Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ούτε εγώ κατάλαβα γιατί θεωρεί αγγαρεία τις πίτες...

Εχω και εγω μια που θεωρουσε αγγαρεια τις πιπες. Βασικά μου ελεγε "ας φτιαχτει ο αντρας με μενα διπλα και να γινει το σεξ."

πιστευω ακομα είναι παρθένα παρολο που μας λεει κατά καιρους ότι εχει γκομενους .... ο ενας είναι από το χωριο δεν τον εχουμε δει ποτε :cry:  :cry:

• Like 2
Δημοσ.

Ούτε εγώ κατάλαβα γιατί θεωρεί αγγαρεία τις πίτες...

Ούτε εγώ.

Το καλό σεξ θέλει αλτρουισμό. Εννοείται both ways, straight up and sideways, κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Ιδανική γυναίκα είναι αυτή που πριν κάνεις σχέση μαζί της ήσασταν φίλοι, το λέω γιατί από την στιγμή που είστε φίλοι οι χαρακτήρες και τα γούστα σας ταιριάζουν. Φυσικά δεν εννοώ αυτή που το παίζει αντράκι και κλάνει μπροστά σου.

Έχω γνωστή που τις αρέσουν οι ππς χωρίς να θέλει την ανάλογη ανταπόδοση, για backdoor δεν ξέρω κάτι

Δημοσ.

Για μενα ιδανικη είναι αυτή που ξερει τι θελει (ξερω, ζηταω πολλα......), δε στα πριζει και δε σε βαζει με το ζορι να ορισεις ημερομηνια αρραβωνα η γαμου.....

Επισης, βαση της τωρινης οικονομικης κατάστασης, να μη σε βλεπει ως χορηγο αλλα να είναι αυτοχρηματοδοτουμενη (ενταξει, το κερασμα ενιοτε θα το κανουμε...)

• Like 4
Δημοσ.

Εχω και εγω μια που θεωρουσε αγγαρεια τις πιπες. Βασικά μου ελεγε "ας φτιαχτει ο αντρας με μενα διπλα και να γινει το σεξ."

πιστευω ακομα είναι παρθένα παρολο που μας λεει κατά καιρους ότι εχει γκομενους .... ο ενας είναι από το χωριο δεν τον εχουμε δει ποτε :cry:  :cry:

Για 2 πραγματα ημουν σιγουρος διαβαζοντας τον τιτλο του thread.

1. Οτι η συζητηση θα παει στην κλασσικη πορνο-σεξο-παπαρολογια οπως συνηθως συμβαινει με στερημενους κατα φαντασιαν επιβητορες που εχουν παθει πλυση εγγεφαλου απο τις τσοντες.

2. Οτι θα ερθει ο αρχηγος των απο πανω, DDevil να μας πει τις εμπειριες του με μια απο τις πολλες γκομενες που τον γουσταρουν/γουσταραν/θα γουσταρουν.

Διαβαζοντας επιγραμματικα το thread, βλεπω οτι δεν τα πηγα και πολυ ασχημα.

• Like 5
Δημοσ.

Για 2 πραγματα ημουν σιγουρος διαβαζοντας τον τιτλο του thread.

1. Οτι η συζητηση θα παει στην κλασσικη πορνο-σεξο-παπαρολογια οπως συνηθως συμβαινει με στερημενους κατα φαντασιαν επιβητορες που εχουν παθει πλυση εγγεφαλου απο τις τσοντες.

2. Οτι θα ερθει ο αρχηγος των απο πανω, DDevil να μας πει τις εμπειριες του με μια απο τις πολλες γκομενες που τον γουσταρουν/γουσταραν/θα γουσταρουν.

Διαβαζοντας επιγραμματικα το thread, βλεπω οτι δεν τα πηγα και πολυ ασχημα.

Και που είναι το κακο? Βασει των εμπειριων μας κρινουμε πια είναι η ιδανικη γυναικα κατ' ημας, απλα ο DDEVIL είναι λιγο πιο παρορμητικος :D

• Like 1
Δημοσ.

Μου δημιουργηθηκε μια απορια.. γενικα στο ιντερνετ εχω δει πολλες φορες τοπικς με το πως να κανεις δικια σου την τελεια γυναικα πως να την φερεις σε οργασμο πως εκεινο πως το αλλο.. αλλα νομιζω οτι το αντιστοιχο στους αντρες δεν υπαρχει.. τοσο σιγουρες ειναι οι γυναικες η απλα στο ιντερνετ οσοι γραφουν ειναι σχεδον απολκειστικα αντρες; :P

Δημοσ.

Μου δημιουργηθηκε μια απορια.. γενικα στο ιντερνετ εχω δει πολλες φορες τοπικς με το πως να κανεις δικια σου την τελεια γυναικα πως να την φερεις σε οργασμο πως εκεινο πως το αλλο.. αλλα νομιζω οτι το αντιστοιχο στους αντρες δεν υπαρχει.. τοσο σιγουρες ειναι οι γυναικες η απλα στο ιντερνετ οσοι γραφουν ειναι σχεδον απολκειστικα αντρες; :P

Ε πόση τέχνη χρειάζεται για να φέρεις εναν άντρα σε οργασμό δηλαδή και πρεπει να γραφτούν και σελίδες; οι άντρες είναι απλα όντα, ο,τι δε φαίνεται με μια πρωτη ματιά πως δουλεύει, λύνεται λίγο πολύ με ενα πιάτο φαΐ, καμία μπύρα και λίγο μέηκ-απ :Ρ

• Like 4
Δημοσ.

Η ιδανικη γυναικα:

*να μην μου μιλαει για τις φιλεναδες της και τους πρωην της ολη την ωρα

*να μην ειναι μες στην γκρινια

*να μην με πρηζει

*να μην ειναι ηλιθια

*να καταλαβαινει οταν αναφερω συγκροτηματα/games/συγγραφείς/σκηνοθετες κλπ

*να μη μου μιλαει για μοδα/μακιγιαζ/cosmopolitan/sex and the city/twilight/50 shades...

*να γουσταρει να πηγαινουμε σε μερη που δεν ειναι πολυ γνωστα και τρεντι

*να εχει γενικα αντοχες

*να εχει άποψη για κοινωνικοπολιτικα θεματα και να την εκφραζει

*να μην ειναι κολλημενη με υγιεινή διατροφη και γυμναστηριο

[Απαντησα απλα συμφωνα με τον τιτλο του θεματος :Ρ μην πει κανεις οτι ειμαι off topic ε!]

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...