ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Βασικά τα social media είναι ένας τομέας που δεν τον πολυγουστάρω αλλά δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς Στην εταιρεία έχουμε 2 domains. Το ένα είναι η σελίδα της εταιρείας και το άλλο το eshop Αυτή την στιγμή έχω ενεργοποιήσει το facebook business και διαχειρίζομαι από εκεί τις 2 αυτές σελίδες και στο μέλλον τις διαφημίσεις που θα βάλουμε Απο κει και πέρα μετά από συμβουλές που μας έδωσε ένας συνεργάτης που μας κάνει το SEO μας ανέφερε ότι θα πρέπει να έχουμε 2 λογαριασμούς youtube (έχουμε) 2 facebook (έχουμε) 2 twitter 2 pinterest 2 instagram Το πρόβλημα μου είναι ότι επειδή τα διαχειρίζομαι εγώ όλα αυτά έχω 3 απορίες Αν υπάρχει κάποια πλατφόρμα η οποία μπορεί να διαχειριστεί όλα αυτά τα accounts (το facebook δεν με πειράζει) Αν μπορώ ανεβάζοντας το video στον 1 λογαριασμό του Youtube Να μπορώ να το κάνω με κάποιο τρόπο μεταγραφή και στον αλλο λογαριασμό χωρίς να χρειαστεί να το ξανανεβάσω. Έχω βρει προσωρινα την λύση της playlist. Υπάρχει καμία λύση για το Instagram γιατί δεν έχω την όρεξη και φυσικά τον χρόνο να κάθομαι να ανεβάζω φωτογραφίες από το κινητό σε 2 accounts. Αν υπάρχει καμια λύση για pc Απο κει και πέρα έχω 2 analytics και γενικά έχω μπει με τα μπούνια στα social media Πολλές πληροφορίες ...όποιος έχει όρεξη
soteras Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Γιατί καλέ όλα διπλά και όχι ένα επίσημο απλά και ωραία
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Όλα διπλά. Το μαγαζί είναι πιο πολύ για τον εδώ νομό ενώ το eshop απευθύνεται σε όλη την Ελλάδα. Εντάξει 2 facebook θα κάναμε έτσι και αλλιώς αλλά τώρα τα άλλα μου την σπάνε και μένα Ευχαριστώ για την βοήθεια hal. Θα το τσεκάρω . Φαίνεται καλό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα