Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και παλι οι devs πουλησουν δεν πουλησουν πρεπει να πληρωνουν κατοσταρι τον χρονο για το app store και τους τρωει και ποσοστα απο τα κερδη

βαλε και φορο καθε χωρας και καταληγεις να πληρωνεις 3-4€ για ενα notepad της προκοπης

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειναι σεβαστή η άποψη του καθενός αλλα οταν καθόμαστε και μιλάμε για πράγματα τα οποία δεν γνωρίζουμε, έτσι απλα για να υμνήσουμε την ποιότητα της κάθε Apple, απλα δεν είμαστε "σοβαροί", ούτε βγαίνει απο την συζήτηση κατι. 

Μιλάω βάσει δικής μου εμπειρίας έχοντας αγοράσει εφαρμογές/παιχνίδια και από τα 2 ψηφιακά καταστήματα στις 2 πλατφόρμες.

Αυτό αφορά το μέσο χρήστη άσχετα αν δε το θεωρείς εσύ σοβαρό.

Αν εσύ τρέχεις Kali με Linux installer στην Android συσκευή σου και χαίρεσαι, απλά δεν είσαι ο μέσος χρήστης ούτε εκείνος με τον οποίο ασχολείται η πλειοψηφία των app developers.

Αν βρεις στοιχεία και απο τις δυο πλατφορμες παρέθεσε τα. Αν είσαι developer και εκ των έσω μπορεις να δώσεις καποια πληροφορια πάλι δεκτο. Αλλα το να συζηταμε μεταξυ μας για τα περισσότερα fps του Assassin's Creed στο 6s, εεε καλλίτερα να την κάνουμε αυτη την συζήτηση σε ενα καφέ/μπαρ.... Δεν προσφέρει κατι... 

Καλύτερα να κάνουμε τη συζήτηση σε καφέ/μπαρ;;;  σε καφέ/μπαρ;;;;;;;   :-(

Που νομίζεις ότι βρίσκεσαι; Σε κάνα δικαστήριο ή σε κάνα φόρουμ επιστημονικής κοινότητας;

Ζητάς στοιχεία. Εσύ τι έκανες πέρα από το να επαναλαμβάνεις στα τελευταία πόστ "αν βρεις στοιχεία" και αν είσαι dev" και αν και αν; Αν θες στοιχεία ψάξε στο Google να βρεις τι λένε οι ίδιοι οι devs. Φαντάζομαι θα ξέρεις να το χρησιμοποιείς καλύτερα από εμένα που "μιλάω για πράγματα που δε γνωρίζω".

Τουλάχιστον έδωσα 2 παραδείγματα. Και φυσικά και παίζει ρόλο η αγορά των παιχνιδιών στις mobile συσκευές άσχετα αν δεν ενδιαφέρει εσένα προσωπικά.

Στο τέλος, οι χρήστες του android γνωρίζουν πολυ καλά γιατι επιλέγουν android. Είναι σαν να λες σε εναν power-user Linux, οτι είναι φτηνιαρης και δεν ξέρει τι χάνει που δεν βάζει Windows... O κάθε ενας έχει διαφορετικές ανάγκες και υποστηριζουμε διαφορετικες ομάδες...   :-D

Τελείως άστοχο. Μιλάς για λειτουργικά υπολογιστών με συγκεκριμένες λειτουργίες/χρήσεις  ενώ εγώ συγκρίνω app stores για smartphones. Και δε χρησιμοποίησα κανένα χαρακτηρισμό για καμία ομάδα χρηστών.

Το ότι το AppStore είναι πιο κερδοφόρο για τους devs οφείλεται στη πολιτική πωλήσεων που ακολουθεί η εκάστοτε εταιρεία και στο target group της κάθε πλατφόρμας. Τώρα από που προέκυψε το "φτηνιάρης" μόνο εσύ το ξέρεις, ίσως έτσι νιώθεις, δικαίωμά σου δε κρίνω. :)

Και εγώ χρήστης Android είμαι και δε νιώθω καθόλου "φτηνιάρης" πάντως  :-D

Δημοσ.

Άλλο παράδειγμα που αφορά τη ποιότητα των εφαρμογών: ενώ έχουμε τόσες επιλογές στο Android, γιατί όταν ήρθε στο Play Store η εφαρμογή Prisma έπεσαν οι servers της εταιρείας από τους πολλούς χρήστες;

Α. Επειδη ειχε δημιουργηθει το hype απο το iOS και τρεξανε ολοι να κατεβασουν, για να μη τους λενε οι φιλοι με iphone οτι εχει ελλειψεις το play store.

B. Δεν εχει καλους σερβερ η google. 

:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...