Προς το περιεχόμενο

Αστρονόμοι του Kepler υποδεικνύουν τους 20 κορυφαίους εξωπλανήτες που βρίσκονται σε κατοικήσιμη ζώνη


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα παιδιά στην Αφρική πεινάνε γιατί οι μεγάλοι στην Αφρική ασχολούνται με πολέμους, μαφίες και λοιπές ωραίες δουλειές αντί να ασχολούνται περισσότερο πχ με το πλανήτη και το σύμπαν. Αν τους πήγαιναν από τις "ανεπτυγμένες χώρες" 100000 φορτηγά με χρήματα το μόνο που θα κατάφερναν θα ήταν να τους έκαναν να σκοτώνονται πιο αποτελεσματικά και τα παιδιά θα πεινάγανε εξίσου με τώρα.

 
Οι Μεγάλοι στην Αφρική ασχολούνται με πολέμους, μαφίες και λοιπές ωραίες δουλειές, γιατι οι "ανεπτυγμένες χώρες" τους βάζουν να τα κάνουν για να τους εκμεταλεύονται, και μετά να το παίζουν και "πολιτισμένοι εξερευνητές" του διαστήματος.
Παιδεία χρειάζονται και εκει πέρα, και οχι 100000 φορτηγά με χρήμα... αλλα ποιος την έχασε για να την βρουν και εκει.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όχι φίλε όλοι οι άνθρωποι το ίδιο DNA έχουν. Φυσικά και οι "καλοί Ευρωπαίοι" τους ξεζούμισαν και τους άφησαν να σκοτώνονται. Το διαταύτα όμως είναι ότι αυτό που είπα ισχύει και καθώς δεν πρόκειται να έχουμε σύντομα Παγκόσμια Ειρήνη και ευημερία η έρευνα και η επιστήμη πρέπει να προχωράνε αν θέλουμε να υπάρχει κάποια ελπίδα για το μέλλον.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η αστρονομια με τα τηλεσκοπια που εχει αυτη τη στιγμη δεν ειναι τιποτα παρα ενας  γερος με καταρράχτη.Ισως αυτη η μελετη των αστρονομων να βοηθησει αλλα θα εχει πολυ λιγη σημασια μολις ξεκινησει να δουλευει το James Webb 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

​Και γιατί νομίζεις ότι συμβαίνει αυτό; Μήπως επειδή είναι "μαύροι"; Μήπως είναι από την φύση τους ηλίθιοι και εγκληματίες; Όχι φίλε μου. Η εκμετάλλευση από τον δυτικό κόσμο είναι που δεν τους έχει επιτρέψει να αναπτυχθούν, να μορφωθούν και να εκπολιτιστούν. Όταν χώρες τις Δύσης ανεβάζουν, υποστηρίζουν και χρηματοδοτούν δικτατορικά καθεστώτα για να εκμεταλλεύονται τον ορυκτό πλούτο και τις πρώτες ύλες, τους κρατούν επίτηδες σε ένα καθεστώς υπανάπτυξης και εμφυλίου πολέμου.

 

Τύπε είσαι ανιδεος κι γράφεις πράγματα που ούτε καν εσύ ο ίδιος έχεις πάει μια βόλτα να δεις..... Έχω εμπειρία και έχω πάει και σε μια Γκάνα τύπε.... Για ν μην σου πω σε σχεδόν την μιση βόρεια Αφρική.. Είσαι παντελώς λάθος σε απόψεις που έχεις διαμόρφωσει λόγο μόδας των καιρών....Αυτό έχω να πω σου πω μόνο....όταν πας έλα κι πες μας τις απόψεις σου, μέχρι τότε αρκεσου στο discovery Channel.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βεβαίως παιδεία χρειάζονται αλλά με την παρούσα κατάσταση αυτό δεν είναι δυνατό να επιτευχθεί για το σύνολο ή το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού, κατά τη γνώμη μου μόνο με άλμα της ανθρωπότητας (στο σύνολο της) προς τα μπρος θα μπορούσε να τους "τραβήξει" από το τέλμα που βρίσκονται. Το άλμα αυτό θα έρθει (πάλι κατά τη γνώμη μου) από την έρευνα και την επιστήμη. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εσείς που λέτε ότι περιμένετε σχόλιο για τα παιδιά της Αφρικής έχετε γίνει πιο κουραστικοί κι από αυτούς που τα γράφουν...

 

Τουλάχιστον μ' αυτούς γελάμε και λίγο...

πραγματικά και εδώ πραγματικά χρειάζεται μια παρέμβαση των ADMIN γιατί το έχετε κουράσει τρελά το θέμα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι φανταστικό. Μπαίνεις στο Insomnia και βλέπεις βρήκαν εξωπλανήτες = τα παιδιά στην Αφρική πεινάνε. Ανακάλυψαν τσιπάκι για έλεγχο οργάνων = Αντίχριστος.

Apple bug boundy=Το έκανε πρώτη η Samsung.

 

Αλλά σωστά ποιος έχασε την παιδεία για να την βρούμε εμείς;

Αν ανησυχείς για τα παιδιά στην Αφρική μπορείς να πας να τα βοηθήσεις, τα keystrokes στο πληκτρολόγιο δεν τα βοηθάνε πάντως.

Αν δεν θες τσιπάκι, μην το βάζεις. Αν δεν θες Apple μην παίρνεις. Μα πάνω απ' όλα αν δεν θες να αναφέρεσαι σε τεχνολογικά θέματα μην μπαίνεις σε τεχνολογικά φόρουμ.

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μα πάνω απ' όλα αν δεν θες να αναφέρεσαι σε τεχνολογικά θέματα μην μπαίνεις σε τεχνολογικά φόρουμ.

 

Μα γιατί; Αφού ασχολούμαι με την τεχνολογία.

Αγοράζω gadgets και κάνω likes στο facebook.

 

 

[τρολλ mode off]

 

Ρε πραγματικά αυτό δε το έχω καταλάβει εδώ στο insomnia.

 

Είναι πολλές φορές βρίσκω εδώ διαμάντια από σκοταδιστικές ή τεχνοφοβικές απόψεις. 

Στο insomnia.

Ένα τεχνολογικό forum.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδες αυτος που σχολιαζει και εχει αποψη για το απαραδεκτο iphone που δεν μπορει να διαχειριστει τα ringtones με bluetooth, ειναι ο ιδιος που εχει αποψη για τονσυγκεκρομενο θεμα; ;)

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...