haris_216 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 ή φαντασου να καταφερει να ψησει και τις 2 για 3ο και πανω στην καταλληλη στιγμη να τον πιάσει κοψιμο και να χάσει την ευκαιρια. Δε νομίζω να έχει θέμα εκεί. Αν καταφέρει και τις ψήσει και χρειαστεί ,θα ρίξει μια ατάκα "κορίτσια αρχίστε εσείς κι...έρχομαι". 1
DDevil Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Τί συζητάμε τώρα... Τέλος πάντων δεν θα πας στο κρεβάτι με τη μπουκιά στο στόμα, άνοιγμα της βραδιάς θα γίνει απλά. Ο καθενας με τις στρατηγικές του. Γνωμη μου να χωθείς σχετικα γρηγορα και να χέσεις το φαϊ (θα φάτε μετα θα την πάς για καμια κρέπα) ούτως ή αλλως για να σε φωναξε σπιτι της .... το πολύ να πιειτε κανα ποτάκι και μέσα στην ώρα πρεπει να έχεις κανει την επιθεσουλα σου πολύ πολύ αμα τσινισει υποχωρεις. Δεν μπορει να σου πει τιποτα αμα εισαι ευγενικος και πριν και μετά.Και αμα σου πει μην ψαρωσεις ξεκινα κράξιμο εσυ με κάλεσες πες της πας καλά? ή μου κανεις πλάκα? αλλα πρεπει να είναι τρελη η άλλη. Όταν η άλλη σε φωναξει σπιτι καίγεται μπορει να ξενερωσει αμα το αργησεις δεν σε καλεσε εκει για φιλοσοφικες κουβέντες. Εγω πριν πάω θα της ελεγα πιο φαϊ βρε μωρο μου για να φάω θα ερθω εκει? αστον μην σε βάζω κοπο τωρα .... μασαζακι ξέρεις να κανεις? είμαι λιγο πιασμένος τελευταια εγω ξέρω να κανω αλλα δεν φτάνω ντάξει αμα θελει στη τελικη τοσο πολύ να σε ταϊσει πες οκ και φαε λιγο .... μετα φάε πολύ από το άλλο.... 1
gnsX Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 -Θες να πάμε για καφε; -Άστο μη σε βάζω σε έξοδα, θα μας πιάσει και κανα τρεμουλο απο την καφεΐνη. Μασαζάκι ξέρεις να κανεις; Είμαι λίγο πιασμενος και δε φτάνω. Α δε μου πες, καταπινεις; Ε φίλε; Καλά δε τα λέω; 5
DDevil Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 -Θες να πάμε για καφε; -Άστο μη σε βάζω σε έξοδα, θα μας πιάσει και κανα τρεμουλο απο την καφεΐνη. Μασαζάκι ξέρεις να κανεις; Είμαι λίγο πιασμενος και δε φτάνω. Α δε μου πες, καταπινεις; Ε φίλε; Καλά δε τα λέω; Oχι δεν τα λες καλά. Στην 1η περιπτωση καταρχήν δεν στέκει αυτος που προτεινει καφέ να πει τέτοια στην δευτερη περιπτωση όταν η άλλη σου λεει ελα από το σπιτι σημαινει πως έχει κάτι συγκεκριμενο στο μυαλο της. Στο σπιτι θα ειστε ο 2 σας. Επισης εγω ημουν ευγενικος σε ότι και αν προτεινα ενώ εσυ γινεσαι χυδαίος ή μαλλον πας να ριξεις σε μενα ότι είμαι. Παρτε το χαμπάρι κάποιοι αμα δεν κανετε ντου εκει που πρεπει θα χάνετε ευκαιριες και οι γυναικες θα σας κοροϊδεύουν μετα στις φιλες τους ή στον επομενο. Σε καλει σπιτι της αυτό τα λεει όλα χωρις περισσοτερες αναλυσεις αν παλι παρεξήγησες όπως χωθηκες διακριτικα θα υποχωρήσεις δεν τρέχει κάτι ή τουλάχιστον δεν τρέχει για οσους τα έχουν καλα με τον εαυτο τους γιατι για εκεινους που είναι ανασφαλείς είναι προσβολή το Χ. Για μενα δεν είναι πα΄ντως. Πρεπει να κανεις κάποιες παραδοχες για να προχωρήσεις παρακατω σε αυτή τη ζωη η μια είναι ότι το Χ μπορει να το φάς ανα πασα στιγμη ειτε επειδή φταις ειτε επειδή όχι αμα φταις θα ψάξεις να διορθωσεις αυτό που εφταιξε αν δεν φταις τοτε οκ δεν ψάχνεις τιποτα και η ζωη συνεχιζεται. ΥΓ Επισης σε καφεδες και τετοια και εκει καλο είναι να βρεις έναν τροπο να δειξεις τις προθεσεις σου όχι τιποτα άλλο μην απασχολούμε μετα και 20-30 ατομα στα φορουμ να απαντάνε στο αν με γουσταρει τελικα ή απλα βγηκαμε για καφέ 2
tomato9 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Άκυρο παιδιά μου έστειλε το πρωί μήνυμα η πρώην μου και τα ξαναβρήκαμε Insomniac η πρωην?
sargio01 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Ο καθενας με τις στρατηγικές του. Γνωμη μου να χωθείς σχετικα γρηγορα και να χέσεις το φαϊ (θα φάτε μετα θα την πάς για καμια κρέπα) ούτως ή αλλως για να σε φωναξε σπιτι της .... το πολύ να πιειτε κανα ποτάκι και μέσα στην ώρα πρεπει να έχεις κανει την επιθεσουλα σου πολύ πολύ αμα τσινισει υποχωρεις. Δεν μπορει να σου πει τιποτα αμα εισαι ευγενικος και πριν και μετά.Και αμα σου πει μην ψαρωσεις ξεκινα κράξιμο εσυ με κάλεσες πες της πας καλά? ή μου κανεις πλάκα? αλλα πρεπει να είναι τρελη η άλλη. Όταν η άλλη σε φωναξει σπιτι καίγεται μπορει να ξενερωσει αμα το αργησεις δεν σε καλεσε εκει για φιλοσοφικες κουβέντες. Εγω πριν πάω θα της ελεγα πιο φαϊ βρε μωρο μου για να φάω θα ερθω εκει? αστον μην σε βάζω κοπο τωρα .... μασαζακι ξέρεις να κανεις? είμαι λιγο πιασμένος τελευταια εγω ξέρω να κανω αλλα δεν φτάνω ντάξει αμα θελει στη τελικη τοσο πολύ να σε ταϊσει πες οκ και φαε λιγο .... μετα φάε πολύ από το άλλο.... Μέσα είσαι Γενικά είναι θέμα το πως πάει απο την αρχή η φάση γι αυτό και λέγεται πως στον έρωτα δεν υπάρχουν στρατηγικές και οδηγοί. Άκυρο παιδιά μου έστειλε το πρωί μήνυμα η πρώην μου και τα ξαναβρήκαμε Σαν να λέμε η δικιά σου συνωμότησε με το Σύμπαν!! χαχα 1
mylo Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Το μυαλό της είναι στάνταρ ότι πήγε στο ότι σε έκοψε και όχι στο ότι πηγές τουαλέτα να τον παίξεις;
soteras Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Τουλάχιστον αν πας να φας στην πρωην να έχεις αδιάσει πριν γιατί αν πας σπιτι μετά απο καιρό και πας τοαλετα απευθείας θα σε στείλει στον αγύριστο
star12 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 παιδια εχω αυριο ραντεβου με μια που γνωρισα στο τιντερ και μου πε να ρθω σπιτι τις εχει μαγειρεψει μουσακα λετε να τη παθω και γω; 1
DDevil Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 παιδια εχω αυριο ραντεβου με μια που γνωρισα στο τιντερ και μου πε να ρθω σπιτι τις εχει μαγειρεψει μουσακα λετε να τη παθω και γω; Σοβαρα τωρα? ή τρολιν? ε ρε κολλημα με το φαϊ ..... φιλε ξερεις τι θα ψηνομουν πολύ να κάνω αμα πηγαινα σε κανα τέτοιο σπιτι και εγω καλεσμένος? να παιζαμε κανα παιχνιδι ερωτήσεων και οποιος έχανε να έβγαζε και από ένα ρουχο! Πωπω ολο φαγητά και πολιτικα και για την ανεργια μιλανε εχω βαρεθεί
tomato9 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Σοβαρα τωρα? ή τρολιν? ε ρε κολλημα με το φαϊ ..... φιλε ξερεις τι θα ψηνομουν πολύ να κάνω αμα πηγαινα σε κανα τέτοιο σπιτι και εγω καλεσμένος? να παιζαμε κανα παιχνιδι ερωτήσεων και οποιος έχανε να έβγαζε και από ένα ρουχο! Πωπω ολο φαγητά και πολιτικα και για την ανεργια μιλανε εχω βαρεθεί κι εγω ζουγανελης.. 1
evabb Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Παικτουρι πρωτο ραντεβου και σε τραπεζωσε ... Στο 2ο θα φας μαζι με τα πεθερικα Έλα μου ντε. Πρώτο ραντεβού κάλεσμα σπίτι; και μάλιστα σε κάποιον που δεν έχει δει ποτέ από κοντά; συνήθως είναι κανας καφές σε ουδέτερο έδαφος δηλαδή καφετέρια. Η να σε τυλιξει ήθελε ή να σε πηδηξει και το χεσιμο την αηδιασε/ξενερωσε. 1
*nenya* Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Ε η κοπελα ηταν μαλλλον της αποψης οτι ο ερωτας περναει απ'το στομαχι και θα ηθελε σεξ για επιδορπιο. Οταν ομως μπλεκει και η τουαλετα στην υποθεση τοτε ναι, χαλαει το πραμα :Ρ 1
xpapias Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Κλασικη περιπτωση αποτυχημενου ραντεβου. Δόκτορα εσύ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα