meletis_m Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα, έχω δώσει εντολή για 2 κινητά τηλέφωνα απο τις 10/07.Ωστόσο έχω μιλήσει 2 φορές στο Live Chat και συνέχεια λένε οτι θα μου στείλουν το Tracking Number.H αγορά έχει γίνει μέσω Paypal , πώς γίνεται να γίνει επιστροφή χρημάτων?Θα περιμένω μέχρι και 11/08.Ήταν η 1η φορά που ψώνιζα απο το συγκεκριμένο κατάστημα.
papp0us Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Ποια κινητά; γράφει οτι έχουν stock? Οταν τα παρήγγειλες το έγραφε; Αμα δε θες να περιμένεις άλλο πες "Refund ή Paypal Claim" να δεις για πότε θα κάνουν refund
meletis_m Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Συγκεκριμένα έκανα 2 ξεχωριστές παραγγελίες. Xiaomi Redmi 3 Pro 1 Elephone M5 Όταν τα παρείγγειλα έγραφε Stock και αποστολή σε 3-4 εργάσιμες ημέρες.Μετά απο 25 ημέρες παρέλαβα email οτι τα κινητά είναι pre-sale και το αργότερο θα παραλάβω tracking number στίς 6/8
meletis_m Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Kαλημέρα, ούτε σήμερα παρέλαβα τον αριθμό αποστολής.Μόλις έστειλα Case στο Paypal,γράφοντας το πρόβλημα μου στήν αναφορά.Αναμένω απάντηση.Ωστόσο παρέλαβα 2 παραγγελίες απο το Geekbuying σήμερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα