chris023r Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Καλησπερα.Τον Σεπτεμβριο του 2012 (9/2012) αγορασα απο το ΠΛΑΙΣΙΟ ενα σκληρο δισκο WD Scorpio Black 750GB. Εκεινη την εποχη ο σκληρος κοστιζε 92,92 €. Επανω στην αποδειξη γραφει κατα λεξη πως το προϊον "συνοδευεται με 5 ετη εγγυηση της Πλαισιο Computers".Σημερα (1/8/2016) ο σκληρος τα επαιξε.Αυτο που θα ηθελα απο εσας ειναι καποιες συμβουλες σχετικα με το πως να χειριστω το θεμα της επισκευης ή αντικαταστασης του. Δηλ. :1. Αν μου ζητησουν να το στειλω ΕΓΩ στην αντιπροσωπεια, δεχομαι ή οχι; 2. Αν μου ζητησουν να χρεωθω ΕΓΩ τα μεταφορικα προς το ΠΛΑΙΣΙΟ, δεχομαι ή οχι; 3. Αν το προϊον δεν μπορει να επισκευασθει και ταυτοχρονα δεν υπαρχει καποιο αλλο για να το αντικαταστησουν, τι γινεται; Ρωταω τα παραπανω γιατι εχουν παρελθει τα πρωτα δυο χρονια της εγγυησης που σε καλυπτει η νομοθεσια.Ευχαριστω εκ των προτεων.
nikos1982 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 μονο το πλαισιο κανει αντικατάσταση αφου γραφει 5 χρονια εγγυηση πλαισιο.απλα να ξερεις οτι αν ειναι να σου κοψουν πιστωτικο θα σου που οτι ειναι στην τιμη που εκανε πριν καταργηθεί.απλα μην το δεκτής.μονο αντικατάσταση με ιδιο η καλυτερο η πιστωτικό στην τιμη που αγοραστικέ οπως ορίζει ο νόμος.
Xristaras12 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Αρχικά διάβασε αυτό εδώ για να ξέρεις τι γίνεται http://www.insomnia.gr/topic/536024-%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%89%CF%84/ Απ ότι βλέπω μόνο 500αρη black έχουν,καλά ξεμπερδέματα εύχομαι. ο δίσκος καλύπτεται απο 5ετη εγγύηση οπότε μια χαρά σε πιάνει η νομοθεσία,δεν βλέπω τον λόγο να μην σε πιάνει.
hackerW32 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 εμενα παντος οταν μου χαλασε ενας 600αρης green wd μου δωσανε 750αρη blue 6 μηνες μετα την αγορα. αυτο βεβαια ειχε γηνει πριν 3 χρονια, δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα