Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello!????

Έχω μια εργασία στα 97gb και θα ήθελα να εξασφαλίσω ότι δεν θα χάσω κάτι, γι'αυτό θα ήθελα να την ανεβάσω κάπου. Η εργασία αποτελείτε απο έγγραφα και φυσικά φωτογραφίες, πολλές Φωτογραφίες. Εγώ έχω ένα λογαριασμό στο mediafire που δίνει 50 gb δωρεάν,αλλά από οτι θυμάμαι σου βάζει όριο upload ανά αρχείο στα 200mb και επίσης στο download να κατεβάζεις ενα ένα τα αρχεία χωρίς check list. Οπότε θα πρέπει να συμπιεσω το υλικό με αρχεία τον 200mb και γενικά τα 97 θα μπορέσουν μετά την συμπίεση να πέσουν κάτω απο 50gb;.....και γενικά γενικά ξεγενικα δεν θυμάμαι αν το όριο τον 200mb ισχύει για το mediafire.

Ευχαριστίες εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Φίλε μου 97gb ούτε το gta v δεν είναι. Πραγματικά τι εργασία είναι αυτή?

Οσων αφορά την ερώτηση καλό είναι και εφόσον δεν είναι αλληλένδετη (πχ powerpoint) να αναβάσεις τα αρχεία ανά ομάδες. Διαφορετικά θα πρέπει να γίνεις premium σε κάποια υπηρεσία cloud και για περισσότερο χώρο αλλά ταυτόχρονα για την ευχέρεια του upload. Προσωπικά σε φιλοσοφία να την σπάσω σε κομμάτια με zip δεν θα έμπαινα.

• Like 1
Δημοσ.

Το να μειώσεις το μέγεθος στο μισό δε παίζει. Εάν ήταν ασυμπίεστα δεδομένα, (π.χ. εικόνες TIFF) θα σου έλεγα ναι, γίνεται, και ότι θα πέσεις και αρκετά κάτω από το μισό. Αλλά εάν είναι JPEG, ή αρχεία Office, ή κάποιο "περίεργο" φορμά (π.χ. CAD σχέδιο) δε πρόκειται να κάνεις κάτι.

Για cloud storage, χτύπα ένα Dropbox 1TB με 10€ το μήνα. Κι όταν δεν το χρειάζεσαι άλλο, το διακόπτεις.

Να τα σπάσεις σε κομμάτια επίσης δεν ακούγεται καλό, θα παιδευτείς όσο δε πάει!

Δημοσ.

Φίλε μου 97gb ούτε το gta v δεν είναι. Πραγματικά τι εργασία είναι αυτή?

Οσων αφορά την ερώτηση καλό είναι και εφόσον δεν είναι αλληλένδετη (πχ powerpoint) να αναβάσεις τα αρχεία ανά ομάδες. Διαφορετικά θα πρέπει να γίνεις premium σε κάποια υπηρεσία cloud και για περισσότερο χώρο αλλά ταυτόχρονα για την ευχέρεια του upload. Προσωπικά σε φιλοσοφία να την σπάσω σε κομμάτια με zip δεν θα έμπαινα.

Αρχεία διδακτορικού είναι...θα είναι ταλαιπωρία αλλά νομίζω πως θα το κάνω αρχεία ραρ....ουτε σι αλλιώς τα έχω σε σκληρό εξωτερικό...απλά για να είναι ασφαλής και καπου αλλού!

Το να μειώσεις το μέγεθος στο μισό δε παίζει. Εάν ήταν ασυμπίεστα δεδομένα, (π.χ. εικόνες TIFF) θα σου έλεγα ναι, γίνεται, και ότι θα πέσεις και αρκετά κάτω από το μισό. Αλλά εάν είναι JPEG, ή αρχεία Office, ή κάποιο "περίεργο" φορμά (π.χ. CAD σχέδιο) δε πρόκειται να κάνεις κάτι.

Για cloud storage, χτύπα ένα Dropbox 1TB με 10€ το μήνα. Κι όταν δεν το χρειάζεσαι άλλο, το διακόπτεις.

Να τα σπάσεις σε κομμάτια επίσης δεν ακούγεται καλό, θα παιδευτείς όσο δε πάει!

Όσο γι αυτό που είπες για premium εεεε μπορώ π.χ να τα ανεβάσω τα αρχεία και μετά να σταματήσω την συνδρομή....μέχρι ώσπου χρειαστώ τα αρχεία;
Δημοσ.

Αμα εισαι φοιτητής ,office365 φοιτητικό με 70€ το χρονο η δωρεαν αν στο δινει η σχολη σου και εχεις και την τελευταία έκδοση του office και 1TB στο overdrive!

Δημοσ.

Όσο γι αυτό που είπες για premium εεεε μπορώ π.χ να τα ανεβάσω τα αρχεία και μετά να σταματήσω την συνδρομή....μέχρι ώσπου χρειαστώ τα αρχεία;

Ναι, δε θα σου σβήσουν τα αρχεία. Θα μείνουν στο server τους και θα μπορείς να τα προσπελάσεις.

Δες εδώ: https://www.dropbox.com/help/158.

Φυσικά δεν θα μπορείς να προσθέσεις άλλα αρχεία εφόσον έχεις ξεπεράσει το quota, ούτε θα λειτουργεί το sync, αλλά εφόσον το βλέπεις απλά σαν μια "online αποθήκη" αυτό δε σε νοιάζει.

Δημοσ.

Ναι, δε θα σου σβήσουν τα αρχεία. Θα μείνουν στο server τους και θα μπορείς να τα προσπελάσεις.

Δες εδώ: https://www.dropbox.com/help/158.

Φυσικά δεν θα μπορείς να προσθέσεις άλλα αρχεία εφόσον έχεις ξεπεράσει το quota, ούτε θα λειτουργεί το sync, αλλά εφόσον το βλέπεις απλά σαν μια "online αποθήκη" αυτό δε σε νοιάζει.

Τελικά παιδιά έκανα ένα premium με 5$ 1t στο media fire (βρε μανια με αυτό χαχαχα) εεεεε αλλά και πάλι και στο premium έχει όριο 10gb ανά αρχείο...με σκοπό να συμπιεσω σε 10gb part με απλή συρρίκνωση....έκανα μαλάκια;

....να προσθέσω ότι δεν με αφήνει να ανεβάσω φάκελο

Δημοσ.

Έχεις αρχεία πάνω από 10gb το καθενα? Τι είδος αρχεία είναι? Ούτε ταινία Blu-ray δεν πιάνει τόσο χώρο. Εχω την αίσθηση ότι κάτι κάνεις λάθος. Anyway, υπάρχει και το degoo.com που δίνει 100gb δωρεάν.

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις αρχεία πάνω από 10gb το καθενα? Τι είδος αρχεία είναι? Ούτε ταινία Blu-ray δεν πιάνει τόσο χώρο. Εχω την αίσθηση ότι κάτι κάνεις λάθος. Anyway, υπάρχει και το degoo.com που δίνει 100gb δωρεάν.

Έχει πολλές φώτο το αρχείο γι'αυτό είναι μεγάλο....και η βλακεία ειναι οτι και premium πάλι παιδευομαι με ραρ:/

...Γιατί δεν με αφήνει να ανεβάσω φακέλους μόνο αρχεία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...