paylidis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Και φυσικά μαύρα... Εχει τυχει μια φορά να ζητησω αποδειξη για να την καταθεσω στη δουλεια και μου την εδωσαν κανονικά.
zio10 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Και φυσικά μαύρα... Από το poolit κλπ παίρνεις απόδειξη; (Σοβαρά το ρωτάω).
bedazzled Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ξέρω, δεν το έχω χρησιμοποιήσει, σε αντίθεση με τα ταξί. 1
paylidis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Από το poolit κλπ παίρνεις απόδειξη; (Σοβαρά το ρωτάω). οχι, αφου σου λεει ειναι σαν να μοιραζεσαι το φαι στην ταβερνα και οχι οτι παρεχεις υπηρεσίες που πληρωνεσαι ! χαχαχααχα! 1
Poolit Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Από το poolit κλπ παίρνεις απόδειξη; (Σοβαρά το ρωτάω). Ο νόμος δεν το επιτρέπει - https://poolit.zendesk.com/hc/el/articles/209648049 1
zio10 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Bedazzled, μήπως είναι και τα ταξί στον ίδιο νόμο ρε συ!
bedazzled Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Zio με την αναδουλειά που βαράνε ξέρω αρκετούς που τρώνε το ψωμί των ΚΤΕΛ δουλεύοντας μαύρα... όταν βέβαια τους τρώει το ψωμί το Uber, τότε δεν τους αρέσει. 1
skiabox Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Zio με την αναδουλειά που βαράνε ξέρω αρκετούς που τρώνε το ψωμί των ΚΤΕΛ δουλεύοντας μαύρα... όταν βέβαια τους τρώει το ψωμί το Uber, τότε δεν τους αρέσει. Ε ναι. Έχουν επενδύσει 100άδες χιλιάδες στην κλειστή οικονομία. Βέβαια πας ανάποδα από τον υπόλοιπο πλανήτη και από την ανθρώπινη φύση οπότε είναι μεγάλο ρίσκο.
zio10 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Zio με την αναδουλειά που βαράνε ξέρω αρκετούς που τρώνε το ψωμί των ΚΤΕΛ δουλεύοντας μαύρα... όταν βέβαια τους τρώει το ψωμί το Uber, τότε δεν τους αρέσει. Το uber πάλι ταξί δεν είναι; Δεν μπορεί να μπει όποιος ταξιτζής θέλει; Άρα δεν τους τρώει ακριβώς το ψωμί, τους δίνει μια επιλογή ακόμα! (Εκτός αν κάνω λάθος, δεν τις ξέρω καλά αυτές τις υπηρεσίες).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα