raid_av Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δεν εχουν ολα τα καταστηματα θυριδες.Το πιο πιθανο οτι πηγαν για αυτες αρχικα και οχι για τα λεφτα που θα ειχαν στο ταμειο. Οποτε σιγουρα με καποιο τροπο ηξεραν οτι το συγκεκριμενο καταστημα ειχε θυριδες.
Silverage Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Αν μπεις στο site κάθε τράπεζας λέει ποιά καταστήματα έχουν θυρίδες, δεν είναι μυστικό.
stelios18120 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 υπαρχουν θυριδες και θυριδες και διαφερουν από τραπεζα σε τραπεζα. άλλες εχουν ρομποτικο συστημα και άλλες χειροκινητο. υπαρχουν διαφορετικα μεγεθη και με το αναλογο κοστος βεβαια ανα χρονο. οι καλυτερες παντως είναι στο κεντρικο κατάστημα της εθνικης,οι πιο συνχρονες.
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Διαβάζω για τέσσερις συνεργούς και για 60k ευρώ. Στο «δίκαιο» σενάριο που το ποσό θα μοιραστεί ισόποσα, δηλαδή 15k ο καθένας, υπάρχει σώφρων άνθρωπος που μπαίνει στη διαδικασία και στα έξοδα να αγοράσει μάσκες σιλικόνης, καλάσνικοφ και λοιπό εξοπλισμό και παράλληλα ρισκάροντας 10 χρόνια στη φυλακή για τόσο μικρό ποσό; Στήσανε ολόκληρη Συμμορία των Έντεκα για 60 χιλιάρικα; Κάτι δεν κολλάει εδώ. Δεν είμαι τραπεζικός και δεν ξέρω πως λειτουργούν τα χρηματοκιβώτια, αλλά φαντάζομαι ότι ακόμα και να είχε περάσει χρηματαποστολή (που 13:30 το μεσημέρι μάλλον θα είχε περάσει), το ποσό που θα είχε μέσα θα ήταν πολύ μεγαλύτερο. 1
stelios18120 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Φίλε μου εσύ επιασες μόνο τα μετρητά. Σαν να ξεχάσες τις 21 θυρίδες ε;;; Π παιζει να είχαν μεσα 5.000.000€ ή και περισσότερο γιατί δεν ξέρεις τι βάζει ο καθένας.(ράβδους χρυσού,ομολογα,μετοχες,διαμαντια,κοσμηματα) Τώρα πώς το βλέπεις αξίζει να κάνεις την ληστεία;;;
filipN Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Τέτοιες ληστείες δεν γίνονται πάντα και μόνο για τα λεφτά…
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Φίλε μου εσύ επιασες μόνο τα μετρητά. Σαν να ξεχάσες τις 21 θυρίδες ε;;; Π παιζει να είχαν μεσα 5.000.000€ ή και περισσότερο γιατί δεν ξέρεις τι βάζει ο καθένας.(ράβδους χρυσού,ομολογα,μετοχες,διαμαντια,κοσμηματα) Τώρα πώς το βλέπεις αξίζει να κάνεις την ληστεία;;; Το περίεργο με τη θυρίδα είναι ότι δεν ξέρεις τι έχει μέσα μέχρι να την ανοίξεις. Εκτός κι αν οι τύποι ήξεραν από πριν ποιές θυρίδες να ανοίξουν. Πώς είναι δυνατόν να ήξεραν το περιεχόμενο 21 θυρίδων που δεν το ήξερε κανένας πέραν των εκμισθωτών τους;
filipN Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Εάν κάποιος ήξερε τα ονόματα (και τα χούγια) των εκμισθωτών,ήταν θέμα λίγου χρόνου να πληροφορηθεί και τι είχαν μέσα, δεν ζούμε σε κοινωνία αγγέλων αλλά σε μια βαθιά υποκριτική κοινωνία.
mclein Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 τωρα θα παει η καθε θεια να σηκωσει τα λεφτα ή τα διαμαντια απ'τις θυριδες της Πειραιως κ θα τα παει στις αλλες τραπεζες, τις ασφαλεστερες !!!! 2
stelios18120 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Έναν υπάλληλο να έχεις μέσα στην τράπεζα δεν είναι δύσκολο να ξέρεις τι και ποσα έχει ο καθένας στον λογαριασμό του και έτσι αν έχει πολλά λογικά στην θυρίδα θα έχει καργα πράμα μέσα
mclein Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 καλα δεν ειναι τοσο απλο, ουτε ολοι οι υπαλληλοι ειναι λαμογια - ούτε περιεργοι. γενικα αυτο ισχυει σε ολες τις εργασιες. εμεις πηγαινουμε σε πολυ πλουσια σπιτια κ σε πολυ φτωχα, δε θυμαμαι να εχω πει σε καποιον "α, ειδα αυτο ή εκεινο" γιατι δεν με απασχολει. φανταζομαι το ιδιο ισχυει και για τους τραπεζικους.
filipN Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δεν είναι θέμα νοοτροπίας. Οι υπάλληλοι που συμμετέχουν σε τέτοιες ιστορίες, είναι άτομα με εξαρτήσεις που εύκολα μπορεί να εκμεταλλευτεί κάποιος άλλος «ειδικός».
stelios18120 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Καλά ναι ισχυει αυτό δεν είπαμε ότι όλοι είναι λαμογια κτλπ. Απλά ένας στους 500 πχ να βγάζει παραεξω τίποτα στοιχεία αυτός έχει τόσα € μέσα και τέτοια. Και εγώ καθημερινά που πάω σε πόσα σπίτια είτε πλούσια σε πολύ ακριβές περιοχές είτε φτωχά δεν δίνω σημασία.ενας όμως υδραυλικός στους 500 μπορεί να πει σε κανένα λαμογιο που ξέρει τίποτα στοιχεία για κάποιο πλούσιο σπίτι. Απλά παντού υπάρχει πονηριά και διαφθορά σε μικρό ή μεγάλο βαθμό. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις