Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Τι μου θυμησες....Φρεσκοαραβωνιασμενος πριν κατι 10ετιες πηγα στην Κυμη το χωριο της γυναικας μου . Τα πεθερικα μου μου εφεραν μια μπυρα....Επειδη δεν επιναν ποτε ειχε ληξει σχεδόν ενα χρονο ....Κατι περιεργο στην γευση αλλα τιποτα παραπανω...Φυσικα ηπια μονο δυο γουλιες. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2016 από Γιάννης Platano
Leokatana Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Αν δεν εχει ξινιση τοτε ειναι μια χαρα απλα δεν θα εχει την κλασική γευση της συγκεκριμενης μπυρας. Συνήθως η ζημιά γίνεται στη βαρελίσια αν δεν υπάρχει συντήρηση απο το κατάστημα.
ALLisCHAOS Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Με τη σειρά μου να δηλώσω σήμερα ζωντανός και χωρίς εντερικές διαταραχές 1
zio10 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Περα απο την πλακα τα προιοντα προς πωληση εχουν εναν καλο δεικτη ασφαλειας πριν γινουν ακαταλληλα προς καταναλωση (καθε περιπτωση φαγωσιμου/φαρμακου/ποτου κλπ διαφερει αναλογα το ειδος αλλα και την αποθηκευση). Ναι η ποιοτητα πεφτει, μερικες φορες και εντος ημερομηνιας ληξης (υπο προυποθεσεις) αλλα γενικοτερα δεν θεωρουνται ακαταλληλα απο την επομενη μερα τουλαχιστον οχι χωρις προσωπική ευθύνη, τουτεστιν μην κραξεις γαλακτοβιομηχανια που 3 μερες μετα την επισημη ημερομηνια ληξης μυριζει ξυνιλα. Εν ολοιγοις εαν εμπιστευεσαι τον ευατο σου σε θεματα ορασης/γευσης/οσφρησης/ενστικτου (; ) μεταξυ αλλων για το προϊον τσεκαρε το και καταναλωσε το. Εαν όχι και κατι σε χαλαει διωξ' το για να μην αγχωνεσαι. Συμφωνώ, δεν έχουν κανένα διακόπτη μέσα που ενεργοποιείται 00:01 της ημερομηνίςα λήξης και τα κάνει ακατάλληλα, μια ενδεικτική ημερομηνία είναι! Τι μου θυμησες....Φρεσκοαραβωνιασμενος πριν κατι 10ετιες πηγα στην Κυμη το χωριο της γυναικας μου . Τα πεθερικα μου μου εφεραν μια μπυρα....Επειδη δεν επιναν ποτε ειχε ληξει σχεδόν ενα χρονο ....Κατι περιεργο στην γευση αλλα τιποτα παραπανω...Φυσικα ηπια μονο δυο γουλιες. Έχω πιει μέχρι και 7ετίας ληγμένες μπύρες! 1
xpapias Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Καλα που ο Τσακ δε γραφει στο μπλαμπλα παντως!
zio10 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Καλα που ο Τσακ δε γραφει στο μπλαμπλα παντως! Εγώ αλήθεια λέω πάντως, σιγά μη γράψω ψέματα ειδικά σε τέτοιο θέμα... 1
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 το τι ληγμενα τυρια κασερια σαλαμια τρως στις πιτσες το τι ληγμενες αλοιφες στα μεζεδοπωλεια ξηρους καρπους, πατατακια, προτηγανισμενες πατατες, κονσερβες δεν λεγεται χωρις να το παρω χαμπαρι σε μικρο καφε στην χανιωτη επινα ληγμενα gordons space πριν καμια ~10ετια στο τεταρτο το καταλαβα εκανα παραπονα και μου ειπαν.. σιγα μωρε, δεν παθαινεις τιποτα... αν τον δωσεις τον εχουν σκισει οτι εχει χαλασμενα ασχετα αν ειναι ποτο η δεν ξερω τι.κατα τα αλλα εχω φαει πιει αρκετα ληγμενα σε διαφορα προιοντα και ειμαι μια χαρα.δηλαδη να βλεπεις να σου λενε οτι ληγουν τα corn fleiks ειναι λιγο παραξενο.ειιναι τελειως ξηρα τροφη.αλλα ναι πρεπει να υπαρχει ημερομηνια σε ολα τα προιοντα.κατα τα αλλα εχω πετυχει 2 φορες μιλκο να ει αι χαλασμενο πριν την ωρα του.
tomato9 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Συμφωνώ, δεν έχουν κανένα διακόπτη μέσα που ενεργοποιείται 00:01 της ημερομηνίςα λήξης και τα κάνει ακατάλληλα, μια ενδεικτική ημερομηνία είναι! Έχω πιει μέχρι και 7ετίας ληγμένες μπύρες! απογορευαν και την καταναλωση αλκοολ επι επταετιας? 1
zio10 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 απογορευαν και την καταναλωση αλκοολ επι επταετιας? Δεν είμαι τόσο μεγάλος 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 απογορευαν και την καταναλωση αλκοολ επι επταετιας? Οχι...Μονο πριν το δημοψηφισμα του 1969 και αν θυμαμαι καλα και τα πρωτα χρονια της μεταπολιτευσης 1-2 μερες πριν καθε εκλογη . 1
zio10 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Οχι...Μονο πριν το δημοψηφισμα του 1969 και αν θυμαμαι καλα και τα πρωτα χρονια της μεταπολιτευσης 1-2 μερες πριν καθε εκλογη . Αυτό με τις εκλογές το έχω ακούσει κι εγώ, μήπως έστω και τυπικά ισχύει ακόμα;
agamoi-thytai Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Κάπου είχα διαβάσει πως οι μπύρες (Όχι το νερόπλυμα Amstel , Heineken κλπ) δεν λήγουν στην πραγματικότητα. Την ημ.λήξης της έχουν για το θέμα της γεύσης και όχι γιατί μπορείς να πάθεις κάτι.
zio10 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Κάπου είχα διαβάσει πως οι μπύρες (Όχι το νερόπλυμα Amstel , Heineken κλπ) δεν λήγουν στην πραγματικότητα. Την ημ.λήξης της έχουν για το θέμα της γεύσης και όχι γιατί μπορείς να πάθεις κάτι. Αυτές που είχα πιει εγώ είχαν μια ελαφρά αλλοίωση αλλά όχι ότι δεν πίνονταν και με τίποτα πάντως...
xpapias Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Σημαντικό το οποιο δε γνωρίζω. Το αλουμινιο στο κουτακι δεν αλλοιωνεται εε; Ουτε σκουριαζει εξ ορισμου, σωστα;
zio10 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Σημαντικό το οποιο δε γνωρίζω. Το αλουμινιο στο κουτακι δεν αλλοιωνεται εε; Ουτε σκουριαζει εξ ορισμου, σωστα; Νομίζω αλλοιώνεται λίγο...στη δικιά μου περίπτωση σε κουτί ήταν και είχαν μια κάπως «μεταλλική» γεύση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα