Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω αν ημουν λεσβια με την νταρντανα θα πηγαινα οχι με την αδυνατη :P

Eιχα μια τυπισσα  γνωστη αλλα ρε φιλε πολύ αδυνατη γυμνασμένη μεν αλλα αδυνατη της κανω μια μερα δεν παιρνεις 3-4 κιλά??? μου λεει αμα πάρω θα είναι και λιπος και μετα πως θα το διωξω κτλπ δηλαδή τωρα αυτή ειχε κολλημα αμα θα πάρει λιγο λιπος. Αφου είχαμε βγει εξω και δεν εφαγε ουτε ένα κομμάτι πιτσα! Αυτό είναι το άλλο ακρο βασικα. Δηλαδη δεν είμαι από τους τυπους που τρωω κάθε μερα μαλακιες και δεν γυμνάζομαι ποτε αλλα δεν τρωω ουτε μια φορά και ζυγιζω τα πάντα. Είναι 'ακρα αυτά και εχει αποδειχθεί ότι με τα ακρα δεν μπορεις να μιλησεις κιολας πχ να τους πεις ότι ναι μεν αυτό που λες ως ένα σημειο είναι σωστο αλλα πρεπει να ακολουθήσεις και μια άλλη στρατηγική. Ετσι και το πεις αυτό εγινες εχθρος τους!

Παντως αυτή αμα ειχε 4-5 κιλά χαλαρα θα της την έπεφτα αλλα τωρα έτσι δεν με εφτιαχνε. Πολύ αδυνατη.

• Like 1
  • Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eιχα μια τυπισσα  γνωστη αλλα ρε φιλε πολύ αδυνατη γυμνασμένη μεν αλλα αδυνατη της κανω μια μερα δεν παιρνεις 3-4 κιλά??? μου λεει αμα πάρω θα είναι και λιπος και μετα πως θα το διωξω κτλπ δηλαδή τωρα αυτή ειχε κολλημα αμα θα πάρει λιγο λιπος. Αφου είχαμε βγει εξω και δεν εφαγε ουτε ένα κομμάτι πιτσα! Αυτό είναι το άλλο ακρο βασικα. Δηλαδη δεν είμαι από τους τυπους που τρωω κάθε μερα μαλακιες και δεν γυμνάζομαι ποτε αλλα δεν τρωω ουτε μια φορά και ζυγιζω τα πάντα. Είναι 'ακρα αυτά και εχει αποδειχθεί ότι με τα ακρα δεν μπορεις να μιλησεις κιολας πχ να τους πεις ότι ναι μεν αυτό που λες ως ένα σημειο είναι σωστο αλλα πρεπει να ακολουθήσεις και μια άλλη στρατηγική. Ετσι και το πεις αυτό εγινες εχθρος τους!

Kοιτα ωραιοι και οι κοιλιακοι και οι τρικεφαλοι δεν λεω..μην υποτιμαμε τωρα και τα γυμνασμενα κορμια.Στα δικα μου ματια ομως ειναι πιο σεξουαλικη μια ζουμερη γυναικα.

Αν και πλεον εχω κοψει και εγω τις διατροφικες μαλακιες,ακομα και την μπυρα κλαψ (λογω δουλειας) , αν επιθυμησω ενα κομματι πιτσα θα το φαω δεν υπαρχει λογος να γινεσαι φιτνες φρικ.

• Like 1
Δημοσ.

Με τρόπο πολύ απολαυστικό για τους παρευρισκόμενους. :-D

Τα κομάντο του πεσιματος δεν μασάνε φιλε έχουν κάνει σκληρη εκπαιδευση.

Πάνε και σε μια παρέα με τύπισσες αμα λάχει και τους λενε πως η φιλη τους είναι μια κουκλα και πρέπει να την γνωρισουν. :confused:  :devil:

Δημοσ.

Τα κομάντο του πεσιματος δεν μασάνε φιλε έχουν κάνει σκληρη εκπαιδευση.

Θα έγραφα τι κάνουν τα κομάντο της χυλόπιτας αλλά φαντάζομαι το ξέρεις ήδη.

• Like 5
Δημοσ.

Θυμάμαι κάτι μηνυματα πριν κανα δυο μήνες που έλεγες όταν έλειπα ότι "για τον συγκεκριμενο βάζω στοίχημα πως δεν έχει πρόβλημα να γνωρισει οποια θέλει." θες να τα θυμηθούμε? :cry:  :devil:

επισης βρές μου έναν που κάνει πεσιματα και δεν τρώει χυλοπιτες... προσεξε όμως θέλω έναν σοβαρο παιχτη του αθλήματος όχι παιδάκια που κάθονται στη γωνια και κράζουν οσους αθλούνται.

Δημοσ.

Θυμάμαι κάτι μηνυματα πριν κανα δυο μήνες που έλεγες όταν έλειπα ότι "για τον συγκεκριμενο βάζω στοίχημα πως δεν έχει πρόβλημα να γνωρισει οποια θέλει." θες να τα θυμηθούμε? :cry:  :devil:

επισης βρές μου έναν που κάνει πεσιματα και δεν τρώει χυλοπιτες... προσεξε όμως θέλω έναν σοβαρο παιχτη του αθλήματος όχι παιδάκια που κάθονται στη γωνια και κράζουν οσους αθλούνται.

Μη το παίρνεις προσωπικά, υπάρχουν πολλοί που χαρίζουν γέλιο.

Δε θυμάμαι ακριβώς τι έγραψα σ αυτό που αναφέρεσαι και κυρίως δε θυμάμαι σε τι πλαίσιο το έγραψα, αλλά ένα πράγμα που κάνει κρά είναι ότι το να γνωρίσεις δεν αποκλείει τη χυλοπιτα. Βασικά, είναι προϋπόθεση.

Anyway δε με απασχολεί τι συμβαίνει όταν κάποιος κάνει καμάκι, εκτός από το γέλιο που προκύπτει όταν το κάνει αντί για να φλερτάρει εκεί που δεν περνάει το καμάκι. Αυτό είναι απόλαυση.

• Like 1
Δημοσ.

Για πες να μάθουμε και εμείς σαν γνώστης της πίτας

Δημοσ.

Έχω το "ελάττωμα" πως δεν έχω εσωτερική φωνή, δηλαδή αυτό που πιστεύω για κάποιον θα του το πω μπροστά του, δεν θα το αποσιωπησω για να γίνω αρεστός. Απο προσωπική εμπειρία αυτό χωρίζει τις γνωριμίες μου σε δύο κατηγορίες, αυτούς που σέβονται αυτό που έχω να πω (άσχετα αν συμφωνούν ή όχι) και με τους οποίους συναναστρέφομαι περισσότερο, και αυτούς που το απορρίπτουν για τον Α ή Β λόγο (συνήθως επειδή η προσωπική εικόνα που έχουν πλάσει για το άτομό τους δεν επιδέχεται κριτικής) με τους οποίους έχω τυπική σχέση. Η πρώτη κατηγορία με βρίσκει συμπαθή ενώ η δεύτερη στη μεγάλη πλειονότητα όχι, γενικά όπως έγραψα δεν είναι καλό να είσαι απόλυτα ειλικρινής αλλά έτσι είμαι σαν χαρακτήρας.

Δημοσ.

Συμπαθής είμαι σε όσους λέω πάντα "ναι", ή σε όσους "χαϊδέυω τ' αυτιά" (εσκεμμένα ή μη).

Αντιπαθής (μη αρεστός), σε όσους είμαι ο εαυτός μου.

Με ενδιαφέρει να τα έχω καλά με τον εαυτό μου, όμως.

Άρα, το τι λένε οι άλλοι, ή το τι νομίζω ότι νομίζουνε για μένα, δεν έχει μεγάλη, πλέον, σημασία.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μη το παίρνεις προσωπικά, υπάρχουν πολλοί που χαρίζουν γέλιο.

Δε θυμάμαι ακριβώς τι έγραψα σ αυτό που αναφέρεσαι και κυρίως δε θυμάμαι σε τι πλαίσιο το έγραψα, αλλά ένα πράγμα που κάνει κρά είναι ότι το να γνωρίσεις δεν αποκλείει τη χυλοπιτα. Βασικά, είναι προϋπόθεση.

Anyway δε με απασχολεί τι συμβαίνει όταν κάποιος κάνει καμάκι, εκτός από το γέλιο που προκύπτει όταν το κάνει αντί για να φλερτάρει εκεί που δεν περνάει το καμάκι. Αυτό είναι απόλαυση.

Καλα δεν θα πάς να φλερτάρεις εκει που βλεπεις οτι η άλλη δεν γουστάρει για αυτο και απαντησα στην δημητρα οτι η ξινιλα μέχρι τέρμα δεν βοηθάει την κατασταση. Αν και πιστευω πως αμα σε κάποια αρεσει κάποιος δεν θα ειναι ξινή.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε συ, ετσι οπως το περιγραφεις ειναι σαν να περιμενεις κατω απο το δεντρο να πεσουν τα ωριμα (/σαπια) φρουτα. Τα πιο ωραία ειναι αυτα που χρειαζονται να τα δουλεψεις/να τα κυνηγήσεις.

Στο θεμα. Η αλήθεια ειναι οτι αισθάνομαι ανασφαλεια. Αλλα και παλι προτιμω να μη γλυφω /τη μη κολακεια απο το να είμαι συμπαθης.

Δημοσ.

Ρε συ, ετσι οπως το περιγραφεις ειναι σαν να περιμενεις κατω απο το δεντρο να πεσουν τα ωριμα (/σαπια) φρουτα. Τα πιο ωραία ειναι αυτα που χρειαζονται να τα δουλεψεις/να τα κυνηγήσεις.

Στο θεμα. Η αλήθεια ειναι οτι αισθάνομαι ανασφαλεια. Αλλα και παλι προτιμω να μη γλυφω /τη μη κολακεια απο το να είμαι συμπαθης.

Τι να δουλεψεις? αμα δεν γουστάρει η άλλη δεν γουστάρει εκτος και αν ειναι περιπτωση τραβάτε με και ας κλαιω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...