Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στον στρατό είχαμε ένα πουμακι, που μύριζαν και αντί να τα πλύνει έβαζε κουνουπέλαιο, δύο μέρες τσάμπα μαστούρα όμως την τρίτη μέρα τον πετάξαμε έξω μαζί με τα σεντόνια.τον αγοράσαμε υγρό σαπούνι για σφουγγάρισμα να τα πλένει.Δεν ήξερε ελληνικά να διαβάζει και δεν έφερε αντίρρηση.να σαι καλά ατακαν!

Στον στρατο όταν ειχα παει εγω ειχαν βγαλει έναν από διπλα και του εριξαν σαμπουαν ρε και τον ελουσαν με το λαστιχο :cry:  :cry: :cry:  

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αν έρθει κάποιος πλυμενος, σενιαρισμενος με όλα τα καλα αρώματα και τέτοια αλλά ειναι κλανιαρης βρωμερος;

Ποιον απ τους δυο θα διαλεγατε;

Bασικα αυτα τα 2 σπανια πανε μαζι. Αν ο αλλος ειναι κλανιαρης κι αρεσκεται να τις αμολαει 24/24 μπροστα σε κοσμο κι οχι απλα οποτε ειναι αναγκη, τοτε συνηθως ειναι γενικα βρωμυλος.

Δημοσ.

Κατσίβελοι-ΡΠ και Πομ τα χειρότερα λέσια, στον στρατό και IRL.

Τυχερός όποιος τους έφαγε στην μάπα στον κοιτώνα, ιδίως καλοκαίρια που ψοφούσαν και οι μύγες με την μπόχα.

Εμάς ο αρχί-βρωμίλος στην μονάδα ήτο Ελ(στο κέντρο είχαμε κατσίβελους και ΡΠ,ευτυχώς για λίγο),κάπου στα 130+ κιλά. 4 μήνες έκατσε το βύσμα και ποτέ δεν έπλυνε χέρια, ούτε φυσικά έκανε μπάνιο. Αυτό άνοιξη-καλοκαίρι στην Εβρολίγκα με 35αρια. Λαχταριστή λεπτομέρεια ότι κάθε βράδυ την έδινε στο κρεβάτι και φυσικά δεν σκουπίζοταν.

Μέχρι να τον πιάσουμε για πυροφάνι και axe-ing αυτή η κατάσταση, μετά έκανε παράπονα για bulling και τον διώξανε(πήρε τηλέφωνο το βύσμα) και πήγε σπίτι του.Τουλάχιστον κανένας άλλος δεν τον έφαγε στην μάπα μετά από εμάς.

Περί του θέματος τώρα,

τι να κάμω; Δεν θα τον ξανακαλέσω στο σπίτι μου ή/και θα τον πω ότι είναι εντάξει να μην βγάλει την χαβο... παπούτσια εάν σπάσει ο διάολος το ποδάρι και με ξανάρθει.

Δημοσ.

Κατσίβελοι-ΡΠ και Πομ τα χειρότερα λέσια, στον στρατό και IRL.

Τυχερός όποιος τους έφαγε στην μάπα στον κοιτώνα, ιδίως καλοκαίρια που ψοφούσαν και οι μύγες με την μπόχα.

Εμάς ο αρχί-βρωμίλος στην μονάδα ήτο Ελ(στο κέντρο είχαμε κατσίβελους και ΡΠ,ευτυχώς για λίγο),κάπου στα 130+ κιλά. 4 μήνες έκατσε το βύσμα και ποτέ δεν έπλυνε χέρια, ούτε φυσικά έκανε μπάνιο. Αυτό άνοιξη-καλοκαίρι στην Εβρολίγκα με 35αρια. Λαχταριστή λεπτομέρεια ότι κάθε βράδυ την έδινε στο κρεβάτι και φυσικά δεν σκουπίζοταν.

Μέχρι να τον πιάσουμε για πυροφάνι και axe-ing αυτή η κατάσταση, μετά έκανε παράπονα για bulling και τον διώξανε(πήρε τηλέφωνο το βύσμα) και πήγε σπίτι του.Τουλάχιστον κανένας άλλος δεν τον έφαγε στην μάπα μετά από εμάς.

Πωπω μου 'ρχεται να ξερασω! Ευτυχως ειμαι κοπελα και δε θα τα περασω ποτε αυτα! Εκει στο στρατο μαζευονται παντα οι μεγαλυτεροι βρωμιαρηδες. Εχω ακουσει πολλες ιστοριες σαν αυτην.

Δημοσ.

Μη νομίζετε, υπάρχουν και άνθρωποι με μεγαλύτερα προβλήματα από εμάς.

Φαντάζεστε τι γίνεται με τους σκαφάτους;

460309591-sign-reads-no-shoes-on-board-a

Δημοσ.

Bασικα αυτα τα 2 σπανια πανε μαζι. Αν ο αλλος ειναι κλανιαρης κι αρεσκεται να τις αμολαει 24/24 μπροστα σε κοσμο κι οχι απλα οποτε ειναι αναγκη, τοτε συνηθως ειναι γενικα βρωμυλος.

Δε μ απαντησες ποιον θα καλαγες σπιτ
Δημοσ.

Μη νομίζετε, υπάρχουν και άνθρωποι με μεγαλύτερα προβλήματα από εμάς.

Φαντάζεστε τι γίνεται με τους σκαφάτους;

460309591-sign-reads-no-shoes-on-board-a

Και που θα φορέσω αυτά;

boat-shoes-3.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Πωπω μου 'ρχεται να ξερασω! Ευτυχως ειμαι κοπελα και δε θα τα περασω ποτε αυτα! Εκει στο στρατο μαζευονται παντα οι μεγαλυτεροι βρωμιαρηδες. Εχω ακουσει πολλες ιστοριες σαν αυτην.

Αυτά τα λες εσύ, άλλες όμως το βρίσκανε ζσέξι.

Είχε και γυναίκα,αρραβωνιάρα και μας έλεγε η τύπισσα ότι θέλει να τον παντρευτεί και πόσο τυχερή είναι.

Βέβαια και εκείνη ήταν white-trash,αλλά το γεγονός ότι τέτοιο ανθρωποειδές είχε γυναίκα ήταν η έκπληξη της χρονιάς...

Θα σε γελάσω.

Αλλά ο κύριος είναι τελείως απόλυτος στο statement του

Εάν δεν μπορούμε να φοράμε τα boat shoes μας σε κότερα που θα τα βάζουμε;;;;

Που θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσίκα;

Δημοσ.

θα ρωτησω το αλλο,την θεματοθετρια.οταν εισαι εκτος σπιτιου,για δουλειες,και χρειαστει να πας σε σπιτι,τι κανεις;πας πρωτα για ντουσακι;αν ερξδι καποιος στο σπιτι σου,με μεγαλες πιθανοτητες να βρωμαν τα ποδια του,προτιμας να μην βγαλει παπουτσια;τον διωχνεις;του πλενεις τα ποδια;του δειχνει το μπανιο;του ετοιμαζεις το μπανιο;οταν πας σε ξενο σπιτι,χωρις να ηταν στο πλανο,βγαζεις παπουτσια;

Σε παρα πολλα σπιτια και ειδικα αν υπαρχουν μικρα παιδια βγαζεις παντα τα υποδηματα σου πριν μπεις στο σπιτι , ειναι ανεπιτρεπτο να μην κανει καποιος μπανιο καθε μερα ασχετο αν παει επισκεψη η οχι

Δημοσ.

Αυτά τα λες εσύ, άλλες όμως το βρίσκανε ζσέξι.

Είχε και γυναίκα,αρραβωνιάρα και μας έλεγε η τύπισσα ότι θέλει να τον παντρευτεί και πόσο τυχερή είναι.

Βέβαια και εκείνη ήταν white-trash,αλλά το γεγονός ότι τέτοιο ανθρωποειδές είχε γυναίκα ήταν η έκπληξη της χρονιάς...

Υπαρχουν κι αυτες  :-D  Κι εγω εχω γνωρισει κοπελα που ενω ολοι εμεις οι υπολοιποι δεν αντεχαμε απλα εναν φιλο μας καθε καλοκαιρι οταν γυρνουσε απο τη δουλεια κι εβγαζε τα παπουτσια και βρωμουσε ο τοπος κι ολοι τον βριζαμε να παει να πλυθει,αυτην οχι μονο δεν ελεγε τιποτα ποτε αλλα καθοταν και διπλα του ακριβως με τα ποδια του σχεδον μες τα μουτρα της.  :-( Κι οχι δεν ηταν απο αγαπη,ουτε οτι δε πολυμιλουσε,γιατι αλλες φορες μια χαρα του την ελεγε οπως οταν πηγαιναν για καφε κι αυτος φορουσε φορμες και του ελεγε στεγνα ''πως ηρθες ετσι ρε γυφτο ντρεπομαι να σε κυκλοφορω'' :cry:  :cry:  :cry:

Δημοσ.

Αυτο με την ποδαριλα ειναι γμσ τα... Παντως ειναι καποια ατομα που εχουν πραγματικα προβλημα! Δλδ στην θητεια μου στον στρατο ειδα πολλα οπως και οι περισσοτεροι... Φαση ο αλλος να βγαινει απο το μπανιο, φρεσκοπλυμενος, και μολις βγει να βρωμανε τα ποδια του. Η του αλλουνου βρωμουσαν πανω απο τα αθλητικα/αρβυλα (the fuck?!). Απο 1 ατομο μυριζε ολος ο θαλαμος, πραγματικα οταν επαιρνε αδεια ξεβρωμιζε ο τοπος, αλλα δεν μπορεις να του πεις και τιποτα γιατι τα επλενε αλλα και παλι βρωμουσαν! 

Το ιδιο ισχυει και για ατομα με βρωμερη μασχαλη, ξερω εναν συμμαθητη που ανεκαθεν βρωμουσε η μασχαλη οσο αποσμητικο και αν εβαζε... Ειναι στον οργανισμο ισως?

Δημοσ.

Εχω ενα φιλο που επειδη εχει προβλημα, και το γνωριζει, δεν βγαζει ποτε τα παπουτσια του σε ξενα σπιτια. Βασικα ουτε και στο δικο του αν εχει παρεα, εκτος αν εχει κανει μπανιο εκεινη την στιγμη. Αλλα το 99% απλα δεν πλενονται. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...