση με έπαιρναν μαζί τους με αποτέλεσμα να βγω από το αυγό μου και να έχω πιο ενήλικα ενδιαφέροντα από τα άλλα παιδιά πολύ νωρίτερα .Τώρα για τα 15 χρόνια που έζησα στην Λάρισα αποσπασματικά την πρώτη περίοδο από τριών χρονών έως 10 δεν θυμάμαι και πολλά αλλά δεν θυμάμαι και στην πολυκατοικία που έμενα να είχα τίποτα καβγάδες σοβαρούς.Την δεύτερη φορά εντάξει τα έχω ξανά γράψει ήμουν φτασμένος για τα δεδομένα της πόλης μουσικός(μπουζούκι) με ήξερε πάρα πολύς κόσμος οπότε και δεν την υπολογίζω καθόλου γενικά όλοι μου φερόταν άψογα κυρίως εκτός του νυχτεριού κέντρου όπου δούλευα.Γενικά δεν είχα πρόβλημα να κάνω φιλίες ποτέ ακόμα και με παιδιά που οι γονείς τους ήταν από το χωριό αλλά έμεναν Αθήνα και ερχόταν τα καλοκαίρια εκεί.Πάντα ήμουν η πρώτη τους επιλογή ως φίλος μέχρι να γνωριστούν και με τους άλλους.Πάντως δεν νομίζω ότι είναι θέμα επίκτητο  νομίζω ότι αυτό το να είσαι συμπαθής δηλαδή η το χεις η δεν το χεις .Και όχι ποτέ δεν έγλειψα κανέναν ούτε έκανα ποτέ σε όλους τον καλό όποτε χρειάστηκε να πέσει λόγος σκληρός η και ράβδος έπεσε και με το παραπάνω θα έλεγα.Απλά δεν έλεγα εύκολα σε κάποιον όχι σε κάποια εξυπηρέτηση ειδικά στο χωριό που ήμαστε και μετρημένοι στα δάχτυλα.Παράδειγμα σχετικά πρόσφατο όλοι ξέρανε ότι πριν από τέσσερα χρόνια έκανα πολύ βαριά δουλειά όπου περιελάμβανε και την Κυριακή όπου σχόλαγα στις 22:00 η ώρα το βράδυ και πήγαινα στις 06:00 το πρωί της Δευτέρας.Πήγα φίλο μου στην Θεσσαλονίκη και γύρισα 04:00 το πρωί όπου φυσικά και δεν κοιμήθηκα καθόλου.Ανάλογα έχω συμπεριφερθεί άπειρες φορές απλά ανέφερα ένα ενδεικτικό παράδειγμα.Και όχι δεν μου φέρονται άψογα μόνο αυτοί οι οποίοι τους εξυπηρέτησα.Θέλω να πω ότι οι συμπάθεια δεν έρχεται από μόνη της είναι δούναι και λαβείν.Φυσικά και υπάρχουν άνθρωποι που όταν με βλέπουν μπορεί να χαλάει και η μέρα τους αλλά από όσο ξέρω είναι ελάχιστοι.

• Like 1
Δημοσ.

όσο κάνεις τις χάρες των άλλων τόσο είσαι συμπαθής,

αν οι χάρες κοπούνε είσαι μαλάκας.

Αυτό έχω καταλάβει εγώ

και όσο θες να λες πράγματα που φτιάχνουν ενα φανταστικό κόσμο εισαι συμπαθής.

Γυναικεία φύση, "αχ αγαπη μου τι ομορφη που εισαι σημερα", και η σκεψη ειναι, "πως εισαι ετσι μωρη σαυρα?",για σκεψου να γινοταν το αντίθετο? θα ημασταν ολες αντιπαθητικές(μιλαω για γυναίκες που είναι χειρότερες σε αυτά τα θεματα)  :D (ουτως η αλλως )

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Explain your way of thinking σπεκτ

By default δεν μπορεις να τα έχεις καλα με όλους λόγω διαφορετικών απόψεων κτλ. Όταν είσαι γενικά συμπαθής σημαίνει ότι σε ένα βαθμό προσποιεισαι οπότε δεν είσαι ο εαυτός σου 100%. Τέλος όταν γενικά είσαι αντιπαθης σημαίνει ότι λες την αλήθεια χωρίς να σε νοιάζει αν θα ενοχληθει ο άλλος η όχι. (αν ενοχληθει από την αλήθεια είναι δικό του πρόβλημα όχι δικό σου, δεν είσαι εσύ κακός).

Δεν μιλάω για περιπτώσεις που κάποιος είναι αντίπαθεις γιατί είναι μαλακας, επιθετικός κτλ

• Like 6
Δημοσ.

Είμαι συμπαθής γενικά αν με αυτό πιάνεται και το μ@λακας γενικά στην μπανανια που ζούμε καλό είναι να είσαι και λίγο σκατοψυχος (όπου χρειάζεται βέβαια)

Δημοσ.

"

By default δεν μπορεις να τα έχεις καλα με όλους λόγω διαφορετικών απόψεων κτλ. Όταν είσαι γενικά συμπαθής σημαίνει ότι σε ένα βαθμό προσποιεισαι οπότε δεν είσαι ο εαυτός σου 100%. Τέλος όταν γενικά είσαι αντιπαθης σημαίνει ότι λες την αλήθεια χωρίς να σε νοιάζει αν θα ενοχληθει ο άλλος η όχι. (αν ενοχληθει από την αλήθεια είναι δικό του πρόβλημα όχι δικό σου, δεν είσαι εσύ κακός).

Δεν μιλάω για περιπτώσεις που κάποιος είναι αντίπαθεις γιατί είναι μαλακας, επιθετικός κτλ

"Η ΑΛΗΘΕΙΑ ήταν κάποτε ένας τεράστιος καθρέφτης που κατοικούσε στον ουρανό. Κάποια στιγμή έπεσε στη γη και έγινε χίλια κομμάτια. Από τότε, όταν κάποιος άνθρωπος βρει έστω και ένα κομματάκι του, νομίζει ότι βρήκε τον καθρέφτη ολάκερο!!! "

• Like 5
Δημοσ.

Δεν ισχύει πάντα αυτό.Τι θα πεις λες την αλήθεια πάντα;Όχι δεν την λες γιατί είσαι άνθρωπος που ανήκει σε κοινωνικό σύνολο και όχι αγριάνθρωπος που ζει σε βουνό.Αν σε ρωτήσει μία κοπέλα γνωστή σου που κατά τα άλλα είναι εξαιρετικός χαρακτήρας αλλά είναι άσχημη αν όντως είναι και εσύ της πεις φόρα παρτίδα ναι, τότε εμπίπτεις στην δεύτερη κατηγορία sorry,δεν είσαι ειλικρινής είσαι απλά αγενής.Επίσης παίζει ρόλο και το που ζεις αν ζεις σε κλειστή κοινωνία (χωριό) όσο και να θες να προσποιηθείς τον κώλο σου να βαράς από κάτω δεν καταφέρνειςνα κρύψεις  τπτ. Υπάρχουν πραγματικά τα καλά παιδιά που είναι αγαπητοί στην πλειοψηφία των ανθρώπων που γνωρίζουν και έχω αρκετά παραδείγματα.

• Like 6
Δημοσ.

Θέλω να είμαι και αισθάνομαι συμπαθής στα άτομα που μετράνε για μένα. Σε γενικές γραμμές, όχι δεν αισθάνομαι συμπαθής, ίσως λόγω της δουλειάς που κάνω και του μεγέθους που της έχω δώσει φτύνοντας αίμα. Προσπαθώ όμως να είμαι και να αισθάνομαι δίκαιος. Αυτό το θεωρώ πιο σημαντικό από το να είμαι συμπαθής. Δεν με πειράζει να με αντιπαθεί κάποιος, με τρελλαίνει η ιδέα να πει κάποιος ότι τον αδίκησα ή τον έκλεψα. Και σε προσωπικό, αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο, ακόμα και εις βάρος μου.

Όσο για το insomnia, όχι δεν αισθάνομαι ότι είμαι συμπαθής και αυτό φαίνεται στα topics που ανοίγω εκτός Μπλα-μπλα, και εκεί τις περισσότερες φορές άντε να απαντήσουν 2-3 άτομα. Φαντάζομαι το λόγο, αλλά δεν θα επεκταθώ.

Πάντως το πιο συμπαθητικό και καλοπροαίρετο άτομο εδώ μέσα, είναι με απόλυτη διαφορά -κατά τη γνώμη μου- ο Zio. Πάντα έχει μια καλή κουβέντα να γράψει παντού. Είναι σαν να μην έχει καμία κακία. Μεγάλο RESPECT από μένα.

• Like 1
Δημοσ.

χα, αυτός είναι ενας καλός ορισμός για την αγένεια. Η μαγκιά είναι να είσαι αντιπαθής χωρίς να είσαι αγενής όμως! :Ρ

• Like 1
Δημοσ.

Πιστεύω οτι είμαι και εγω συμπαθης, αν και δεν μπορώ να δείξω το χαρακτήρα μου σε άτομα τα οποία δεν γνωρίζω καλά , θα με ελεγα και συγκρατημένο και πως αργησα να μπω στην κοινωνία   , λογο του τραμπουκισμου που "έφαγα" σε Γυμνάσιο/Λύκειο χωρίς λογο , απλα επειδή ήμουν απο τους "ήσυχους" και λόγο αυτού εχω  παρατηρήσει το εξης  φθόνος = κακία , μπορεί να μην συμπαθείς κάποιον τον οποίο δεν τον ξέρεις και χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λογος , θέλω να πω δλδ  οτι πχ  στην ζωη μου "ήμουν τυχερός" επαγγελματικα , δουλεύω ασταμάτητα απο την στιγμή που τελείωσα το σχολείο πριν 10 χρονια  σε αυτο που μου άρεσε (άσχετα που πανε ολα κατα διαόλου τωρα) χωρις να πήγα σε πανεπιστήμια κτλπ  θα ελεγα οτι πέτυχα ως ενα βαθμό (ενώ άλλοι ακόμα προσπαθούν να τελειώσουν κάποια άτυχες σχολη ¨ιχθυοκαλλιέργεια στο βορειο πολο , για τους τραμπουκους παει αυτο ) μπόρεσα με τον κοπο μου και αγόρασα αυτοκίνητο , το οποίο προσπαθώ να ξεπληρώσω ακόμα , και τώρα προσπαθώ να φτιάξω το σπιτι μου για να ζήσω με την αρραβωνιαστικια  μου, και ολο αυτο βγαίνει σαν δυσαρέσκεια σε κάποιους και σε κοιτάνε με μισο ματι , και ακους σχολια του τύπου ( τι μ@κακια ) αμάξι πήγε και πήρε  η πως το κάνει ετσι αυτο η εκείνο ενω πρακτικά δεν τους ξερω δεν με ξερουν και χωρις να εχουν δοθεί δικαιώματα , ατομα που βλεπω καθημερινα στο δρομο , αλλα τα ξερω φατσικα που λεμε. Θα ελεγα λοιπον οτι είμαι πολύ συμπαθης σε ανθρώπους του οικογενειακού περιβάλλοντος μου , και στους λιγοστούς φίλους που εχω που μετριουνται στα δάκτυλα της μιας παλάμης , αλλα δεν χρειάζεται κανεις να εχει πολλους φίλους , αλλα ανθρώπους που σε θεωρούν αδερφο τους και που ειναι διπλα σου , και αυτο ειναι ανεκτίμητο .

• Like 2
Δημοσ.

Θέλω να είμαι και αισθάνομαι συμπαθής στα άτομα που μετράνε για μένα. Σε γενικές γραμμές, όχι δεν αισθάνομαι συμπαθής, ίσως λόγω της δουλειάς που κάνω και του μεγέθους που της έχω δώσει φτύνοντας αίμα. Προσπαθώ όμως να είμαι και να αισθάνομαι δίκαιος. Αυτό το θεωρώ πιο σημαντικό από το να είμαι συμπαθής. Δεν με πειράζει να με αντιπαθεί κάποιος, με τρελλαίνει η ιδέα να πει κάποιος ότι τον αδίκησα ή τον έκλεψα. Και σε προσωπικό, αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο, ακόμα και εις βάρος μου.

Όσο για το insomnia, όχι δεν αισθάνομαι ότι είμαι συμπαθής και αυτό φαίνεται στα topics που ανοίγω εκτός Μπλα-μπλα, και εκεί τις περισσότερες φορές άντε να απαντήσουν 2-3 άτομα. Φαντάζομαι το λόγο, αλλά δεν θα επεκταθώ.

Πάντως το πιο συμπαθητικό και καλοπροαίρετο άτομο εδώ μέσα, είναι με απόλυτη διαφορά -κατά τη γνώμη μου- ο Zio. Πάντα έχει μια καλή κουβέντα να γράψει παντού. Είναι σαν να μην έχει καμία κακία. Μεγάλο RESPECT από μένα.

Μόνο από δω σε ξέρω, οπότε αυτό θα σχολιάσω :)

Δεν πιστεύω ότι δεν είσαι συμπαθής εδώ. Είσαι από τα πιο συγκροτημένα, σοβαρά, κατασταλαγμένα άτομα, που ξέρουν τι τους γίνεται και τι λένε και βοηθάς όπου μπορείς. Ειδικά σε ό,τι αφορά την επιχείρησή σου είχα ξαναγράψει παλιότερα ότι μου κάνει φοβερή εντύπωση το πόσο οργανωμένα και ψαγμένα τα έχεις όλα και έχεις γράψει πολύ χρήσιμα μηνύματα επ αυτού! Άρα δεν γίνεται να μην είσαι συμπαθής στην κοινότητα. Εννοείται ότι δεν τα λέω αυτά απλά για να ανταποδώσω τα καλά λόγια, είναι έτσι!

Αυτό με το topics δεν δείχνει κάτι πιστεύω, άλλες φορές χάνεται ένα θέμα χάνεται, άλλες φορές όντως δεν ξέρουν πολλοί την απάντηση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...