Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν ενάμιση μήνα ξεκίνησε να με πονάει κάπου έντονα το αυτί. Μια το ένα μια το άλλο πήγα σε ωρλμου εξέτασε τις αμυγδαλες και κατευθείαν μου λέει ότι έχω χρόνια αμυγδαλιτιδα αμυγδαλιτιδα και μου έγραψε αντιβιωση.Να πω ότι είμαι 18 χρονών. Πήγα πάλι σήμερα στον ίδιο ωρλ με εξετάζει και του λέω πως ο πόνος έχει υποχωρήσει σε μεγάλο βαθμό απλά νιώθω κάποιες μικροενωχλησεις ακόμα. Μου λέει μην αγχώνεσαι δεν είναι κάτι. Μπορεί να είναι καμία άτυπη νευραλγια και επίσης μου είπε να κάνουμε κάποιες εξετάσεις για τον λαιμο μα δούμε αν έπιασε η αντιβιωση.Το μόνο που νιώθω τώρα από τα συμπτώματα που είχα(στην αρχή πίνακα σε πολλά μέρη του προσώπου ελαφριά. Τώρα νιώθω μια μικρή πίεση μόνο στα μάγουλα. Τέλος πάντων πάτησα στο ίντερνετ για νευραλγια προσώπου και μου έβγαζε κάτι για νευραλγια τριδυμου νευρου που το παθαίνουν 3-4 άτομα ανά 100000 και σπάνια κάτω από 50 χρονών και χρειάζεται χειρουργείο.Απο τότε που το διάβασα αυτό παθαίνω κρίσεις πανικού.Ξερετρ τίποτε επίπλου θέματος ?

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ ξέρω να μην ψάχνεις τα συμπτώματά σου στο Internet. 9/10 αυτό που έχεις είναι καρκίνος και 1/10 κάτι σούπερ σπάνιο και θανατηφόρο.

• Like 5
Δημοσ.

Μπορεις να επισκεφτεις και οδοντιατρο σχετιζεται πολλες φορες καποια οδοντογενης αιτιολογία, υπαρχει και ειδικοτητα της οδοντιατρικης στον Στοματοπροσωπικο πονο και μπορεις να πας και σε ιατρείο πόνου επίσης.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεις να επισκεφτεις και οδοντιατρο σχετιζεται πολλες φορες καποια οδοντογενης αιτιολογία, υπαρχει και ειδικοτητα της οδοντιατρικης στον Στοματοπροσωπικο πονο και μπορεις να πας και σε ιατρείο πόνου επίσης.

Δηλαδη αν ειναι θεμα στοματοπροσωπικο να φανταστω ο ωρλ δεν θα το βρησκε?

διαθήκη εκανες?

Οχι ακομα αλλα αν αυτο που εχω δεν περασει θα κανω και θα τα αφυσω ολα σε σενα

Sofa25.jpg

τωρα παιζεις με τον πονο μου

Εγώ ξέρω να μην ψάχνεις τα συμπτώματά σου στο Internet. 9/10 αυτό που έχεις είναι καρκίνος και 1/10 κάτι σούπερ σπάνιο και θανατηφόρο.

Δεν λεω δικιο εχεις.Εγω για παραδειγμα αν διαβασω στο ιντερνετ για καποια παθηση που σχετιζεται με καποιο προβλημα που εχω τοτε νομιζω οτι εχω τα συμπτωματα που ανφερει.

Δηλαδη αν ειναι θεμα στοματοπροσωπικο να φανταστω ο ωρλ δεν θα το βρησκε?

Οχι ακομα αλλα αν αυτο που εχω δεν περασει θα κανω και θα τα αφυσω ολα σε σενα

τωρα παιζεις με τον πονο μου

Δεν λεω δικιο εχεις.Εγω για παραδειγμα αν διαβασω στο ιντερνετ για καποια παθηση που σχετιζεται με καποιο προβλημα που εχω τοτε νομιζω οτι εχω τα συμπτωματα που ανφερει.

Για παραδειγμα παλεοτερα καπου διαβασω για βουητο στα αυτια και μετα για 2 μερες νομιζα οτι ειχα και εγω

Δημοσ.

Μπορει να σχετιζεται ναι. Στη σχολη εχουμε μαθημα εμεις οι οδοντιατροι ΩΡΛ επειδη πολλες φορες σχετιζονται οι διαφορες διαταραχες και δινουν συμπτωματα (του στυλ ωταλγια εκ τριδυμου κτλ). Οποτε θα σου προτεινα να δεις καποιον ειδικευμενο σε αυτο οδοντιατρο (υπαρχει και στην οδοντιατρικη σχολη αλλα δε ξερω απο ραντεβου τι παιζει) η μπορεις να πας σε εναν αναισθησιολογο. Επισης παντα μπορεις να παρεις και μια δευτερη φνωμη απο αλλον ΩΡΛ.

Δημοσ.

Μπορει να σχετιζεται ναι. Στη σχολη εχουμε μαθημα εμεις οι οδοντιατροι ΩΡΛ επειδη πολλες φορες σχετιζονται οι διαφορες διαταραχες και δινουν συμπτωματα (του στυλ ωταλγια εκ τριδυμου κτλ). Οποτε θα σου προτεινα να δεις καποιον ειδικευμενο σε αυτο οδοντιατρο (υπαρχει και στην οδοντιατρικη σχολη αλλα δε ξερω απο ραντεβου τι παιζει) η μπορεις να πας σε εναν αναισθησιολογο. Επισης παντα μπορεις να παρεις και μια δευτερη φνωμη απο αλλον ΩΡΛ.

Εχω παει σε 2 ωρλ.Οταν λες εξειδικευμενο οδοντιατρο πως ακριβως να τον αναζητησω?

Εχω παει σε 2 ωρλ.Οταν λες εξειδικευμενο οδοντιατρο πως ακριβως να τον αναζητησω?

Παντος πιστευεις οτι ειναι κατι σημαντικο?Πες την αληθεια θα το αντεξω εξαλλου ο τελευταιος 1μιση μηνας ηταν ο χειροτερος της ζωης μου απο θεμα πανικου δεν θα με πειραξει αυτο.Το πολυ πολυ οπως ειπα και απο πανω να κανω μια διαθηκη και αυτο ηταν ολο.

Δημοσ.

Δηλαδή ρε αδερφέ, πώς το σκέφτεσαι, πήγες σε 2 γιατρούς και λες ..μπα, άμπαλοι θα είναι, κάτσε να ρωτήσω τους επιστήμονες στο μπλαμπλα;

• Like 11
Δημοσ.

Δηλαδή ρε αδερφέ, πώς το σκέφτεσαι, πήγες σε 2 γιατρούς και λες ..μπα, άμπαλοι θα είναι, κάτσε να ρωτήσω τους επιστήμονες στο μπλαμπλα;

μπορει καποιος να χει περασει κατι παρομοιο ή απλα να γνωριζει δυο πραγματα που μπορει να με βοηθησουν

μπορει καποιος να χει περασει κατι παρομοιο ή απλα να γνωριζει δυο πραγματα που μπορει να με βοηθησουν

δεν θα ρωταγα τπτ αν ο ωρλ πανω στα λογια του δεν ανεφεραι την λεξη νευραλγια

Δημοσ.

Mην ανησυχεις φιλε η επιστημονικη ομαδα του ινσομνια τελεσοπιν είναι εδώ για να σε βοηθησει.

χαιρομαι....ξερεις αν υπαρχει εδω μεσα τπτ σε ψυχολογικη υποστηριξη?Με γοητευει πολυ η ιδεα μιας ψυχολογικης υποστηριξης

Ρίξε ένα googlarisma στο ιντερνετ και θα βρεις.. γραψω στοματοπροσωπικος πονος και θα βρεις

Οκ..απο περιεργεια τι ειπαμε οτι σπουδαζεις?

Δημοσ.

Αφου με τη θεραπεια που σου εδωσε βελτιωθηκε η κατασταση μην αγνωνεσαι

Κανε οτι σου πει και θα περασει τελειως

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...