Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρίς να ξέρω αλλά να υποθέσω, το κουμπί πρέπει να βρίσκεται επάνω στο γραφείο του διευθυντή και θα είναι κανένα σύστημα που συνδέεται με καλώδιο σε κάποια τηλεφωνική συσκευή ή ηλεκτρονικό σύστημα που ενημερώνει την αστυνομία χωρίς να χρειάζεται να μιλήσεις.

Μισες δουλειες. Τον Batman απευθειας επρεπε να καλει, κρυφα χωρις bat signal.

:P

• Like 1
Δημοσ.

Στο ταμειο υπαρχει ενα μπουτον ασφαλειας το οποιο δινει αυτοματα σημα στο Α.Τ. οταν φυγει απο πανω του το τελευταιο χαρτονομισμα(απασφαλιζεται δλδ ετσι)το εχω δει οταν δουλευα στην τραπεζα. Η υποθεση βρωμαει πολυ...Τα καστρα πεφτουν απο μεσα τελικα...

• Like 1
Δημοσ.

Στο ταμειο υπαρχει ενα μπουτον ασφαλειας το οποιο δινει αυτοματα σημα στο Α.Τ. οταν φυγει απο πανω του το τελευταιο χαρτονομισμα(απασφαλιζεται δλδ ετσι)το εχω δει οταν δουλευα στην τραπεζα. Η υποθεση βρωμαει πολυ...Τα καστρα πεφτουν απο μεσα τελικα...

Μπορεί να το ήξεραν οι ληστές και να άφησαν το τελευταίο χαρτονόμισμα :P

Επίσης σύμφωνα με ένα ειδησεογραφικό site "Εξάλλου, το σημείο που έγινε η ληστεία βρίσκεται μια ανάσα από το τοπικό αστυνομικό τμήμα αλλά και σε πολύ κοντινή απόσταση από το κτίριο της ΓΑΔΑ και θεωρείται από τις πιο καλά φυλασσόμενες περιοχές της πρωτεύουσας αφού εκεί βρίσκεται ακόμη η πρεσβεία του Ισραήλ και άλλες «ευαίσθητες» εγκαταστάσεις και υπηρεσίες."

Και δίπλα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και της ΓΑΔΑ όπως προαναφέρθηκε...

Δημοσ.

Workaround: δεν φεύγει το τελευταίο χαρτονόμισμα.

Δημοσ.

Υπάρχουν δεκάδες τρόποι για επικοινωνία με αστυνομία κλπ. Από το μπουτον που βρίσκεται κάτω δεξιά στο γραφείο ώστε αν δωθει εντολή να πέσεις στο πάτωμα να το πατήσεις με το πόδι, μέχρι και κλήση κινδύνου που γίνεται από το περιστρεφομενο εργαλείο που φέρει τα ψηφία του κωδικού. (πχ αντι να βάλεις τον κωδικό βάζεις άλλον συνδυασμό και καλεί την αστυνομία). Το σίγουρο είναι ότι βρωμάει η υπόθεση γιατί δεν είμαστε πλέον στο 80' και με την σύγχρονη τεχνολογία και ασφάλεια μια τέτοια ληστεία είναι σχεδόν απίθανη.

• Like 2
Δημοσ.

Και σε κάνα 2 μήνες ο διευθυντής θα την κάνει για Βραζιλία...

Ναι ναι, εκεί να μεταφέρει και τα κλοπιμαία και θα τον φάνε σε χρόνο dt οι τοπικοί μαφιόζοι.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχουν δεκάδες τρόποι για επικοινωνία με αστυνομία κλπ. Από το μπουτον που βρίσκεται κάτω δεξιά στο γραφείο ώστε αν δωθει εντολή να πέσεις στο πάτωμα να το πατήσεις με το πόδι, μέχρι και κλήση κινδύνου που γίνεται από το περιστρεφομενο εργαλείο που φέρει τα ψηφία του κωδικού. (πχ αντι να βάλεις τον κωδικό βάζεις άλλον συνδυασμό και καλεί την αστυνομία). Το σίγουρο είναι ότι βρωμάει η υπόθεση γιατί δεν είμαστε πλέον στο 80' και με την σύγχρονη τεχνολογία και ασφάλεια μια τέτοια ληστεία είναι σχεδόν απίθανη.

Με οπλο στο κεφαλι δεν θα ρισκαρα με λαθος συνδιασμο. Αν ηξεραν για το τελευταιο χαρτονομισμα, θα ηξεραν και για αυτο και δεν νομιζω να του/της την χαριζαν.

Δημοσ.

Ναι θα κάτσει η/ο υπάλληλος των 1000€ (στην καλύτερη περίπτωση) με ένα αυτόματο στο κεφάλι να καλέσει την αστυνομία μην τυχών χάσει η τράπεζα τα λεφτά της (τα οποία θα τα πάρει πίσω αργότερα από την ασφάλεια).

Εγώ δεν θα προσπαθούσα καν. Θα άφηνα τον ληστή να κάνει την δουλειά του.

• Like 2
Δημοσ.

Το περιεχόμενο της θυρίδας δεν καταγράφεται οποτε σε περίπτωση κλοπής δεν αναγνωρίζεται.

Οπότε bye bye χρυσα-λεφτα-κοσμηματα-λιρες- κ.α

Αυτό το κακό εχουν.οτι αν γίνει ληστεία η ριφιφι άντε γεια ότι έχεις μεσα.

Πάντως τα 60.000€ που πήραν μετρητά είναι τίποτα σε αυτά που μπορεί να είχαν μεσα οι θυρίδες.

Μπορεί να είχαν μεσα απο κιλά χρυσά κοσμήματα μέχρι ράβδους χρυσού μέχρι και διαμάντια από παράνομα εμπορια.

Aρα η λυση ειναι τα οικιακα εντοιχισμενα καμουφλαρισμενα χρηματοκιβωτια με συνδυασμο... πισω απο το καδρο. Οπως αυτα που βλεπουμε στις ταινιες.

Και εμένα με προβλημάτισε αυτό το γεγονός, έχουμε και εμείς θυρίδα με διάφορα μέσα, λεφτά ποτέ δεν βάζουμε εκεί.

Ποσα τετραγωνικα περιπου ειναι ο διατιθεμενος χωρος? Και πόσο ειναι το ενοικιο?

Σιγα μη γινουμε Αμερική ρε φιλε :cry:  η Αμερική είναι σοβαρό κράτος όχι μπουρδελο!

Aρκει να μην εισαι εγχρωμος, γιατι τοτε σε πυροβολουν αβερτα.

• Like 1
Δημοσ.

Aρα η λυση ειναι τα οικιακα εντοιχισμενα καμουφλαρισμενα χρηματοκιβωτια με συνδυασμο... πισω απο το καδρο. Οπως αυτα που βλεπουμε στις ταινιες.

μακαρι να ηξερα ποια είναι η λυση σε αυτές τις περιπτώσεις.

αυτό που ξερω παντως είναι ότι αν θελει ο άλλος να κλεψει και το εχει βαλει σκοπο θα κλεψει οπου και αν κρυψεις κατι ,ότι συστημα ασφαλειας και αν εχεις.

εδώ θωρακισμένες πορτες, συναγερμούς,καμερες,και ότι άλλο υπαρχει βαζουν και παρ όλα αυτά τους κλεβουν...

Δημοσ.

μακαρι να ηξερα ποια είναι η λυση σε αυτές τις περιπτώσεις.

αυτό που ξερω παντως είναι ότι αν θελει ο άλλος να κλεψει και το εχει βαλει σκοπο θα κλεψει οπου και αν κρυψεις κατι ,ότι συστημα ασφαλειας και αν εχεις.

εδώ θωρακισμένες πορτες, συναγερμούς,καμερες,και ότι άλλο υπαρχει βαζουν και παρ όλα αυτά τους κλεβουν...

Μα αν εχεις τετοια πραγματα ειναι σα να καλεις το κλεφτη, εγω μιλουσα για ιδιωτη που δε θα το διατυμπανισει κιολας οτι εχει λεφτα.

Δημοσ.

και το εντοιχισμενο καμουφλαρισμενο χρηματοκιβωτιο φιλε ιορδανη δεν εχει και καμια ασφαλεια 100%

μολις το εντοπιζουν οι κλεφτες σ βαζουν τροχο και κομπρεσερ και το παιρνουν..

τιποτα δεν ειναι ασφαλειας πλεον ολα τα βρισκουν και ολα τα ξυλωνουν

εδω ενας στην περιοχη μου ειχε λεφτα μεσα σε ντουλαπια με διπλο πατο και τα βρηκαν οταν εκαναν ληστεια σπιτι του και του τα πηραν.

νομιζε οτι ειχε βρει την τελεια κρυψωνα!

Δημοσ.

Μπήκαν μέσα με καλάσνικοφ. Λέτε να ρίσκαραν να φωνάζαν την αστυνομία, να γινόταν κάνας χαμός και να έπεφτε πιστολίδι; Εγώ θα τους άφηνα να τα πάρουν όλα, έτσι και αλλιώς είναι ασφαλισμένα.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...