fsbmaniac Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Για να μην κουβαλάει ένα τόνο ψυχολογικά ....να είναι όμορφη,γλυκια και σέξυ. Να έχει εμπειρίες και να έχει κάνει ζωή. Να είναι στα 26-28 ότι πρέπει ηλικία για παιδάκι για να είναι και δυνατή μαμα. Σίγουρα να έχει δουλειά ή σπουδές με προοπτική. Με τρελαινουν πολύ οι κοινωνικές και επιτυχημένες γυναικες αν και συνήθως εργάζονται παρά πολύ
funbreaker Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Πεντε ποντους κοντυτερη 5-10 χρονια μικροτερη Τελειο προσωπο Γαλαζια ματια Ωραια μακρια μαλλια Τελειο σωμα Μη καπνιστρια (εκτος απο πιπα) Να ξερει καλο στριπτιζ και pole dancing Προκλητικη με σεξι ματια Να κανει ολες τις στασεις στο σεξ χωρις δισταγμο Μεγαλη περιουσια Οχι φλυαρη Οχι πεθερα πεθερο εκτος και ειναι εργοστασιαρχηδες εφοπλιστες γενεοδωροι (πχ δωρο φεραρι....) Ιδια ομαδα με μενα και να βλεπει αθλητικα μαζι μου και στο ημιχρονο να με φροντιζει ..... Να ειναι καλος συμπαικτης στο Fifa Pro κλπ Καλη οδηγος Φοβερη μαγειρισσα Καλη νοικοκυρα Μορφωμενη και εξυπνη Απολυτα πιστη Να μην την πειραζει να βγαινω με φιλους φιλες Να με αγαπαει τρελλα και να μην κοιταει αλλους Δε θελω τιποτα αλλο Μονο αυτα Επίσης να ξέρει να κόβει κάλους, να ξεβουλώνει νεροχύτες, να αλλάζει λάδια και να είναι και σαμπουάν και μαλακτικό. Εφοσον δεν ειμαστε και εμεις ιδανικοι γιατι να θελουμε το ιδανικο?Και τι ειναι το ιδανικο?Ιδανικος/η εισαι μονο αν εισαι στρατιωτακι.Κανεις δεν θελει στρατιωτακια..ανθρωπους θελουμε,να διαφωνουμε,να σεξουλιαζομαστε.να αγαπιομαστε,να αλληλοσεβομαστε.. Ναι και να τρίβουμε και τις μύτες μας ξέχασες να πεις. Διαφωνώ πως ο ιδανικός είναι σαν στρατιωτάκι, το έχεις λίγο παράξενα στο μυαλό σου. Ο ιδανικός συγκεντρώνει πληθώρα επιθυμητών χαρακτηριστικών που προαναφέρθηκαν. Απλά στο ατελή κόσμο που ζούμε είναι αδύνατον να υπάρχει ο τέλειος άνθρωπος με βάση όλα αυτά τα κριτήρια. Παρόλα αυτά, στατιστικά υπάρχει ένα ποσοστό ανθρώπων που προσσεγγίζει αυτά τα χαρακτηριστικά, χωρίς βέβαια να αγγίζει την ιδανικότητα αλλά να τείνει ασυμπτωτικά σε αυτήν. Ακόμη όμως και αν ο μέσος άνθρωπος έβρισκε τον πληθυσμιακά 1/10^8 ιδανικό του ταίρι με βάση τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά, τελικά θα καταλάβαινε πως δεν θα ήταν ιδανικός γιατί θα παραήταν τέλειος για τα μέτρα του και είτε τελικά δεν θα του καθόταν, είτε αν του καθόταν θα του ξυπνούσε όλες τις ανασφάλειες λόγω του χάσματος. Επομένως ίσως θα έπρεπε να αναθεωρήσουμε την ιδανικότητα προσθέτοντας το χαρακτηριστικό του να είναι στα μέτρα μας.
Anorymous Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Η ιδανικη γυναικα πρεπει να εχει λεφτα να ξερει να μαγιρευει , να ειναι μουγκη και ορφανη
evabb Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Εγώ πάντως αν άκουγα από άντρα να μου λέει ότι είμαι η ιδανική γυναίκα γι'αυτόν, θα εκνευριζομουν τρομερά και θα τον παραταγα όπως είναι. Δεν είμαστε αντικείμενα προς πώληση με ταμπελακι με τα χαρακτηριστικά μας.
agamoi-thytai Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Εσένα σε αγαπάμε γιατί έχεις ελαττώματα. 1
astrosunnefo Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Να 'ρθω να συμπληρώσω στη συζήτηση πως ακόμη και μία, που να συγκεντρώνει ένα κάρο αραδιασμένα χαρακτηριστικά που θέτε, δεν λέει τίποτε, εφόσον δεν υπάρχει χημεία. Κατ' εμέ, η χημεία είναι που κάνει τη διαφορά και δίνει την απαραίτητη σπίθα (σε οποιαδήποτε σχέση). Όλα τα υπόλοιπα, ακολουθούν. Αν ο τρόπος σκέψης της, οι συνήθειές της, ο χαρακτήρας της, το φέρσιμό της κλπ κλπ έρχονται και κουμπώνουν αρμονικά με τ' αντίστοιχα δικά σας, τότε, ναι, μιλάμε πως υπάρχει το πλησίασμα στο ιδανικό. Και vice versa, φυσικά. 6
DDevil Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Εσένα σε αγαπάμε γιατί έχεις ελαττώματα. να πεις στην αλλη οτι ειναι η ιδανικη και να σε χωρισει χαχαχα :cry: κοριτσια εχετε ανασφαλειες γιατι απο την μια φοβαστε να κρατησετε τον ιδανικό ενω απο την άλλη φοβαστε να σας πουν ιδανικές μηπως και δεν το υποστηριξετε στο τελος
anwnymh29 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Επίσης να ξέρει να κόβει κάλους, να ξεβουλώνει νεροχύτες, να αλλάζει λάδια και να είναι και σαμπουάν και μαλακτικό. Ναι και να τρίβουμε και τις μύτες μας ξέχασες να πεις. Διαφωνώ πως ο ιδανικός είναι σαν στρατιωτάκι, το έχεις λίγο παράξενα στο μυαλό σου. Ο ιδανικός συγκεντρώνει πληθώρα επιθυμητών χαρακτηριστικών που προαναφέρθηκαν. Απλά στο ατελή κόσμο που ζούμε είναι αδύνατον να υπάρχει ο τέλειος άνθρωπος με βάση όλα αυτά τα κριτήρια. Παρόλα αυτά, στατιστικά υπάρχει ένα ποσοστό ανθρώπων που προσσεγγίζει αυτά τα χαρακτηριστικά, χωρίς βέβαια να αγγίζει την ιδανικότητα αλλά να τείνει ασυμπτωτικά σε αυτήν. Ακόμη όμως και αν ο μέσος άνθρωπος έβρισκε τον πληθυσμιακά 1/10^8 ιδανικό του ταίρι με βάση τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά, τελικά θα καταλάβαινε πως δεν θα ήταν ιδανικός γιατί θα παραήταν τέλειος για τα μέτρα του και είτε τελικά δεν θα του καθόταν, είτε αν του καθόταν θα του ξυπνούσε όλες τις ανασφάλειες λόγω του χάσματος. Επομένως ίσως θα έπρεπε να αναθεωρήσουμε την ιδανικότητα προσθέτοντας το χαρακτηριστικό του να είναι στα μέτρα μας. Ναι να τριβουμε και τις μυτες μας..γιατι οχι? Ποιες στατιστικες μου λες βρε ανθρωπε?Ειναι μια κοινη κατασταση η ιδανικοτητα?Ο καθενας εχει τα δικα του στανταρ. Ειναι πολυ σχετικη και ρευστη εννοια η ιδανικοτητα.
Vapir Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Εγώ πάντως αν άκουγα από άντρα να μου λέει ότι είμαι η ιδανική γυναίκα γι'αυτόν, θα εκνευριζομουν τρομερά και θα τον παραταγα όπως είναι. Δεν είμαστε αντικείμενα προς πώληση με ταμπελακι με τα χαρακτηριστικά μας. και γυναίκες το λένε , είναι στον άνθρωπο. Λυπάμαι αυτούς που βλέπουν τις γκόμενες και τους γκόμενους σαν κρέατα και τρόπαια για να καμαρώνουν. τώρα οι μαμάκιδες που ψάχνουν μια καινούρια μαμά να τους πλένει ράβει ταΐζει είναι άλλη περιπτωσάρα , προσωπικά θα ντρεπόμουν να μη μπορώ να τα κάνω όλα αυτά μόνος μου , αν δεν ήξερα θα μάθαινα 3
DDevil Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Κοριτσια τωρα το καλοκαιρι ολο και κάποιο καμάκι θα προσεγγισει αν σας αρέσει μην αρχισετε τις μαλακιες διευκολυνετε τον άνθρωπο και αφηστε τα δεν ειμαι ιδανική και θα με αντιμετωπισει σαν κρεας. :cry: 1
funbreaker Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Εγώ πάντως αν άκουγα από άντρα να μου λέει ότι είμαι η ιδανική γυναίκα γι'αυτόν, θα εκνευριζομουν τρομερά και θα τον παραταγα όπως είναι. Δεν είμαστε αντικείμενα προς πώληση με ταμπελακι με τα χαρακτηριστικά μας.Μπα? Και τι θαρρείς πως είμαστε? Είτε το θέλειε είτε όχι, όποιος σε θέλει (ή και σαγαπάει) δεν το κάνει αυτό αναίτια ή ανιδιοτελώς. Συμβαίνει επειδή σε κρίνει ικανή με βάση τα προσόντα σου να του καλύψεις διάφορες ανάγκες του (συναισθηματικές, σεξουαλικές, κ.α.) Επειδη με εκπλήσει η αντίδρασή σου, αν έχεις κάποια άλλη εκδοχή θα χαρώ να την ακούσω. Ναι να τριβουμε και τις μυτες μας..γιατι οχι? Ποιες στατιστικες μου λες βρε ανθρωπε?Ειναι μια κοινη κατασταση η ιδανικοτητα?Ο καθενας εχει τα δικα του στανταρ. Ειναι πολυ σχετικη και ρευστη εννοια η ιδανικοτητα. Αυτό είπα ρε ανθρώπισα. Ότι τελικώς στην έννοια της ιδανικότητας πρωταρχικό ρόλο παίζει η συμβατότητα. Καθώς αν σου κάτσει εσένα ο ωραίος, έξυπνός, καλός, αστείος, cool, πλούσιος και ότι άλλο θες, αν είσαι 10 επίπεδα κάτω δεν θα μπορέσεις να τον υποστηρίξεις. Οπότε ιδανικός είναι αυτός που μας ταιριάζει. Επίπλέον πέρα από τα προαναφερθέντα κοινώς επιθυμητά χαρακτηριστικά της ιδανικότητας όντως κάποιος μπορεί να έχει και πιο εξειδικευμένες προτιμήσεις χαρακτηριστικών. (το τρίψιμο μυτών το επικροτώ) 1
Vapir Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 μην το πάρετε στραβά δεν πάει προς κάποιον συγκεκριμένο, απλά έχω προσέξει κάτι εδώ κ καιρό . Στο insomnia υπάρχει απο πολλούς μια τάση να ψυρίζουν και να τα nerdοποιούν .θες είναι γυμναστική , θες games , θες τεχνολογία. Μέχρι εκεί οκ , στις σχέσεις και στο τι νιώθει και πως αντιδρά ο κάθε άνθρωπος όσο και να το ψυρίσετε π@π@ριές θα λέτε γιατι δεν γνωρίζεται όλους τους ανθρώπους.Ανοίγουν κάθε τρεις και λίγο θέματα για γκόμενες , πως να συμπεριφερθείς , πως να γίνεις "μπάνικος" , τι ψάχνουν απο εσένα δηλαδή περιμένετε να σας πει κάποιος πως πρέπει να νιώθεται ? ή είστε διατεθειμένοι να κάνετε τους κλόουν και να παίζεται θέατρο μια ζωή ? μόνο σε εμένα μου μοιάζει λυπηρό όλο αυτό ? πες οτι δεν έχεις εμφάνιση , χιούμορ, ενδιαφέροντα κτλ , θα έχεις κάτι που σε κάποια θα της αρέσει , μπορεί να μην αρέσεις στην τάδε που θέλει τον άλλο γυμνασμένο και να την κάνει να γελάει , αυτό σημαίνει πως δεν ταιριάζετε με αυτή , τη μια. Το να κάνεις τον καραγκιόζη και να παίζεις θέατρο για να ταιριάξετε είναι η επιτομή της απελπισίας , το ίδιο και για τις γυναίκες , δεν έχει φύλο αυτό το θέμα , απελπισμένοι υπάρχουν και σε δύο φύλα μην θιχτεί κανένας , γενικά μιλάω γιατι δεν θυμάμαι να έχει περάσει εβδομάδα χωρίς ένα τέτοιο thread . Αν και το θέμα ρωτάει τι μας αρέσει και τι θεωρούμε ιδανικό για εμάς, ξαφνικά γυρνάει σε debate ποιος έχει διαβάσει περισσότερες στατιστικές...όπως κάθε παρόμοιο θέμα 3
ALLisCHAOS Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 ΔΕΝ με νοιάζει αν είναι: ξανθιά ή μελαχρινή. Λεπτή ή με πιασίματα. Σπουδαγμένη ή όχι. Να δουλεύει ή όχι. Να με ρίχνει 3-4 χρόνια ή να την ρίχνω. Να θέλει να γίνει μάνα ή όχι. Να ακουεί ροκ ή σκυλάδικα. Να είναι απο πόλη ή απο χωριό. Κτλ κτλ κτλ Εφόσον την δω και μου κάνει αυτό το κλικ και αν καθίσω μαζί της και δε καταλαβαίνω για το πως περνάει έτσι η ρημάδα η ώρα, τότε ΝΑΙ αυτήν είναι η ιδανική γυναίκα για μένα. 6
mentoras99 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Ποιος ειναι ο τυπος γυναικας που σας ελκυει πιο πολυ; Πως φανταζεστε πως ειναι η ιδανικη γυναικα για εσας; Παρθένα. Μιας και μιλαμε για το ιδεατό, έτσι; Φυσικα δεν φτανει μονο αυτο, αλλα αν θα θελα να πω ενα ιδεατό χαρακτηριστικό, αυτο θα ελεγα. Κι ας πεταχτουν εδω καποιοι 'μοδερνιστες' να πουν για την 'παρωχημενη' μου αποψη.... Επιτελους, καποια πραγματα πρεπει να λεγονται με τ'ονομα τους, κι οχι να εκθειαζεται η καθε μια που εχει χασει το λογαριασμο με ποσους τα φτιαξε, και τα καλα κοριτσια να ειναι στο φτυσιμο...δεν πειραζει ομως, εχουν την αξια τους αυτα τα κοριτσια, και δεν θα τους την δωσει ο καθε αλητης που θελει απλα να π@@@ει και να φυγει... Παρθενα λοιπον. Γιατι το γεγονος αυτο, δεν εστιαζεται οπως εσφαλμενα πολλοι νομιζουν, μονο στο σεξουαλικο. Αλλα σημαινει πολλα πραγματα, για το χαρακτηρα της κοπελας, τις επιλογες της, τον προσανατολισμο της στη ζωη, την ποιοτητά της, τις βασεις για την μετεπειτα ζωη της, τις πεποιθήσεις της κλπ. ------ Κράξτε ελεύθερα τωρα... Ο διάβολος εχει κανει καλη δουλεια...να κραζει ο κοσμος το καλο, και εκθειαζει τη μαυριλα....τι ασπρο μαυρο....διαστροφη... Καλο κραξιμο παιδες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις