Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά!

Εδώ και κάμποσο καιρό είμαι κάτοχος της κάρτας γραφικών GeForce GTX 960 και ανά τακτά χρονικά διαστήματα μου έρχονται updates. Το πρόβλημα είναι ότι αυτά τα updates μου πιάνουν χώρο στον σκληρό με αποτέλεσμα να μου έχει μειωθεί αρκετά.

Η ερώτησή μου είναι η εξής. Μπορώ να διαγράψω τα παλιά updates της κάρτας για να εξοικονομήσω χώρο ή θα κάνω ζημιά; Νομίζω πως βρήκα τον φάκελο με τα updates ο οποίος έχει μέγεθος 15GB. Δείτε και τη φώτο πιο κάτω.

post-161517-0-16114600-1470120562_thumb.jpg

Δημοσ.

Δεν θα κάνεις καμια ζημιά σβήσε τα και εγω αυτο ειναι το πρώτο πράγμα που κάνω οταν περνάω τους drivers

• Like 1
Δημοσ.

Στον Καιάδα!

Ένα χρόνο τα έχεις, πολύ τα κράτησες.

Εδώ που τα λέμε όμως, είναι με τα καλά τους στην nvidia; 20 φάκελοι με drivers να πιάνουν 15gb; Αυτός ο ρημαδο-installer τους δε "βλέπει" ότι υπάρχουν πολύ παλιοί οδηγοί στον φάκελο της nvidia για να τους διαγράψει;

Δημοσ.

Έχω στον C: SSD 120GB και τον έβλεπα να μειώνεται συνεχώς ο χώρος. Τα πέταξα τώρα και ηρέμησα.

Επίσης αυτό που λες γιατί δε διαγράφει αυτόματα τους παλιούς drivers, όταν γίνεται κάθε φορά update, κατεβάζει και αποθηκεύει το .exe αρχείο στις λήψεις το οποίο πιάνει και αυτό αρκετό χώρο. Θα ήταν προτιμότερο να το αποθήκευε προσωρινά ή να το διέγραφε...

Δημοσ.

Δες επίσης και τον φάκελο "C:\Program Files\NVIDIA Corporation\Installer2", εαν έχει αρχεία μέσα, μπορείς να τα σβήσεις άφοβα.

Δημοσ.

Δες επίσης και τον φάκελο "C:\Program Files\NVIDIA Corporation\Installer2", εαν έχει αρχεία μέσα, μπορείς να τα σβήσεις άφοβα.

Έλεος εκει μέσα εχω αρχεία 4 gb :P

Δημοσ.

Εγώ έχω 5.5GB εκεί μέσα. Όλα διαγραφή ή αφήνω κάτι;

Δημοσ.

Εγώ πάλι όταν κυκλοφορήσει κάποιος καινούργιος driver σβήνω τον παλιό και βάζω τον καινούργιο. Αν και της NVIDIA το κάνουν μόνοι τους όταν πας να κάνεις εγκατάσταση τον καινούργιο.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...