Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες,ζοριζεστε πολυ. Το κομπλεξ ισως ειναι περισσοτερο δικο σας. Η ωραια γυναικα δεν ειναι κανενα εξωγηινο πλασμα. Ειναι ενας κανονικος ανθρωπος Ισως οι αμυνες της να ειναι πιο μεγαλες γιατι γνωριζει οτι η εικονα της ελκει ευκολοτερα τα αρσενικα. Αν ομως ειναι απροσπελαστη αυτο δεν εγκειται στην ομορφια της αλλα στο χαρακτηρα της.

Να πω επισης(επειδη ειπωθηκε και αυτο) οτι δεν εγινε απαραιτητα καμια εκπτωση νου απο τη φυση προκειμενου να το παρει σε καλλος! Ουτε επειδη ειναι ομορφη αναζητα κατ' αναγκη τον κοιλιακο,το αμαξι κτλ κτλ κτλ σαν αντιτιμο.

Οποτε αν τις βλεπετε με κανεναν εμφανισιακα κατωτερο ειναι γιατι εκεινος δεν εθεσε ως εμποδιο τον ιδιο του τον εαυτο αλλα ουτε και εκεινη σταθηκε στην εικονα!

Ακριβώς, αυτή είναι η απάντηση....με απλά ελληνικά ορμα στην ωραία ( όποια θεωρείς εσύ). Όσο κάθεσαι και κάνεις αναλύσεις κάποιος άλλος την... Μπιπ.

• Απαντ. 431
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πιστευω μαθαινεις πως πεφτουν οι ωραιες γυναικες οταν παψεις να τις βλεπεις σαν αντικειμενα που πεφτουν, κανουν κρακ μπουμ, σπρωχνονται, και ειναι φρουτα προς εκμεταλλευση και ικανοποιηση. Καταλαβαινω ειναι τροπος του λεγειν ομως κρυβει μια σταση ζωης για να αποποιηθεις ευθυνων και πρωτοβουλιας δρασης. Ειναι μια ανοιχτη αγορα, το ζητουμενο ειναι τι προσφερει και τι βαζει στο τραπεζι (εκτος απο τα @@ του) ο καθενας για να αποκτησει μια τετοια γυναικα. 

• Like 3
Δημοσ.

Παιδες,ζοριζεστε πολυ. Το κομπλεξ ισως ειναι περισσοτερο δικο σας. Η ωραια γυναικα δεν ειναι κανενα εξωγηινο πλασμα. Ειναι ενας κανονικος ανθρωπος Ισως οι αμυνες της να ειναι πιο μεγαλες γιατι γνωριζει οτι η εικονα της ελκει ευκολοτερα τα αρσενικα. Αν ομως  ειναι απροσπελαστη αυτο δεν εγκειται στην ομορφια της αλλα στο χαρακτηρα της.

Να πω επισης(επειδη ειπωθηκε και αυτο) οτι δεν εγινε απαραιτητα καμια εκπτωση νου απο τη φυση προκειμενου να το παρει σε καλλος! Ουτε επειδη ειναι ομορφη αναζητα κατ' αναγκη τον κοιλιακο,το αμαξι κτλ κτλ κτλ σαν αντιτιμο. 

Οποτε αν τις βλεπετε με κανεναν εμφανισιακα κατωτερο ειναι γιατι εκεινος δεν εθεσε ως εμποδιο τον ιδιο του τον εαυτο αλλα ουτε και εκεινη σταθηκε στην εικονα!

Like, αλλά και μια ερώτηση. Πιστεύεις ότι όταν οι γυναίκες θελήσουν να παντρευτούν, επιλέγουν ευκολότερα κάποιον που παρέχει μια έστω θεωρητική ασφάλεια ως άτομο-καριέρα-ιδιοσυγκρασία-πακέτο, ή κάποιον που τις ελκύει περισσότερο; Ποιόν τείνουν να επιλέξουν με μεγαλύτερη ευκολία;

πιστευω μαθαινεις πως πεφτουν οι ωραιες γυναικες οταν παψεις να τις βλεπεις σαν αντικειμενα που πεφτουν, κανουν κρακ μπουμ, σπρωχνονται, και ειναι φρουτα προς εκμεταλλευση και ικανοποιηση. Καταλαβαινω ειναι τροπος του λεγειν ομως κρυβει μια σταση ζωης για να αποποιηθεις ευθυνων και πρωτοβουλιας δρασης. Ειναι μια ανοιχτη αγορα, το ζητουμενο ειναι τι προσφερει και τι βαζει στο τραπεζι (εκτος απο τα @@ του) ο καθενας για να αποκτηση μια τετοια γυναικα. 

Εγώ έχω την εντύπωση, πάντως, ότι η γυναίκα σε διαλέγει, στις διάφορες φάσεις της. Αν δεν θέλει, ό,τι κι αν βάλεις στο τραπέζι, αυτά που έγραψες θα πάρεις, θα πάρω, θα πάρουμε.

• Like 2
Δημοσ.

Στα λόγια μου έρχεσαι! Κόμπλεξ, στο ζενίθ τα κορίτσια, δυστυχώς!

Άμα το ίδιο post το έκανε άντρας, θα είχε άλλη αντιμετώπιση πάντως. :P

• Like 1
Δημοσ.

Like, αλλά και μια ερώτηση. Πιστεύεις ότι όταν οι γυναίκες θελήσουν να παντρευτούν, επιλέγουν ευκολότερα κάποιον που παρέχει μια έστω θεωρητική ασφάλεια ως άτομο-καριέρα-ιδιοσυγκρασία-πακέτο, ή κάποιον που τις ελκύει περισσότερο; Ποιόν τείνουν να επιλέξουν με μεγαλύτερη ευκολία;

Μακαρι να ηξερα να σου απαντησω. Δε μπορω να γενικευσω. Καθε γυναικα εχεις τις προτεραιτητες της. Η ασφαλεια παιζει σιγουρα . Το πως οριζεται ομως αυτο ειναι υποκειμενικο.Αν δηλαδη ειναι σε συναισθηματικο επιπεδο ή οικονομικο ή κοινωνικο κτλ. Ισως εκεινο,που μπορω να πω,ειναι οτι αν θελει να παντρευτει η ελξη απο μονη της δεν αρκει.

• Like 1
Δημοσ.

Μακαρι να ηξερα να σου απαντησω. Δε μπορω να γενικευσω. Καθε γυναικα εχεις τις προτεραιτητες της. Η ασφαλεια παιζει σιγουρα . Το πως οριζεται ομως αυτο ειναι υποκειμενικο.Αν δηλαδη ειναι σε συναισθηματικο επιπεδο ή οικονομικο ή κοινωνικο κτλ. Ισως εκεινο,που μπορω να πω,ειναι οτι αν θελει να παντρευτει η ελξη απο μονη της δεν αρκει.

Συμφωνώ κι επαυξάνω. Είναι αυτό που εμείς οι άντρες ονομάζουμε πακέτο.

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα με εχει μπερφεψει,την συνανταω εξω(μετα απο καιρο γτ ειχαμε χαθει)και να μ πιανει συζυτηση,ενιωθα απο τον τροπο που μ κοιτουσε οτι ηθελε να τις προτεινω να βγουμε,τι λεω οποτε θελει να μ στηλει να βγουμε και χαρουμενη μ απαντησε πως θα μ στηλει συντομα,περασαν 3 μερες κ τπτ...ξερω λιγο αλλα αμα γουσταρε θα εστελνε και την επομενη μερα

Τι κανω;ειναι και σε σχεση...

Αμα δεν στηλει στελνω εγω;

Να ξεκαθαρισω την θεση μ απο πρωτο ραντεβου;

Κολλημα αδεερφε

τί μου θύμησες τώρα. κάποτε στην παρέα ήταν μιά κοπελιά η οποία είχε χρόνια σχέση. Με τα πολλά και τα λίγα βρήκε και καποιον άλλον παράλληλα με τον «παλιό». κάποια στιγμή κανονίσαμε έξοδο σαν παρέα και πάει ο παλιός στο χώρο μόνος του και σκάει και αυτή μαζί με τον νέο γκόμενο με το αυτοκίνητο του. λογικό ήταν να εκνευριστεί ο «παλιός» και σηκώθηκε και έφυγε. Εδώ να σημειωθεί πως κανένας δεν ήξερε ότι ο ένας τα είχε με τη «δική» του.μετα από μία εβδομάδα μου έλεγε τί επακολούθησε η λεγάμενη κοπελιά, και μάλιστα είχε μεγάλη απορία για ποιό λόγο εκνευρίστηκε. προσπαθουσε κιόλας να το εκλογικεύσει. η τύπισσα βγήκε σε μία έξοδο της και με τους ΄δυο γκόμενους και είχε και δίκιο από πάνω και οι υπόλοιποι συμπλεγματικοί. χμμμ! τελικώς βρήκε και τρίτο τον οποίο τον παράτησε και αυτόν καθώς έφυγε εξωτερικό.

Δημοσ.

Kαποια στιγμη, πρεπει και τα δυο φυλα να φερθουν με ρεαλισμο.
Ειμαστε ολοι θνητοι/φθαρτοι ανθρωποι.
Οποιος ψαχνει την τελειοτητα, δεν θα την βρει.
Τι ζητα λεει η γυναικα και πρασινα αλογα.
Οκ, ο καθενας εχει καποιες στοιχειωδεις απαιτησεις.
Αλλα να πατανε στη γη.
Δηλαδη ρε κοπελια, εισαι με καποιον πχ για την εξασφαλιση/σιγουρια, αλλα αμα πανε στραβα τα πραγματα, θα τον παρατησεις; Υπαρχει απολυτη σιγουρια; Και αμα πας με αλλον, εχεις κανενα συμβολαιο οτι εκει θα ειναι παντα ολα μια χαρα;
Ή ρε φιλε εισαι μαζι με καποια, αμα παρει λιγα κιλα, ειναι να την πεταξεις; Ή η επομενη θα ειναι παντα στυλατη;

Πιστευω οτι πρεπει πρωτα να τα βρουμε με τον εαυτο μας, και να βρει οποιος θελει κατι σταθερο, 'ντομπρο' ατομο.
Ειναι πολυ ευκολο να μας ξυνιζει το ενα το αλλο.
Η σχεση εχει συμβιβασμους εκατερωθεν, αλλα να ξερουμε που ειναι η ουσια και που οχι.
Ο ανδρας ή η γυναικα, οταν υπαρχει οντως καλο υλικο,
δεν ειναι υπολογιστης να ψαχνουμε καθε λιγο να τον κανουμε...αναβαθμιση!

Λοιπόν μυστικό δεν υπάρχει αλλά ισχύει κατά κορον αυτό που είπε ένας συμφορουμιτης.
Μεγάλο ποσοστό γυναικών ακόμα και σε μεγάλη ηλικία > 35 έχει κομπλεξικα θέματα.
Το βλέπω παντού γύρω μου, με αποτέλεσμα τα τελευταία 5 χρόνια να έχω ξεκοψει από πολλές φίλες μου...
Ο μόνος τρόπος είτε για άντρα είτε για γυναίκα προκειμένου να κάνει ΥΓΙΉ σχέση είναι να αφήσει τους κομπλεξισμους και να κάνει το πρώτο βήμα.

Δυστυχώς τα κόμπλεξ ένας άντρας δεν τα αντιλαμβανεται άμεσα, για αυτό και καλό είναι η γκομενα να περνάει ένα quick check από αδερφή, φίλη, ξαδέρφη, γενικά άλλη γυναίκα που μπορεί να το αντιληφθεί.
Μετά το 2ο ραντεβού δλδ περάστε την μια "βόλτα" από την αδερφή/παιδική φίλη /κλπ σας

Χαιρομαι που μια γυναικα, ειναι ρεαλιστρια να αναγνωρισει το αυτονοητο:

οτι παιζει πραγματικα πολυ κομπλεξ στις γυναικες.

Το χω ξαναπει, θα το πω και παλι.

Ενας ξαδερφος μου παντρευτηκε μια πολυ ξηγημενη κοπελα, οχι ομορφη, αλλα χαρακτηρας - σπαθι!

Ξερετε τι μου εκμυστηρευτηκε με τρομερη ειλικρινεια; Και προφανως οχι απο δικη της εμπειρια, γιατι οπως ειπα ειναι τρομερα εξηγημενη, αλλα απο αλλες...'καριες'...:

"εμεις οι γυναικες, αμα δουμε κανενα καλο παιδι, θελουμε να το πατησουμε απο κατω..."

---

Αν και για μια σχεση η ομορφια δεν ειναι αυτη που θα την στηριξει σε βαθος χρονου, αλλά υπαρχουν αλλοι σημαντικοι παραμετροι οπως χαρακτηρας/σεβασμος/αγαπη/επικοινωνια κλπ,
αναγνωριζω οτι ειναι δικαιωμα καποιου να κυνηγα την ομορφια...
η οποια παντως, κι αυτη ειναι πολυ σχετικη,
καθως εμενα μπορει να μου αρεσει μια που δεν ειναι ομορφη,
αλλα μου ειναι ομως ελκυστικη...

Υπαρχει και η ελκυστικοτητα, περα απο την ομορφια...

• Like 1
Δημοσ.

Να ειχανε μονο οι γυναικες τα κομπλεξ καλα θα ητανε :cry:

hulk για μενα επρεπε να κανεις κινηση για εξοδο. Αφου την ειδες οτι ηθελε κιολας.

Αφου δεν ξέρεις τον γκομενο της και δεν ειναι φιλος σου.

Δημοσ.

Να ειχανε μονο οι γυναικες τα κομπλεξ καλα θα ητανε :cry:

hulk για μενα επρεπε να κανεις κινηση για εξοδο. Αφου την ειδες οτι ηθελε κιολας.

Αφου δεν ξέρεις τον γκομενο της και δεν ειναι φιλος σου.

Μαλακια είπες τώρα.σεβασμός στον άλλον,δεν κάνουμε αυτά που δεν θέλουμε να μας κάνουν και το κυριότερο αυτό το πράγμα το κάνουν μόνο οι γυναίκες

• Like 1
Δημοσ.

Μαλακια είπες τώρα.σεβασμός στον άλλον,δεν κάνουμε αυτά που δεν θέλουμε να μας κάνουν και το κυριότερο αυτό το πράγμα το κάνουν μόνο οι γυναίκες

Που ξερω φιλε μου οτι ο τύπος σεβεται την γκομενα του και δεν την έχει ξενερωσει ωστε αυτη να ψάχνεται αλλου?

Δημοσ.

Παιδες,ζοριζεστε πολυ. Το κομπλεξ ισως ειναι περισσοτερο δικο σας. Η ωραια γυναικα δεν ειναι κανενα εξωγηινο πλασμα. Ειναι ενας κανονικος ανθρωπος Ισως οι αμυνες της να ειναι πιο μεγαλες γιατι γνωριζει οτι η εικονα της ελκει ευκολοτερα τα αρσενικα. Αν ομως ειναι απροσπελαστη αυτο δεν εγκειται στην ομορφια της αλλα στο χαρακτηρα της.

Είσαι λίγο λάθος. Μια ωραία γυναίκα και δη μια που περνάει για μοντέλο, έχει απίστευτα κόμπλεξ. Από πολύ απλά μέχρι χαζά.

Είχα φίλη μοντέλο και δεν άντεξα για πολύ.

Χαιρομαι που μια γυναικα, ειναι ρεαλιστρια να αναγνωρισει το αυτονοητο:

οτι παιζει πραγματικα πολυ κομπλεξ στις γυναικες.

Το χω ξαναπει, θα το πω και παλι.

Ενας ξαδερφος μου παντρευτηκε μια πολυ ξηγημενη κοπελα, οχι ομορφη, αλλα χαρακτηρας - σπαθι!

Ξερετε τι μου εκμυστηρευτηκε με τρομερη ειλικρινεια; Και προφανως οχι απο δικη της εμπειρια, γιατι οπως ειπα ειναι τρομερα εξηγημενη, αλλα απο αλλες...'καριες'...:

"εμεις οι γυναικες, αμα δουμε κανενα καλο παιδι, θελουμε να το πατησουμε απο κατω..."

Αυτό ισχύει σε ποσοστό 99,9%.

Ειλικρινά δεν ξέρω και δεν αντιλαμβάνομαι γιατί άλλες "πατάνε" τα καλά παιδιά. Εικαζω λόγω αδυναμίας χαρακτήρα του άντρα.

Έχω γνωστό που είναι παιδί μάλαμα, γίνεται χαλί να τον πατήσεις όταν του ζητήσεις κάτι και δεν τον έχει καβαλησει μόνο η γυναίκα του αλλά και το σόι της.

Και αναρωτιέσαι μετά, αρκεί η αγάπη σε ένα ζευγάρι..; πόσο να αντέξει ο άλλος ...;

Αλλά κάπου φταίει και αυτός, οπότε ίσως καλά να πάθει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...