Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

H 6χρονη κόρη μιας γνωστής κάπου τσίμπησε το "την γαμήσαμε", το καταννόησε ως κάτι που λέμε όταν τα πράγματα στραβώνουν άσχημα, και το επανέλαβε σε μια ανάλογη κατάσταση μπροστά στη μάνα της.

Και φυσικά, αφού η μάνα της κόντεψε να χάσει όλο της το μαλλί, την πήρε από κοντά και

"-...να σου πω αγάπη μου...Αυτό που είπες τώρα δεν είναι καλή κουβέντα, να ξέρεις. Την λένε καμμιά φορά οι μεγάλοι βέβαια, αλλά είναι πολύ κακιά κουβέντα και εσύ που είσαι παιδάκι δεν πρέπει να μάθεις να την λες, γιατί μετά ο κόσμος θα λέει ότι η μανούλα σου δεν είναι καλή που δεν σου εξήγησε ότι δεν πρέπει να τη λες και θα θυμώνουν και με εμένα αλλά και με εσένα. Εντάξει αγάπη μου; Θα σταματήσεις να την λες;"

"-...και τί να λέω καλέ μαμά;"

"-...ε μπορείς να λες, <<την κάτσαμε την βάρκα>>."

"-...εντάξει μανούλα".

Και την επόμενη φορά που έκατσε στραβή, πετάγεται η μικρή : "...πω-πω...Την γαμήσαμε την βάρκα...".

Και μου 'χει κολλήσει άσχημα.

Δημοσ.

εχω ακουσει τα παρακατω...

κερδαγε ο ολυμπιακος, αρχινισε το ματσ, αυτουνου του παιχτη, τρακερνω το αμαξι, ειχαμε μαλωμο χθες με το αγορι μου, 

εχω τεντονιτιδα, μυριζουν οι αμασχαλες μου, μου ξαναμαρεσει αυτο το παιχνιδι, η εταιρια μικροσοφτ ειναι η καλυτερη, βαλε μου βετζινα στο αμαξι, ενα σουβλακι με μουστραδα, ψητοπουλο κοτο θα φαμε σημερα,

εχω σπιτι εναν ειδικο υπολογιστη, στενοχωριεμαι, ανοιξε το φως, σβησε την λαμπα, ελα σπιτι γρηγορα αλλα σιγα σιγα στον δρομο....

Από όλα αυτά πάντως το 1 είναι σωστό :P Κανονικά νομίζω το σωστό είναι στενοχωριέμαι και όχι στεναχωριέμαι :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...