Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τσου. Απλα αναφερω πως εχω περιπου την ιδανικη γυναικα στο μυαλο μου [ας πουμε θα ηθελα καποια τετοια φιλη αλλα δεεεν :/ ]

• Like 1
Δημοσ.

Μου δημιουργηθηκε μια απορια.. γενικα στο ιντερνετ εχω δει πολλες φορες τοπικς με το πως να κανεις δικια σου την τελεια γυναικα πως να την φερεις σε οργασμο πως εκεινο πως το αλλο.. αλλα νομιζω οτι το αντιστοιχο στους αντρες δεν υπαρχει.. τοσο σιγουρες ειναι οι γυναικες η απλα στο ιντερνετ οσοι γραφουν ειναι σχεδον απολκειστικα αντρες; :P

Οι άντρες είναι πιο απλοί ή πιο ολιγαρκείς αν θες. Οι γυναίκες θέλουν 1003 πράγματα...

Δημοσ.

Εκείνη που είναι διατεθιμένη να κάνει αμοιβαίες υποχωρήσεις, όπως κι εσύ στο πέρασμα του χρόνου, για να είναι εφικτή η συνύπαρξη. Και φυσικά εκείνη που σε κάνει να την αγαπάς και να την ποθείς, όχι μόνο επειδή στα μάτια σου είναι ωραία, αλλά κυρίως γιατί γουστάρεις όλο το είναι της, ως άνθρωπο συνολικά. Μεγάλη μαγκιά να καταφέρνει ένας άνθρωπος να σε φτιάχνει στο μυαλό όσο και στο σώμα.

Αισθάνομαι πολύ τυχερός στη ζωή μου.

• Like 11
Δημοσ.

^Το like είναι για την τελευταία πρόταση.

Το like δεν θα έπρεπε να πάει σ'εμένα, αλλά στο άτομο που μου το βγάζει αυτό, εδώ και πολλά χρόνια. :)

• Like 3
Δημοσ.

Να γριναιζει και να μου πρηζει τα παπαρια. Γενικα το αντιθετο μου, ετσι και αλλιως αν συμφωνουμε σε ολα, η ζωη μας θα ειναι βαρετη.

• Like 2
Δημοσ.

Το like δεν θα έπρεπε να πάει σ'εμένα, αλλά στο άτομο που μου το βγάζει αυτό, εδώ και πολλά χρόνια. :)

Πωωω ρε φίλε... αυτά είναι

Να 'στε πάντα ευτυχισμένοι :-)

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν μάγκες όσοι θέλετε γλυκιά και χαμογελαστή γυναίκα χωρίς γκρίνια και ξινιλα θα σας πω εγώ πως θα την αποκτήσετε.

Πρώτο ραντεβού αφού σε έχει καλέσει σπίτι της και δεν σε έχει πιάσει κόψιμο, αφού φάτε σηκωνεσε μαζεύεις τα πιάτα, τα πλένεις, ρίχνεις και ένα καλό καθάρισμα στους παγκους της κουζίνας, της ζητάς και σφουγγαριστρα για να σιγουρευτεις ότι δεν πεταξες νερά κάτω και κυρίως την πενευεις ότι το σπίτι της είναι πεντακαθαρο αλλά αυτές δεν είναι δουλειές για ευαίσθητα γυναικεία κρινοδαχτυλα και ότι πρέπει να τα κάνουν οι άντρες αυτά. Σίγουρα αποτελέσματα.

Δημοσ.

Τσου. Απλα αναφερω πως εχω περιπου την ιδανικη γυναικα στο μυαλο μου [ας πουμε θα ηθελα καποια τετοια φιλη αλλα δεεεν :/ ]

Εσύ είσαι έτσι δηλαδή? Να πάω για μονόπετρο αν είναι.

Λοιπόν μάγκες όσοι θέλετε γλυκιά και χαμογελαστή γυναίκα χωρίς γκρίνια και ξινιλα θα σας πω εγώ πως θα την αποκτήσετε.

Πρώτο ραντεβού αφού σε έχει καλέσει σπίτι της και δεν σε έχει πιάσει κόψιμο, αφού φάτε σηκωνεσε μαζεύεις τα πιάτα, τα πλένεις, ρίχνεις και ένα καλό καθάρισμα στους παγκους της κουζίνας, της ζητάς και σφουγγαριστρα για να σιγουρευτεις ότι δεν πεταξες νερά κάτω και κυρίως την πενευεις ότι το σπίτι της είναι πεντακαθαρο αλλά αυτές δεν είναι δουλειές για ευαίσθητα γυναικεία κρινοδαχτυλα και ότι πρέπει να τα κάνουν οι άντρες αυτά. Σίγουρα αποτελέσματα.

Καλύτερα να μην γαμήσω ποτέ παρά να κάνω όλη αυτή την παράσταση τσίρκου.

• Like 2
Δημοσ.

been there , done that, no result.

• Like 1
Δημοσ.

Αν μαντεψω τη συνέχεια, ναι είναι η ιδανικη γυναίκα.

300px-Dresseuses_d'Hommes_5.jpg

Δημοσ.

Α ξέχασα να σημειώσω ότι για να συνεχίσει να είναι χαμογελαστη, αυτό πρέπει να συνεχιστεί εφ όρου ζωής.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...