anwnymh29 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δεν παει σε ολες τις γυναικες το αδυνατο στυλ..Καποιες τροφαντουλες ειναι κουκλαρες οπως ειναι,αν χασουν γινονται χαλια μαυρα.Το εχω συναντησει αυτο. Εγω δεν ξερω αν ειμαι συμπαθης..αυτο που ξερω ειναι οτι οσοι με εχουν γνωρισει με λατρεψαν 2
livefreeordie Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Αν κάποιος είναι χοντρός (κάτι μετρησιμο και αντικειμενικο) και εσύ πεις όχι είσαι όμορφος/η δεν εισαι ευγενικός ψεύτης είσαι. Ναι η αλήθεια πονάει και θα ενοχλεί είτε σας αρέσει είτε όχι. Άλλο το είσαι ευγενικός άλλο το ψεύτης/λες ανακρίβειες για να μην πληγωσεις η/και γλιτώσεις καταστάσεις. Δηλαδη χοντρος= ασχημος; Dafaq. Τι ρατσισμος! Κανεις λαθος σε αυτο. Δεν ειναι αντικειμενικο,αλλα υποκειμενικο. Για σενα ειναι ετσι. Δε νομιζω πως το προσωπο εχει να κανει με το σωμα. Οποτε να πει καποιος εναν χοντρο ομορφο,δεν εχει να κανει με το παχος του. Προφανως δεν εχει τα κιλα σαν μετρο μετρησης,αρα γιατι να ειναι ψευτης; Αμα εσυ την ομορφια την μετρας μονο με το κορμι πχ , ειναι καθαρα δικια σου αντληψη. Ενας χοντρος μπορει να ειναι ομορφος,οπως και ενας αδυνατος να ειναι ασχημος.
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Το ότι μπορεί να έχει ωραία χαρακτηριστικά και ωραίο πρόσωπο δεν τον κάνει γενικότερα όμορφο. Πόσοι είναι αυτοί που θα δουν χοντρό/η ακόμη και με τέλεια χαρακτηριστικά και θα πουν ποπο δες τι μου..ρος είναι αυτή/ος.. Γράφω από κινητό και δεν μπορώ να γράψω πολλά μόλις έχω χρόνο θα εξηγήσω ακριβώς τι εννοώ για αποφυγή παρεξήγησεων
anwnymh29 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Το ότι μπορεί να έχει ωραία χαρακτηριστικά και ωραίο πρόσωπο δεν τον κάνει γενικότερα όμορφο. Πόσοι είναι αυτοί που θα δουν χοντρό/η ακόμη και με τέλεια χαρακτηριστικά και θα πουν ποπο δες τι μου..ρος είναι αυτή/ος.. Γράφω από κινητό και δεν μπορώ να γράψω πολλά μόλις έχω χρόνο θα εξηγήσω ακριβώς τι εννοώ για αποφυγή παρεξήγησεων Αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο γουστο. Υπαρχουν και καποιοι που γουσταρουν τις παχουλες. 3
Liverpool89 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δεν παει σε ολες τις γυναικες το αδυνατο στυλ..Καποιες τροφαντουλες ειναι κουκλαρες οπως ειναι,αν χασουν γινονται χαλια μαυρα.Το εχω συναντησει αυτο. Εγω δεν ξερω αν ειμαι συμπαθης..αυτο που ξερω ειναι οτι οσοι με εχουν γνωρισει με λατρεψαν Παντα η γεματουλες που ξερουν να προσεχουν τον εαυτο τους, εχουν ωραιο προσωπο... μπορω να πω οτι τις καλοβλεπω..με την προυποθεση να μην ειναι συν 20κιλα απο το κανονικο και να ντυνονται ωραια για τα κιλα τους. 1
livefreeordie Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Το ότι μπορεί να έχει ωραία χαρακτηριστικά και ωραίο πρόσωπο δεν τον κάνει γενικότερα όμορφο. Πόσοι είναι αυτοί που θα δουν χοντρό/η ακόμη και με τέλεια χαρακτηριστικά και θα πουν ποπο δες τι μου..ρος είναι αυτή/ος.. Γράφω από κινητό και δεν μπορώ να γράψω πολλά μόλις έχω χρόνο θα εξηγήσω ακριβώς τι εννοώ για αποφυγή παρεξήγησεων χαχα καλα ρε παιδι μου δε θα πουνε ετσι,αλλα δεν λεμε αυτο τωρα(αν και μη ξεχναμε ,υπαρχουν και διαφορα γουστα). λεμε απλως για ενα απλο κομπλιμεντο! να πεις σε καποιον χοντρο,εισαι ομορφος σημερα. γιατι να ειναι ψεμα; επισης κατι γυναικες κοκκαλιαρες χωρις ιχνος βυζιου και κωλου και με προσωπου σκιαχτρου που τις αποκαλουν οπως λες,το θεωρεις αποδεκτο;
DDevil Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Εντάξει ο Σπεκτ είναι και καπως συζητησιμος που να δειτε αλλους γυμνασμένους .... με το ποσοστο λιπους την μετράνε
anwnymh29 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Παντα η γεματουλες που ξερουν να προσεχουν τον εαυτο τους, εχουν ωραιο προσωπο... μπορω να πω οτι τις καλοβλεπω..με την προυποθεση να μην ειναι συν 20κιλα απο το κανονικο και να ντυνονται ωραια για τα κιλα τους. Συμφωνω βεβαια το να ξερει καποια να ντυνεται δεν εχει να κανει με τα κιλα και δεν μιλαω για κραυγαλεες περιπτωσεις παχουλων.Μιλαω για τις λεγομενες νταρντανογυναικες και νομιζω ειναι πολυ πιο γοητευτικες και ελκυστικες απο τις αδυνατες. 1
DDevil Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Παντα η γεματουλες που ξερουν να προσεχουν τον εαυτο τους, εχουν ωραιο προσωπο... μπορω να πω οτι τις καλοβλεπω..με την προυποθεση να μην ειναι συν 20κιλα απο το κανονικο και να ντυνονται ωραια για τα κιλα τους. Η γυναικα είναι ωραιο να έχει καμπύλες τι λεμε τωρα!!!! Συμφωνω βεβαια το να ξερει καποια να ντυνεται δεν εχει να κανει με τα κιλα και δεν μιλαω για κραυγαλεες περιπτωσεις παχουλων.Μιλαω για τις λεγομενες νταρντανογυναικες και νομιζω ειναι πολυ πιο γοητευτικες και ελκυστικες απο τις αδυνατες. Εσυ ξέρεις να ντύνεσαι?
anwnymh29 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Η γυναικα είναι ωραιο να έχει καμπύλες τι λεμε τωρα!!!! Εσυ ξέρεις να ντύνεσαι? Ναι..δεν μου εχουν κανει καποια κριτικη επ'αυτου. 1
Liverpool89 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Συμφωνω βεβαια το να ξερει καποια να ντυνεται δεν εχει να κανει με τα κιλα και δεν μιλαω για κραυγαλεες περιπτωσεις παχουλων.Μιλαω για τις λεγομενες νταρντανογυναικες και νομιζω ειναι πολυ πιο γοητευτικες και ελκυστικες απο τις αδυνατες. Προτιμω μια νταρντανα με φορεμα, παρα με κολαν. Ολα σχετικα ειναι. Οσο και να μην φαινεται ωραια μια γυναικα με ρουχα, μπορει να αλλαξεις γνωμη αν την δεις με εσωρουχα μονο... Την εχω πάθει...ολες οι γυναικες ωραιες ειναι, αρκει να βγαζοθν μια γλυκά και οχι ξινιλα ή να βριζουν 1
DDevil Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Προτιμω μια νταρντανα με φορεμα, παρα με κολαν. Ολα σχετικα ειναι. Οσο και να μην φαινεται ωραια μια γυναικα με ρουχα, μπορει να αλλαξεις γνωμη αν την δεις με εσωρουχα μονο... Την εχω πάθει...ολες οι γυναικες ωραιες ειναι, αρκει να βγαζοθν μια γλυκά και οχι ξινιλα ή να βριζουν εισαι δικος μας και εσυ .... αργησες αλλα εκδηλώθηκες! Τι να βριζει ρε θα την πετάξω στη θαλασσα ουστ ξινομουρες και "αφεντρες" το πουλο!
anwnymh29 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Προτιμω μια νταρντανα με φορεμα, παρα με κολαν. Ολα σχετικα ειναι. Οσο και να μην φαινεται ωραια μια γυναικα με ρουχα, μπορει να αλλαξεις γνωμη αν την δεις με εσωρουχα μονο... Την εχω πάθει...ολες οι γυναικες ωραιες ειναι, αρκει να βγαζοθν μια γλυκά και οχι ξινιλα ή να βριζουν Eμ ετσι ειναι..δεν ερωτευεσαι τα κιλα,ουτε την κυνηγας με τον λιπομετρητη.Λιγη γλυκα φτανει και περισσευει για να σε κερδισει.Αυτο ισχυει και για τις γυναικες. 2
Liverpool89 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Ασχετα τι μου αρεσει στο ματι, με κερδισε η κοπελα μου που την λες κανονικη... τον χειωνα μαζι με μενα μπαινουμε στον ογκο. Δεν παχαινει οτι και να κανουμε, μονο αν κάτσει σπιτι, τρωει κοιμαται και ξανατρωει
anwnymh29 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Εγω αν ημουν λεσβια με την νταρντανα θα πηγαινα οχι με την αδυνατη 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα