DoctorasZivangkos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Αυτη σου η ερωτηση ειναι αρκετα βαθυστοχαστη και χρειαζεται σκεψη ωρων ισως και ημερων για να μπορεσει καποιος να βγαλει ενα σωστο και ακριβες συμπερασμα ομως εγω καταφερα και την απαντησα μεσα σε λιγα δευτερολεπτα καθως απο μικρος ειχα την γνωση της αυτοεκτιμησης και αυτοαξιολογισης για αυτο και εγω θα σου απαντησω με μια φραση.''Ειμαι ο Διονυσης και αισθανομαι συμαπαθης''.
*nenya* Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Με συμπαθουν πολυ τα ζωα, τα παιδακια και τα παππουδια. Οι φιλοι μου δεν ξερω αν με συμπαθουν :Ρ περίεργη ερωτηση, μ'εβαλε σε σκεψεις. Εδω στο φορουμ παλι δεν νομιζω να ανηκω στους συμπαθεις χρηστες...καμποσες φορες εχω ερθει σε κοντρες με διαφορα μελη. Αμα διαφωνω με καποιον δεν κρατιεμαι, θα στηριξω την αποψη μου και δεν θα χαϊδεψω αυτια ουτε θα κρατησω ουδετερη ή διπλωματική σταση. 1
ALLisCHAOS Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Νομίζω πως σε γενικές γραμμές ναι. Ισως να είναι κ λάθος μου αλλά...πχ είσαι έξω με παρέα και ερχεται ένας τύπος(γνωστός φίλου) και κάθεται για λίγη ώρα μαζί σας. Απο τις πρώτες κουβέντες μαζί του καταλαβαίνεις ότι οι αποψεις σας είναι τελείως διαφορετικές και πιστευεις ότι σε πολλά πράγματα είναι λάθος. Δε θα μπω καν στο κόπο να διαφωνήσω και να προσπαθήσω να αλλάξω τα πιστεύω καποιου μέσα σε μια ώρα(εδώ δεν αλλάζουν σε χρόνια σε ώρες θα αλλάξουν?) οπότε κάθεσαι δε λες τίποτα, κάνεις πως συμφωνείς και προσπαθείς να αλλάξεις θέμα ή φεύγεις για λίγο μέχρι να φύγει ο τύπος . Και κάπως έτσι μάλλον έχεις κερδίσει τη συμπάθεια άλλου ενα. Λάθος μου ή σωστό δε ξέρω αλλά γενικά νομίζω πως ο άνρθωπος δύσκολα αλλάζει άποψη οπότε σιγά μη κάτσω να καταλήγω να τσακώνομαι κιόλας αν ο άλλος δε μπορεί να ακούσει και να δεχτεί κ την άλλη άποψη. Οπότε για το κοινό ναι, ένας ήσυχος συμπαθής τύπος. Αν γνωριστούμε καλύτερα και ξεκινήσουμε κ τη παρέα αλλάζει το πραμα.
BritGreek Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Εδω στο φορουμ παλι δεν νομιζω να ανηκω στους συμπαθεις χρηστες...καμποσες φορες εχω ερθει σε κοντρες με διαφορα μελη. Κάνεις λάθος, γι' αυτό και απογοητευόμαστε καμιά φορά όταν παραστρατείς. Θυμάσαι εκείνο το topic; 1
xpapias Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Σιγα. Μια χαρα τοπικ ηταν. xpapias approved. 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Storm αν προτιμάς να βγεις σαν κλόουν έξω επειδή θες να σου πω ψέματα είναι δικό σου θέμα. Δεν κάνει εμένα κακό που είπα την αλήθεια αλλά κάνει εσένα προβληματικό που ενοχλείσαι χωρίς λόγο. Ο κόσμος πρέπει να μάθει να ζει με τις ατέλειες του και με το πως είναι (δεν εννοώ το να είναι χοντρός και να αγαπάει τον εαυτό του έτσι και να. Μην τον αλλάζει αλλά αν δεν θέλει να αλλάξει πχ το πάχος του να μάθει να ζει με το δεδομένο ότι είναι χοντρός). Δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα σε σένα
panther_512 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Κι όμως γίνεται, μέσω διπλωματίας και επικοινωνιακών δεξιοτήτων τις οποίες "κτίζεις". Έτσι πιστεύω ότι η ομάδα σου αποδίδει καλύτερα χωρίς να σε σιχτιρίζει από μέσα της. Εγώ έχω απολύσει διευθυντές λόγω της ακαμψίας που έβγαζε η αυστηρότητά τους. Αν δεν είναι ικανοποιημένο το προσωπικό σου, εσύ χάνεις ως επιχείρηση. Και όταν εσύ χάνεις, χάνονται χρήματα και στόχοι. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου η αυστηρότητα είναι αναγκαίο μέρος της διπλωματίας και των επικοινωνιακών δεξιοτήτων. Ενώ όταν πρέπει να εφαρμόσεις πολιτικές του CEO που δεν είναι αρεστές από το προσωπικό, τότε είναι game over. Καθότι το θέμα έχει πολύ ζουμί, δεν θα ήθελα να εκτροχιάσω τη συζήτηση.
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Storm αν προτιμάς να βγεις σαν κλόουν έξω επειδή θες να σου πω ψέματα είναι δικό σου θέμα. Δεν κάνει εμένα κακό που είπα την αλήθεια αλλά κάνει εσένα προβληματικό που ενοχλείσαι χωρίς λόγο. Δε διαφωνω με αυτο ετσι οπως το θετεις. Η δικη μου ενσταση εχει να κανει με το πως το θετεις στον αλλον. Το να πεις σε καποιον "ρε φιλε δε σου παει αυτο το στενο μπλουζακι" δεν ειναι κακο, αλλα μπορεις να το φιλτραρεις και να του το θεσεις ετσι, παρα ως "ρε βγαλτο αυτο, εισαι χοντρος μη φορας τετοια". Στο ενα κανεις focus στο αντικειμενο και στο αλλο κανεις focus στην ατελεια του αλλου αλλα και στις δυο περιπτωσεις το αποτελεσμα ειναι το ιδιο. Στο κατω κατω ο αλλος ξερει οτι ειναι χοντρος Τωρα παιζει ρολο και η σχεση που εχεις με τον αλλον ε, αν ειναι κολλητος σου ή γνωστος κλπ.
Bspus Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Νομίζω πως σε γενικές γραμμές ναι. Ισως να είναι κ λάθος μου αλλά...πχ είσαι έξω με παρέα και ερχεται ένας τύπος(γνωστός φίλου) και κάθεται για λίγη ώρα μαζί σας. Απο τις πρώτες κουβέντες μαζί του καταλαβαίνεις ότι οι αποψεις σας είναι τελείως διαφορετικές και πιστευεις ότι σε πολλά πράγματα είναι λάθος. Δε θα μπω καν στο κόπο να διαφωνήσω και να προσπαθήσω να αλλάξω τα πιστεύω καποιου μέσα σε μια ώρα(εδώ δεν αλλάζουν σε χρόνια σε ώρες θα αλλάξουν?) οπότε κάθεσαι δε λες τίποτα, κάνεις πως συμφωνείς και προσπαθείς να αλλάξεις θέμα ή φεύγεις για λίγο μέχρι να φύγει ο τύπος . Και κάπως έτσι μάλλον έχεις κερδίσει τη συμπάθεια άλλου ενα. Λάθος μου ή σωστό δε ξέρω αλλά γενικά νομίζω πως ο άνρθωπος δύσκολα αλλάζει άποψη οπότε σιγά μη κάτσω να καταλήγω να τσακώνομαι κιόλας αν ο άλλος δε μπορεί να ακούσει και να δεχτεί κ την άλλη άποψη. Οπότε για το κοινό ναι, ένας ήσυχος συμπαθής τύπος. Αν γνωριστούμε καλύτερα και ξεκινήσουμε κ τη παρέα αλλάζει το πραμα. Δε βρισκω κατι κακο στο να εχεις και ενα mode συμβατοτητας με ανθρωπους που δεν ειναι στον κυκλο σου. Ουτε εσυ θα ωφεληθεις ουτε κανεις αλλος με το να τσακωνεσαι για ψυλλου πηδημα. Μαλλον το αντιθετο, δικαιολογημενα θα σε αποφευγουν αμα συνεχως τους φερνεις σε αμηχανια χωρις σοβαρο λογο. Κρατα την ειλικρινεια και τις αποψεις σου για τους πιο κοντινους ανθρωπους η για τις περιπτωσεις που το σηκωνει το κλιμα
JohnG Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Αν κάποιος είναι χοντρός (κάτι μετρησιμο και αντικειμενικο) και εσύ πεις όχι είσαι όμορφος/η δεν εισαι ευγενικός ψεύτης είσαι. Ναι η αλήθεια πονάει και θα ενοχλεί είτε σας αρέσει είτε όχι. Άλλο το είσαι ευγενικός άλλο το ψεύτης/λες ανακρίβειες για να μην πληγωσεις η/και γλιτώσεις καταστάσεις. Οτιδήποτε αλήθεια πεις; να ενοχληθει ο άλλος είναι δικό του θέμα να λύσει. Αν έρθεις και με πεις κοντό και νευριασω τότε το πρόβλημα το έχω εγώ εσύ απλά είπες μια αλήθεια που βλέπεις. Και όχι η αλήθεια δεν είναι υποκειμενικο. Το ότι βιώνουμε τα ίδια πράγματα διαφορετικά η έχουμε διαφορετικές απόψεις αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε όλοι σωστοί. Δεν μπορώ να λέω εγώ 1+1=2, εσύ να λες 1+1=3 γιατί έτσι θες να είναι και να είμαστε και οι δύο σωστοί. Θα σου πω μια σκέψη (που και εγώ τη διάβασα αλλού) για να καταλάβουμε ποιά είναι η αλήθεια. Αν πω ότι αυτό το φαγητό είναι κακό, είναι λάθος. Ποιός είμαι εγώ που μπορώ να είμαι κριτής, και πώς είμαι σίγουρος ότι η κρίση μου αποτελεί την απόλυτη αλήθεια? Αν όμως πω, ότι αυτό το φαγητό δεν μ' αρέσει είναι αλήθεια. Δεν μ' αρέσει, και καλά κάνω, είναι δικαίωμά μου να μ' αρέσει ότι θέλω και να μη μ' αρέσει επίσης ότι θέλω. Και επίσης σ' αυτή τη στάση δεν μπορεί κανείς να σε κρίνει. Δεν σ' αρέσει κάτι, καλά κάνεις, είναι γούστο σου. Το πρώτο μπορεί να είναι ψέμα και να μην το γνωρίζεις. Ακόμα κι αν το 99,9% λέει ότι αυτό το φαγητό είναι κακό, υπάρχει πιθανόν ένα 0,1% που μπορεί να πει ότι του αρέσει. Μπορώ να σου πω ότι είσαι τεμπέλης. Αν σου πω ότι μου φαίνεσαι για τεμπέλης και γι' αυτό δεν σε πάω, είναι άλλο. Παίρνω την ευθύνη. Γινόμαστε περισσότερο ανεύθυνοι όταν αυτό που εμείς νομίζουμε (έστω κι αν είναι αποδεκτό από το 99,9%) το θεωρούμε και αλήθεια. Γι' αυτό μαλώνουμε οι άνθρωποι. Πληγωνόμαστε. Όλοι κρίνουν και συγκρίνουν. Αν πάψει η σύγκριση τότε θα δεις ότι δεν θα πληγώνεσαι πια. 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Τζον ισχύει αυτό που λες αλλά δεν είναι όλα υποκειμενικα. Σε θέμα με χοντρόυς απλά επειδή το έχουμε αναφέρει ήδη. Αν ήμουν 1.70 120κιλα αντικειμενικα θα ήμουν χοντρός. Αν θα άρεσα σε κάποια αυτό είναι τελείως άλλο θέμα με το αν είμαι χοντρός η όχι. Εκεί πάει στο αν είμαι όμορφος η όχι
Physics_Rulez Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Αν κάποιος είναι χοντρός (κάτι μετρησιμο και αντικειμενικο) και εσύ πεις όχι είσαι όμορφος/η δεν εισαι ευγενικός ψεύτης είσαι. Μπερδεύτηκα τώρα. Πάντως το να είναι κάποιος χοντρός δεν αποκλείει το να είναι όμορφος. Τελικά μάλλον άλλο εννοούσες πριν.
defacer Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Θα σου πω μια σκέψη (που και εγώ τη διάβασα αλλού) για να καταλάβουμε ποιά είναι η αλήθεια. Δε συμφωνω πολύ με την επεξήγηση αλλά αυτό ίσως είναι απλά λόγω του μέσου επικοινωνίας ή επειδή η τοποθέτηση είναι από δεύτερο/τρίτο χέρι. Με την προσέγγιση συμφωνω απόλυτα. Το μεγάλο πρόβλημα με την κρίση είναι ότι προβάλλει πάνω στον άλλο τη δική σου κοσμοθεωρία, πάρτο στη μούρη. Αυτό είναι πρόβλημα αν το ζητούμενο είναι ο ουσιαστικός διάλογος, γιατί εκεί χρειάζεται ένας μίνιμουμ σεβασμός στην άποψη του άλλου. Ακυρώνοντας την με το καλημέρα αναλαμβάνουν τα πάθη και γίνεται χαμός. 1
InfernoN Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Ειμαι συμπαθης στα ατομα που συμπαθω και πιστευω οτι αξιζουν να εισαι σωστος μαζι τους Στους υπολοιπους, ya know xpapias μαλλον δν εισαι πολυ συμπαθης στους mods after all
Vapir Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Μπερδεύτηκα τώρα. Πάντως το να είναι κάποιος χοντρός δεν αποκλείει το να είναι όμορφος. Τελικά μάλλον άλλο εννοούσες πριν. κοίτα κ εγώ έχω δει γυναίκες υπέρβαρες που είναι όμορφες και το μόνο που έχουν να κάνουν για να γίνουν top είναι να αδυνατίσουν . Μιλάω για χαρακτηριστικά προσώπου και build , ιδικά μερικές περιπτώσεις λέω έλεος ρε φίλε κρίμα κ άδικο , όπως μια γνωστή μου που θα ήταν 10ρι αν αδυνάτιζε , χωρίς πλάκα. για τους άντρες που λες πάλι δεν το έχω προσέξει , ίσως επειδή δεν δίνω σημασία γενικά στο πως είναι οι άντρες ? dunno 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα